Cum să ștergeți un grup viber pe android

Toți te-ai făcut cum să lași un grup de chat de grup pe viber și să elimine grupul din lista conversațiilor dvs. recente, folosind Android.

Pași

  1. Imagine intitulată Ștergerea unui grup viber pe Android Pasul 1
1. Deschideți aplicația viber Messenger pe Android. Pictograma Viber arată ca un bule de vorbire purpuriu cu un telefon alb în ea. Puteți găsi pe meniul Apps.
  • Imagine intitulată Ștergeți un grup viber pe Android Pasul 2
    2. Apasă pe Chat-uri bar. Acest buton este situat pe o bară de tab-uri din partea de sus a ecranului. Acesta va deschide o listă a tuturor conversațiilor dvs. de chat.
  • Imagine intitulată Ștergeți un grup viber pe Android Pasul 3
    3. Atingeți grupul pe care doriți să îl ștergeți. Găsiți grupul pe care doriți să îl ștergeți pe lista dvs. de charduri și atingeți numele sau pictograma pentru a deschide conversația.
  • Imagine intitulată Ștergerea unui grup viber pe Android Pasul 4
    4. Apasă pe pictograma. Acest buton este situat în colțul din dreapta sus al ecranului. Acesta va deschide meniul dvs. de grup.
  • Imagine intitulată Ștergerea unui grup viber pe Android Pasul 5
    5. Atingeți Chat Info în meniu. Acest lucru va deschide detaliile grupului dvs. în partea dreaptă a ecranului dvs.
  • Imagine intitulată Ștergeți un grup viber pe Android Pasul 6
    6. Atingeți roșu Lăsați și ștergeți buton. Această opțiune se află în partea de jos a panoului Info Chat din partea dreaptă. Va trebui să vă confirmați acțiunea într-o nouă fereastră pop-up.
  • Imagine intitulată Ștergerea unui grup viber pe Android Pasul 7
    7. Atingeți Lăsați și ștergeți pe pop-up. Acest lucru vă va elimina de la chat-ul grupului selectat și vă va șterge conversația din lista dvs. de charduri.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar