Cum de a construi o linie slac

Pentru mulți oameni, slăbiciunea este un sport, un hobby și multe altele. Este ca și Toastrope Walking la o distanță sigură de la sol și necesită o configurație foarte mică. De fapt, vă puteți construi propria dvs. slabă la domiciliu cu unelte obișnuite de alpinism. Va trebui să ancorați linia la câțiva copaci sau postări pentru a crea o linie de bouncy, tensionată pentru a merge. Odată ce aveți consumabilele dvs., puteți configura o linie în câteva minute.

Pași

Partea 1 din 4:
Alegerea consumabilelor și ancorelor
  1. Imagine intitulată Construiți o linie slactă 01
1. Alegeți Wishbing tubular gros pentru Slackline și curele. Liniile slabe sunt de obicei realizate din cabluri de nailon 1 la 2 în (2.5 până la 5 ani.1 cm) lățime. Veți avea nevoie de o bucată lungă pentru slăbiciunea și 3 "curele" mai mici pentru a ancora linia. Pentru linia principală, 50 ft (15 m) este o lungă durată pentru începători. Obțineți linii mai scurte 10 până la 15 ft (3.0 la 4.6 m) lung.
  • Cablurile, împreună cu alte componente, sunt disponibile online și la magazinele de alimentare cu activitate în aer liber.
  • Obțineți Webbing și alte consumabile de care aveți nevoie într-o singură trecere prin achiziționarea unui kit de slăbire. Magazine online și furnizorii de activitate în aer liber le vând.
  • Puteți face o linie slabă din alte materiale, inclusiv liniile de remorcare auto sau cablurile bungee.
  • Imagine intitulată Construiți o linie slaclă 02
    2. Achiziționați Line Lockers și carabinere pentru a conecta Webbing. Ridicați 2 dulapuri de linie și 5 carabineri pentru a vă configura linia. Dulapurile de linie sunt inele metalice care împiedică scăderea liniei slack. Asigurați-vă că carabinii sunt în formă de ovală și de alpinism, pentru a vă asigura că acceptă greutatea dvs. pe linie.
  • De asemenea, puteți utiliza inele metalice de la magazinul de hardware sau de la inelele de rappel dintr-un magazin de aprovizionare cu activitate în aer liber.
  • Imagine intitulată Construiți o linie slacină 03
    3. Selectați puncte de ancorare puternice pentru a lega linia slac. Găsiți 2 copaci, posturi, pereți de beton sau alte obiecte solide. Măsurați distanța dintre ele pentru a vă asigura că linia dvs. slacică este suficient de lungă. Pedrăzile mai scurte sunt mai ușor de învățat și să vă permită să păstrați linia mai aproape de sol.
  • Pentru o linie de 50 ft (15 m), căutați puncte de ancorare de aproximativ 20 la 30 ft (6.1 la 9.1 m) în afară. Distanța dintre ancore trebuie să fie de aproximativ 20 ft (6.1 m) mai scurt decât linia ta slabă, astfel încât să puteți lega linia din jurul lor.
  • Asigurați-vă că ancorele sunt capabile să susțină 500 până la 1000 lb (230 până la 450 kg) de forță. Dacă ancorele se simte libere în pământ, nu le folosiți. Suprafețele fragile precum pereții din lemn nu sunt puncte de ancorare sigură.
  • Dacă nu aveți puncte de ancorare disponibile, va trebui să faceți ceva. Construiți-vă propriile cadre A sau cumpărați-le într-un kit.
  • Partea 2 din 4:
    Construirea ancorelor A-Frame
    1. Imagine intitulată construi o linie slackline 04
    1. Tăiați plăcile de lemn pentru a crea componentele A-Frame. Veți avea nevoie de aproximativ 4 2 în × 4 în (5.1 cm × 10.2 cm) scândă aproximativ 8 ft (2.4 m) lung. Acest lucru va fi suficient pentru a crea 2 cadru. Utilizați un set de ferăstrău la 22.Unghi de 5 grade. Purtați ochelari de protecție, mufe de urechi și o mască de praf dacă tăiați singur plăcile. De asemenea, puteți închiria un ferăstrău la un magazin de îmbunătățire la domiciliu sau aveți angajații magazinului să taie următoarele panouri:
    • 2 scânduri 18 în (46 cm) lungime.
    • 2 plăci 20/4 în (53 cm) lung.
    • 4 scânduri 36 în (91 cm) lungi.
    • 2 sclipi 37/8 în (96 cm) lung.
  • Imaginea intitulată construi o linie slaclă 05
    2. Aranjați plăcile într-o formă de lucru pe un banc de lucru. Setați plăcile pe o suprafață plană, astfel încât să le puteți fixa împreună. Lucrați la 1 A-cadru la un moment dat. Pentru a crea cadrul, plasați cele 2 plăci medii pe laturi. Potriviți plăcile rămase între aceste plăci medii. Locul 1 a plăcilor lungi din partea de jos, apoi se potrivesc cu plăcile mai scurte în partea de sus și în mijloc.
  • Fiecare cadru A folosește 5 plăci. Când ați terminat, plăcile vor crea forma unui a. Asigurați-vă că toate plăcile se potrivesc împreună.
  • Imagine intitulată Construiți o linie slactă 06
    3. Prindeți panourile și găuriți găurile pilot prin ele. Countering Găurile pilot împiedică crăpările și slăbirea. Utilizați un burghiu cu A /4 în 1.9 cm) Bitul de lovire pentru a găti o pereche de găuri în fiecare dintre plăcile de mijloc. Măsurați aproximativ 2 în (5.1 cm) de la capetele fiecărei plăci, apoi găurați găurile în diagonală în plăcile laterale.
  • Lucrați de la marginile de jos ale plăcilor de sprijin inferior din mijlocul cadrului. Pentru placa mică din partea de sus, găurați prin intermediul plăcilor laterale pentru a ajunge la ea.
  • Utilizați o pereche de cleme de lemn pentru a ține plăcile în poziție pe măsură ce lucrați.
  • Imaginea intitulată Construiți o linie slaclă 07
    4. Strângeți plăcile împreună cu 2/2 în (6.4 cm) șuruburi. Plasați un șurub în fiecare dintre găurile pilot. Șuruburile vor trece prin scândurile de susținere și în scândurile de cadru de pe partea laterală. Asigurați-vă că plăcile se potrivesc bine și se simt robust când încercați să le mutați. În felul acesta, ei nu se vor despărți când te plimbi pe Slackline.
  • Imagine intitulată Construiți o linie slaclă Pasul 08
    5. Tăiați placajul pentru a se potrivi peste cadru. Placajul creează un loc pentru a atașa liniile slabe și linii de ancorare. Veți avea nevoie de o foaie de placaj de 8 in (20 cm) /2 în 1.3 cm) gros pentru fiecare cadru pe care doriți să-l faceți. Setați A-Frame de pe partea de sus a placajului, apoi urmăriți conturul cu un creion. Tăiați conturul utilizând un ferăstrău cu unvericat.
  • De asemenea, puteți folosi un jigsaw sau un ferăstrău circular pentru a tăia placajul.
  • Pentru a evita tăierea placajului prea scurt, lăsați-o puțin mai lungă decât conturul. Îi poți tăia întotdeauna în jos sau nisip, dar nu o poți rezolva odată ce este prea mic pentru un cadru.
  • Imagine intitulată Construiți o linie slacină 09
    6. Fixați placajul la cadrul A-2 în (5.1 cm) șuruburi. Așezați placa peste un cadru. Așezați un șurub aproximativ la fiecare 12 în (30 cm) de-a lungul fiecărei plăci din cadru. Înșurubați prin placaj și în panourile de cadru pentru a asigura totul împreună.
  • Plăcile de cadru sunt puțin greu de găsit sub placajul. Simțiți-vă pentru plăcile solide prin placaj. Dacă nu sunteți sigur, ridicați placajul pentru a le localiza. Schițați-le cu un creion pentru a vă ajuta să plasați șuruburile.
  • Imaginea intitulată Construiți o linie slacină Pasul 10
    7. Găuriți o pereche de găuri prin placaj pentru a crea puncte de ancorare. Utilizați un 1/2 în (3.8 cm) pentru a face găurile. Poziționați-le sub placa de sus pe un cadru. Faceți găurile de aproximativ 2 în (5.1 cm) în afară. Utilizați un ferăstrău cu piston sau un alt instrument pentru a îndepărta lemnul între găuri.
  • Practic, creați un slot în cadrul A-Frame pentru a fi înfășurați cu blackline.
  • Imagine intitulată Construiți o linie slacină Pasul 11
    8. Legați cadrele A la punctele de ancorare utilizând Nylon Windbing. Găsiți un punct de ancorare pentru fiecare cadru A. O modalitate de a face acest lucru este prin plantarea unor mize metalice sau struturi ferm în pământ. Utilizați dulapuri de linii suplimentare și carabinere pentru a rula WindBing de la mizele la slot în cadrul A-Frame. Asigurați-vă că mizele sunt bine plantate, astfel încât cadrele nu se pot mișca când le atingeți.
  • O altă modalitate de a planta cadrele A este prin îngroparea blocurilor de beton din curte. Legați un lanț în jurul fiecărui blocuri de ciment, apoi rulați lanțurile la cadrele A.
  • Pentru a păstra Webbing-ul pentru mai mult timp, nisipați-vă cadrele au neted înainte de a le folosi.
  • Partea 3 din 4:
    Configurarea liniei dvs. slackline
    1. Imagine intitulată Construiți o linie slaclă Pasul 12
    1. Asigurați-vă un sling la primul punct de ancorare la înălțimea taliei. Poziționați buclă de Windbing aproximativ 2 până la 3 ft (0.61 până la 0.91 m) de pe teren pentru un 15 până la 20 ft (4.6 până la 6 ani.1 m) slackline. Bucurați-vă de țesătură strâns în jurul copacului, apoi conectați capetele cu un carabinier.
    • Înainte de a utiliza copacii pentru ancore, acoperiți coaja cu umplutură ca un prosop sau covoare.
    • Dacă creați o linie slabă mai lungă, este posibil să aveți nevoie să ridicați curele în continuare pentru a menține linia de pe sol. Dacă linia atinge solul când urci pe el, scoateți-l în afară și ridicați WindBing.
  • Imaginea intitulată Construiți o linie slacină Pasul 13
    2. Cârligul slackline la sling cu un carabinier ori primul 12 în (30 cm) de linie peste el însuși pentru a crea o buclă mică. Împingeți bucla printr-o dulap de linie pentru a păstra sigură linia mai târziu. Apoi, trageți aproximativ 5 în (13 cm) din linia din spate și prin dulapul liniei din nou pentru a crea o buclă dublă. Clip un singur carabinier la ea.
  • Trageți pe linie pentru a vă asigura că sling-ul se simte sigur în buclă. Dacă se simte liber, scoateți-l din dulapul de linie și carabinierul, apoi nodați-l din nou.
  • Imaginea intitulată Construiți o linie slacină Pasul 14
    3. Așezați un dulap de linie și un carabinier aproximativ 80% din calea cea de-a doua ancoră. Așezați linia slabă pe teren între punctele de ancorare. Mergeți spre capătul liber al liniei și al doilea punct de ancorare. Estimați când 80% din linia este în spatele dvs., apoi trageți linia printr-o vestiare de linie. Legați capătul liniei la un carabinier folosind o buclă dublă, cum ați făcut mai devreme.
  • De obicei, puteți obține o estimare bună de unde să plasați dulapul liniei prin privirea liniei pe măsură ce mergeți. Dacă aveți nevoie, măsurați-l cu o conductă sau o măsură de bandă.
  • De exemplu, dacă utilizați un 20 ft (6.1 m) linia, plasați linia de linie de 15 până la 16 ft (4.6 până la 4 ani.9 m) de-a lungul liniei slackline.
  • Imaginea intitulată Construiți o linie slaclă Pasul 15
    4. Împachetați 2 curele cu carabinieri în jurul punctului de ancorare îndepărtat. Așezați curelele de pe punctul de ancorare cel mai apropiat de capătul liber al liniei slackline. Păstrați curelele apropiate. Conectați capetele fiecărei sling cu un singur carabinier. Puneți carabinii deasupra celuilalt, poziționându-i astfel părțile "poarta" care deschid fața în direcții opuse.
  • Amintiți-vă să protejați copacii prin plasarea umpluturilor sub curele.
  • Testați curele când ați terminat pentru a vă asigura că sunt înnorate strâns în poziție.
  • Imagine intitulată Construiți o linie slacină Pasul 16
    5. Bucurați-vă linia slabă în jurul carabinilor pentru a-l ancora în poziție. Aduceți linia slabă dedesubt și prin carabina inferioară a punctului de ancorare. Apoi, trageți linia spre tine și prin carabină cu dulapul liniei. Treceți linia sub și prin carabina superioară pe punctul de ancorare. În cele din urmă, trageți linia de dedesubt și înapoi prin carabină cu dulapul liniei.
  • Acest lucru se numește un sistem de scripețe "primitiv" cu 4 carabineri. Poate fi un pic mai complicat pentru a ajunge la început, dar este un mod sigur și distractiv de a crea o linie slacină fără unelte suplimentare sau noduri.
  • Dacă aveți un sistem cu clichet, atașați clichetul la un punct de ancorare, apoi hrăniți-l pe Slackline Windowing prin el.
  • Partea 4 din 4:
    Strângerea și anularea liniei
    1. Imagine intitulată Construiți o linie slaclă Pasul 17
    1. Trageți linia spre ancora îndepărtată pentru ao strânge. Apucați-vă pe capătul coadă al liniei slackline și trageți-l spre prima ancoră cu un singur carabină. Obțineți linia moderată moderată, suficientă pentru ao păstra de la sărituri. Liniile mai stricte sunt mai bune pentru bouncing și de a face trucuri. Ajustați linia pentru a obține cantitatea de tensiune dorită.
    • Dacă utilizați un clichet, trageți mânerul cu clichet în jos pentru a strânge linia. Nu-l strângeți prea mult. Păstrați cel puțin un pic cam slăbit în linie pentru a împiedica să se prăbușească.
    • Este posibil să aveți nevoie de ajutor să trageți o linie peste 30 ft (9.1 m). Au un prieten să vă ajute să trageți linia.
    • O altă modalitate de a trage o linie lungă este instalarea unui sistem de scripete. Îndepărtați scripetele la punctul de ancorare. Rulați un cablu din ancora de blocare din linia la scripete. Apoi, remorchează șurubul prin scripete pentru ao strânge.
  • Imaginea intitulată Construiți o linie slaclă Pasul 18
    2. Testați linia prin ședința sau bouncing pe ea. Urca pe linie. Umblați de-a lungul acesteia sau săriți pe ea un pic pentru a întinde ancorele și nodurile. Asigurați-vă că linia se simte în siguranță, dar nu atinge terenul când mergeți la mijlocul acesteia.
  • Dacă linia are nevoie de ajustare, remorcă la capătul liniei slack pentru a strânge sau a-l slăbi. Dacă aveți nevoie să ridicați linia, slăbiți-o mai întâi înainte de a dezlănțui în jurul ancorelor.
  • Imagine intitulată Construiți o linie slactă Pasul 19
    3. Eliberați linia trăgând-o în direcția opusă. Trageți capătul de coadă al liniei departe de punctul de ancorare pentru a anula-l. Acest lucru este foarte sigur și ușor de făcut într-un sistem primitiv de scripeți. Odată ce ați coborât linia, scoateți toate tensiunea de la ea, scoateți carabinii pentru a lua în jos toate Webbing.
  • Dacă utilizați un clichet, deblocați clichetul pentru a elibera tensiunea. Trageți linia slabă din clichetul pentru ao lua jos.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Cumpărați mai multe webbing decât trebuie să vă întindeți între punctele de ancorare. Aveți nevoie de un extra 20 ft (6.1 m) pentru a strânge linia.
  • Utilizați dulapuri diferite colorate pentru curele de ancorare și linia principală. Ea face sortarea consumabilelor mult mai usor in timpul configurarii si stocarii.
  • Aveți prieteni la îndemână pentru a vă ajuta să strângeți o linie dacă nu intenționați să utilizați un clichet sau instalarea unei scripete separate.
  • Pentru a obține mai multă pârghie atunci când strângeți linia, încercați să împachetați webbing-ul în jurul unui stick robust. Pe măsură ce distanța crește, veți avea nevoie de mai multă pârghie pentru a strânge linia.
  • Avertizări

    Slacklines generează forțe enorme pe punctele de ancorare. Alegeți ancorele cu atenție pentru a evita deteriorarea acestora sau ruperea liniei.
  • Deteriorarea Webbing este foarte periculoasă. Nu o folosiți într-o linie slac. De asemenea, evitați utilizarea Webbing și carabinici pentru alpinism după ce au fost tensionate într-o linie slac.
  • Strateile slabe pot apăsa, deci aveți grijă dacă utilizați un sistem cu clichet. Nu puteți exista cu adevărat o linie într-un sistem primitiv de scripeți, așa că strângeți linia cu mâna dacă aveți rezervări.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Alegerea consumabilelor și ancorelor

    • 2 puncte de ancorare
    • Cel puțin 40 ft (12 m) din 2 în (5.1 cm) -Hick tubular
    • 3 bucăți de țesătură tubulară de cel puțin 10 ft (3.0 m) lung și 1 în (2.5 cm) grosime
    • 5 carabineri
    • 2 dulapuri de linie
    • Prosop sau altă umplutură pentru a proteja copacii utilizați ca ancore

    Construirea a-cads

    • 2 scânduri 18 în (46 cm) lungime.
    • 2 plăci 20/4 în (53 cm) lung.
    • 4 scânduri 36 în (91 cm) lungi.
    • 2 sclipi 37/8 în (96 cm) lung.
    • Cleme de lemn
    • Power Drill
    • /4 în 1.9 cm) contorsink grill de foraj
    • 2/2 în (6.4 cm) șuruburi.
    • 2 8 în fila (20 cm) de placaj /2 în 1.3 cm)
    • Ferăstrău sau alternativă reciprocă
    • 2 în (5.1 cm) șuruburi.
    • Un 1/2 în (3.8 cm) pentru a face găurile
    • Creion
    • Ochelari de protecție
    • Muffs urechea
    • Masca de praf
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar