Cum să aplicați pentru un card de credit macy

Macy e un u.S. Lanțul magazinelor departamentului cu produse de mijloc la nivel înalt.Magazinele lui Macy poartă o varietate de bunuri, inclusiv îmbrăcăminte, lenjerie de pat, pantofi, electronice mici, bijuterii, cosmetice, un registru de cadouri și articole de decor de acasă. Corpul lui Macy., În afilierea cu magazinele departamentului Banca Națională (DSNB), oferă, de asemenea, un card de credit în magazin care oferă numai reduceri și stimulente. Puteți aplica pentru o cartelă de sarcină a lui Macy, în magazin sau prin telefon.

Pași

Partea 1 din 4:
Aplicarea pentru card online
  1. Imaginea intitulată se aplică pentru o macy
1. Du-te la site-ul Macy. Cea mai ușoară modalitate de a aplica pentru cardul de credit al lui Macy este pur și simplu completarea formularului online. Puteți face acest lucru de la propria casă. Du-te la site-ul companiei Macy. În partea de sus a ecranului, ar trebui să existe un bar de căutare. Introduceți "Cardul de credit al lui Macy." Ar trebui să fiți furnizați cu o listă de butoane, dintre care una spune "Aplica acum." Faceți clic pe acest buton.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o macy
    2. Introduceți informațiile dvs. personale. De aici, veți ajunge la un ecran care cere o varietate de informații personale. În primul rând, vi se va cere informații de bază de contact. Macy`s va dori numele dvs. complet, adresa de e-mail, adresa, orașul, statul, codul poștal și numărul de telefon.
  • De asemenea, vi se va cere să furnizați câteva informații financiare foarte fundamentale. Aceasta este de a stabili dacă ați fi un bun candidat pentru cardul de credit al lui Macy. Va trebui să introduceți veniturile anuale, precum și starea rezidențială (i.E., închiriați sau dețineți?). Va trebui să introduceți chiria sau ipoteca lunară.
  • Va trebui să introduceți informații oarecum sensibile în timpul procesului de aplicare, deci asigurați-vă că accesați Internetul de la o conexiune securizată Wi-Fi sau Ethernet. Este recomandat să nu utilizați Wi-Fi public pentru această parte a aplicației. Va trebui să introduceți data nașterii, numărul de securitate socială și numărul permisului de conducere.
  • Va trebui să scanați un ID de fotografie, cum ar fi un pașaport sau un permis de conducere și să includeți acest lucru în cerere. Dacă nu aveți un scaner la domiciliu, puteți utiliza unul la un magazin de imprimare locale și prin e-mail imaginea scanată pentru dvs. Cu toate acestea, nu completați cererea de card de credit a lui Macy de la un computer la un magazin de imprimare.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o macy
    3. Verificați-vă informațiile și aplicați. După ce introduceți aceste informații, veți face clic pe o cutie care spune că sunteți de acord cu Termenii și condițiile. Apoi, veți fi dus la un ecran care prezintă informații despre informațiile pe care tocmai le-ați introdus. Vi se va cere să verificați dacă aceste informații sunt corecte. Apoi, puteți aplica pentru card.
  • Asigurați-vă că citiți îndeaproape informațiile pentru a verifica dacă este corect. Nu doriți să fiți respinși de la obținerea unei cărți de credit la o mică eroare, cum ar fi introducerea incorectă a numărului dvs. de carduri de securitate socială.
  • Poate fi o idee bună să așteptați o jumătate de oră sau deci și apoi să vă revizuiți informațiile. S-ar putea să fiți mai probabil să vă prindeți propriile erori dacă a trecut ceva timp.
  • Partea 2 din 4:
    Aplicarea cardului în magazin
    1. Imaginea intitulată se aplică pentru o macy
    1. Cereți-vă la tejghea. În anumite locații ale lui Macy, este posibil să puteți aplica pentru un card în magazin. S-ar putea să vă simțiți mai confortabil cu o aplicație de hârtie din mai multe motive. Pentru a afla dacă puteți solicita o carte de credit de bază a lui Macy în magazin, întrebați la magazin. Puteți să întrebați un casier la tejghea sau puteți cere, de asemenea, la biroul de service pentru clienți.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o macy
    2. Completați aplicația de hârtie. Dacă sunteți în măsură să solicitați o cartelă în magazin, va trebui să completați o aplicație de hârtie. Veți fi obligați să includeți informații personale de bază, cum ar fi numele și adresa dvs., precum și informații sensibile, cum ar fi numărul dvs. de securitate socială. În funcție de cerințele magazinului, este posibil să fie necesar să oferiți o copie a permisului de conducere.
  • Așa cum este posibil să nu aveți toate materialele sau să cunoașteți toate informațiile necesare, probabil că va trebui să finalizați aplicația la domiciliu și să o trimiteți la magazin în ziua următoare.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o macy
    3. Aplicați pentru o carte americană a lui Macy în magazin. Cardul American Express Macy este o versiune a cardului Macy pe care îl puteți solicita dacă aveți deja un card de credit al lui Macy. Principalul avantaj este că cardul American Express este că poate fi folosit la orice magazin care acceptă American Express, nu doar la magazinele lui Macy. De asemenea, oferă recompense cuprinse între 1% -3% din achiziții, în funcție de cât de mulți bani cheltuiți la Macy. Dacă sunteți un cumpărător frecvent al lui Macy, cardul American Express poate merita. Trebuie să solicitați cartea americană a lui Macy în magazin, deoarece nu există un proces de aplicație online.
  • După cum sa afirmat, trebuie să aveți deja un card de credit al lui Macy existent pentru a aplica pentru un card Express American. Puteți aplica numai pentru un card Express American în magazin.
  • Puteți solicita o aplicație la tejghea. Puteți lua aplicația acasă și o puteți completa acolo. Acesta va solicita o mare parte din aceleași informații de bază și informații financiare ca și cererea anterioară. De asemenea, poate dori numărul cardului actual de credit al Macy.
  • Este posibil să trebuiască să furnizați o copie a identității foto atunci când solicitați o expresie americană a lui Macy. Opriți-vă de un magazin de imprimare locale și obțineți o copie făcută dacă este cazul.
  • Când terminați aplicația, puteți să o transformați la magazin.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o macy
    4. Apelați în cazul în care aveți întrebări despre cererea dvs. Dacă aveți întrebări în timp ce completați o aplicație, puteți apela Corporația Macy. Puteți apela numărul listat pe site-ul lor sau contactați un Macy local în zona dvs. Un lucrător ar trebui să vă poată oferi informații suplimentare despre procesul de aplicare.
  • Partea 3 din 4:
    Obținerea cardului dvs.
    1. Imaginea intitulată se aplică pentru o macy
    1. Așteptați 7 până la 10 zile. În medie, durează 7 până la 10 zile pentru ca o cerere să fie procesată. Veți primi, de obicei, o scrisoare sau un e-mail, permițându-vă să știți că cererea dvs. a fost acceptată. Cardul dvs. ar trebui să sosească la scurt timp după aceea.
    • Cardurile magazinului Macy sunt oarecum mai greu de obținut că majoritatea cardurilor de credit. În medie, deținătorii de carduri din Macy de la Macy au scoruri destul de mari de credit. Dacă scorul dvs. de credit este într-o gamă mai mică, există o șansă că cererea dvs. poate fi respinsă. Puteți verifica scorul dvs. de credit online printr-o varietate de site-uri gratuite.
    • Dacă aplicați pentru un card American Express, este posibil să fiți respins dacă ați întârziat frecvent plățile pentru cardul dvs. de credit Macy obișnuit.
    • Din păcate, în cazul în care sunteți respins, nu puteți face prea multe, dar așteptați și încercați să vă construiți creditul. Într-un an, ar fi meritat să se aplice din nou.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o macy
    2. Obțineți cardul în poștă. Dacă sunteți acceptat pentru un card de credit al lui Macy, trebuie să primiți cardul dvs. în poștă la scurt timp după ce ați notificat cererea dvs. a fost acceptată. Asigurați-vă că stocați cardul într-un loc sigur pentru a evita pierderea acestuia. De îndată ce vine scrisoarea, scoateți cardul și puneți-l în portofel pentru păstrare.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o macy
    3. Activați-vă cardul. Va trebui să activați cardul de credit al lui Macy odată ce îl primiți. Puteți activa cardul dvs. mergând online și făcând clic pe "Activați cardul meu" Butonul pe site-ul lui Macy. Apoi veți trimite informații, cum ar fi numele dvs. și data nașterii, precum și numărul cardului dvs. După aceasta, cardul dvs. ar trebui să fie activat.
  • În cazul în care nu puteți naviga pe site, puteți apela Departamentul de servicii pentru clienți al lui Macy pentru a vă activa cardul AT1-888-257-6757. Orele de activitate sunt luni până în zilele de sâmbătă, 9:00 și 10:00 și duminica 11:00 la 8pm est.
  • Partea 4 din 4:
    Fiind responsabil
    1. Imaginea intitulată se aplică pentru o macy
    1. Aflați avantajele și dezavantajele unui card de credit. Există diverse avantaje și contra pentru a utiliza cardul de credit al magazinului Macy. Petreceți ceva timp familiarizând cu beneficiile și dezavantajele înainte de a se angaja să aplice pentru card.
    • Provocările profesionale sunt cele mai multe carduri de credit din magazin oferă reduceri și promoții pentru deținătorii de carduri. Cu The Damerican Express, ofertele lui Macy 1.5% bani înapoi pe achiziții dacă cheltuiți între 500 $ și 999 dolari pe an. Dacă cheltuiți peste 1.000 de dolari pe an la Macy`s, primiți 3% în numerar înapoi la achiziții. Dacă sunteți un cumpărător frecvent al lui Macy, cardul poate merita costul. Un card de magazin vă poate ajuta, de asemenea, să vă construiți istoricul de credit.
    • Cartelele de magazin tind să aibă rate foarte mari ale dobânzilor. De asemenea, puteți să vă tentați să cheltuiți bani pe care altfel, ați salva pentru a îndeplini cotele de cheltuieli pentru recompensele magazinului. Dacă nu sunteți un client frecvent al lui Macy și întrebați-vă abilitatea de a plăti cardul în mod regulat, este posibil să fiți mai bine să treceți pe un card de credit al lui Macy.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o macy
    2. Plătiți-vă echilibrul în mod regulat. Ar trebui să plătiți în întregime echilibrul cardului de magazin al lui Macy în fiecare lună. În acest fel, puteți preveni acumularea de interes. Cea mai rapidă modalitate de a plăti cardul dvs. este online. Puteți accesa contul dvs. prin intermediul site-ului web al lui Macy și apoi faceți clic pe "Fa o plata." Apoi, veți fi dus la un ecran în care puteți introduce un debitor, un card de credit sau un număr de cont bancar. Dacă aveți tendința de a uita termenele limită, puteți crea un sistem de autopay în care o anumită sumă de bani este transferată din contul dvs. bancar la cartea dvs. Macy în fiecare lună. Pentru a evita interesul, a înființat AutoPay pentru a plăti echilibrul în fiecare lună.
  • De asemenea, puteți efectua plăți prin cecuri prin poștă la sucursala Macy asociată cu cardul dvs. de credit. Această metodă de plată poate dura mai mult, totuși, asigurându-vă că trimiteți poștă electronică în verificări înainte ca plățile să fie datorate.
  • De asemenea, puteți plăti prin telefon prin apelarea numărului 1-888-257-6757.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o macy
    3. Păstrați un ochi pe ratele dobânzilor. După cum sa afirmat, ratele dobânzilor la cardurile de magazin sunt notorii de mari. Pentru cardul lui Macy, rata dobânzii dvs. este de 25% în fiecare lună. Prin urmare, nu percepeți mai mulți bani pe cardul lui Macy decât puteți plăti în mod rezonabil în fiecare lună. Se va adăuga rapid și se va afla în datoria cărților de credit poate afecta negativ creditul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar