Cum de a construi o masă de picnic hexagon

Tabelele de picnic pot fi un loc minunat pentru o adunare de familie sau pentru proiecte de artă în aer liber. Acest design este minunat pentru mese, deoarece toată lumea se îndreaptă spre centru, iar obiectele de pe masă sunt ușor de accesul tuturor oaspeților așezați.

Pași

Imagine intitulată Construiți un tabel de picnic hexagonal 1B_457
Imagine intitulată Construiți un tabel de picnic hexagonal 1B_457
1. Strângeți materialele necesare (a se vedea, Lucrurile de care veți avea nevoie, de mai jos). Doriți să cumpărați materiale de bună calitate cu minime noduri, împrăștieri sau deformare. Cedar, Redwood sau chiar noua terase de plastic reciclata este cea mai buna pentru suprafete plate. În acest articol, se folosește cherestea de pin din sud, galbenă tratată.
  • Configurați o zonă de lucru pentru a putea tăia și asambla piese convenabil. Veți avea nevoie de o bandă de lucru sau o masă de cel puțin patru picioare pătrate, precum și ca cai și o bancă pentru ferăstrăul tău.
  • Imagine intitulată Construiți un pas de masă de picnic hexagonal 2Bullet1
    2. Marcați forma hexagonală de bază a hub, sau centrul mesei dvs. pe masa de lucru sau o foaie de placaj. Acest lucru vă va ajuta să plasați piese în poziția corectă.
  • Puteți să așezați butucul cu un pătrat de încadrare, desenând o linie centrală, transversal (cu lungimea sa aproximativ 1 1/2 inch (3.75cm) mai lungi de 2 spițe plasate capăt la capăt), apoi marcând două unghiuri de 60 de grade pe fiecare parte în centru, astfel încât al treilea unghi dintre ele pe fiecare parte va fi de asemenea 60 de grade (pentru 6 x 60 = 360 de grade), Apoi, măsurând din punct de vedere al distanțelor egale (în lungimea spiței) și, în final, conectarea acestor puncte pentru a forma conturul hexagonului (pentru 6 plăci egale de margine exterioare).
  • Imagine intitulată Construiți o masă de picnic hexagon Pasul 3
    Imagine intitulată Construiți o masă de picnic hexagon Pasul 3
    3. Utilizați desenul de pe suprafața tabelului pentru a stabili lungimea membrilor care vor forma "grup" (panouri de margine exterioare) ale hexagonului. Pentru masă din ilustrații, cele șase laturi sunt de 24 de centimetri (61 cm) - tăiați un unghi de 30 de grade de la fiecare capăt (lăsând 60 de grade). Desigur, atunci când perechile de laturi sunt puse împreună, formând banda, colțul de masă rezultat este de 120 de grade.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de picnic hexagonală Pasul 4
    Imagine intitulată Construiți o masă de picnic hexagonală Pasul 4
    4. Se potrivesc capetele împreună pentru a forma un hexagonal cu laturi egale, apoi fixați capetele cu 2 1/2 inch (6.35cm) Șuruburi din lemn galvanizat sau rezistent la coroziune. Pre-găuri găurile printr-o parte a acestor colțuri, astfel încât acestea să se prindă strâns și să nu se împartă.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de picnic Hexagon Pasul 5
    5. Verificați dacă fiecare parte este egală după ce laturile sunt fixate împreună prin măsurarea pe laturile paralele. Pentru proiectul de exemplu, fiecare parte este de aproximativ 45 de centimetri (114cm). Un truc simplu pentru a păstra părțile laterale de la alunecare sau în mișcare, toenail două laturi cu șuruburi de lemn la partea de sus până la spițe, sau membrii încadrării interne sunt fixate.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de picnic hexagon Pasul 6
    Imagine intitulată Construiți o masă de picnic hexagon Pasul 6
    6. Tăiați doi câte patru pentru a se potrivi între două colțuri opuse, făcând o tăietură de 30 de grade, la fiecare capăt, de pe colț pe fiecare parte în centrul modului de 2 inch (5cm). S-ar putea să scapi aceste tăieturi, dacă nu puteți obține o măsurătoare corectă.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de picnic hexagonală Pasul 7
    Imagine intitulată Construiți o masă de picnic hexagonală Pasul 7
    7. Fixați acest 2x4 (5cm x 10cm) la fiecare capăt cu șuruburi din lemn. Din nou pre-găurați banda, astfel încât lemnul să nu se împartă și șuruburile se ridică strâns. Acest ansamblu va fi suportul de bază pentru tabelul, și se potrivește totul (drepte și aliniate) și strâns împreună vă va oferi o masă finalizată bună, solidă.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de picnic hexagon Pasul 8
    8. Taie patru spițe. Măsurați lungimea spiței din centrul transversal 2x4 inch (5cm x 10cm) la un colț. Tăiați-vă spița cu această lungime.

    Pentru a tăia unghiurile pe spițe, mai întâi scriitor centrul orașului 2 inch (5cm) pe fiecare capăt. Apoi tăiați exteriorul arătat-capăt din fiecare a vorbit prin tăierea a 30 de grade de la fiecare margine la centrul dvs. marcat.

    Hub-end vor fi tăiate la 30 de grade la marcajul central Doar o margine, și 90 de grade de pe această tăietură de capăt, din centru, la cealaltă margine, căzând astfel 60 de grade - sau după tăiere 30 Ați putea tăia 60 de grade la centrul de pe marginea a doua, care ar lăsa automat acest lucru dorit 90 (de atunci 30 + 90 + 60 = 180).
  • Imagine intitulată Construiți o masă de picnic hexagon Pasul 9
    Imagine intitulată Construiți o masă de picnic hexagon Pasul 9
    9. Fixați aceste spițe prin înșurubarea primelor două pe o parte prin intermediul plăcii centrale și opusul de către toenailing cu șuruburi din lemn prin capătul tăiat. Din nou, găuri de pre-găurit, acolo unde este posibil, mai ales atunci când se fixează foarte aproape de capătul consiliului.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de picnic hexagon Pasul 10
    10. Verificați cadrul finit pentru a vă asigura că este simetric și toate părțile sunt egale. Verificați dacă marginile sunt spălate atât pe partea superioară, cât și pe partea inferioară. Fiți conștienți de faptul că cherestea terminată poate varia ușor în lățime și grosime, astfel încât acest pas este important pentru un bun proiect finit.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de picnic Hexagon Pasul 11
    Imagine intitulată Construiți o masă de picnic Hexagon Pasul 11
    11. Tăiați 6 plăci pentru standardele care vor susține partea superioară a tabelului pe cadrul de bază și 6 bretele diagonale pentru a le ajuta. piese de picior În ilustrațiile sunt de 10 inci (25 cm) lungime, iar bretele diagonale sunt de 6 inci (15 cm) lungime, 45 de grade pe fiecare capăt.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de picnic hexagon Pasul 12
    Imagine intitulată Construiți o masă de picnic hexagon Pasul 12
    12. Găuri de pre-găurire unde dispozitivele de fixare vor atașa suporturile la cadru. Apoi fixați brațele acestor membri. Păstrați șuruburile spălate pe cadru, astfel încât fiecare membru se poate potrivi bine în poziție. Utilizați șuruburi de lemn rezistente la coroziune 2 1/2 inch # 10.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de picnic hexagon Pasul 13
    Imagine intitulată Construiți o masă de picnic hexagon Pasul 13
    13. Se potrivesc fiecărui standard în poziție. Asigurați-vă brațele și verificați pentru a vă asigura că totul este în locația corespunzătoare.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de picnic hexagon Pasul 14
    Imagine intitulată Construiți o masă de picnic hexagon Pasul 14
    14. Plasați un picior de 8 metri (243cm) 2x4 inch (5cm x 10 cm) în două colțuri opuse deasupra acestora Posturi și centrați-l între ele. Apoi fixați-o în poziție cu șuruburi.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de picnic Hexagon Pasul 15
    Imagine intitulată Construiți o masă de picnic Hexagon Pasul 15
    15. Marchează centrul acestei plăci. Desenați o linie în jos pe fiecare parte cu un pătrat pentru a marca locația în care plăcile radiale care vor susține scaunele vor fi fixate. Tăiate patru dintre acestea cu același unghi de 30 de grade centrate pe fiecare parte a unui capăt.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de picnic hexagon Pasul 16
    Imagine intitulată Construiți o masă de picnic hexagon Pasul 16
    16. Fixați-le vorbit membrii care se află pe consiliul central și pe partea de sus a Posturi la fiecare capăt. Apoi le strângeți cu bretele diagonale, dacă doriți, pentru un sprijin suplimentar.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de picnic hexagon Pasul 17
    Imagine intitulată Construiți o masă de picnic hexagon Pasul 17
    17. Tăiați panourile de 2 inci (5cm x 10cm) de 12 inci (30cm) lungime cu 30 de grade în fiecare capăt (adică: 60 de grade unghiuri). Apoi, potriviți-le între vorbit panouri pentru a le lega. Asigurați-vă că acestea sunt egale, deoarece acestea vor păstra plăcile de susținere a scaunului în poziție în timpul restului ansamblului de masă.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de picnic Hexagon Pasul 18
    Imagine intitulată Construiți o masă de picnic Hexagon Pasul 18
    18. Tăiat șase 14 cm (35cm) 2x4 inch (5cm x 10 cm), pătrat pe fiecare capăt și șase bretele diagonale de 10 cm (25 cm) cu unghiuri de 45 de grade pe fiecare capăt.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de picnic Hexagon Pasul 19
    Imagine intitulată Construiți o masă de picnic Hexagon Pasul 19
    19. Fixați panourile de 14 inch (35cm) la capăt și spălați cu partea inferioară a vorbit Panouri care radiază din centrul central al secțiunii superioare a cadrului pe care l-ați asamblat. Utilizați un șurub mai mare, mai greu pentru acest atașament, deoarece va susține greutatea tabelului și a ocupanților săi atunci când proiectul este terminat și tabelul este utilizat.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de picnic Hexagon Pasul 20
    Imagine intitulată Construiți o masă de picnic Hexagon Pasul 20
    20. Fixați brațele diagonale la aceste picioare, asigurându-vă că ansamblul este pătrat și strâns.
  • Imagine intitulată Construiți un Kegerator Homebrew Pasul 3
    Imagine intitulată Construiți un Kegerator Homebrew Pasul 3
    21. Verificați ansamblul finalizat pentru a vă asigura că toate dispozitivele de fixare se țin strâns și totul este robust și sunet. Adăugați șuruburi la orice conexiuni care par pierde și înlocuiți toate plăcile care au împărțit sau nu par audio.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de picnic hexagon Pasul 22
    Imagine intitulată Construiți o masă de picnic hexagon Pasul 22
    22. Rulați cadrul de pe tabelul de asamblare, astfel încât acesta să stea pe pământ cu susul în jos din poziția de asamblare. Picioarele trebuie să se odihnească ferm pe sol sau pe suprafața de lucru. Dacă cineva pare a fi prea lung sau în afara pătrat, s-ar putea să-i tăiați, dar asta nu ar trebui să fie necesar, dacă toți sunt tăiați și montați corect.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de picnic hexagonală Pasul 23
    Imagine intitulată Construiți o masă de picnic hexagonală Pasul 23
    23. Începeți să fixați cherestea de masă pe ansamblul butucului. Ilustrațiile arată plăcile de punte 5/4 x 6 inch (3cm x 15cm) cu marginile razei, cedru sau roșu, sau 2 x 4 inch (5cm x 10 cm) de pin galben tratat poate fi, de asemenea, utilizat.
  • Imagine intitulată Construiți un tabel de picnic Hexagon Pasul 24
    Imagine intitulată Construiți un tabel de picnic Hexagon Pasul 24
    24. Centrați prima scândură de pe linia centrală dintre două colțuri opuse, verificând distanța de la marginile opuse pe capetele opuse. Lăsați un capăt prea mult de aproximativ 3 inci (7.5cm) și înșurubați scândura să o țină în poziție. Continuați să adăugați scânduri până când o parte este aproape acoperită.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de picnic Hexagon Pasul 25
    25. Faceți o linie paralelă cu cadrul de susținere aproximativ 3 inci (7.5cm) în afara acestui cadru și tăiați scândurile cu un ferăstrău circular. Salvați picăturile (tăiate capete) ale acestor scânduri pentru a termina partea pe care o lucrați și pentru a începe cealaltă parte. Asigurați-vă că fixați sigurările în siguranță - acestea pot să se rătăcească sau să se răsucească, dacă sunt expuse la vreme.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de picnic Hexagon Pasul 26
    Imagine intitulată Construiți o masă de picnic Hexagon Pasul 26
    26. Finalizați stabilirea și fixarea scândurilor de sus a tabelului. Apoi tăiați toate părțile, astfel încât acestea sunt egale și simetrice cu cadrul de bază. Nisip marginile pentru a vă asigura că nu există niciun fel de splinte sau materiale dure pentru a răni utilizatorii mesei.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de picnic Hexagon Pasul 27
    27. Așezați plăcile de scaun pe 2x4 inch (5cm x 10cm) care se extind la exteriorul cadrului de bază. Fiecare va avea o tăietură de aproximativ 30 de grade, exteriorul ar trebui să acopere partea superioară a picioarelor în care se potrivesc capetele suportului scaunului. Găuriți găuri pilot în capetele scândurilor scaunului, astfel încât acestea să nu se despartă.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de picnic Hexagon Pasul 28
    Imagine intitulată Construiți o masă de picnic Hexagon Pasul 28
    28. Potriviți toate plăcile de scaun, având grijă să verificați unghiurile și să le ajustați astfel încât fiecare să se potrivească strâns la placa adiacentă.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de picnic Hexagon Pasul 29
    Imagine intitulată Construiți o masă de picnic Hexagon Pasul 29
    29. Nisip orice margini care pot avea splinte sau suprafețe aspre și în jurul colțurilor cu un șlefuit pentru a evita rănile să se rătăcească pe măsură ce oamenii se scadă la masa finită.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de picnic hexagon Pasul 30
    Imagine intitulată Construiți o masă de picnic hexagon Pasul 30
    30. Finalizați masa cu o etanșare exterioară sau vopsea rezistentă la intemperii, apoi bucurați-vă de noua tabel.
  • sfaturi

    Utilizați elemente de fixare rezistente la coadă galvanizate sau de coroziune. Șuruburile sunt preferate pentru a rămâne mai permanent mai permanent, dar unghiile vor da rezultate acceptabile.
  • Scripă transversal pentru tăiere prin plasarea de 2x4 inch (5cm x 10cm) centrat pe cele două colțuri opuse de pe hexagon și realizarea Scribe-marchează (zgârieturi) cu un vârf de unghii sau o lamă de cuțit exact în cazul în care ați tăia unghiurile. Puteți adăuga o marcă mai mare pentru a vă ajuta să găsiți scribe-marca când vă pregătiți să o tăiați. (Evitați utilizarea unui creion, marcator sau carpenter-creion - în loc de a scrie - deoarece marchează mult prea gros pentru marcarea unor tăieturi strânse de fixare.)
  • Alegeți cherestea care va rezuma expunerea la elemente. Tratate pinul galben din sud se va răsuci și se împarte dacă nu este sigilat sau vopsit după asamblare și uscare.
  • Tabelul finit este foarte mare și greu, deci fiți pregătiți să vă ajutați, dacă îl asamblați o distanță de locația sa finală.
  • Selectați cherestea care este relativ liberă de noduri, marginile luminate și împărțirea.
  • Avertizări

    Păstrați zona de lucru clară.
  • Cherestea tratată conține substanțe chimice toxice, împiedică contaminarea alimentelor, dacă utilizați cherestea tratată.
  • Asigurați-vă că toate gardienile sunt în loc pe unelte electrice.
  • Splintrele și alte pericole reprezintă un risc în orice proiect de prelucrare a lemnului.
  • Purtați ochelari de protecție la tăierea și fixarea materialelor.
  • Șuruburile au puncte ascuțite, mănușile pot ajuta la prevenirea rănilor.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • 2x4 inch x 8 picior (5cm x 10cm x 243cm) cherestea (17 pentru proiect în fotografii)
    • 5/4 inch x 8 picior (3cm x 243cm) Pardoseli (5 pentru proiect în fotografii)
    • 2x8 inch x 8 picior (2.4 m) cherestea (doar nevoie 1) pentru bretele de triunghi 6x6 la pasul 11
    • 2 1/2 inch (6.35cm) # 10 șuruburi din lemn (sau unghii adecvate)
    • 4 inch (10cm) # 12 șuruburi din lemn
    • Fierăstrău circular
    • Miter
    • Cu șurub sau burghiu
    • Putere Sander
    • Măsura de bandă, creion, pătrat
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar