Cum să transmiteți mesajele text către un alt telefon pe android

Acestyarticle vă învață cum să transmiteți mesaje text către un alt telefon de pe telefonul dvs. Android. În loc să trebuiască să copiați și să lipiți un mesaj text pentru a trimite la un alt telefon, există o modalitate simplă de a transmite textul într-o singură mișcare.

Pași

  1. Imagine denumită mesaje text înainte la un alt telefon pe Android Pasul 1
1. Deschideți aplicația de mesaj text. Deși telefoanele Android vin cu o aplicație de mesagerie de text implicită, mulți utilizatori preferă să-și aleagă propriile. Această metodă ar trebui să funcționeze pentru orice aplicație de text, totuși.
  • Imagine denumită mesaje text înainte unui alt telefon pe Android Pasul 2
    2. Atingeți firul de conversație care conține mesajul pe care doriți să îl transmiteți. Defilați conversațiile dvs. până când vedeți firul cu mesajul pe care doriți să îl transmiteți. Atingeți această conversație pentru a vizualiza mesajele.
  • Imagine denumită mesaje text înainte unui alt telefon pe Android Pasul 3
    3. Apăsați lung pe mesajul text pe care doriți să îl transmiteți. Găsiți mesajul text pe care doriți să-l transmiteți și țineți-vă degetul în jos până când telefonul vibrează. Un meniu ar trebui să pop cu opțiuni pentru a alege de la.
  • Odată ce selectați un mesaj, unele aplicații de textare Android vă oferă opțiunea de a transmite mai multe texte simultan. Dacă acesta este cazul cu aplicația dvs. de text, pur și simplu apăsați pe celelalte mesaje pe care doriți să le transmiteți, de asemenea.
  • Imagine denumită mesaje text înainte unui alt telefon pe Android Pasul 4
    4. Selectați Redirecţiona Din lista opțiunilor.Odată ce selectați "Redirecţiona," Veți fi dus la lista de contacte.
  • Imagine denumită mesaje text înainte unui alt telefon pe Android Pasul 5
    5. Alegeți contactul pe care doriți să îl redirecționați mesajului. Alegeți persoana pe care doriți să o transmiteți mesajul și apăsați pe numele lor.
  • Imagine denumită mesaje text înainte unui alt telefon pe Android Pasul 6
    6. Atingeți Trimite. Dacă mesajul text nu este expediat automat, acesta va fi automat plasat în caseta de text a unui mesaj nou și tot ce trebuie să faceți este "Trimitere."
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar