Cum să dezvăluie un keurig

De-a lungul timpului, Keurigs poate dezvolta scară de var care afectează performanța mașinii și gustul cafelei. Din fericire, este ușor să dezvăluie un keurig folosind o soluție de curățare sau câteva ingrediente simple de uz casnic.

Pași

Metoda 1 din 4:
Pregătirea pentru desciflarea
  1. Imagine intitulată Descale a Keurig Pasul 1
1. Îndepărtați toate pachetele Keurig K de la Brewer. Puteți scoate și canalul de canal sau de ceașcă, sau le puteți lăsa înăuntru. Lăsând pâlnia sau suportul pentru pahare în interior, va ajuta la ghidarea oțetului / soluției de curățare în scurgerea de ieșire și să împiedicați orice deversare.
  • Imagine intitulată Descale a Keurig Pasul 2
    2. Scoateți rezervorul din Keurig și turnați orice apă în chiuvetă. Dacă există un filtru de apă înăuntru, scoateți-l și lăsați-l deoparte.
  • Imagine intitulată Descale a Keurig Pasul 3
    3. Asigurați-vă că setarea automată de oprire este oprită. Va trebui să lăsați orice soluție de curățare să stea în Keurigs mai mare pentru o lungă perioadă de timp, iar brevetul va trebui să fie în timpul acestui timp.
  • Metoda 2 din 4:
    Folosind oțet și apă
    1. Imagine intitulată Descale a Keurig Pasul 4
    1. Umpleți rezervorul de apă pe jumătate cu oțetul albă distilat. Veți fi folosiți o oțet alb albă într-o singură parte apă. Folosirea oțetului drept, nediluat poate deteriora interiorul mașinii.
    • Evitați utilizarea oțetului de cidru de mere. În timp ce este posibil să folosiți oțetul de cidru de mere pentru a descala un keurig, va trebui să faceți clătiri suplimentare cu apă proaspătă pentru a obține toate aroma afară.
    • De asemenea, puteți folosi sucul de lămâie. Pur și simplu umpleți rezervorul de apă pe jumătate cu suc de lămâie. Dacă acumularea nu este prea rău, umpleți-o doar o treime din cale.
    Sfat de experți
    James Sears

    James Sears

    Professional CleanerJames Sears conduce echipa de fericire a clientului la indemana, un grup de guru de curatat cu sediul in Los Angeles si Orange County, California. James este un expert în toate lucrurile curate și oferă experiențe transformatoare prin reducerea aglomerației și reînnoirea mediului de acasă. James este un învățător actual de la Universitatea din California de Sud.
    James Sears
    James Sears
    Profesionist Cleaner

    Știați? Oțetul alb este sigur de a consuma și este ușor acid, motiv pentru care este eficient la ruperea scalei din Keurig. Scara este realizată în cea mai mare parte a depozitelor minerale, cum ar fi calciul care se găsesc în apa dvs. și în timp se stabilesc în mașină.

  • Imagine intitulată Descale a Keurig Pasul 5
    2. Umpleți rezervorul restul drumului cu apă. Nu treceți de linia de umplere de top. Apa va dilua oțetul și va face mai sigur pentru Keurig.
  • Imagine intitulată Descale a Keurig Pasul 6
    3. Plasați o cană ceramică pe tava de sub garnitură. Scopul pentru ceva care deține aproximativ 10 uncii (300 de mililitri), astfel încât să nu primiți suprapuneri sau scurgeri.
  • Imagine intitulată Descale a Keurig Pasul 7
    4. Preparați o ceașcă de apă fierbinte, apoi turnați apa în chiuvetă. Oțetul va curge prin mașină și va dizolva orice construire la scară de var.
  • Imagine intitulată Descale a Keurig Pasul 8
    5. Continuați să beți și să eliminați apa până când rezervorul este aproape gol. Cele mai multe bere Keurig vor spune "Adaugă apă" pe ecran sau bliț o lumină. Dacă utilizați un bere mai mic, cum ar fi un Brewer K10 Mini Plus sau un rewer K130, apoi opriți-l așa cum începe să picure apa caldă în cana.
  • Imagine intitulată Descale a Keurig Pasul 9
    6. Permiteți oțetului rămas să stea în rezervor timp de patru ore. Odată ce rezervorul este aproape gol și mașina indică "Adaugă apă," Opriți ciclul de preparare și lăsați-l pe Keurig să stea timp de patru ore. Acest lucru va permite oțetului să-și facă activitatea în interiorul mașinii.
  • Păstrați mașina în timpul acestei etape. Dacă "Oprire automata" Caracteristica este activată, apăsați de două ori Meniu pentru a accesa setările Auto Off, apoi apăsați butonul din stânga pentru a trece prin numărul de ore până când se afișează "Off."
  • Imagine intitulată Descale a Keurig Pasul 10
    7. Turnați oțetul rămas într-o chiuvetă și clătiți-o bine. Doriți să obțineți toate oțetul din rezervor înainte de a trece la următorul pas.
  • Imagine intitulată Descale a Keurig Pasul 11
    8. Umpleți rezervorul cu apă proaspătă. Keurigul dvs. va avea în continuare oțet în interiorul acestuia, așa că va trebui să-l spălați cu apă dulce. Dacă nu faceți acest lucru, veți obține cafea degustare proastă data viitoare când utilizați Keurig.
  • Imagine intitulată Descale a Keurig Pasul 12
    9. Preparați o ceașcă de apă caldă. Este posibil să observați un miros puternic, oțet. Asta este normal. Mirosul se va diminua cu fiecare ceașcă de apă fierbinte pe care o preparați.
  • Imagine intitulată Descale a Keurig Pasul 13
    10. Turnați apa și puneți cana înapoi sub dozator. Vârful canei peste chiuvetă și aruncați apa afară. Nu este nevoie să clătiți cana- doar puneți-o înapoi pe tavă.
  • Imagine intitulată Descale a Keurig Pasul 14
    11. Păstrați pahare de apă fierbinte până când rezervorul este gol. Aruncați fiecare cană de apă fierbinte în chiuvetă înainte de a prelua altul. Mirosul puternic de oțet va deveni mai slab cu fiecare preparat.
  • Berarii cu capacitate mică, cum ar fi K10 Mini Plus și Brewer K130 vor avea nevoie de aproximativ trei brews.Este posibil să aveți nevoie să reîncărcați rezervorul cu apă proaspătă.
  • Breverii mai mari, cum ar fi seria Keurig K Cup, Brewers K145, K155, Vue Brewers (V500, V600, V700) și Brewers Rivo, vor avea nevoie de aproximativ 12 brews. Este posibil să aveți nevoie să reumpleți rezervorul de apă pentru a obține atât de multe.
  • Metoda 3 din 4:
    Folosind acid citric și apă
    1. Imagine intitulată Descale a Keurig Pasul 15
    1. Pregătiți soluția de acid citric. Veți avea nevoie de 1 până la 2 linguri de acid citric pe 4 cani (1 litru) de apă. Puteți găsi acid citric în Departamentul de Magazine de Magazine de Magazine. De asemenea, poate fi etichetat ca "Soda soră" in schimb. Se amestecă cu o lingură pentru a amesteca acidul citric în apă.
    • Dacă utilizați o referință mai mică, cu o singură cupă, cum ar fi un rewer K10 Mini Plus sau un K130 Brewer, luați în considerare utilizarea 1 ceașcă (240 mililitri) de acid citric lichid.
  • Imagine intitulată Descale a Keurig Pasul 16
    2. Se toarnă soluția de acid citric în rezervor. Acidul citric va dizolva orice construire la scară de var în interiorul mașinii.
  • Imagine intitulată Descale a Keurig Pasul 17
    3. Plasați o cană sub gura de drenaj. Asigurați-vă că ceașca se potrivește cu dimensiunea de preparare, astfel încât să nu obțineți nici o scurgere. De asemenea, puteți utiliza o ceașcă mai mare.
  • Imagine intitulată Descale a Keurig Pasul 18
    4. Preparați o ceașcă de apă caldă. Acidul citric va curge în Keurig și va dizolva orice acumulare în interior.
  • Imagine intitulată Descale a Keurig Pasul 19
    5. Turnați apa caldă și preparați o altă ceașcă. Continuați să repetați până când rezervorul este gol.
  • Dacă utilizați un mic bere, cum ar fi Brewer K10 Mini Plus sau un K130 Brewer, apoi opriți-l așa cum începe să se prelească și să se lase să stea timp de 30 de minute.
  • Imagine intitulată Descale a Keurig Pasul 20
    6. Umpleți rezervorul cu apă proaspătă. Odată ce rezervorul este gol, scoateți-l din Keurig și reumpleți-l folosind apă rece. Puneți-l înapoi în Keurig odată ce este plin. Mașina va avea în continuare un acid citric în interior, deci va trebui să-l spălați. Dacă nu, veți obține un gust prost data viitoare când încercați să beți cafeaua.
  • Imagine intitulată Descale a Keurig Pasul 21
    7. Păstrați pahare de apă caldă până când nu mai rămâne nimic în rezervor. După ce ați preluat o ceașcă de apă fierbinte, turnați apa în chiuvetă și înlocuiți cana de sub dozator.
  • Dacă utilizați un mic bere, cum ar fi receptorul K10 Mini Plus sau un Brewer K130, atunci va trebui să rulați apa prin ea de aproximativ șase ori.
  • Metoda 4 din 4:
    Utilizarea soluției de curățare Keurig
    1. Imagine intitulată Descale a Keurig Pasul 22
    1. Umpleți rezervorul cu o soluție de curățare Keurig și o parte a apei. De asemenea, puteți utiliza un alt tip de soluție de curățare, dar asigurați-vă că urmați proporțiile recomandate de pe etichetă. Iată câteva linii directoare cu privire la cantitatea de soluție de curățare Keurig și apă pe care ar trebui să o utilizați:
    • Pentru Brewer K10 Mini Plus și K130, utilizați o treime dintr-o sticlă (4.6 uncii / 136 mililitri) de lichid de soluție de curățare. Umpleți rezervorul restul drumului cu apă curată.
    • Pentru toate celelalte serii Keurig K-Cup Home, Brewers K145, K155, Vue Brewers (V500, V600, V700) și Brewers Rivo, folosesc întreaga sticlă de curățare. Umpleți sticla goală cu apă curată și se toarnă și în rezervorul de apă.
  • Imagine intitulată Descale a Keurig Pasul 23
    2. Plasați o cană mare sub dozator. Asigurați-vă că dimensiunea de preparare se potrivește cu dimensiunea paharului, astfel încât să nu primiți nici o scurgere.
  • Imagine intitulată Descale a Keurig Pasul 24
    3. Preparați o ceașcă de apă fierbinte, apoi turnați apa. Ridicați mânerul, așteptați 5 secunde, apoi coborâți mânerul. apasă pe "Brew" butonul și așteptați până când cuptorul se umple. Aruncați apa caldă în chiuvetă și înlocuiți cana.
  • Imagine intitulată Descale a Keurig Pasul 25
    4. Repetați până când apa este dispusă, apoi așteptați 30 de minute. Păstrați pahare de apă caldă și turnați apa din cană până când nu mai există apă. Cand "Adaugă apă" Avertizare vine, opriți și așteptați 30 de minute. Asigurați-vă că mașina rămâne în acest timp. Fluidul de curățare va funcționa la dizolvarea oricărei acumulări în interiorul mașinii în acest timp.
  • Dacă aveți un Brewer K10 Mini Plus sau un K130, începeți să preparați o altă ceașcă, apoi întoarceți keurigul la fel cum începe apa să iasă. Așteptați 30 de minute, apoi întoarceți Keurig pe și terminați berea în ultima ceașcă. Este posibil să trebuiască să ridicați mânerul și apăsați înapoi pe acesta să-l primiți pentru a începe să beți.
  • Dacă aveți unul dintre berele Rivo, nu este nevoie să așteptați 30 de minute. Pur și simplu treceți la următorul pas.
  • Imagine intitulată Descale a Keurig Pasul 26
    5. Clătiți rezervorul și umpleți-l cu apă proaspătă. Odată ce rezervorul nu mai are o soluție de curățare în el, scoateți-o și clătiți-o. Reumpleți-l folosind apă rece. În interiorul mașinii dvs. vor fi încă mai curate în interiorul mașinii dvs., deci va trebui să o eliminați cu apă proaspătă.
  • Imagine intitulată Descale a Keurig Pasul 27
    6. Preparați o ceașcă de apă fierbinte, apoi se toarnă. Va trebui să repetați acest pas de mai multe ori până când nu există nici un aparat mai curat în interiorul keurig. Dacă nu faceți acest lucru, veți obține un gust prost data viitoare când utilizați mașina. Iată câteva linii directoare cu privire la numărul de băuturi pe care ar trebui să le faceți:
  • Pentru Brewer K10 Mini Plus și K130, va trebui să faceți aproximativ trei bere.
  • Pentru toate celelalte serie de case Keurig K-Cup, Brewers K145, K155, Vue Brewers (V500, V600, V700) și Brewers Rivo va trebui să faceți aproximativ 12 brews.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Luați în considerare Descoperirea Keurig la fiecare trei până la șase luni.
  • Dacă monitorul Keurig indică faptul că aparatul trebuie să fie descărcat când tocmai ați efectuat procesul, este posibil să fie necesar să repetați procesul de curățare și clătire.
  • Dacă locuiți într-o zonă în care apa are un conținut ridicat de minerale (inclusiv apă tare și apă cu apă), luați în considerare decalarea Keurig la fiecare trei luni.
  • Dacă brevetul nu mai umple, întoarceți mașina și deconectați-o. Conectați-l înapoi și încercați să rulați o ceașcă de apă caldă. Dacă încă nu umple, deconectați-l și așteptați 30 de minute înainte de a fi re-conectați și executați o preparare a apei calde.
  • Avertizări

    Puteți vedea câteva cupe de curățare cu o singură preparare în magazin. Știți că acestea curăță numai Cupa, pâlnia și distribuitorul Keurig. Ele nu curează rezervorul de apă și tuburile din interiorul keurig prin care fluxul de apă (și unde este cea mai mare parte a clădirii la scară de var.
  • Evitați să utilizați soda de copt și apă pentru a vă dezvălui keurig. Soda de copt este abrazivă, făcându-l un agent de curățare excelent, dar, de asemenea, nu se clătește bine - va adăuga doar la acumularea, făcând-o mai rău.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Oțet alb de oțet alb / acid citric / keurig
    • Apă
    • Ceramică de cană
    • Chiuvetă
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar