Cum de a crea o gaură de glonț în photoshop

Acesta este un tutorial care arată cum să faci o gaură de bullet de bază în Adobe Photoshop.Acest tutorial a fost scris folosind elemente Adobe Photoshop 5.0, deci aproape orice versiune de Photoshop va funcționa.Dacă aveți o versiune mai nouă, pot exista modalități mai elegante sau mai rapide de a obține unele dintre efectele afișate aici.

Pași

  1. Imaginea intitulată Creați o gaură de glonț în Photoshop Pasul 1
1. În Adobe Photoshop, deschideți un nou document al dimensiunilor 800x800 PX, cu o rezoluție de 72 pixeli pe inch.(Dimensiunea nu contează în mod deosebit, dar dacă faceți ceva diferit, va trebui să ajustați numerele postate aici.)
  • Imaginea intitulată Creați o gaură de glonț în Photoshop Pasul 2
    Imaginea intitulată Creați o gaură de glonț în Photoshop Pasul 2
    2. presa "D" Pentru a restabili culorile implicite la alb-negru. Apoi creați un nou strat (Shift + Ctrl + N).Selectați Filtru-->Face-->Nori.Imaginea dvs. ar trebui să arate astfel:
  • Imaginea intitulată Creați o gaură de glonț în Photoshop Pasul 3
    Imaginea intitulată Creați o gaură de glonț în Photoshop Pasul 3
    3. Creați din nou un strat nou și trageți un cerc în centru utilizând instrumentul Eliptic Marquee (apăsați "M"), în timp ce țineți apăsat "Schimb".Acum, pene selecția cu 20 de pixeli (Selectați-->Pană..., 20) Completați această selecție cu negru utilizând instrumentul de vopsea (apăsați "K")
  • Imaginea intitulată Creați o gaură de glonț în Photoshop Pasul 4
    4. Cu același strat selectat, apăsați Ctrl + J Pentru a duplica stratul sau faceți clic dreapta pe stratul din paleta straturilor și selectați "strat duplicat"Apoi, apăsați pe Ctrl + I Pentru a inversa stratul și pentru a utiliza instrumentul de mișcare ("V") pentru ao mări ușor. În cele din urmă, treceți peste paleta straturilor și mutați acest strat sub versiunea neagră.În acest moment, asigurați-vă că cercul alb este centrat.Va arăta astfel: paleta de straturi ar trebui să arate astfel:
  • Imagine intitulată Creați o gaură de glonț în Photoshop Pasul 5
    5. Acum, selectați stratul nori și utilizați instrumentul de lasso poligonal pentru a desena o formă de spikey, asemănătoare cu stele în jurul gaurei.Ar putea arăta așa ceva:
  • Imaginea intitulată Creați o gaură de glonț în Photoshop Pasul 6
    6. Cu stratul de nori încă selectat, invertiți selecția (Selectați-->invers sau Ctrl + Shift + I) Apăsați Backspace pentru a șterge selecția și apoi deselectați cu Ctrl + D Pentru a lăsa așa ceva:
  • Imaginea intitulată Creați o gaură de glonț în Photoshop Pasul 7
    7. aplica filtru-->schiță-->Cromcu 0 pentru detalii și 2 pentru netezime.În acest moment puteți extinde gaura pentru a umple partea metalică.Pur și simplu selectați cercul negru (stratul 2) și utilizați Ctrl + E pentru a îmbina cercurile alb-negru împreună.Apoi puteți utiliza instrumentul de mișcare ("V") pentru a schimba dimensiunea.Gaura dvs. de glonț se apropie acum și va arăta așa ceva:
  • Imaginea intitulată Creați o gaură de glonț în Photoshop Pasul 8
    8. Acum adăugați o umbră."Ctrl + Click pe stratul 1, pentru a face o selecție a acelui strat.Faceți un nou strat și completați selecția cu negru.Deplasați stratul sub stratul 1, și compensați-l puțin, pentru a arăta astfel:
  • Imaginea intitulată Creați o gaură de glonț în Photoshop Pasul 9
    9. Ultimul pas este să joci cu setările stratului de umbră.Mergi la filtru-->estompa-->Gaussian Blur și să se joace cu setările de acolo.Cu cât este mai mare numărul, neclaritatea și cu cât umbra va arăta umbra.Aceleași lucrări cu opacitate, dar numerele coboară.În acest exemplu, o valoare de 6.7 pixeli au fost folosiți pentru Blur, iar opacitatea a fost stabilită la 23%.
  • Imaginea intitulată Creați o gaură de glonț în Photoshop Pasul 10
    10. Acum tot ce trebuie să faceți este să-l aruncați într-o imagine care are nevoie de o gaură de glonț sau două.Iată un exemplu:
  • sfaturi

    Nu vă grăbiți acest lucru deoarece atunci nu veți primi cel mai bun rezultat.Pentru unii dintre pașii mai liberi, cum ar fi pasul cinci, este posibil să trebuiască să încercați câteva ori.
  • Puteți face multe variații pe acestea.Redați-vă cu setările pentru diferite efecte.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Adobe Photoshop
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar