Cum să evitați problemele comune la instalarea pardoselilor laminate

Instalarea podelei laminate este o treabă mare pentru a aborda. Indiferent dacă o faceți singur sau angajați un profesionist, este o idee bună să știți și să înțelegeți problemele comune care pot apărea. Cele mai multe probleme pot fi evitate dacă știți ce să căutați și cum să gestionați în mod corespunzător laminat.

Pași

Metoda 1 din 2:
Pregătirea pentru instalare
  1. Imagine intitulată Evitați problemele comune la instalarea parchetului laminat Pasul 1
1. Asigurați-vă că sunteți la provocare. Instalarea podelelor noi este o sarcină mare și este fundamentală pentru casa dvs. Pentru a avea succes, trebuie să aveți răbdare, cunoștințe adecvate și instrumente adecvate. Să înțeleagă timpul, energia și angajamentul care este necesar înainte de a începe proiectele majore.
  • Dacă alegeți să angajați un profesionist, asigurați-vă că sunt licențiați și experimentați. Verificați referințele lor.
  • Imagine intitulată Evitați problemele comune la instalarea parchetului laminat Pasul 2
    2. Verificați sub-podeaua. Sub-etajele sunt de obicei concrete sau ciment și dezvoltă deficiențe de-a lungul timpului. Dacă plasați pardoseli laminate pe o sub-podea slabă sau neuniformă, noul etaj va fi compromis și, eventual, cataramă, deteriorați sistemul de blocare laminat, scad sau creați micro-lacune în noul etaj. Iată câteva modalități prin care puteți verifica problemele dintr-un sub-etaj:
  • Utilizați un nivel pentru a vedea cât de plat este podeaua. Așezați un nivel de patru până la șase picior pe substrat și vedeți cât de aproape puteți obține bulele să plutească între liniile verticale. Dacă descoperiți că balonul plutește la un capăt al nivelului, podeaua poate fi neuniformă.
  • Utilizați nivelul pentru a măsura lacunele. Orice depresiuni care măsoară mai puțin de 1/8" sunt în regulă pentru o nouă instalare. Dacă găsiți lacune mai mari de 1/8", Apoi este posibil să aveți nevoie să utilizați mortar de auto-nivelare pentru a le ridica suprafața.
  • Măsură pentru orice zone care variază mai mari de 1/8". Aceste zone vor trebui să fie coborâte pentru a crea o suprafață uniformă. Podelele din lemn vor trebui să fie șlefuite, iar podelele de beton vor avea nevoie de măcinare. Marcați toate zonele inegale cu un marker cu vârful de restituire pentru a ține drumul.
  • Verificați și dimensiunile camerei, și păstrați minte că o cameră nu este aproape niciodată perfect pătrată. Casele se stabilesc de-a lungul timpului, deci trebuie să luați măsurători constante în întregul proiect pentru a vă asigura că nu tăiați prea mult de o țiglă.
  • Imagine intitulată Evitați problemele comune la instalarea parchetului laminat Pasul 3
    3. Alegeți materialul de calitate. Podelele laminate ieftine are o șansă mai mare de a fi defectă imediat și în timp. Prin utilizare, se poate răsturna, catarama și să dezvolte pete permanente. Dacă lucrați cu un dulgher profesionist, cereți-i opinia cu privire la cele mai bune mărci. Dacă vă aflați pe cont propriu, adresați-vă unui angajat cu experiență la domiciliu, apelați un contractor sau verificați online pentru recenzii privind produsele pe care le aveți în vedere.
  • Achiziționați cu aproximativ 15% mai mult laminat decât vă așteptați că veți avea nevoie. Acest lucru va fi util pentru plăcile care sunt deteriorate sau, în cazul în care măsurătorile nu sunt corecte.
  • Verificați pentru a vă asigura că cumpărați produse care nu conțin substanțe chimice nocive.
  • Imagine intitulată Evitați problemele comune la instalarea parchetului laminat Pasul 4
    4. Instalați subracțiunea corectă. Substratul este un strat subțire, greu de placă de ciment, lemn sau spumă. Este vital pentru proiectul general deoarece protejează podeaua de la umiditate care poate trece de la sub-etaje, cum ar fi betonul. Odată ce pardoseala laminată este introdusă la umiditate, acesta va absorbi în laminat și se va extinde. Substratul adecvat va ajuta la prevenirea laminatului de la absorbția umidității care reduce flacarul și deformarea în timp. Substratul izolează, de asemenea, zgomotul, menține temperatura în casa dvs. și creează o suprafață mai fină.
  • Placajul este materialul de întindere recomandat pentru pardoseli laminate. Cu toate acestea, tipul specific de placaj pe care îl utilizați va depinde de ce etajele dvs. vor fi expuse după instalare. De exemplu, dacă locuiți într-un climat umed, se recomandă placajul marin. La achiziționarea de subsoluri, verificați cu cei profesioniști pentru îndrumare cu privire la cel mai bun tip pentru dvs.
  • Placajul de placaj este de obicei ieftin și ușor de instalat. Acesta vine în foi mari care sunt plasate în jos pentru a acoperi podeaua și este fixat în poziție cu șuruburi de-a lungul marginilor.
  • Imagine intitulată Evitați problemele comune la instalarea parchetului laminat Pasul 5
    5. Monitorizați temperatura laminatei. Podelele care au rămas în afara, sau într-o atmosferă rece, este complet contractată. Dacă începeți să instalați podele direct atunci când îl aduceți în interior, atunci o parte a podelei va fi instalată rece. Dacă laminat este instalat în timp ce este încă rece, acesta va ajunge încet la temperatura camerei și se va schimba în dimensiune. Chiar dacă a existat o mică secțiune care a fost instalată rece, se va extinde și va exercita presiune pe restul podelei. Acest lucru poate provoca humpuri și fisuri în podea și ruina proiectul general.
  • Permiteți pardoselii să se încălzească peste noapte înainte de ao instala.
  • Metoda 2 din 2:
    Prevenirea problemelor în timpul instalării
    1. Imagine intitulată Evitați problemele comune la instalarea parchetului laminat Pasul 6
    1. Urmați cu atenție instrucțiunile de instalare ale producătorului. Cele mai moderne parchete laminate nu necesită să-l atingi sau să lirați în poziție. În schimb, ei folosesc un sistem de încuietori care "clic" împreună. Dacă loviți împreună, care folosesc acest sistem, puteți rupe marginile, iar etajele dvs. nu vor bloca corect.
  • Imagine intitulată Evitați problemele comune la instalarea podelei laminate Pasul 7
    2. Inspectați fiecare bucată de laminat. Pe măsură ce laminat este instalat, uitați-vă la scândurile și marginile laminate pentru a vă asigura că acestea sunt modelul potrivit și nu au defecte vizibile. Înlocuirea unei singure bucăți de laminat instalat este dificilă odată ce piesele înconjurătoare au fost instalate.
  • Producătorii nu vor acoperi piesele defecte odată ce au fost instalate.
  • Imagine intitulată Evitați problemele comune la instalarea parchetului laminat Pasul 8
    3. Permiteți camerei de expansiune. În timp ce doriți să împiedicați extinderea pardoselii laminate, nu există nici o modalitate de a evita complet. Pentru a găzdui această problemă inevitabilă, este important să lăsați o cantitate mică de spațiu în jurul marginilor camerei pe care o instalați podele laminate. Dacă nu lăsați clearance-ul de expansiune, etajele pot să se răsucească și să se lacadeze cu mult timp după instalare.
  • Asigurați-vă că ați lăsat aproximativ 1/2" de spațiu de-a lungul marginilor camerei. Pentru a fi în siguranță, verificați cu un profesionist pentru a afla care este cea mai bună cantitate de spațiu pentru a pleca este pentru tipul camerei și climatul.
  • Imagine intitulată Evitați problemele comune la instalarea pardoselii laminate Pasul 9
    4. Urmăriți lacunele între piese. Cele mai multe podele laminate de calitate sunt realizate cu caneluri și alte modele care permit blocarea pieselor. Acest lucru ajută la prevenirea decalajelor. Piesele care nu se blochează împreună se vor îndepărta în timp. Diferențele vor arăta ca linii întunecate care sunt de fapt deschise. Puteți corecta aceste spații cu un ciocan de cauciuc. Atingeți piesele înapoi de îndată ce observați problema.
  • Dacă lacunele sunt lăsate nesupravegheate, umiditatea sau resturile vor cădea în spații și vor face greu să se potrivească cu ele împreună.
  • Dacă nu aveți un ciocan de cauciuc, găsiți un instrument suficient de durabil pentru a muta laminate, dar nu va zgâria sau nu va afecta suprafața laminată.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Panourile care au avut ambele capete tăiate pot fi utilizate în continuare pentru dulapuri sau zone mici. Încercați să nu completați dulapuri până când nu aveți suficiente panouri de "greșeală" pentru a face treaba.
  • Dacă sunteți interesat să oferiți pardoselii un finisaj mai plăcut sau să vă ajustați culoarea, să vă uitați Colorarea lui.
  • După instalarea podelei, ar trebui să faceți acest lucru grija de ea Pentru a vă păstra podelele laminate în stare perfectă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar