Cum să completați un card de cec de cec

Canca dvs. include nu numai cecurile dvs., ci și un registru de verificare pentru a urmări verificările și depozitele dvs. De fiecare dată când scrieți un cec sau depuneți bani în contul dvs., trebuie să îl înregistrați în registrul dvs. de verificare pentru a urmări cât de mulți bani ați cheltuit și cât de mult aveți încă. Păstrarea înregistrării dvs. de înregistrare actualizată va facilita, de asemenea, echilibrarea cărți de cecuri împotriva declarației dvs. bancare lunare. Următoarele sunt instrucțiuni pentru modul de completare a unui registru de cecuri pentru ao menține la curent.

Pași

Partea 1 din 3:
Introducerea informațiilor necesare
  1. Imaginea intitulată Completați o carte de comandă Pasul 1
1. Obțineți o carte de verificare a înregistrării. Ar fi trebuit să primiți unul sau două dintre acestea când ați comandat cecurile dvs. Dacă nu, banca dvs. vă va oferi unul gratuit.
  • Imaginea intitulată Completați un card de cec de cec
    2. Introduceți depunerea inițială pe prima pagină. Pe multe registre de verificare, veți găsi o cutie pentru aceasta în colțul din dreapta sus de pe linie cu etichetele coloanelor. Această sumă este soldul dvs. de începere. Dacă registrul dvs. nu include o astfel de cutie, scrieți cuvintele "Începe echilibrul" În prima linie sub descrierea tranzacției și introduceți echilibrul de pornire în caseta din extrema dreaptă.
  • Dacă ați completat anterior un registru de verificare și începeți una nouă, această sumă este soldul dvs. de repornire din registrul anterior de verificare.
  • Imaginea intitulată Completați un card de cec de comandă 3
    3. Introduceți numărul de verificare. Acest lucru va fi în câmpul din stânga. Numărul dvs. de verificare poate fi găsit în colțul din dreapta sus al cecului. Dacă înregistrați o achiziție de card de debit, puteți părăsi câmpul gol sau scrieți "DBT" în domeniu.
  • Imaginea intitulată Completați un card de cec de plată 4
    4. Înregistrați data tranzacției în câmpul Data. Aceasta va fi data la care ați scris cecul, ați folosit cardul dvs. de debit sau ați făcut un depozit. Înregistrați întotdeauna verificări în registrul dvs. în momentul în care le scrieți.
  • Partea 2 din 3:
    Tranzacții de înregistrare
    1. Imaginea intitulată Completați un card de cec de plată 5
    1. Scrieți detaliile în descrierea câmpului de tranzacții. Pentru o achiziție de verificare sau de debit, aceasta este fie persoana, fie afacerea căreia i-ați scris cecul (locul unde ați cheltuit banii), motivul înregistrat pe linia de memorie a cecului sau o combinație a celor două. Pentru un depozit, aceasta este persoana sau afacerea care ți-a dat banii sau, dacă primiți interes pentru un cont purtător de dobândă, cuvântul "Interes."
  • Imaginea intitulată Completați o carte de comandă Pasul 6
    2. Completați suma. Acest lucru ar putea fi de la un depozit, plată sau retragere. Cele mai multe registre de verificare oferă coloane separate pentru înregistrarea plăților sau retragerilor și depozitelor. Dacă înregistrați o plată cu card de debit la un restaurant, nu uitați să includeți cantitatea de vârf.
  • Înregistrați suma plății dvs. Acest lucru ar putea fi de la scrierea unui cec, folosind o achiziție de card de debit sau o taxă percepută de banca dvs. Introduceți acest lucru în coloana de plată / retragere. Această coloană este imediat în partea dreaptă a câmpului de tranzacție și poate fi urmată de o coloană îngustă, nemărginită în care puteți verifica verificările raportate ca fiind eliminate pe declarația dvs. bancar lunar.
  • Înregistrați suma plății de depozit sau a dobânzii în coloana de depunere. Această coloană este în partea dreaptă a coloanelor de plată / retragere și check-off.
  • Imaginea intitulată Completați o carte de comandă Pasul 7
    3. Calculați și înregistrați noul sold. Să scadă valoarea oricărei plăți sau retrageri din soldul curent sau să adauge suma oricărui depozit sau de plată la soldul actual. Înregistrați noul echilibru în spațiul din coloana de echilibru la extrema dreaptă în cadrul soldului anterior.
  • Asigurați-vă că ați echilibru cartea dvs. de cecuri în mod regulat, astfel încât numerele dvs. să fie întotdeauna corecte.
  • Partea 3 din 3:
    Păstrarea înregistrărilor bune
    1. Imaginea intitulată Completați un Pasul 8 de cec 8
    1. Păstrați toate registrele de verificare pentru cel puțin șapte ani. Veți avea nevoie de aceste informații dacă taxele dvs. sunt vreodată auditate sau dacă aveți un litigiu cu cineva pe care l-ați scris o verificare. Păstrați registrele în același fișier cu informațiile dvs. anuale privind impozitul pe venit și veți găsi cu ușurință dacă aveți nevoie de ea.
  • Imaginea intitulată Completați o carte de comandă Pasul 9
    2. Scrieți cecuri pentru donații caritabile. Mai degrabă decât utilizarea unui card de credit sau a unui numerar, dacă scrieți un cec pentru donații caritabile, veți avea toate informațiile de care aveți nevoie în registrul dvs. de verificare pentru a înregistra aceste sume pe declarațiile dvs. fiscale. Puteți să introduceți înregistrarea în registrul dvs., utilizați un indicator sau scrieți "donare" Alături de numele organizației.
  • Imaginea intitulată Completați o carte de comandă Pasul 10
    3. Obțineți cărți de verificare cu o copie de carbon. Dacă scrieți în mod obișnuit un număr mare de cecuri, este posibil să doriți să comandați cărți de cecuri care produc o copie de carbon în momentul în care le scrieți. Acest lucru vă va oferi o înregistrare în cazul în care uitați să înregistrați un cec.
  • sfaturi

    Unii oameni își completează registrul de verificare prin a sări peste o linie între fiecare tranzacție. Acest lucru îi permite să-și citească înregistrarea mai ușor și le permite, de asemenea, să utilizeze spațiul de teren de echilibru sub balanța anterioară pentru a înregistra cantitatea de tranzacție, oferindu-le o aliniere verticală a numerelor de adăugare sau scădere.
  • Dacă utilizați frecvent cardul de debit, faceți un obicei să înregistrați achiziții de carduri de debit în registrul dvs. de verificare de îndată ce ajungeți acasă. Dacă acest lucru nu funcționează pentru dvs., păstrați toate chitanțele din portofel și înregistrați-le de îndată ce veți avea șansa.
  • Mulți găsesc mai ușor să utilizați un alt registru de verificare pentru fiecare an calendaristic.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar