Cum de a îngheța un rând pe google foile pe iphone sau ipad

Thiste parere cum să selectați și să înghețați rândurile în partea de sus a unei foi de calcul pe Google Foile, folosind un iPhone sau iPad. Rândurile înghețate vor fi întotdeauna afișate în partea de sus când derulați în jos.

Pași

  1. Imagine intitulată Congelați un rând pe Google Foile pe iPhone sau iPad Pasul 1
1. Deschideți aplicația de pe iPhone sau pe iPad. Aplicația foilor arată ca o pictogramă de foi de calcul verde și albă pe ecranul dvs. de pornire sau într-un dosar de pe ecranul dvs. de pornire. Se va deschide până la o listă a tuturor fișierelor dvs. de foi de calcul salvat.
  • Dacă nu sunteți logat automat în foi, va trebui să introduceți e-mailul dvs. Google și parola pentru a vă conecta aici.
  • Imagine intitulată Congelați un rând pe Google Foile pe iPhone sau iPad Pasul 2
    2. Atingeți fișierul pe care doriți să îl editați. Derulați în jos pe listă pentru a găsi foaia de calcul pe care doriți să o lucrați și deschideți-o.
  • Imagine intitulată Congelați un rând pe Google Foile pe iPhone sau iPad Pasul 3
    3. Atingeți un număr de rând. Toate rândurile sunt numerotate în partea stângă a foametei tale. Atingând un număr de rând va selecta și evidenția întregul rând.
  • Imagine intitulată înghețarea unui rând pe Google Foile pe iPhone sau iPad Pasul 4
    4. Atingeți din nou același număr de rând. După ce selectați un rând, atingeți din nou numărul rândului va deschide o bară de instrumente negru, pop-up cu opțiunile de editare pe acesta.
  • Imagine intitulată Congelați un rând pe Google Foile pe iPhone sau iPad Pasul 5
    5. Atingeți pictograma săgeată de dreapta din bara de instrumente pop-up. Acest buton se află în partea dreaptă a barei de instrumente Negre. Acesta va afișa mai multe opțiuni de editare.
  • Imagine intitulată Congelați un rând pe Google Foile pe iPhone sau iPad Pasul 6
    6. Selectați Înghețați rândurile În bara de instrumente pop-up. Această opțiune va îngheța rândul selectat și toate rândurile de deasupra sale, în partea de sus a foametei dvs. Acum puteți derula în jos această foaie de calcul fără a pierde din vedere rândurile dvs. înghețate.
  • Dacă nu vedeți această opțiune în bara de instrumente, atingeți din nou săgeata din dreapta pentru a vedea mai multe opțiuni de editare.
  • Nu puteți îngheța un singur rând în mijlocul unei foi de calcul, fără a afecta rândurile de deasupra lui.
  • sfaturi

    Dacă doriți să utilizați un singur rând înghețat în foaia de calcul, încercați să înghițiți primul rând în partea de sus. Acest lucru nu va afecta alte rânduri, deoarece nu există alte rânduri deasupra acesteia.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar