Cum de a proiecta o carte de identitate folosind adobe photoshop

Adobe Photoshop este software-ul de editare a imaginilor numărul unu din lume, utilizat de profesioniști și amatori într-o gamă largă de industrii. În ciuda acestui fapt, software-ul poate fi destul de confuz pentru noii utilizatori. Citiți mai jos Salt pentru a afla cum să navigați pe interfața Photoshop și să vă proiectați propria carte de identitate.

Pași

  1. Imagine intitulată Design O carte de identitate utilizând Adobe Photoshop Pasul 1
1. Pentru a finaliza acest ghid, va trebui să obțineți programul software Adobe Photoshop. Acest software poate fi destul de scump pentru a achiziționa, dar o versiune gratuită de demo gratuită este disponibilă Site-ul lui Adobe.
  • Imagine intitulată Design O carte de identitate utilizând Adobe Photoshop Pasul 2
    2. Porniți o imagine nouă dimensiunea ID-ului. ID-urile sunt 3.375 inci (8.6 cm) lățime de 2.125 inci (5.4 cm) înalt. Din meniul Fișier, faceți clic pe Nou. Schimbați meniul derulant Unități de la pixeli la inci. În caseta de lățime tip 3.375 și în caseta de înălțime de tip 2.125. În funcție de calitatea imaginilor pe care intenționați să o utilizați pe ID, este posibil să doriți să măriți rezoluția la 200 la 301 pixeli / inch. În timp ce crește rezoluția va face ca ID-ul să apară mai mare pe ecran, dimensiunea imprimată va rămâne aceeași.
  • Imagine intitulată Design O carte de identitate utilizând Adobe Photoshop Pasul 3
    3. Găsiți imaginea de fundal ID. Logo-ul companiei / clubului sau o fotografie de stoc va funcționa. Umpleți stratul de fundal cu culoarea albă. Copiați și lipiți imaginea de fundal într-un nou strat deasupra acestui lucru și micșorați opacitatea (găsită în meniul de deasupra straturilor) până când aveți aspectul dorit. Pentru a schimba dimensiunea imaginii de fundal, faceți clic pe stratul de imagine și faceți clic pe meniul Editați (lângă meniul Fișier) și selectați Free Transform (sau utilizați comanda rapidă + T). Faceți clic și trageți marginile la dimensiunea dorită.
  • Imagine intitulată Design O carte de identitate utilizând Adobe Photoshop Pasul 4
    4. Importați fotografia persoanei. Folosind aceleași metode de la pasul 2, copiați și lipiți imaginea facială a persoanei pe ID și utilizați o transformare gratuită pentru ao schimba la dimensiunea potrivită. Dacă doriți ca ID-ul dvs. să aibă a "imaginea fantomă" din fața persoanei, puteți copia și lipi o a doua imagine facială pe ID, utilizați Free Transform (Control + T) pentru ao face mai mic și schimbați opacitatea de a face mai transparentă.
  • Imagine intitulată Design O carte de identitate utilizând Adobe Photoshop Pasul 5
    5. Adăugați informațiile personale și semnătura. Utilizați instrumentul de text pentru a adăuga informațiile personale. Dacă doriți să adăugați o semnătură realistă, va trebui să descărcați un font de semnătură online și să îl instalați înainte de a fi capabil să îl utilizați.
  • sfaturi

    Pentru informații suplimentare despre cum să găsiți și să instalați noi fonturi, ceea ce este bun pentru utilizarea ca semnătură pe cartela dvs. de identitate, citiți Thearticle Instalați fonturile pe PC.
  • Nu utilizați acest lucru pentru a face ID-uri false. Acest lucru este ilegal și ați putea fi arestat pentru a face acest lucru.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar