Cum să fixați un podea scârțâit

Podelele scârțâitoare sunt mai mult decât iritante - o scânteie serioasă poate chiar să vă devalorizeze casa, dacă și când vă decideți să o vindeți. Din fericire, este o remediere ușoară care va dura doar câteva minute și instrumentele potrivite pentru a repara. Podelele scârțoase sunt cauzate fie de podelele de pardoseală, fie de foile de subsoluri care se mănâncă unul împotriva celuilalt. Fricțiunea intermitentă cauzează vibrații și zgomot. Învățând să identificați plăcile ofensatoare și să le asigurați, puteți încheia zgomotul.

Pași

Metoda 1 din 2:
Repararea de jos
  1. Imagine intitulată Fix un etaj 1 scârțâit 1
1. Identificați sursa scânteilor. Cea mai bună modalitate de a identifica scânteile este de a sta în subsol, privindu-se în sus la substrat, în timp ce altcineva merge în jurul valorii de a căuta scârțâit. Ascultați și urmăriți zona de scârțâit, astfel încât să puteți identifica zona problema și cel mai bun mod de remediere a acestuia.
  • Majoritatea scânteilor sunt rezultatul substratului de placaj de frecare împotriva grinzilor de podea. Subfloor, suportul structural sub etajul superior pe care îl plimbați, se va micsora, uneori, în timp ce lemnul se usucă, schimbând ușor forma și ducând la scânteile iritante ridicate.
  • Este, de asemenea, comun pe podele din lemn de esență tare încât etajul superior se va scârțâi. Pentru a aborda scârțâieri în podelele de sus, săriți la următoarea metodă. Toate plăcile de scârțâit sub țiglă, linoleum și alte suprafețe de pardoseală vor fi fixate de la sub, fie în spațiul de crawl, fie în subsol.
  • Imagine intitulată Fix o etajul de podea scârțâit 2
    2. Greutatea scânteiei de sus. Este bine să în greutate pe podea de sus pentru a comprima plăcile și a face reparația dvs. mai eficientă. Folosind unele mobilier, greutăți de barbell, pungi de sare, cărți grele sau alte obiecte hefty ar fi perfecte. Într-un vârf, ați putea avea și un suport helper la fața locului pentru a vă menține comprimat pentru a lucra.
  • Imagine intitulată Fix o etajul de podea scârțâit 3
    3. Atașați o braț între gunoi și substratul. Dacă podeaua pare să se scufunde, deoarece substratul și grinzile sunt libere, cea mai bună modalitate de a remedia problema este de a instala o bretele pentru a asigura lucrurile și de a elimina sunetul iritant. Squeak-Ender este o marcă de joist-suport disponibil la majoritatea magazinelor de reparații la domiciliu pentru o pereche de dolari, o bretele metalice care se conectează între gunoi și substratul scânteietor.
  • Pentru a instala unul dintre aceste bretele de subfloor, înșurubați placa de montare la partea inferioară a subflorarii, direct sub punctul de scârțâit. Utilizați șuruburile furnizate sau utilizați șuruburi de lemn suficient de mici pentru a se potrivi în găurile de suport.
  • Cârligul pe tija furnizată și atașați-o la ghioasă, strângerea mecanismului cu o cheie până când subflooratorul este tras în jos.
  • Imagine intitulată Fix o etajul de podea scârțâit 4
    4. Instalați șuruburile din lemn între subfloor și gunoi. Shims sunt bucăți mici, subțiri de lemn folosite pentru umplerea golurilor, punând proiecte de dulgherie și păstrarea lucrurilor de la umflături și scârțâi. Pentru scârțâie, care sunt rezultatul unor lacune mici care ar putea fi mai ușor și ieftin fix decât prin instalarea unei bretele, utilizați șicluri de lemn pentru a umple spațiul decalajului.
  • Dacă ați găsit sursa scânteiei, dar nu vedeți piesa considerabilă între panourile de subsol și grinzile, cumpărați un pachet de shims mici și introduceți-le în golurile care creează sunetul. Straturile de acoperire în adezivul de tâmplărie, apoi glisați-le direct în decalaj.
  • Aveți grijă să evitați forțarea în spații mici și forțând placa să se întoarcă, făcând scârțâit sau traducerea scânteiei în altă zonă. Este important să greșiți întotdeauna podeaua de sus dacă încercați să faceți acest lucru.
  • Imagine intitulată Fix un etaj scârțâit 5
    5. Înșurubați subfloratul în podea. Într-un vârf, puteți folosi și șuruburi din lemn pentru a strânge lucrurile. Este un mod mai primitiv de a rezolva problema, dar poate funcționa într-un vârf pentru a conecta podeaua și substratul mai sigur cu șuruburile din lemn. Găuriți o gaură pilot cu burghiul de putere aproximativ lungimea șurubului pe care l-ați selectat (orice șurub de tâmplărie va face) pentru a vă asigura că nu mergeți prea departe și veniți pe cealaltă parte.
  • Este greu de știut cât de groase sunt straturile individuale ale podelei, dar doriți să fiți foarte atenți să nu vă grăbiți prea departe și să aveți o margine ascuțită lipită de partea de jos a podelei pe care o plimbați. Pentru a vă asigura că nu faceți acest lucru, gătiți o gaură pilot lungimea șuruburilor pe care le-ați cumpărat și asigurați-vă că sunteți în siguranță. Apoi instalați în mod normal șuruburile.
  • Metoda 2 din 2:
    Repararea de sus
    1. Imagine intitulată Fix o etajul de podea scârțâit 6
    1. Scoateți covorul peste zona de scârțâit, dacă este necesar. Dacă aveți un podea din lemn de esență tare, puteți să săriți în mod evident acest pas și să mergeți direct la găsirea grinzilor. Dacă aveți un etaj scârțâit și mochetă, trebuie, totuși, trebuie să luați decizia de a tăia o bandă mică de a instala sub sau să utilizeze șuruburi care pot fi utilizate prin covoare.
    • Unele kituri (scârțâind-nu-mai multe) sunt disponibile pentru a fi utilizate peste și prin covoare, fără a fi nevoie să-l elimine și să-i deterioreze. Procesul va fi în esență același, indiferent dacă trageți covorul sau nu.
    • Dacă trebuie să eliminați covorul, trageți-l lângă scârțâit și păstrați-l cât mai curat și sigur posibil, astfel încât să puteți retaua mai târziu cu adezivul covorului. Dacă puteți trage un anumit segment de covor de-a lungul unei cusături, menținându-l în siguranță, ar fi cel mai bun mod de ao ridica, mai degrabă decât să tăiați un segment din mijloc. Nu există o modalitate ușoară de a vă acoperi munca și ar putea să arate întotdeauna, dacă nu lucrați de-a lungul unei cusături naturale.
  • Imagine intitulată Fix o etajul de podea scârțâit 7
    2. Localizați grindul cel mai apropiat de scârțâit. Mergeți în zona scârțâită până când vă puteți găsi locul de scânteie. Apoi, încercați să găsiți cel mai apropiat grind la scârțâit folosind a detector de metale.
  • Dacă nu aveți un detector de știft, puteți folosi un ciocan sau un alt obiect greu pentru a atinge podeaua și a asculta. Gianii vor suna mai flat și mai subțire atunci când atingeți-o, în timp ce cealaltă parte va suna mai adânc.
  • Pentru a fi extra-sigure, puteți găuri o gaură pilot utilizând un biți de control al adâncimii în cursul vitezei variabile pentru a vă asigura că loviți ghioful înainte de a utiliza un șurub și veniți scurt.
  • Imagine intitulată Fix O Pasul de scârțâit Pasul 8
    3. Fixați placa liberă la Joist. DRILL prin plăcile de scârțâit, substratul și atașați atât la ghioasă pentru a fixa în siguranță tabloul de scârțâit. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de șuruburi de lemn grele cu lungimea corespunzătoare. Puteți obține un sentiment de această lungime când vă trageți gaura pilot.
  • Unele kituri vor veni cu șuruburi de despicare pe care le puteți utiliza pentru a face repararea aproape nedetectabilă, mai ales prin covor. Aceasta este o modalitate foarte eficientă de a vă asigura plăcile curat și eficient.
  • Imagine intitulată fixează o etapă de scârțâit
    4. Umpleți gaura cu chipul de lemn. Dacă lucrați la un podea din lemn de esență tare, este important să păstrați locul în căutarea cât mai curată și mai ușoară. Putty din lemn, cunoscut și ca lemn de plastic în unele locuri, este un tip de chit din rumeguș și un tip de liant și este foarte eficient la umplerea găurilor rămase în jurul unghiilor. Este disponibil la majoritatea magazinelor de reparații la domiciliu pentru câțiva dolari. Aplicați o cantitate mică și nisip zona netedă.
  • Puteți potrivi tonul celor mai multe chituri de lemn la tonul de lemn al podelei. Încercați să o apropiați cât mai aproape posibil. Dacă vă crăpați înapoi, nu vă faceți griji cu privire la utilizarea chipului de lemn.
  • Imagine intitulată Fix o etaje de scârțâit Pasul 10
    5. Nisip locul. În unele cazuri, ar putea fi o idee bună să netezească înapoi peste partea de sus a șurubului pe care ați instalat-o pentru a netezi lucrurile. Dacă podeaua dvs. este colorată cu atenție, aceasta ar fi o idee proastă, dar este posibil să aveți nevoie să vă lăsați shadurile de lemn de la lucrarea înșurubată sau să netezească marginile aspre ale chipului de lemn pe care l-ați instalat. Utilizați șmirghel extrem de fine, și nu exagerați-l.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Stropirea prafului pentru copii între panouri va ajuta la reducerea frecării, ceea ce ar trebui să reducă foarte mult scânteia.
  • Șuruburile sunt mai bune decât unghiile. Dacă șuruburile normale ar fi inestetice, puteți utiliza șuruburi speciale, cum ar fi o companie de instrumente foarte de încredere, care se oprește - în esență, contorând în sine. Acestea pot fi chiar instalate prin covoare.
  • Avertizări

    Acest lucru vă va face acasă în siguranță și sunet. Dacă aveți adolescenți care se strecoară sau unul iubit care se ridică să mănânce în mijlocul nopții, nu veți avea un podea scârțâit care vă va trezi. Și, uneori, podelele scârțoase pot fi un indicator al unei probleme mai grave - plătește să aveți podelele dvs. în formă de top din motive de siguranță.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Ciocan
    • Finisarea unghiilor
    • Contorsing pumn
    • Umpleți ceara aceeași culoare ca și podeaua
    • Drill cu bit
    • Șuruburi
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar