Cum de a crea deghizări ca un spion copil

Spionajul este dificil și potențial riscant. Dacă ați venit o mare misiune, va trebui să știți cum să vă ascundeți. Selectați o nouă identitate și schimbați modul în care vorbiți și umblați pentru a se potrivi cu persoana pe care o pretindeți că sunteți. Alegeți hainele potrivite pentru ocazie, astfel încât să vă amestecați. De asemenea, puteți purta hainele obișnuite sub deghizarea dvs., în cazul în care trebuie să vă schimbați rapid și să evitați suspiciunea. Adăugați accesorii cum ar fi ochelari de soare întunecați, o perucă sau o pălărie pentru a păstra oamenii să vă recunoască.

Pași

Partea 1 din 3:
Selectarea unei noi identități
  1. Imagine intitulată Creați deghizări ca un spion copil Pasul 1
1. Alegeți o identitate bazată pe ceea ce doriți să investigăm. Deghizația dvs. va depinde de cine sau de ceea ce intenționați să vă spionați. Veți dori să vă amestecați, deci dacă intenționați să spionați în timpul unui joc de fotbal școlar, purtați culorile școlare, astfel încât să parcă un alt membru al audienței. Dacă doriți să învățați secretele orașului la piscina locală, purtați costumul de baie și aduceți recuzită potrivită, ca un prosop și jucării de piscină.
  • Imaginea intitulată Creați deghizări ca un spion al copilului 2
    2. Face o backstory. Vă va ajuta să intrați în caracter dacă vă petreceți ceva timp gândindu-vă la cine doriți să deveniți. Poate că te vei preface că ești un student de schimb valutar, vărul unei persoane care locuiește în cartierul tău sau chiar în fratele tău sau sora ta. Gândiți-vă la locul în care vine persoana, precum și cum se îmbracă, vorbesc și acționează.
  • Imaginea intitulată Creați deghizări ca un spion al copilului 3
    3. Schimba vocea ta. Practică vorbind în diferite tonuri sau accente. De asemenea, puteți folosi cuvinte diferite decât în ​​mod normal. Schimbarea vocii dvs. este o modalitate excelentă de a păstra oamenii să vă recunoască. Acest lucru este util în special dacă vorbești la telefon.
  • Imagine intitulată Creați deghizări ca un pas de spion copil 4
    4. Ajustați modul în care mergeți. Poate doriți să adăugați un pic de swagger la plimbare, să vă schimbați postura, astfel încât să pari ca un regal sau o bănuiească ca un cerșetor. Ați putea să vă prelungiți sau să vă scurtați pasul sau să falsificați o limbă. Limbajul corpului vă va ajuta pe alții să vă recunoască, astfel încât schimbarea este o modalitate excelentă de a evita detectarea.
  • Partea 2 din 3:
    Crearea unui costum
    1. Imagine intitulată Creați deghizări ca un spion copil Pasul 5
    1. Alegeți hainele obișnuite. Uneori, cea mai bună deghizare nu este deloc deghizare! Oamenii nu vă vor bănui să vă spionați dacă arăți ca un alt copil la parc sau la mall. În acest fel, puteți urma pe cineva sau la ascultarea fără suspiciune.
  • Imaginea intitulată creează deghizări ca un spion copil Pasul 6
    2. Utilizați ceea ce aveți deja. Veți dori să vă amestecați cu împrejurimile dvs., să purtați haine pe care alte persoane le poartă. Majoritatea oamenilor nu sunt în costum, așa că veți ieși afară dacă sunteți îmbrăcați ca o pisică într-o cameră plină de oameni care poartă blugi.
  • Imagine intitulată Creați deghizări ca un spion al copilului 7
    3. Purtați haine întunecate pentru a se amesteca în. Puteți purta haine negre sau întunecate pentru a merge neobservate. Acest lucru este valabil mai ales dacă spionați noaptea, așa cum veți arăta ca o altă umbră.
  • Purtând toate hainele întunecate pot fi periculoase pe timp de noapte dacă sunteți lângă drumuri. Asigurați-vă că vă uitați la mașini și să vă aflați în afara străzii.
  • Imaginea intitulată creează deghizări ca un spion copil Pasul 8
    4. Alegeți îmbrăcăminte reversibilă. Dacă purtați ceva care poate fi întors în afară, veți putea să vă schimbați cu ușurință hainele pentru a scutura un spion care vă urmărește. Schimbarea rapidă a culorii costumului dvs. va confunda spionii inamici, deoarece vor căuta costumul original.
  • De asemenea, puteți aduce straturi extra exterioare pentru a vă schimba rapid aspectul. Apuca o hoodie, un buton cu maneci lungi, sau o jachetă pentru a arunca peste haine.
  • Imagine intitulată Creați deghizări ca un pas spion copil 9
    5. Schimbați dimensiunea dvs. Vă puteți face să arătați mai mare prin înfășurarea prosoapelor sau a eșarfelor în jurul brațelor și picioarelor și adăugând o pernă la pieptul și zona de burtă. Utilizați bandă sau șiruri de caractere pentru a ține elementele în poziție. Apoi puneți hainele peste umplutură. Acest lucru va arunca oamenii de pe mirosul tău, pentru că vor căuta pe cineva mai mic decât tine!
  • Purtarea mai multor straturi de îmbrăcăminte groasă este o altă modalitate de a adăuga o vrac la deghizarea dvs. și de a arăta mai natural decât adăugarea de prosoape sau perne sub haine.
  • Imaginea intitulată Creați deghizări ca un spion copil Pasul 10
    6. Purtați camuflajul. Camo este o modalitate excelentă de a se amesteca dacă sunteți în aer liber. Alegeți un stil care se potrivește cu împrejurimile dvs. cât mai bine posibil. Utilizați Camo-ul alb și gri în timpul iernii și verde și maro pentru alte sezoane.
  • Imaginea intitulată Creați deghizări ca un spion al copilului 11
    7. Dress up ca inamic. Veți fi sigur că vă aruncați dușmanii în afara piesei dacă arătați exact ca ei! Purtați aceleași culori sau tipul de îmbrăcăminte pe care le purta în mod normal. Asigurați-vă că vă potriviți și accesoriilor dvs. De exemplu, purtați blugi și un tricou negru cu o pălărie de baseball, dacă asta este vorba de obicei dușmanii voștri.
  • Partea 3 din 3:
    Adăugarea de accesorii
    1. Imaginea intitulată Creați deghizări ca un spion al copilului 12
    1. Puneți ochelari de soare întunecați. Ochelari de soare vă vor ascunde ochii, astfel încât nimeni nu știe care căutați. Cel mai întunecat cu atât mai bine. Ochelari de soare supradimensionați pot, de asemenea, să lucreze pentru a vă ascunde fața și mai mult. Asigurați-vă că întrebați înainte de a împrumuta o pereche de la părinți sau frați.
  • Imaginea intitulată Creați deghizări ca un spion al copilului 13
    2. Purtați o perucă. Schimbarea părului este obligată să vă facă nerecunoscuți! Adăugați o perucă pe care o aveți de la Halloween sau faceți una din hârtie sau o cârpă. Tăiați hârtia sau cârpa în benzi pentru ao arăta mai mult ca părul. Puneți-o sub o pălărie dacă întâmpinați dificultăți la atașarea acestuia.
  • De asemenea, ați putea colora părul, dacă aveți permisiunea părinților dvs. Utilizați un colorant temporar pentru a schimba culoarea părului. Aveți grijă să nu obțineți vopsea pe altceva decât părul vostru.
  • Imaginea intitulată Creați deghizări ca un spion al copilului 14
    3. Acoperiți fața cu o eșarfă sau bandana. Folosind o eșarfă sau bandana va ascunde caracteristicile dvs. de la oamenii din jurul vostru. Înfășurați cârpa din jurul capului sau gâtului, dar asigurați-vă că nu este prea strâns.
  • Imaginea intitulată Creați deghizări ca un pas de spionaj copil 15
    4. Pune pe o mască. Purtând o mască vă va ascunde fața de la cei pe care doriți să o spionați. Alegeți unul care are sens pentru ocazie - o mască de clovn nu se va amesteca la o petrecere de vecinătate, dar ar putea funcționa la târgul județean.
  • Imaginea intitulată Creați deghizări ca un spion al copilului 16
    5. Face un patch de ochi. Utilizați dispozitivele de curățare a țevilor pentru a face un patch de ochi. Îndoiți curățarea țevilor într-un cerc puțin mai mare decât ochiul tău. Acoperiți cercul cu o cârpă închisă sau simțită. Este posibil să fie nevoie să lipiți pentru a fi sigur că deține. Adăugați un dispozitiv de curățare a țevilor pe ambele părți pentru a atașa patch-ul de ochi la cap.
  • Puteți îndoi dispozitivele de curățare a țevilor laterale în jurul urechilor (cum ar fi ochelarii) sau le înfășurați în jurul întregului cap.
  • Imaginea intitulată Creați deghizări ca un spion al copilului 17
    6. Adăugați o mustață. O mustață este o parte excelentă a unei deghizări! Face unul prin îndoirea unui curățător maro sau negru într-o formă de mustață. De asemenea, puteți obține mustăți false la multe magazine de costume sau de la petreceri.
  • Imaginea intitulată Creați deghizări ca un spion copil Pasul 18
    7. Purta o pălărie. Adăugați o pălărie la deghizarea dvs. pentru a vă asigura că nimeni nu vă recunoaște. Alegeți unul pe care îl aveți deja sau face o pălărie de hârtie.
  • Imaginea intitulată Creați deghizări ca un spion copil Pasul 19
    8. Puneți machiajul. Puteți folosi machiajul pentru a vă face să arătați mai în vârstă, cum ar fi adăugarea ridurilor. De asemenea, îl puteți folosi pentru a crea un ochi negru fals pentru a vă schimba aspectul. Asigurați-vă că întrebați proprietarul machiajului dacă îl puteți folosi mai întâi.
  • Aveți grijă să nu obțineți machiaj în ochi sau gură.
  • sfaturi

    Avertizări

    Dacă cineva vă prinde spionajul, ar fi bine să aveți o scuză bună!
  • Nu lăsați îmbrăcămintea în urmă dacă faceți o schimbare de costum pe fugă.
  • Dacă ascultați conversația cuiva și devine personală, opriți ascultarea.
  • Asigurați-vă că aveți un plan despre ce să faceți dacă cineva a observat-o.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar