Cum de a plia bandanele

De obicei pătrat și într-un model de batistă Paisley, bandanele sunt o modalitate excelentă de a ține părul din față. Nu numai că, dar există multe modalități de a le plia pentru a adăuga un accesoriu colorat la orice costum. Unele banane sunt mai creative și prezintă trupele preferate sau alte interese. Oricare ar fi motivul pentru care le purtați, plierea și asigurarea acestora în mod corespunzător poate face diferența.

Pași

Metoda 1 din 4:
Fold de bandă de cap
1. Împingeți bandana într-un triunghi. Aplatizați bandana pe masă. Un bandana pătrat funcționează cel mai bine pentru acest stil. Poziționați-l ca un diamant și îl îndoiți în jumătate pentru a forma un triunghi.
  • 2. Creați o bandă lungă din bandana. Pliați baza triunghiului până la aproximativ 1-2 inch (2.5-5 cm) spre vârful triunghiului. Creați pliul și repetați, plierea până când bandana este un dreptunghi îngust.
  • 3. Cravată pe banda de cap. Pentru un aspect simplu de bandă de cap, puneți centrul benzii pe frunte. Legați capetele din spatele capului, folosind două noduri pentru a le păstra în siguranță.
  • 4. Purtați-o cu un arc de sus în loc. Alternativ, plasați mijlocul benzii de bandă pe centrul liniei părului de pe partea din spate a gâtului. Mișcați-vă cele două mâini spre marginile benzii și trageți-o pe vârful capului. Legați un nod dublu pe partea de sus a capului. Luați capetele scurte care ies din nod și deschideți pliurile Bandana pentru a vă crea arcul.
  • Răsturnați-vă capul dacă ați decis să vă purtați părul în jos. Odată ce ați tras colțurile în partea de sus a capului, întoarceți-vă capul înapoi, astfel încât să puteți vedea ce leagă.
  • 5. Asigurați-vă bandana. Dacă doriți ca arcul să fie în afara centrului, acum este timpul să-l mutați. Pur și simplu luați nodul cu o mână și mijlocul benzii dvs. cu celălalt și schimbați-l până când atinge locul dorit. Pinați bandana lângă urechi și la nod pentru ao menține de la schimbarea în continuare.
  • Metoda 2 din 4:
    Head wrap
    1. Fărcați un singur colț al bandanei. Așezați-vă bandana. Vrei o pătrată bandaană pentru a face acest tip de ori. Luați colțul cel mai apropiat de dvs. (colțul din fund) și îndoiți-l astfel încât punctul să lovească centrul benzii de bandă.
    • Dacă aveți o bandă mai mică, faceți acest lucru mai mic - nu faceți-o să ajungă la centru. Acest lucru vă va oferi mai multă țesătură pentru a vă întinde peste cap.
  • 2. Înfășurați bandana în jurul capului tău. Ținând bandana pe fiecare colț al foliei, puneți-vă pe frunte. Asigurați-vă că bucata mică de țesături pe care ați pliat-o este în interior. Mișcați mâinile spre interior spre cele două colțuri laterale, trăgându-le spre spatele capului. Colțul de sus al Bandana va fi pe capul tău.
  • Dacă o face mai ușoară, vă puteți îndoi înainte pentru a efectua acest pas.
  • 3. Legați-vă bandana. Utilizați cele două colțuri laterale pentru a lega un singur nod în partea din spate a capului. Vrei destul de bine, astfel încât să se simtă în siguranță. Aveți grijă să nu faceți asta prea strâns, pentru că va fi incomod.
  • 4. Răsturnați colțul de sus și legați-l în poziție. Țineți o mână pe nodul pe care l-ați creat. Aduceți colțul de sus al bandanei peste vârful capului și la nod. Plasați-o peste nodul original și utilizați colțurile laterale pentru a lega un alt nod peste această piesă. Acest lucru va prinde colțul de sus în mijlocul unui nod dublu sigură.
  • 5. Efectuați ajustările necesare. Puteți ține pe front și trageți nodul pentru a vă slăbi bandana. Pentru ao strânge, utilizați ambele mâini pentru a strânge nodul cât mai sigur posibil. Dacă aveți termină mai mult decât doriți, creați un triplu triplu pentru a le scurta.
  • Metoda 3 din 4:
    Accesoriu de ponei
    1. Trageți părul într-o coadă de ponei. Înainte de a adăuga bandana, trebuie să-ți spui părul. Trageți-l înapoi într-o coadă de ponei la înălțimea dorită și asigurați-o cu un elastic. Dacă doriți să vă trageți loviturile, faceți acest lucru înainte de a vă adăuga bandana.
  • 2. Creați o bandă slabă cu bandana. Așezați-vă bandana. Puteți utiliza un bandan pătrat sau dreptunghiular pentru acest stil. Dacă aveți o bandană pătrată, îndoiți-l în jumătate pentru a forma un triunghi. Dacă aveți o bandă dreptunghiulară, îndoiți stilul de câine fierbinte în jumătate. Creați o bandă slabă făcând 1 "falduri pornind de la partea de jos a bandanei.
  • 3. Înfășurați bandana în jurul poneiței tale. Răsturnați coada de ponei peste vârful capului. Plasați centrul benzii dvs. de bandă slabă pe elastic sub coadă de cal. Mișcați-vă mâinile spre capetele benzii de bandă pe măsură ce îl aduceți deasupra capului. Pe măsură ce trageți capetele în sus, întoarceți-vă la coadă înapoi în poziția sa naturală.
  • 4. Legați-vă bandana. Luați unul dintre capete și împachetați-l sub cealaltă pentru a crea un nod. Dublu nod acest lucru dacă simți că nu va fi suficient de sigur cu un singur nod. Lasati laturile sa stea pe lângă coada ta. Slăbiți faldurile dacă doriți să vă arătați bandana. Rulați degetele prin coada de ponei pentru a vă slăbi părțile de păr în jurul Bandana pentru un aspect mai natural.
  • Metoda 4 din 4:
    Gât eșarfă
    1. Imagine intitulată Fold Bandanas Pasul 15
    1. Utilizați bandana ca eșarfă de gât sau cravată.Aceasta este o modalitate distractivă, neconvențională de a adăuga o bandfană la echipamentul dvs. Puteți lega-o ca o înveliș Ascot pentru a accesa.
  • 2. Așezați bandana în jurul gâtului. Ia două colțuri opuse și țineți unul în fiecare mână. Trageți bandana strânsă și plasați-o în jurul gâtului cu capetele agățate în față.
  • 3. Creați și asigurați bucla dvs. Ori un capăt peste capătul opus de două ori. În ultimul rând, aduceți capătul prin buclă la gât. Luați ambele mâini pentru a slăbi învelișul în fața gâtului. De asemenea, slăbiți sfârșitul pe care l-ați tras prin buclă pentru a vă crea aspectul Ascot.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar