Cum de a plia tricourile polo

Cămășile polo sunt minunate pentru că le puteți purta aproape oriunde. Pentru a vă menține cămășile Polo arată bine, asigurați-vă că le îndoiți corect. Începeți prin plasarea lor pe o suprafață fermă, plană. Ori în partea laterală și mâneci înainte de a aduce cusătura inferioară chiar sub guler. Păstrați-vă poloșul rulându-le în mănunchiuri strânse sau stivându-le unul peste celălalt într-un cadru fără molii.

Pași

Metoda 1 din 3:
Plierea polo-ului în modul tradițional
  1. Imagine intitulată Fold Polo Shirts Pasul 1
1. Puneți cămașa pe o suprafață plană. Găsiți o suprafață plată, netedă, ca o masă de spălat. Poziționați cămașa în mijlocul suprafeței cu partea din față (față) orientată spre jos. Întindeți mânecile spre fiecare parte. Asigurați-vă că marginile cămășii nu cad din părțile laterale ale suprafeței.
  • Butonul complet în sus cămașa de sus în jos. Butonul până la manșete.
  • 2. Împingeți mânecile înapoi. Apucați fiecare manșon și pliați-l în mijlocul din spate al cămășii (partea liberă a butonului care se confruntă în prezent în sus). Încercați să păstrați fiecare manșon orizontal. Acest lucru va face ca manșetele să se suprapună în centrul de mijloc al cămășii.
  • Pe măsură ce reglați mânecile, aveți grijă să nu trageți cusăturile laterale ale cămășii spre spate. Tocmai pliați mânecile în acest moment, nu miezul cămășii.
  • Dacă aveți un polo cu mâneci scurte, veți plânge încă mânecile spre mijlocul din spate al cămășii. Cu toate acestea, mânecile nu se vor suprapune în mijloc.
  • 3. Așezați cămașa cu mâinile. Cheia pentru a plia orice cămașă, inclusiv stilul de polo, este de a vă rula mâinile peste material după fiecare ori. Acest lucru ajută la netezirea ridurilor și pentru a vă asigura pliuri strânse, securizate. Dacă veniți pe o ridură grea în țesătură, faceți ajustări minore până când dispare.
  • 4. Ori în partea laterală a cămășii. Cu partea din față a cămășii încă în jos, apucați ușor o parte a cămășii cu ambele mâini. Plasați această parte spre interior până când atinge mijlocul tricoului. Faceți același lucru cu cealaltă parte. Dacă faceți acest lucru corect, ar trebui să vedeți un "V" în partea din spate a cămășii chiar sub guler.
  • Dacă aveți un polo cu mâneci scurte, acest fold va ajuta la menținerea manșoanelor în poziție în avans. Asigurați-vă că țineți mânecile în poziție pe măsură ce ați terminat acest pas sau se pot mișca în timp ce ridicați părțile laterale pentru a plia spre interior.
  • 5. Împingeți cămașa în jumătate. Păstrați partea inferioară a cămășii cu fața în jos. Prinde marginea de jos a cămășii polo. Împingeți marginea în sus până când cămașa este în esență la jumătatea întregii lungimi. Când ați terminat, doriți ca marginea inferioară a cămășii să se odihnească chiar la marginea inferioară a gulerului.
  • 6. Faceți o ploaie suplimentară în funcție de lungimea cămășii. Dacă cămașa dvs. este foarte mare sau foarte lungă, atunci o singură folie de fund poate să nu fie suficientă. Este posibil să aveți nevoie să împărțiți lungimea cămășii în treimi sau în patru, adăugând în 1 sau 2 pliuri suplimentare.
  • 7. Flip și magazin. Luați cămașa pliată și răsturnați-o. Gulerul ar trebui să se confrunte acum în sus. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă stoca cămășile de polo, deoarece păstrează gulerele și mânecile clare. Este chiar sigur să stivuiți mai multe cămăși unul de altul pentru depozitare, deoarece presiunea va păstra orice riduri la Bay.
  • Metoda 2 din 3:
    Rolling cămașa de polo
    1. Imagine intitulată Fold Polo Shirts Pasul 8
    1. Economisiți spațiu prin rulare. Dacă aveți un dulap mic sau doar un singur sertar de utilizat, atunci rularea este o opțiune bună. Mulți oameni preferă, de asemenea, să-și rostogolească toate hainele atunci când ambalați valize, deoarece ușurează selectarea rapidă a costumelor. Dezavantajul de rulare este că poate lăsa cămășile polo un pic încrețit. Adresați-vă acestei probleme, oferindu-vă ceva timp pentru a aburia o cămașă după ce o derulați.
  • 2. Împingeți cămașa din partea de jos. Așezați-vă cămașa Polo pe o suprafață plană, cu butoanele orientate în sus. Apucați marginea de jos a cămășii și pliați-o în sus aproximativ 4 inci (10 cm). Acest lucru va scurta lungimea totală a cămășii și va ajuta să creați o rolă mai strânsă.
  • 3. Ori în partea laterală. Apucați o parte a cămășii de polo, puneți manșonul spre exterior și pliați țesătura spre centru. Faceți același lucru cu cealaltă parte a cămășii. Aceasta înseamnă că marginile exterioare ale cămășii dvs. se vor întâlni acum în centrul cu mâneci suprapuse.
  • 4. Începeți rularea de la guler. Apucați gulerul în ambele mâini și începeți să se rostogolească în jos. Încercați să păstrați mâinile ferme pe țesătură, astfel încât rola finală să fie strânsă și sigură. Când ajungeți la fundul cămășii, apăsați ușor pe părțile laterale ale rolei.
  • Rola finală ar trebui să fie de aproximativ 6 inci (15 cm) în lățime.
  • Metoda 3 din 3:
    Curățarea cămășilor POLO înainte de a depozita
    1. Imagine intitulată Fold Polo Shirts Pasul 12
    1. Spălați tricoul conform instrucțiunilor. Localizați eticheta pe polo-ul dvs. Va fi probabil la guler sau pe cusătura interioară. Citit Cum să spălați polo-ul și urmați exact aceste direcții. Pentru Polos de bumbac de 100%, acest lucru va însemna, de obicei, spălarea lor pe o setare de apă caldă. Pentru amestecurile de țesături mixte, este de obicei mai sigure să mergeți cu o setare de apă rece.
    • Este, de asemenea, bine să spălați cel mai mult polos, atâta timp cât rămâneți cu aceeași temperatură sugerată de apă.
  • Imagine intitulată Fold Polo Shirts Pasul 13
    2. Uscați cămașa. Chiar doriți să evitați micșorarea polosului dvs., deci asigurați-vă că urmați și instrucțiunile de uscare. Dacă vă uscați mașina dvs., utilizați cea mai mică setare de căldură. Este mai bine, totuși, să vă atârnați cămășile de polo pe un suport de uscare până când acestea sunt complet uscate. Acest lucru vă va păstra cămășile arată cele mai bune pentru cea mai lungă perioadă de timp.
  • Fiți conștienți de că uscarea poloșului pe un raft ar putea să le facă să arate mai mult. Cu toate acestea, acest lucru poate fi fixat rapid cu o rundă de aburire sau călcare.
  • 3. Îndepărtați orice riduri cu abur sau călcat. Ieșiți-vă placa de călcat și setați fierul la o setare de căldură medie sau scăzută. Treceți peste polo-ul dvs. cu fierul, menținându-l să se miște pentru a preveni arderea țesăturii. Uită-te la etichetă pentru orice instrucțiuni suplimentare. Unele polos trebuie să fie întoarse în afară înainte de călcare.
  • De asemenea, puteți închide polo-ul dvs. și utilizați o mașină de aburi pentru a lucra la orice riduri. Să treacă bagheta de vapoare aproape de, dar nu atinge, țesătura până când nu se lipsește.
  • Cămășile de polo au tendința de a obține în mod deosebit în jurul gulerului, astfel încât să acorde o atenție suplimentară acestei zone. De asemenea, asigurați-vă că ați reintroduce orice sejururi de guler după ce ați terminat aburirea sau călcarea cămașa.
  • sfaturi

    Există, de asemenea, plăci pliante pe care le puteți cumpăra care vă vor îndruma prin întregul proces de a face pliuri curate.
  • Dacă trebuie să pliați simultan un număr de cămăși polo, ajută la lucrul pe o suprafață plană care este o talie înaltă.
  • De asemenea, puteți plasa o bucată de hârtie de țesut între cămăși pentru a preveni ridurile atunci când pliați și stivă.
  • Avertizări

    Nu vă închideți vreodată cămășile de polo sau se vor întinde.
  • Pentru a păstra molii departe de cămăși polo pliate și stocate, utilizați blocuri de cedru sau mile.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar