Cum să diferențieți apăsat din sticlă tăiată

Întrebându-vă cum puteți spune diferența dintre sticla tăiată și presată?Apăsați nasul pe ecran și continuați să citiți răspunsurile.

Pași

  1. Imagine intitulată Diferența apăsată din sticla tăiată Pasul 1
1. Verificați cusăturile. Sticla de la o matriță are adesea cusături, care arată ca linii din produsul finit.Numărul de linii depinde de forma articolului finit și de construcția matriței. În funcție de vârsta matriței (purta cu utilizare), modelul poate fi mai mult sau mai puțin ascuțit. Într-o picătură fațetă, cum ar fi un "cristal", cusătura va alerga tot drumul în jurul marginii ca un inel pentru sticlă turnată.Deși nu există nimic pentru a opri sticla presată, redusă ulterior, problema este de obicei: este aceasta proiecta tăiat sau turnat?
  • Imagine intitulată diferențiată apăsată din sticla tăiată Pasul 2
    2. Inspectați interiorul. În sticlă turnată sau presată, interiorul sticlei ar fi putut avea mici dimensiuni care oglindă exteriorul.
  • Imagine intitulată diferențiat apăsată din sticla tăiată Pasul 3
    3. Examinați designul. Țineți geamul astfel încât să reflecte lumina și aspectul, în special pe fațete, pentru striații fine de la uneltele utilizate pe sticla tăiată. Acestea sunt mai evidente pe sticla mai veche, unde lustruirea a fost efectuată manual.Cu toate acestea, sticla tăiată modernă este netezită chimic pentru a îndepărta toate urmele de tăiere.Acest lucru poate lăsa ca un finisaj ca o sticlă presată bună.De asemenea, pe geamul tăiat mai vechi există adesea variații în forma și spațierea modelului.Nu atât în ​​sticlă presată, unde mucegaiul era un articol scump, de obicei realizat de meșteșugari care au perfecționat designul înainte de a fi folosit.
  • Imagine intitulată diferențiată apăsată din sticla tăiată Pasul 4
    4. Dacă aveți o lumină UV de buzunar, lustruiți-o pe sticlă.Dacă nu vedeți nu este plină de purpuriu, atunci geamul este sticla de plumb și este mai probabil să fie tăiată.Dacă este verde plictisitor, atunci este sticlă de sodă, tipul mai ieftin de sticlă, și mai probabil să fie turnate. Dacă un design de sticlă este tăiat sau presat, nu este întotdeauna ușor de spus!
  • sfaturi

    Nu credeți că piesa dvs. nu are valoare dacă este apăsată sau turnată! Această tehnică a fost în jurul valorii de o lungă perioadă de timp și majoritatea sticlei de depresie este efectiv presată, nu tăiată.
  • Dacă piesa dvs. este apăsată și doriți să determinați valoarea, consultați Kovels (https: // Kovels.COM /) Ghidul antic sau un dealer antic de renume în zona dvs. Puteți verifica, de asemenea, eBay pentru o idee ce ar putea vinde o piesă autentică.
  • Avertizări

    Multe stiluri de depresie-eră sunt recreate astăzi, astfel încât piesa dvs. va avea nevoie de un ochi instruit pentru a fi absolut sigur de autenticitate.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar