Cum de a îngheța un videoclip pe tiktoke

Thiswill vă învață cum să utilizați filtrul Freeze-Frame într-un videoclip pe care îl creați pe tiktokok. Acest filtru va îngheța un cadru și va lăsa în spatele dvs. pe ecran, similar cu efectul ecranului verde.

Pași

  1. Imagine intitulată Freeze un videoclip pe Tiktoke Pasul 1
1. Deschideți Tiktok. Această aplicație arată ca un pătrat negru, cu o notă muzicală albă în interiorul că veți găsi de obicei pe unul dintre ecranele dvs. de acasă, în sertarul de aplicații sau prin căutarea.
  • Utilizați această metodă pentru a crea un nou tikton cu filtrul Freeze Frame.
  • Imagine intitulată Congelați un videoclip pe Tiktoko Pasul 2
    2. Atingeți +. Veți vedea simbolul plus centrat în partea de jos a ecranului.
  • Dacă doriți să alegeți un sunet înainte de înregistrare, apăsați Sunete În partea de sus a ecranului. De asemenea, veți putea seta această opțiune după ce ați înregistrat.
  • Imagine intitulată Congelați un videoclip pe Tiktoke Pasul 3
    3. Atingeți Efecte. Este în partea stângă a butonului de înregistrare din partea de jos a ecranului.
  • Imagine intitulată Freeze un videoclip pe Tiktoke Pasul 4
    4. Selectați filtrul Freeze Frame. Pictograma filtrului arată ca o ovală albă care se suprapune o decupare care dezvăluie un perete de cărămidă pe un fundal verde și este oferit de asistent de efect.
  • Dacă nu găsiți filtrul în categoriile cum ar fi Treading sau Nou, Puteți utiliza Descoperiți fila în tiktokok Pentru a căuta videoclipuri care utilizează filtrul Freeze Frame. Când atingeți "Descoperi" și introduceți "Freeaza cadru," apasă pe "Videoclipuri" fila și una dintre ele se va conecta la filtrul corect din colțul din stânga jos de deasupra descrierii videoclipului. Atingeți filtrul pentru ao folosi.
  • Imagine intitulată înghețați un videoclip pe Tiktoke Pasul 5
    5. Atingeți butonul de înregistrare. Cu acest filtru, camera va înregistra automat atâta timp cât atingeți inițial pictograma de înregistrare.
  • Imagine intitulată Congelați un videoclip pe Tiktoke Pasul 6
    6. Atingeți ecranul pentru a crea un cadru de înghețare. Indiferent de ecranul va rămâne pe ecran ca un cadru de înghețare până când încheiați înregistrarea.
  • Aceasta nu întrerupe înregistrarea, astfel încât aparatul foto va înregistra încă ceea ce captează după intervalul de înghețare. Puteți utiliza acest efect pentru a păstra ultimul cadru pe ecran (cum ar fi vorbirea cu mâna) și apare ca cealaltă persoană (ca o figură mai mică în mâna ta despre care vorbești).
  • Imagine intitulată Freeze un videoclip pe Tiktoke Pasul 7
    7. Atingeți pictograma de selectare când ați terminat înregistrarea. Vi se va da șansa de a edita și posta videoclipul.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar