Cum se creează un site de succes

Un site web poate fi o modalitate excelentă de a spune oamenilor despre tine, să se alăture comunității de orice scrieți și să vă impresionați prietenii. Oricine poate deține propria lor bucată de web, dar nu fiecare site va avea succes. Sperăm că acest articol vă va ajuta să creați un site web care are succes și popular.

Pași

Partea 1 din 4:
Determinarea tipului de site web
  1. Imagine intitulată Creați un site web de succes Pasul 1
1. Gândiți-vă la ce fel de site și știți ce este site-ul dvs. web. Site-ul trebuie să fie reprezentativ pentru utilizarea dorită, indiferent dacă este vorba de vânzări, blogging, curatare, de partajare informație sau imagini, un fansit, un site de ajutor, un magazin pentru afacerea dvs., jocuri sau puzzle-uri, oferind Facebook o alergare bună pentru banii ei și așa mai departe. Există o mulțime de motive pentru a începe un site web, dar principalul trebuie să vă fie clar înainte de a începe, altfel veți plăti pentru un domeniu gol și vă întrebați ce să faceți cu el.
Partea 2 din 4:
Construirea site-ului web
  1. Imaginea intitulată Creați un site de succes Pasul 2
1. Hartă toate planurile tale. Atunci Creați site-ul dvs. Web. Acest lucru ar putea însemna să meargă pe Wordpress, site-uri Intuit, etc., OROR ar putea însemna chiar și plătiți pentru numele propriu de domeniu unic. Uitați-vă la toate opțiunile înainte de a începe site-ul. Dacă construiți un site de socializare, va trebui să căutați individual pentru asta. Dacă căutați un forum, va trebui să faceți același lucru. Același lucru este valabil și pentru orice site - faceți cercetarea în profunzime.
  • Dacă utilizați un Website gratuit, faceți clic pe toate opțiunile înainte de a alege unul. Există multe limitări cu "gratuit" care ar putea să nu servească nevoile dvs. Apoi, din nou, ar putea fi ideale cu câteva pentru a vedea ce este acolo.
  • Unele site-uri de realizare a site-urilor sunt mai bune decât altele, așa că încercați să studiați fiecare site înainte de a decide care este cel mai bun pentru nevoile dvs.
  • Imaginea intitulată Crearea unui site web de succes Pasul 3
    2. Construiți site-ul astfel încât să reprezinte obiectivul sau produsul dvs. (etc.). Dacă creați un site despre maimuțe, nu începeți să vorbiți despre elefanți. Rămâneți pe subiect cât de mult puteți și încercați să adăugați cât mai multe caracteristici posibil.
  • Dați site-ului dvs. un aspect funky pe care oamenii le place să se uite la. Asigurați-vă că nu este o nuanță bolnavă de verde sau un design Polka Dot care vă oferă o durere de cap.
  • Imagine intitulată Creați un site de succes Pasul 4
    3. Fi sigur că aveți ceva de oferit. Dați o mulțime de informații, link-uri, imagini, widget-uri și altele asemenea.Nu faceți informațiile prea plictisitoare și, dacă este posibil, însoțiți textul cu imagini.
  • Știți cine sunt spectatorii dvs. Dacă spectatorii dvs. vor fi copii, puneți o mulțime de caracteristici distractive. Dacă telespectatorii dvs. vor fi oameni de afaceri, încercați să o faceți cât mai profesionist posibil. Dacă doriți ca spectatorii dvs. să fie copii, nu faceți site-ul dvs. simplu alb cu un font plictisitor și discutați despre politică!
  • Imagine intitulată Creați un site de succes Pasul 5
    4. MakeyOur WebsiteInteractive, precum și informative. Puneți chestionare, sondaje și o mulțime de oportunități de intrare pe site-ul dvs. Web. Nu-l strângeți toate cu widget-uri, totuși.
  • Partea 3 din 4:
    Păstrarea site-ului dvs. funcționează bine
    1. Imagine intitulată Creați un site de succes Pasul 6
    1. Aveți o echipă sau un echipaj de sprijin. Acesta este un pas important. Șansele nu veți face sau păstrați un site web de succes dacă mergeți singur.
    • Împărțiți locurile de muncă și folosiți numai persoane în care sunteți aproape de început. În caz contrar, există riscul ca oamenii să nu aibă loiali să vă ia ideea și să o folosească pentru propriile lor.
  • Imagine intitulată Creați un site web de succes Pasul 7
    2. Stabiliți o bază de fani, spectatori și prieteni. Dați-le ceva care să-i încurajeze să se întoarcă.
  • Imaginea intitulată Creați un site de succes Pasul 8
    3. Se extinde într-un ritm constant, dar în curs de desfășurare. Dacă creați site-ul dvs. și dezlănțuiți-l la nivel național, nu veți crește foarte repede la orice rată. Facebook a devenit popular pentru că a început la un loc. A fost popular acolo și odată ce au primit un anumit număr de membri (sau hit-uri în alte cazuri), s-ar extinde la o altă zonă. Motivul pentru care nu funcționează Dacă începeți imediat imediat este că un număr foarte mic de oameni vor descoperi site-ul dvs. pentru că va fi îngropat sub sute de alte site-uri care încearcă să facă același lucru. Fii inteligent și porniți mai mici până când ajungeți la un anumit număr de membri (hit-uri, vizite sau vizualizări), apoi extindeți la un pic de o gamă mai mare.
  • Imagine intitulată Creați un site web de succes Pasul 9
    4. Asigurați-vă că puteți primi feedback de la spectatorii dvs. Puneți e-mailul pe site sau aveți un forum / cutie de chat. Utilizați feedbackul pentru a îmbunătăți în mod constant experiențele cititorilor cu site-ul dvs.
  • Imaginea intitulată Creați un site web de succes Pasul 10
    5. Păstrați conținutul proaspăt, nou și interesant. De asemenea, păstrați-o relevantă. Chiar și atunci când site-ul dvs. este faimos, nu uitați să actualizați în mod regulat. Acesta este un mod sigur de a păstra oamenii care vin.
  • Imaginea intitulată Creați un site web de succes Pasul 11
    6. Bucurați-vă de ceea ce faceți. Acest pas sună puțin Disney, dar dacă nu vă bucurați de ceea ce faceți, nu veți fi mulțumiți de tot ce faceți pe site. Schimbarea acesteia din frustrarea personală poate fi dezastruoasă dacă spectatorii dvs. nu vă place să vă luați personal. În schimb, învățați să vă iubiți ceea ce vă angajați, astfel încât să aveți o senzație bună pentru nevoile și interesele spectatorilor. Dacă vă bucurați de întregul proiect în timp, rămâneți proprietarul său, dar dați zilnic gestionarea celor care văd lucruri noi și interesante în ea.
  • Partea 4 din 4:
    Promovarea site-ului dvs. web
    1. Imagine intitulată Creați un site web de succes Pasul 12
    1. Faceți-vă cunoscută în lumea despre ceea ce scrieți. Să cunoască proprietarii de site-uri similare și să obțină o mulțime de oameni pentru a vă lega.
  • Imagine intitulată Creați un site web de succes Pasul 13
    2. Creați-vă site-ul înainte de a face publicitate. O greșeală obișnuită este să începeți publicitatea site-ului înainte de a fi chiar făcut. Aceasta este o greșeală teribilă și ar putea duce cu ușurință la căderea site-ului dvs., deoarece oamenii o consideră că jumătate terminat și jură să nu se mai întoarcă din nou, deoarece timpul lor a fost irosit. Creați site-ul web și au funcțiile de început efectuate înainte de ao deschide publicului.
  • Imaginea intitulată Creați un site web de succes Pasul 14
    3. Publicitate calea cea bună. Ce inseamna asta? Nu postați adresa URL pe peretele fiecărei persoane pe Facebook sau faceți publicitate pe YouTube (dacă nu este pe propriul canal sau pagină). Aceste tipuri de publicitate sunt transferate ca spam și veți ajunge cu ură pe site-ul dvs. În schimb, utilizați cuvinte cheie, astfel încât site-ul să apară pe Google sau pe Yahoo.
  • Utilizați o mare varietate de cuvinte cheie pentru mai multe publicitate.
  • sfaturi

    Când site-ul dvs. este nou / nepopular, răspândiți cuvântul prietenilor dvs. și loturilor de e-mail de oameni. Acest lucru ajută întotdeauna.
  • Câștigarea unui premiu de la un alt site Întotdeauna stimulează loviturile. Nu vă fie frică să aplicați pentru unul.
  • Dacă vă așteptați un profit, aveți un plan pe ceea ce veți face dacă faceți bani de la el.
  • Dacă cumpărați un nume de domeniu și găsiți unul disponibil ca Starbucks.com, nu ezitați să nu mai lucrați la site-ul dvs. ipotetic și așteptați ca numele dvs. de domeniu să meargă în valoare.
  • Nu vă așteptați ca nimic să se întâmple instantaneu. Aceste lucruri iau timp și răbdare.
  • Nu spam ca publicitate, nu funcționează și cu întreaga criză care se desfășoară cu oameni care au fost înșelați să facă clic pe un virus umplut, oamenii nu vor deranja nici măcar să-ți deschizi e-mailul.
  • Avertizări

    Net este Fickle, iar site-ul dvs. poate trece de la început la flop într-o singură noapte. Nu vă faceți griji prea mult, internetul este masiv și, uneori, aceste lucruri se întâmplă.
  • Punerea informațiilor dvs. pe web poate fi periculoasă, deoarece nu știți cine o va vedea. Dacă nu sunteți sigur de informații personale, parola blochează paginile cu lucrurile personale sau nu puneți prea multe informații despre.
  • Feriți-vă de hackeri, acești oameni trăiesc pentru a distruge site-urile web și pot ruina cu ușurință întregul site web. Utilizați un software care vă va proteja site-ul și va fi pregătit pentru orice.
  • Nu cumpărați lucruri pe care nu le veți avea nevoie. Nu trebuie să scapi de anunțuri pentru 20 de dolari doar pentru că sunt enervante. Majoritatea oamenilor nu observă lucruri de genul cazului în care sunt pop-up-uri. Cele mai multe lucruri pe care oamenii le publică pentru a face site-ul dvs. mai bine este fără valoare și șansele sunt site-ul pe care încercați să-l construiți deja are deja această caracteristică.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar