Cum se fixează o gaură într-un difuzor audio auto

Unele tipuri de deteriorări făcute cu difuzoarele pot fi reparate relativ ușor.În timp ce înconjurarile deteriorate (materialul dintre cadru și conul difuzor) și difuzoarele suprasolicitate sau suprasolicitate necesită mai mult decât o remediere de acasă, lacrimi sau găuri în conuri de difuzoare, pot fi reparate.Citiți complet înainte de a începe.

Pași

  1. Imagine intitulată Fix o gaură într-un difuzor audio de mașină Pasul 1
1. Accesați difuzorul.În mod ideal, difuzorul trebuie îndepărtat, astfel încât ambele părți ale conului difuzor sunt accesibile. Scoateți panourile ușilor, lucrările de grătar sau capace pentru a permite îndepărtarea șuruburilor de montare sau a dispozitivelor de fixare.
  • Imagine intitulată Fix o gaură într-un difuzor audio de mașină Pasul 2
    2. Sprijiniți difuzorul.Conul poate fi fragil dacă este vechi, deci asigurați-vă că să vă ocupați de difuzor cu grijă. Țineți difuzorul astfel încât să nu cadă când ultimele două șuruburi sunt îndepărtate.
  • Imagine intitulată Fix o gaură într-un difuzor audio de mașină Pasul 3
    3. Trageți ușor difuzorul departe de suport.Se poate lipi de materialul Grommet sau vopsea dacă a fost în loc de ceva timp.
  • Imagine intitulată Fix o gaură într-un difuzor audio de mașină Pasul 4
    4. Observați conexiunea cu difuzorul.Difuzoarele necesită două fire pentru a primi semnale de la sursă sau amplificare.Polaritatea (care se conectează firul la ce terminal) este importantă.Faceți o fotografie (cu telefonul mobil), trageți o diagramă, fire de etichetare sau faceți semne în apropierea bornelor de difuzoare pentru a vă ajuta să vă reconectați în mod corespunzător atunci când reinstalați mai târziu.
  • Metoda 1 din 2:
    Repararea găurilor
    1. Imagine intitulată Fix o gaură într-un difuzor audio auto Pasul 5
    1. Obțineți material pentru reparații.Cele mai multe conuri de difuzoare sunt fabricate din hârtie sau din plastic subțire.Pentru a fixa gaura, o cantitate de tip similar și material de densitate, dar va fi nevoie de puțin mai mare.Dacă nu puteți găsi plasticul subțire utilizat în unele difuzoare, poate fi utilizată hârtie.
  • Imagine intitulată Fix o gaură într-un difuzor audio de mașină Pasul 6
    2. Pregătiți vorbitorul.Îndepărtați cu atenție orice praf, murdărie etc. din partea frontală a conului difuzorului.Conul poate fi fragil dacă este vechi, deci asigurați-vă că să vă ocupați de difuzor cu grijă.
  • Imagine intitulată Fix o gaură într-un difuzor audio de mașină Pasul 7
    3. Îndepărtați cu foarfece sau rasați toate marginile încurcate.Cu atât gaura mai mică și mai ușoară marginea, cu atât mai bine va fi reparația.Dimensiunea echilibrului și netezimea.
  • Imagine intitulată Fix o gaură într-un difuzor audio de mașină Pasul 8
    4. Tăiați materialul de reparare pentru a forma un plasture.Plasturele ar trebui să fie aceeași formă generală și puțin mai mare decât gaura.
  • Imagine intitulată Fix o gaură într-un difuzor audio auto Pasul 9
    5. Aplicați poloneză de unghii de-a lungul marginii gaurei.Aplicați o cantitate liberală de poloneză de-a lungul marginii gaura din conul difuzorului.
  • Imaginea intitulată Fix o gaură într-un difuzor audio de mașină Pasul 10
    6. Aplicați poloneză de pe marginea plasturelui. Aplicați o cantitate liberală de poloneză de-a lungul marginii plasturelui.
  • Imagine intitulată Fix o gaură într-un difuzor audio de mașină Pasul 11
    7. Alăturați-vă materialului de patch-uri și conului difuzorului împreună.Aliniați plasturele la gaură și alăturați-vă. Apăsați împreună apăsând de la ambele părți în același timp.Nu împingeți pe o parte fără a susține cealaltă parte, altfel gaura se va rupe.
  • Imagine intitulată Fix o gaură într-un difuzor audio de mașină Pasul 12
    8. Permiteți să se usuce complet.
  • 9. Atingeți-vă.Verificați zonele care nu au aderat și "completati" cu poloneză suplimentară.Utilizați numai suficient pentru a umple golurile.În siguranță "Tack" orice margine care nu este ținută în poziție de poloneză.
  • Imagine intitulată Fix o gaură într-un difuzor audio auto Pasul 14
    10. Reinstalați difuzoarele În ordinea inversă a eliminării, notarea polarității conexiunilor din sârmă difuzoarelor.
  • Metoda 2 din 2:
    Repararea lacrimilor
    1. Imaginea intitulată Fix o gaură într-un difuzor audio auto Pasul 15
    1. Eliminați și pregătiți difuzorul.Urmați pașii de mai sus până la "Pregătiți vorbitorul"Nu tăiați sau tăiați niciun material din conul difuzorului.
  • Imagine intitulată Fix o gaură într-un difuzor audio de mașină Pasul 16
    2. Aplicați o cantitate liberală de poloneză de unghii pe lacrimă."A picta" lacul de unghii pe și în jurul lacrimii.Aplicați polonezul la ambele părți ale conului difuzorului.
  • Imagine intitulată Fix o gaură într-un difuzor audio auto Pasul 17
    3. Permiteți să se usuce complet.
  • Imagine intitulată Fix o gaură într-un difuzor audio de mașină Pasul 18
    4. Aplicați o secundă "palton" de poloneză.
  • Imagine intitulată Fix o gaură într-un difuzor audio auto Pasul 19
    5. Permiteți să se usuce complet.
  • Imaginea intitulată Fix o gaură într-un difuzor audio auto Pasul 20
    6. Reinstalați difuzoarele În ordinea inversă a eliminării, notarea polarității conexiunilor din sârmă difuzoarelor.
  • Imagine intitulată Fix o gaură într-un difuzor audio auto Intro
    7. Terminat.
  • sfaturi

    Această reparație funcționează cel mai bine pe lacrimi mici și găuri mici în conuri mici de difuzoare.Cu cât este mai mare difuzorul, lacrimă sau gaură, cu atât mai greu va fi pentru reparații sau patch-uri pentru a ține.Uneori, adăugarea mai multor poloneză va rezolva problema.
  • Asigurați-vă că toate marginile sau patch-urile și conul în jurul gaurei sau lacrimilor sunt asigurate cu poloneză.Orice margine permisă că este în aer liber va vibra și va duce la un enervant "zumzet" Introduceți sunetul.
  • Avertizări

    Cantitatea de poloneză este determinată în mod liber de cât de mult este pusă energia basului în vorbitor.Sunetele de bas (frecvența joasă) determină conul la "voiaj" mai mult decât sunetele de înaltă frecvență și este mai stresantă pentru materialul conului.
  • Este nerezonabil să vă așteptați ca difuzorul reparator să funcționeze ca fiind nou.La urma urmei, un difuzor este proiectat în jurul multor variabile și toate materialele sunt alese special pentru a furniza răspunsul proiectat (ceea ce ați plătit).Modificarea vorbitorului are ca rezultat o abatere de la specificațiile de proiectare și răspuns (din nou, aceasta este ceea ce ați plătit).Această remediere rapidă nu intenționează să fie utilizată în loc să înlocuiască difuzorul, ci doar a "stopgap" până când se poate cumpăra un înlocuitor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar