Cum de a decora cardurile

Fie că este vorba de o zi de naștere, de vacanță sau nici un motiv deloc, cărțile pot fi un minunat simbol al iubirii și aprecierii dvs. pentru cineva. Indiferent dacă lucrați la o carte de mână sau modificați un magazin cumpărat, există o mulțime de modalități de ao condiment înainte de livrare. Fie că este vorba de un desen, autocolante sau ceva chiar mai nebun, adăugând o atingere unică pe cardul dvs. va face atât de dulce și mai sinceră.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind stilouri, creioane și creioane
  1. Imagine intitulată Decorarea cardurilor Pasul 1
1. Scrieți-vă textul. Cea mai ușoară cale de a molista a unei cărți este scriind propriile cuvinte. Indiferent dacă este vorba despre un mesaj tipărit sau nu, o notă frumoasă, personală va lua o carte de la un fel la atingere. Unele modalități de a face textul mai vizual includ:
  • Scrierea în scris de mână mare, fantezie sau un stil distinct, distractiv.
  • Scrierea într-o formă sau un model specific, cum ar fi o inimă sau un copac.
  • Folosind desene mici pentru a reprezenta idei simple, cum ar fi o față de râs în loc de cuvântul "râde."
  • Imagine intitulată Decorează cardurile Pasul 2
    2. Desenați o imagine pe card. Imaginile sunt o modalitate dulce, creativă de a aduce viața altfel carduri simple. Utilizați stilouri, creioane colorate sau creioane pentru a desena ceva care are sens pentru dvs. și persoana care primește cartea. Asigurați-vă că lăsați un mic spațiu între imagine și textul original al cardului, în felul acesta poate fi citit în continuare.
  • Unele desene simple includ lucruri de la natură, cum ar fi copacii, flori sau soarele și animalele, cum ar fi câinii, pisicile sau peștii.
  • Dacă nu doriți să trageți o imagine completă, încercați să umblați pur și simplu cardul pentru a adăuga o culoare suplimentară.
  • Imagine intitulată Decorează cardurile Pasul 3
    3. Desenați frontiere în jurul cardului. Pentru a face o cartelă Drab mai interesantă, trageți o frontieră în jurul acestuia. Acestea pot fi simple, frontiere cu o singură linie sau capodopere complexe, de calitate a muzeului. Încercați să utilizați o culoare sau un design care complimentează restul cartelei, cum ar fi utilizarea roșie și verde pentru o carte de Crăciun sau lab de desen imprimă în jurul unei cărți despre animale.
  • Pentru o margine simplă, încercați să scrieți un mesaj în jurul marginii cardului.
  • Imagine intitulată Decorează cardurile Pasul 4
    4. Adăugați la designul curent. Pentru carduri care sunt deja ilustrate, încercați să adăugați propriile dvs. atingeri simple pentru ao face mai personale. Pentru modelele elegante, adăugați flori suplimentare sau referințe la lucrurile preferate ale destinatarului cardului. Pentru design-urile Sillier, trageți mustari deasupra imaginilor sau adăugați glume care au semnificație pentru dvs. și persoana pe care o trimiteți cardul.
  • Metoda 2 din 3:
    Aderarea elementelor pe card
    1. Imagine intitulată Decorează cardurile Pasul 5
    1. Adăugați autocolante pe card. O modalitate ușoară de a adăuga fler este prin autocolante. Puteți găsi autocolante simple, inclusiv cele bazate pe filme populare și emisiuni TV, în magazine de dolar, piețe generale și cărți de artizanat. Pentru a saluta pe cineva în timpul festivalurilor religioase cum ar fi Diwali, Crăciun, sau Hanukkah, puteți adăuga autocolante specifice vacanței. Pentru autocolantele mai unice, inclusiv autocolante cu bule și obiecte, încercați magazine de artizanat de specialitate ca hobby hobby.
    • În plus față de cardul în sine, autocolantele reprezintă o modalitate ușoară de a decora plicurile fără a provoca probleme de transport maritim.
  • Imagine intitulată Decorează cardurile Pasul 6
    2. Adăugați sclipici, bijuterii și alte obiecte distractive pe card. Bedazzle nu este doar pentru îmbrăcăminte, poate face cărți strălucește prea! Utilizați mici daburi de adeziv pentru a adăuga bijuterii false, margele și alte provizii de ambarcațiuni la pagină. Pentru creativitate suplimentară, încercați să adăugați obiecte neașteptate cum ar fi piesele jocului de bord. După ce utilizați clei Glitter pentru a adăuga și mai multă culoare și strălucire la card.
  • Imagine intitulată Decorează cardurile Pasul 7
    3. Adăugați elemente cu semnificație personală. Pentru ocazii foarte speciale, adăugați elemente pe cardul care are o semnificație profundă, personală. Pentru un soț sau altul semnificativ, utilizați elemente care au un sens romantic special, ca un tip de floare care a fost dat la prima dată. Pentru prieteni, utilizați elemente care se leagă de o anumită memorie sau activitate partajată, ca o chitară alegeți dacă sunteți într-o bandă împreună.
  • Imagine intitulată Decorează cardurile Pasul 8
    4. Adăugați fotografii pe card. Fotografiile pot da cardul dvs. mai multă flare personală, în special cele luate în timpul unor ocazii speciale. Pentru a adăuga unul, apuca fotografii dezvoltate la un magazin sau imprimați unele din computer. Taie-le pentru a se potrivi dimensiunii și designului cardului, apoi lipiți-le folosind o cantitate mică de lipici în jurul marginilor și centrului.
  • Pentru carduri către alte semnificative, încercați o fotografie romantică tăiată într-o formă de inimă.
  • Pentru carduri pentru cel mai bun prieten, încercați o serie de fotografii mici, pătrate, aranjate ca o bandă foto-cabină.
  • Pentru carduri părinților dvs., încercați să le comparăm ca un copil ca un copil ca un copil.
  • Imagine intitulată Decorează cardurile Pasul 9
    5. Adăugați decupaje din reviste. Magazinele și colajele ziarelor sunt o bază a lumii de artă și pot fi la fel de distractive și creative în formă de card. Apucați o revistă sau ziar care are semnificație persoanei care primește cartea. Tăiați cuvinte și imagini interesante, apoi utilizați o cantitate mică de adeziv pentru a le lipi la card.
  • În loc să scrieți pe card, încercați să faceți un colaj de cuvinte folosind fonturile răcoroase și creative din revista.
  • Încercați să faceți un colaj al lucrurilor preferate ale persoanei, fie că este vorba de modă ridicată de la Vogue, o nouă tehnologie de la mecanica populară sau de stelele de film din divertismentul săptămânal.
  • Metoda 3 din 3:
    Obținerea creativității
    1. Imagine intitulată Decorează cardurile Pasul 10
    1. Adăugați panglică sau fir la card. Pentru a face cardul dvs. un pic mai festiv, adăugați șir sau panglică. Puteți face acest lucru prin atingerea sau lipirea capetelor în jos, legând panglica sau firul în jurul cardului sau prin perforarea unei găuri mici în card pentru a rula șirul sau panglica. Șirul va face ca o carte să se simtă mai capricioasă și manuală în timp ce panglica o va face să se simtă clasică și elegantă.
  • Imagine intitulată Decorează cardurile Pasul 11
    2. Adăugați flori pe card. Flori sau petale de flori pot lua cartea dvs. la nivelul următor. Pentru a face ceva fericit sau festiv, lipiți o floarea-soarelui plat pe una din pagini. Pentru a face ceva romantic, puneți petalele de trandafir parfumate în card, astfel încât, atunci când se deschide, vor cădea și vor lăsa un miros frumos. Utilizați flori false în loc de cele reale, astfel încât acestea vor păstra în timp.
  • Imagine intitulată Decorează cardurile Pasul 12
    3. Adăugați un joc la card. Pentru oamenii de puzzle, încercați să adăugați un mic joc pe card. Un puzzle sau un joc de cuvinte va da cardul un fler unic și, dacă destinatarul este inspirat să-l completeze, vă va ajuta mesajul să rămână printre altele. Asigurați-vă că jocul este corect înainte de ao pune în card!
  • Pentru jocuri de cuvinte, încercați să adăugați o ghicitoare sau un puzzle simplu de cuvinte încrucișate.
  • Dacă veți da cartea în persoană, încercați să adăugați un joc pe care îl puteți termina împreună ca Tic-Tac-Toe sau Hangman.
  • Imagine intitulată Decorează cardurile Pasul 13
    4
    Face o carte pop-up. Tăiați o mică bandă de hârtie fabricată din material similar la card. Lipiți capetele în interiorul cardului, unul pe fiecare pagină și îndoiți cardul de mai multe ori pentru a vă asigura că se ridică corect și apare. Apoi, lipiți o fotografie mică sau un desen în zona în care creează hârtia. Un grafic pop-up realizat manual poate adăuga o surpriză plăcută unei cărți.
  • Imagine intitulată Decorează cardurile Pasul 14
    5. Utilizați programe de calculator pentru a efectua o cartelă de card. Dacă sunteți mai digital mințit, încercați să utilizați software-ul computerului pentru a efectua o inserție pentru cardul dvs. Programele generale precum cuvântul pot face materiale simple, în timp ce programele de specialitate, cum ar fi Photoshop, pot face mai multe imagini avansate.
  • Pentru ceva simplu, încercați să adăugați o margine digitală la o fotografie pe care doriți să o utilizați.
  • Pentru ceva complex, încercați să puneți fața recipientului cardului pe o imagine a celebrității sau caracterului lor preferat.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar