Cum să schimbați administratorul de grup pe whatsapp pe iphone sau ipad

Toți te-ai făcut cum să faci un membru al grupului un admin într-un chat de grup WhatsApp, folosind un iPhone sau iPad. Trebuie să fii admin într-un grup pentru a face pe altcineva un admin de grup, de asemenea.

Pași

  1. Imagine intitulată Schimbați administratorul grupului pe Whatsapp pe iPhone sau iPad Pasul 1
1. Deschideți Messenger WhatsApp pe iPhone sau iPad. Pictograma WhatsApp arată ca un balon verde de vorbire cu un telefon alb în ea.
  • Imagine intitulată Schimbați administratorul de grup pe Whatsapp pe iPhone sau iPad Pasul 2
    2. Apasă pe Chat-uri tablo. Acest buton arată ca două baloane de vorbire de lângă Setări pictograma din colțul din dreapta jos al ecranului.
  • Dacă WhatsApp se deschide până la o conversație de chat anterioară, atingeți butonul din spate din colțul din stânga sus pentru a reveni la chat-uri.
  • Imagine intitulată Schimbați administratorul de grup pe Whatsapp pe iPhone sau iPad Pasul 3
    3. Apăsați pe un chat de grup. Găsiți grupul de chat pe care doriți să îl editați și apăsați pe acesta pentru ao deschide pe ecran complet.
  • Imagine intitulată Schimbați administratorul de grup pe WhatsApp pe iPhone sau iPad Pasul 4
    4. Atingeți numele grupului. Numele grupului va fi în partea de sus a ecranului de lângă fotografia de grup. Atingând pe acesta va deschide Informații despre grup Pagina pentru acest grup.
  • Imagine intitulată Schimbați administratorul de grup pe Whatsapp pe iPhone sau iPad Pasul 5
    5. Derulați până la "Participanți" secțiune. Aici veți vedea o listă a tuturor administratorilor și a membrilor din acest grup de conversație de chat.
  • Veți vedea un roșu "Grupul Admin" Indicator de lângă toți administratorii.
  • Nu există nici o restricție asupra numărului de administratori pe care o poate avea un chat de grup. Toți participanții pot fi făcuți administratori într-un grup.
  • Imagine intitulată Schimbați administratorul de grup pe Whatsapp pe iPhone sau iPad Pasul 6
    6. Atingeți un membru al grupului din listă. Acest lucru va aduce un meniu pop-up de opțiuni pentru a edita sau a interacționa cu acest utilizator.
  • Imagine intitulată Schimbați administratorul de grup pe Whatsapp pe iPhone sau iPad Pasul 7
    7. Selectați Face grupul admin. Această opțiune va fi în partea de jos a meniului pop-up de deasupra Eliminați utilizatorul opțiune. Acesta va face instantaneu acest utilizator un admin de grup în acest chat.
  • Trebuie să fii admin într-un grup pentru a face un alt utilizator, de asemenea. Dacă nu sunteți deja un administrator de grup, nu veți vedea această opțiune din meniu.
  • sfaturi

    Avertizări

    Nu puteți să o dezactivați odată ce faceți cineva un administrator de grup. Dacă doriți să eliminați un participant de grup la privilegiile lor de administrare, va trebui să le eliminați din grup și apoi să le adăugați din nou ca participant.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar