Cum să datezi o femeie capricorn

Născut din 21 decembrie până la data de 20 ianuarie, Capricorns sunt vorba despre ambiție, conducere, unitate personală și direcții. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de întâlnirea unei femei Capricorn, lucrurile nu sunt destul de simple - în plus față de calitățile de mai sus, capricornii pot fi blânzi, sensibili și îngrijiri. Astfel, întâlnirea unei femei Capricorn poate fi o perspectivă dificilă care necesită îngrijire, efort și atenție, dar poate fi, de asemenea, recompensarea imensă - Capricornii fac parteneri buni de viață.

Graficul de compatibilitate

Utilizați această diagramă ușoară pentru o rundă rapidă a perspectivelor dvs. romantice cu un partener Capricorn. Amintiți-vă că acestea sunt doar generalități - orice semn are potențial cu oricare altul. Toate informațiile prin astrologie.COM.

Capricorn compatibilitatea romantismului
Semnul parteneruluiCalități de relațieNotează
BerbecAmbii parteneri sunt de înaltă energie, dar au atitudini diferite - Berbecul sunt mai negociate și rapide, în timp ce Capricornii sunt mai deliberați.Aveți grijă să evitați conflictele frecvente. Această asociere funcționează cel mai bine atunci când fiecare partener are îndatoriri bine definite și mici interferențe.
TaurulAmbii parteneri beneficiază de valori și obiective similare. Capricornii și taurusurile împărtășesc resursele și emoțiile bine.Această împerechere de jos-to-pământ este foarte compatibilă, dar poate suferi tensiune dacă Capricornul începe să-l vadă pe Taur ca Lazy și Taurul începe să vadă Capricornul ca fiind ridicat.
zodia GemeniObiective și atitudini foarte opuse. O relație iubitoare este încă posibilă, dar va necesita o muncă grea.Gemenii are un spirit rapid și este spontan, în timp ce Capricornul nu este unarsum și nas-the-the-grind. Astfel, ambii trebuie să lucreze pentru a deveni confortabil, permițându-i pe celălalt să fie ei înșiși.
CancerTind să formeze conexiuni emoționale profunde și sigure.Un bun meci, deși intensitatea emoțională a legăturii poate duce la conflicte majore ocazional.
LeuObiectivele și nivelul de determinare sunt împărtășite - LEOS tind să fie mai scandaloase și sociale, în timp ce Capricornii sunt mai tradiționali și mai rezervată.Această asociere poate fi foarte sănătoasă dacă sunt convenite obiectivele reciproce, deoarece punctele forte ale partenerilor completează celuilalt.
FecioaraAmbele au o abordare realistă față de viața de viață este mai concentrată asupra senzației și a intuiției, în timp ce Capricornul este mai concentrat pe statut și ambiție.Această asociere poate fi una foarte plăcută - ambii parteneri se bucură de succese materiale, deși din diferite motive.
LibraLibra este mult mai atrăgătoare față de frumusețe și estetică decât Capricornul, care tinde să aibă mai multe interese concretePoate fi o relație dificilă. Cu toate acestea, punctele forte ale partenerilor se potrivesc cu celelalte bine, făcând acest lucru o pereche recompensitoare dacă se poate stabili un teren comun.
ScorpionulScorpionul este unice și introspectiv, în timp ce gândurile lui Capricorn tind să locuiască în lumea reală.Poate fi extrem de răsplătit dacă ambii parteneri lucrează pentru a se exprima în mod clar partenerului lor.
SagetatorSagetatorul este ușor, capricios și nerăbdător, în timp ce Capricornul este mai grav și mai precaut.Ambii parteneri trebuie să lucreze pentru a se întâlni pe celălalt în mijloc. Cu toate acestea, această asociere este potrivită pentru a supraviețui conflictelor minore.
CapricornulAmbii parteneri sunt bazați, ambițioși și muncitori.Acest cuplu poate fi foarte reușit (atât material, cât și emoțional), dar deoarece ambartners sunt la fel de ambițioase, conflictele majore pot rezulta dacă rolurile de relație nu sunt bine definite.
VărsătorCapricornul este precaut și împământat, în timp ce Varsatorul tinde să fie mai optimist și idealist.Acest parteneriat are un potențial major. Meciurile de acest tip pot forma cu ușurință o legătură imposibilă.
PestiPestii tinde sa fie visa si emoțională, spre deosebire de abordarea lui Capricorn, regimată de viață a lui Capricorn.Această asociere poate fi un caz de atragere a opozitilor - fiecare partener oferă ceva ce cealaltă are nevoie foarte mult.

Pași

Metoda 1 din 3:
Câștigarea afecțiunii lui Capricorn
  1. Imagine intitulată Data unei femei Capricorn Pasul 1
1. Angajați-i despre munca ei sau despre proiectele personale. Capricornii sunt în mod natural ambițios, oameni muncitori. Majoritatea se vor bucura de discutarea obiectivelor lor profesionale și progresul pe care le-au făcut față de ei. Încercați să vorbiți cu ea despre ceea ce face pentru a obține în viață - indiferent dacă aceasta include un loc de muncă de nouă-la cinci ani, cum ar fi arta, scrierea, etc. - Și nu fi surprins dacă este gata să vorbească despre aceste lucruri la o lungime mare.
  • Munca poate fi un subiect pe care îl găsiți plictisitor, dar nu trebuie să sunați ca și cum vă întrebați întrebările sale robotice la un interviu de angajare când vorbiți cu ea despre ei. De fapt, cu o creativitate (și cu un aer de rău delicat), puteți adăuga un pic de fladire flirtă la aceste întrebări în mod normal uscate. Iată doar câteva exemple:
  • Întrebări blândi: "Unde lucrați?" "Ce faci?" "Îți place asta?" "Unde vă vedeți în cinci ani?"
  • Întrebări de zestare: "Deci, care este planul tău pentru a-ți face primele milion?" "Care este următorul tău pas în viață?" "Ești mai mult o persoană Gordon Gekko sau o persoană Lorenzo Anello?"
  • Imagine intitulată Data unei femei Capricorn Pasul 2
    2. Aduceți-vă în mod subtil propriile realizări profesionale. Pentru că apreciază ambiția și determinarea, majoritatea capricorilor respectă pe cineva care a muncit din greu și a obținut succese mari. Cu toate acestea, capricornii sunt modeste și conservatoare la inimă, deci este puțin probabil să răspundă bine la extravagantă. În schimb, încercați să renunțați la sugestii subtile despre realizările dvs., lucrând în conversație în mod natural. Vedeți mai jos pentru câteva exemple:
  • Blunt Brags: "Vedeți aceste pantofi? Acestea sunt piele real aligator." "Ar trebui să mergem în croazieră în noul meu Bugatti în acest weekend." "Tocmai am câștigat angajat al lunii la afacerea imobiliară a tatălui meu pentru a cincea oară la rând!"
  • Subțire dulce-vorbind: "Sper să-mi folosesc bonusul de semnătură pentru a face ceva frumos pentru noi." "Eu port doar acest ceas în ocazii speciale - am cumpărat-o pentru mine când am primit maestrul meu." "De obicei, nu fac asta, dar îmi place să mă bucur de ceva frumos după ce lucrurile merg bine la locul de muncă."
  • Imagine intitulată Data unei femei Capricorn Pasul 3
    3. Joacă-i simțul concurenței - ușor. Capricornii nu sunt, în general, oameni care vor fi timizi dintr-un mic sparring prietenos. Datele de planificare care implică un anumit grad de concurență pot duce la distracție mare și unele scântei romantice grave. Cu toate acestea, concurența intensă și încălzită este un nu-nu. Prea multă concurență poate duce la resentimente și, în plus, capricornii nu sunt susceptibile de a se bucura de jena de a pierde la un joc cu mize mari.
  • Idei bune date: Bowling, Carduri, Mini Golf, Shooting / Tir cu arcadă, Jocuri Arcade, Jocuri de bord cu băuturi.
  • Idei de date proaste: Street Racing, reguli de stradă unu-pe-unu Baschet, Poker de înaltă.
  • Dacă dominați la concursul dvs., poate fi o idee bună să lăsați data să câștige cel puțin o dată la ceea ce faceți pentru a preveni jena. Încercați să nu faceți prea evident că lăsați-o să câștige - acest lucru poate fi mai jenant decât pierderea în primul rând.
  • Imagine intitulată Data unei femei Capricorn Pasul 4
    4. Dați darurile ei grijuliu că este probabil să o folosească. Majoritatea capricorilor sunt oameni practici care sunt susceptibile de a aprecia un cadou un pic mai mult pentru valoarea și utilitatea sa decât pentru sensul său simbolic. În timp ce o bucată de bijuterii sau un buchet de flori parfumate este aproape întotdeauna un gest dulce, veți dori ca unele dintre darurile dvs. să fie puțin mai jos până la pământ. Încercați să obțineți lucrurile ei, ea va fi continuată, o utilizare de lungă durată și o bucurie din, mai degrabă decât de emoții unice.
  • Cadoul practic ideal pentru o femeie Capricorn depinde de hobby-urile și interesele sale personale. De exemplu, dacă se bucură de desen, încercați să obțineți un tampon de schiță de înaltă calitate și un set de creioane profesionale. Dacă este un atlet născut natural, ia-i un membru la o sală de gimnastică exclusivă cu cele mai bune echipamente de exerciții fizice. Nu este "dreapta" Răspundeți aici - totul depinde de femeie.
  • Imagine intitulată Data unei femei Capricorn Pasul 5
    5. Ocazional, tratați-o la ieșirile de stare ridicată. În timp ce capricornii sunt puțin probabil să aprecieze afișările Gaudy, ostentative ale bogăției, ele sunt în mod natural de statut și se vor bucura de prelevarea lucrurilor mai fine din viață din când în când. Pentru a sărbători ocazii speciale (și uneori "doar pentru că"), faceți un efort pentru a vă trata iubitul de capricorn într-un timp fantezist.
  • Idei bune date: Muzee, opere, restaurante fanteziste, festivaluri de film, spectacole de artă, geoare de weekend, vinării etc.
  • Scurt pe numerar? Este posibil să vă bucurați de lucrurile mai fine din viață pe ieftine dacă sunteți creativi. De exemplu, încercați să verificați o universitate locală "evenimente" site-ul web - va fi de obicei posibil să se vadă difuzoarele de călătorie, să participe la semne de carte și mai mult pentru foarte ieftin sau chiar gratuit.
  • Metoda 2 din 3:
    Fiind un meci ideal
    1. Imagine intitulată Data unei femei Capricorn Pasul 6
    1. Sunt de acord cu privire la obiectivele dvs. pe termen lung timpuriu. Una dintre cele mai mari pericole pentru o relație de succes cu o femeie Capricorn este că, dacă obiectivele dvs. nu par compatibile, probabil că va continua pur și simplu. Salvați-vă durerea de a avea această conversație dificilă după o relație de ani de lungă durată prin verificarea obiectivelor pe termen lung pentru compatibilitatea în primele șase luni ale relației dvs. sau așa. Întrebări pe care le veți dori să le puteți răspunde includ:
    • Oare vreunul dintre voi vă gândiți să vă căsătoriți în timpul vieții voastre?
    • Oare vreunul dintre voi doriți copii?
    • Oare dintre voi doriți animale de companie?
    • Când doriți să vă așezați?
    • Cât de mult doriți să salvați și cât doriți să cheltuiți?
    • Ce achiziții majore doriți să faceți?
    • Cum vă planificați să vă trăiți viața?
  • Imagine intitulată Data unei femei Capricorn Pasul 7
    2. Dă-i libertatea de a avea un cuvânt de spus în planurile voastre. Planurile pe termen lung ale unui cuplu se aliniază perfect - o anumită cantitate de compromis este necesară pentru o relație pe termen lung cu munca. Când vine timpul să înceapă să vorbească despre ce compromisuri specifice pe care intenționați să le faceți, asigurați-vă că o faceți un partener egal în luarea deciziilor. Nu numai că această curtoazie comună - este, de asemenea, o mișcare inteligentă pentru fericirea pe termen lung. Partenerul dvs. este mult mai probabil să respecte ta dorește dacă sunteți dispus să sacrificați lucrurile astfel încât să poată obține a ei.
  • Imagine intitulată Data unei femei Capricorn Pasul 8
    3. Lăsați-o să determine ritmul relației. Cu excepția cazului în care sunteți un capricorn (sau aveți un temperament ca unul), există o șansă foarte bună ca iubitorul dvs. de sex feminin capricorn să dureze mai mult timp să se încălzească până la angajamentele suplimentare în relația dvs. decât voi. Lăsați-o să-și ia timpul. O reticență inițială de a scufunda capul - mai întâi într-o relație nouă nu este probabil o reflectare a sentimentelor sale față de dvs. personal - este un rezultat al abordării sale prudente, deliberate a deciziilor vieții. Dați-i timp să vă deschideți și veți fi bucuroși că ați așteptat.
  • Imagine intitulată Data unei femei Capricorn Pasul 9
    4. Tratați-o cu respect. Acest lucru poate părea ca un nu-brainer, dar merită menționat deoarece acest lucru tinde să fie mai important pentru o femeie Capricorn decât pentru femeia medie. După cum sa menționat mai sus, femeile Capricorn sunt oarecum conștiente de statut. Aceasta înseamnă că acestea au tendința de a observa când sunt tratați în moduri care diminuează statutul lor și că pot fi jenate de anumite încălcări ale etichetei pe care alte femei le-ar putea observa nici măcar. Fiți respectuos pentru iubitul dvs. de capricorn - acest lucru nu înseamnă că trebuie să fiți serios de moarte în jurul ei, dar înseamnă că veți dori să acționați diferit în jurul ei decât pe cei mai apropiați prieteni. Lucrurile de luat în considerare includ:
  • Limba pe care o utilizați în jurul ei (mai ales în ceea ce privește cuvintele brutale etc.)
  • Modul în care vorbești despre ea în public
  • Modul în care vorbești cu prietenii tăi despre ea
  • Curtoazele minore pe care le-ai arătat-o ​​(ținându-i mâna pentru a ajuta o pas, dându-i haina când este rece, etc.)
  • Metoda 3 din 3:
    Știind ce să evite
    1. Imagine intitulată Data unei femei Capricorn Pasul 10
    1. Nu fiți dezactivați de păzitorul ei. După cum sa menționat mai sus, capricornii tind să fie oameni tradiționali, de afaceri, oarecum conservatori oameni. Acest lucru le poate duce să pară de stagnă sau chiar la rece la început. Înțelegeți că, în centrul fiecărui Capricorn, există o persoană care este capabilă de emoții profunde și de compasiune. În timp ce Capricornul mediu nu poate fi la fel de deschis despre emoțiile ei ca, de exemplu, media Leu, ea este încă o mulțime capabilă să formeze legături emoționale puternice, având suficient timp.
  • Imagine intitulată Data unei femei Capricorn Pasul 11
    2. Evitați să veniți ca fiind nevoiași sau disperați. Capricornii se mândresc să nu se bazeze foarte mult pe alții să-și atingă obiectivele. Deoarece partenerul dvs. de capricorn este probabil să fie un suflet independent, condus, nu o trageți în jos prin bombardarea în mod constant cu motive pentru atenție și afecțiune. În schimb, prețuiți momentele delicate do împărtășiți, deoarece acestea sunt sigur că sunt autentice și nefericite. În plus, fiți gata și dispuși să vă distrați periodic - capricornii nu vor muri dacă nu vă vor vedea pentru o singură zi, deci nu ar trebui nici.
  • Comportamente pe care le veți dori să evitați: Apelarea sau trimiterea textului de mai multe ori pe zi, solicitând frecvent confirmări ale afecțiunii ei, acționând gelos, încercând să-și modifice programul.
  • Imagine intitulată Data unei femei Capricorn Pasul 12
    3. Evitați să veniți la fel de leneș sau nemotivat. Puține lucruri sunt mai puțin atractive pentru un capricorn decât cineva care refuză cel puțin încerca pentru a-și rezolva propriile probleme. Nu lăsați iubitul dvs. de capricorn să înceapă să vă vadă ca o bumă. Încercați să mențineți obiective profesionale ambițioase, chiar dacă nu le puteți atinge pe toate. În mod similar, nu luați relația dvs. pentru a fi acordată - întotdeauna arătați partenerului dvs. că este importantă pentru dvs. Faceți un efort sincer pentru a pune în muncă grea în viața profesională și personală și ea vă va prețui pentru eforturile dvs.
  • Uneori, viața se ocupă de mâini dificile care ne obligă să devenim mai puțin activi decât am fost anterior. De exemplu, bolile, problemele familiale și concedieri neașteptate vă pot forța temporar să faceți un rol mai puțin activ în atingerea obiectivelor dvs. În aceste cazuri, nu dați sentimentele de inadecvare - o femeie inteligentă Capricorn va fi capabilă să spună diferența dintre cineva care nu muncesc din greu pentru obiectivele lor și pentru cineva care este împiedicat temporar să facă acest lucru.
  • Imagine intitulată Data unei femei Capricorn Pasul 13
    4. Dimpotrivă, evitați afișările arătate ale dominanței. Cu personalitățile lor independente, capricornii nu face cum ar fi controlat de alte semnificative sau de a avea acest fel de relație unilaterală implicată în orice mod. Luați o abordare hands-off în viața partenerului dvs. - ar trebui să fie liberă să-și ia propriile decizii și să-și formeze propriile opinii. Mai presus de toate, ea este nu cineva care urmează să fie posedat, controlat sau altfel. Fiți pregătiți să respectați independența iubitorului de capricorn sau să riscați să o pierdeți.
  • Comportamente pe care le veți dori să evitați: Vorbind pentru partenerul dvs. la evenimente sociale, își cer scuze pentru opiniile ei atunci când diferă de a ta, încălcând intimitatea ei sau spațiul personal, încercând să-și controleze comportamentele etc.
  • Imagine intitulată Data unei femei Capricorn Pasul 14
    5. Nu vă așteptați la ea "fixați" orice probleme profunde pe care le aveți. Pentru mai bine sau pentru mai rău, Capricorns se concentrează în cele din urmă pe propriile lor probleme - nu partenerul lor. În timp ce o bună femeie Capricorn va fi întotdeauna dispusă să ofere cuvinte compasiune de sprijin și un umăr iubitor pentru a plânge în perioadele dificile, ei în general nu vor fi mulțumiți într-o relație în care se așteaptă să-și petreacă toate energiile excesive care vă ajută. Capricornii se așteaptă ca partenerii săi să fie auto-dependenți și să obțină ajutorul de care au nevoie atunci când sunt cu adevărat în dificultate, astfel încât să nu înceapă să afecteze relația.
  • Probleme pe care nu le veți dori să descărcați partenerul dvs.: Depresia, problemele abuzului de substanțe, stresul de la conflictele familiale, stresul la locul de muncă, problemele de sănătate mintală, comportamentele riscante, auto-controlul sărac, dificultăți din relațiile anterioare etc.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Ea este amoroasă și iubitoare, dar este nevoie de omul potrivit să expună acest lucru. Au un moment intim cu ea pentru o clipă, dar nu prea mult timp.
  • Femeia Capricorn își ia timpul să te cunoască, inclusiv să ajungi la dormitor. De fapt, ea a luat mult timp să aprecieze și să-și cultivă propria minte și frumusețea elegantă, așa că nu se așteaptă mai puțin de la tine. Dacă vă grăbiți, sunteți cu doamna greșită. Indiciu: Fiți răbdători. Dating o femeie Capricorn este foarte mult ca vizionarea fierului. Se pare că este nevoie de totdeauna pentru ca ceva să se întâmple, dar dintr-o dată o bubble izbucnește la suprafață și sunteți în tubularea apei calde.
  • Femeile Capricorn sunt foarte clasice. Ei știu ce vor și se vor strădui să exceleze în orice scop, ea se fixează pentru ea însăși. Ei pot fi, de asemenea, încăpățânați, dar au o inimă sensibilă atunci când le cunoașteți ca persoană.
  • Se așteaptă ca un Capricorn să aibă o opinie puternică despre casa, mașina și hainele. Nu o luați personal.
  • Avertizări

    Ca și Fecioara, Capricornul este, de asemenea, perfecționist.Ei ar putea găsi o gospodărie obositoare, dar vor face același lucru de expert ca și cum ar fi într-un birou executiv.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar