Cum să dobândiți o licență de arma în new jersey

Pentru a deține o armă în New Jersey (NJ), trebuie să completați documentele și să trimiteți o verificare de fundal. Dacă intenționați să cumpărați o pușcă sau o pușcă, procesul este similar, indiferent unde aplicați. Dacă intenționați să achiziționați și / sau să transportați un handgun, totuși, veți avea nevoie de câteva documente suplimentare.

Pași

Metoda 1 din 2:
Obținerea unui permis de achiziționare a armelor de foc
  1. Imaginea intitulată achiziționează o licență de arma în noul Jersey Pasul 1
1. Ridicați o aplicație pentru cardul de identificare a Achizitorului de arme de foc, sau STS-33, de la Departamentul de Poliție Municipală, Oficiul de Poliție de Stat sau Agenție de arme de foc înregistrate. Aceasta este forma cheie de care aveți nevoie pentru a cumpăra o armă de foc în New Jersey. Îl folosiți pentru a achiziționa ambele pistoale și arme lungi (puști, puști, etc.) atâta timp cât completați complet STS-33 și permisul de achiziție a pistolului atașat.De asemenea, veți avea nevoie și de o lucrare suplimentară, inclusiv:
  • Un ID emis de guvern, cum ar fi un pașaport sau un permis de conducere.
  • O listă de 2-3 referințe, care va completa un chestionar care mărturisește că aveți o sănătate mintală și o judecată sănătoasă.
  • Numerar sau cec, de obicei 60 de dolari, pentru amprente.
  • Puteți găsi o versiune online a formularului aici.
  • Imaginea intitulată dobândește o licență de arma în noul Jersey Pasul 2
    2. Finalizați aplicația pentru cardul de identificare a Achizitorului de arme de foc și / sau formularul permisului de cumpărare a Handgun și faceți o copie. Veți avea nevoie de două dintre aceste aplicații. Nu poate face rău pentru a face oa treia copie pentru a păstra pentru propriile dvs. înregistrări.
  • Acest formular va fi suficient pentru orice tip de pistol pe care doriți să-l achiziționați.
  • Mai totuși, veți avea nevoie să aplicați pentru a purta un handgun separat, dar puteți cumpăra unul pentru uz privat cu acest formular.
  • Imaginea intitulată Achiziționați o licență de arme în noul Jersey Pasul 3
    3. Contactați-vă referințele în avans. STS-33 prevede că ați pus jos doi martori de caractere, care sunt numele și adresele a două persoane care pot atesta că sunteți în stare mentală bună. Asigurați-vă că le-ați sunat înainte de timp și întrebați-le dacă vor fi referințele dvs., împiedicând orice comportament surprins sau nervos care ar putea afecta negativ cererea dvs.
  • Nimeni nu-i place un apel surpriză de la poliție, așa că dă oamenilor un heads în sus.
  • Imaginea intitulată Achiziționați o licență de arma în etapa 4 din New Jersey
    4. Completați un consimțământ pentru formularul de căutare a înregistrărilor de sănătate mintală. Acest lucru este oferit de municipiul dvs. local de poliție, fie cu STS-33, fie după ce l-ați întors deja. Acest formează permite statului să efectueze verificarea fundalului de sănătate mintală asupra dvs.
  • Să facă o copie a acestui fapt, deoarece 2 formulare trebuie trimise.
  • Imaginea intitulată Achiziționați o licență de arma în Jersey Pasul 5
    5. Fotocopie permisul de conducere și cartea de securitate socială. Va trebui să aduceți și originalele cu dvs., dar nu doriți să le lăsați acolo cu poliția. Odată ce ați primit acest lucru împreună, sunteți gata să vă terminați aplicația.
  • Imaginea intitulată dobândește o licență de arma în Jersey Pasul 6
    6. Aduceți-vă documentele, licența și 65 USD împreună cu dvs. la secția de poliție locală. Amintiți-vă că acest lucru trebuie să fie municipalitatea dvs. locală. Când este posibil, nu face rău să sunăm înainte și să treceți prin documentele dvs. Asigurați-vă că aveți totul acoperit în fața lui Waltz în stație.
  • Aduceți un extra $ 2.00 Pentru fiecare handgun permit să intenționați să obțineți.
  • Contactați departamentul de poliție locală cu privire la metodele de plată pe care le acceptă. Verificați cine aveți nevoie pentru a scrie orice verificări. În cele din urmă, confirmați că aceste taxe sunt corecte, deoarece acestea s-au schimbat în momentul în care aplicați pentru o licență de arma.
  • Imaginea intitulată dobândește o licență de arma în noul Jersey Pasul 7
    7. Sunt de acord cu amprentarea la stație. În New Jersey, trebuie să fiți amprentă dacă aceasta este prima dată aplicabilă pentru o licență de arma. Dacă ați aplicat înainte, este posibil să puteți sări peste amprente. Cu toate acestea, trebuie să consimțiți să fiți amprentă de fiecare dată când obțineți un permis de achiziție a pistolului.
  • Imaginea intitulată dobândește o licență de arma în noul Jersey Pasul 8
    8. Așteptați răspunsul dvs. timp de cel puțin 30 de zile. Legea statului New Jersey prevede că poliția trebuie să vă aducă cererea înapoi în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, această lege este adesea ignorată și poate dura câteva luni pentru a primi notificări dacă nu sunteți persistenți.
  • Dacă nu ați auzit despre starea cererii dvs. în 30 de zile, sunați la secția de poliție cu care ați depus. Ele sunt obligate din punct de vedere legal pentru a vă oferi un răspuns în 30 de zile.
  • Metoda 2 din 2:
    Obținerea unui permis de pistol
    1. Imaginea intitulată dobândește o licență de arme în Jersey Pasul 9
    1. Știți că New Jersey nu acceptă permisele de mână din alte state. Dacă ați achiziționat Handgun în altă parte, va trebui să vă reînregistrați pentru ao transporta în statul New Jersey. Acest lucru nu este adevărat pentru armele lungi (puști, puști, etc.).
    • New Jersey este unul dintre cele mai dificile state pentru a dobândi un permis de pistol de ascundere în SUA.
  • Imaginea intitulată dobândește o licență de arma în Jersey Pasul 10
    2. Apelați municipalitatea locală de poliție despre înregistrarea pentru a purta un handgun. Trebuie să contactați filiala poliției care acoperă zona în care locuiți. Dacă cel mai apropiat birou de poliție este o sucursală a poliției de stat, sunați mai departe pentru a vă asigura că acoperă municipalitățile dvs.
  • În timp ce le aveți, întrebați în mod specific ce formulare și plată va trebui să aduceți cu dvs. În timp ce majoritatea sunt identice, diferite departamente de poliție pot avea proceduri ușor diferite. Cel mai bine este să întrebați în avans.
  • Imaginea intitulată dobândește o licență de arma în noul Jersey Pasul 11
    3. Obțineți o carte de identitate a cumpărătorului de arme de foc și o autorizație de cumpărare a pistolului. Dacă nu posedați deja aceste documente, trebuie să treceți prin procesul de aplicare, așa cum este prezentat mai sus.
  • Ar trebui să cumpărați pistolul pe care intenționați să îl purtați cu aceste formulare înainte de timp. Va trebui să furnizați numărul de serie, să faceți și modelul de handgun pe aplicația dvs.
  • Imaginea intitulată achiziționează o licență de arma în Jersey Pasul 12
    4. Înțelegeți cerințele speciale necesare pentru a purta un handgun în New Jersey. Legile fiecărui stat despre pistoale, în special cele ascunse în locurile publice, este diferit. Trebuie să cunoașteți legile și protecția stabilită de stat înainte de a vă asigura că completați totul corect.
  • Aveți nevoie de 3 martori de caractere de renume, care v-au cunoscut timp de cel puțin 3 ani și sunteți dispus să mărturisiți că aveți "Caracterul moral solid."
  • Ai nevoie "dovezi justificabile" că trebuie să purtați o pistol pentru propria siguranță personală. Acest lucru este datorită condițiilor de viață sau din linia de lucru.
  • Aveți nevoie de dovezi (cursuri, formare, cunoștințe demonstrabile) pe care le știi cum să dețină și să opereze un pistol în condiții de siguranță.
  • Imaginea intitulată dobândește o licență de arma în noul Jersey Pasul 13
    5. Imprimați și completați permisul de a transporta formularele de mână oferite de municipalitatea dvs. locală. Puteți să-l alegeți la birourile de poliție de stat sau la tine costum de poliție locală. Va trebui să faceți o copie, așa cum ar trebui să vă transformați în două aplicații identice.
  • Puteți găsi permisul online Aici.
  • Imaginea intitulată dobândește o licență de arma în noul Jersey Pasul 14
    6. Furnizați dovada că sunteți familiarizați cu handgurile. Ar trebui să vă apelați întotdeauna la secția de poliție locală înainte de a vedea ce fel de teste vor fi acceptate. Există mai multe modalități de a dovedi că sunteți confortabil și familiarizat cu handgurile, inclusiv:
  • Dovada cursurilor luate la o gamă de ardere, printr-un instructor certificat NRA sau clase de autoapărare luate printr-o unitate de poliție locală.
  • Scoruri de la un test calificat de calificare, administrat de forța poliției din New Jersey.
  • Finalizarea oricărui alt test sau curs certificat de Comisia de Formare a Poliției.http: // smartgunlaws.org / arme-arme-autorizate-in-new-jersey / # identificator_10_5381
  • Imaginea intitulată dobândește o licență de arma în Jersey Pasul 15
    7. Scrieți o declarație care demonstrează "nevoie justificabilă" pentru a purta o armă de foc. Acest lucru este probabil cel mai mare obstacol pentru a obține o autorizație de pistol. Ar trebui să scrieți, în detaliu, motivele pentru care aveți nevoie de o pistol de pe persoana voastră. Trebuie să dovediți că aveți nevoie de o armă pentru siguranța personală și că viața voastră este în pericol fără unul. În timp ce ceea ce este acceptabil și ceea ce nu este în general până la oricine citește cererea dvs., motive comune includ:
  • Care lucrează în securitate sau transport de bunuri valoroase care au potențialul de a fi furate.
  • Necesitatea urgentă pentru protecția personală, după cum se arată prin incidente care pun în pericol viața.
  • Imaginea intitulată dobândește o licență de arma în noul Jersey Pasul 16
    8. Oferă atestări de la trei persoane că aveți un caracter moral bun și un bun control bun. Acești trei persoane trebuie să semneze declarațiile de pe a doua pagină a permisului dvs. de a purta o pistol. Tot ce este necesar este numele, semnătura și informațiile de bază de contact de bază. Acești trei persoane trebuie:
  • Fi mai în vârstă de 18 ani.
  • Te-am cunoscut timp de trei ani sau mai mult.
  • Dispuși să vorbească cu poliția în cazul unei anchete.
  • Imaginea intitulată dobândește o licență de arma în etapa 17 din New Jersey
    9. Achiziționați patru fotografii de dimensiuni mari de pașaport cu aplicația dvs. Le puteți lua pe tine însuți, dar asigurați-vă că sunt bine aprinși cu un fundal simplu. Va trebui să vă capturați umerii și întregul dvs. cap, care ar trebui să fie mare și centrat în fotografie. Acestea ar trebui să fie de cel puțin 2 centimetri cu 2 inci.
  • De asemenea, puteți avea fotografii de pașaport realizate la oficiul poștal local.
  • Imaginea intitulată Achiziționați o licență de arme în Jersey Pasul 18
    10. Furnizați numărul de serie și o descriere a fiecărei handgun pe care intenționați să o transportați. În aplicație, va trebui să scrieți informațiile exacte ale armei pe care intenționați să o purtați.
  • Imaginea intitulată achiziționează o licență de arma în noul Jersey Pasul 19
    11. Creați copii ale permisului de conducere, cu privire la permisul de nouă tricouri din trecut pentru a purta handguns, cardul de identitate de arme de foc și cartea dvs. de securitate socială cu cererea dvs. Asigurați-vă că aveți copii ale tot ceea ce este clar și lizibil. Includeți copii ale declarației dvs. justificabile justificabile și dovezile de alfabetizare a Handgun și păstrați o copie a tuturor înregistrărilor dvs.
  • Imaginea intitulată dobândește o licență de arma în noul Jersey Pasul 20
    12. Trimiteți un cec de 50 USD sau o comandă de plată plătibilă "Trezorier - starea New Jersey" cu aplicația dvs. Aceasta este taxa necesară pentru a procesa contul. Probabil că veți avea nevoie de mai mulți bani dacă trebuie încă să fiți amprentă.
  • Imaginea intitulată achiziționează o licență de arma în noul Jersey Pasul 21
    13. Întoarceți-vă documentele la secția de poliție locală. Veți fi amplificați dacă nu faceți acest lucru în concert cu aplicația dvs. de carte de identitate de foc de arme de foc, ceea ce înseamnă o taxă suplimentară de amprentă de 60 USD.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Pentru a achiziționa o armă de foc, trebuie să furnizați distribuitorul de arme cu cartea de identitate a cumpărătorului de arme de foc, o dovadă a identității și un certificat de eligibilitate completă. Acest ultim formular poate fi găsit pe site-ul Noului State din New Jersey împreună cu celelalte formulare de cerere.
  • Dacă sunteți aprobat pentru a purta un handgun, cercetați orice legi relevante dacă intenționați să părăsiți New Jersey cu ea. Alaska, Arizona, Idaho, Indiana, Iowa, Kansas, Kentucky, Michigan, Missouri, Montana, Nebraska, Oklahoma, Dakota de Sud, Tennessee, Texas, Utah și Vermont onorează permisele din New Jersey pentru a transporta pistoale.
  • Dacă aveți un permis de a purta un handgun din orice alt stat, nu este valabil în New Jersey. New Jersey își onorează numai permisele proprii de a transporta pistoale.
  • Trebuie să aveți un permis de cumpărare a pistolului pentru fiecare handgun pe care îl dețineți. Pentru aplicația inițială, documentați numărul de permise pe care doriți să le doriți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar