Cum se blochează cererile de contact pe skype pe iphone sau ipad

Toți te-a făcut cum să blochezi o solicitare de contact pe Skype și să împiedice această persoană să vă trimită mesaje de chat sau solicitări de contact, folosind un iPhone sau iPad.

Pași

  1. Imagine intitulată Blocare Cereri de contact pe Skype pe iPhone sau iPad Pasul 1
1. Deschideți aplicația Skype pe iPhone sau iPad. Pictograma Skype arată ca un "S" În interiorul unui cerc alb într-o cutie albastră.
  • Dacă nu sunteți conectat automat la aplicația Skype, apăsați Conectare În partea de jos a ecranului dvs. și conectați-vă cu ajutorul e-mailului, telefonului sau ID-ului Skype.
  • Imagine intitulată Blocare Cereri de contact pe Skype pe iPhone sau iPad Pasul 2
    2. Apasă pe Chat-uri tablo. Acest buton este situat sub imaginea de profil din partea de sus a ecranului. Acesta va deschide o listă a tuturor conversațiilor dvs. recente de chat, inclusiv toate solicitările de contact în așteptare.
  • Imagine intitulată Blocare Cereri de contact pe Skype pe iPhone sau iPad Pasul 3
    3. Atingeți solicitarea de contact pe care doriți să o blocați. Găsiți cererea pe care doriți să o blocați pe lista dvs. de charduri și să o deschideți.
  • Imagine intitulată Blocare Cereri de contact pe Skype pe iPhone sau iPad Pasul 4
    4. Atingeți bloc. Este un buton negru sub imaginea de profil a acestei persoane din fereastra de chat. Va trebui să vă confirmați acțiunea într-o nouă fereastră pop-up.
  • Imagine intitulată Blocuri Cereri de contact pe Skype pe iPhone sau iPad Pasul 5
    5. Atingeți bloc în pop-up. Acesta va bloca permanent acest contact să vă trimită mesaje de chat sau să contactați solicitările în viitor.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar