Cum se formează o cartelă sd pe comutatorul nintendo

Thiste parere Cum să formați o cartelă Micro SD pe comutatorul Nintendo.Sunteți obligat să formați o cartelă Micro SD înainte de al utiliza cu un comutator Nintendo.Toate datele privind stocate pe micro SD înainte de formatare vor fi pierdute și nu pot fi recuperate.Backup Orice date pe care doriți să le păstrați pe cardul Micro SD înainte de formatare.Cardul Micro SD nu va fi utilizabil cu niciun alt dispozitiv.

Pași

  1. Imagine intitulată Formatul unui card SD pe comutatorul Nintendo Pasul 1
1. Introduceți o cartelă Micro SD.Slotul pentru cardul micro SD este sub magazin de pe spatele comutatorului Nintendo.Introduceți-l cu eticheta îndreptată spre consola.
  • Imagine intitulată Formatul unui card SD pe comutatorul Nintendo Pasul 2
    2. Puteți porniți Nintendo.Pentru a alimenta comutatorul Nintendo, apăsați butonul de alimentare din partea de sus a comutatorului Nintendo.Este butonul care are o pictogramă a unui cerc cu o linie prin el.Este în partea stângă a comutatorului Nintendo lângă "+" și "-" Butoane de volum.
  • Dacă introduceți o cartelă Micro SD cu date anterioare despre aceasta, vi se va cere să formați cardul Micro SD.Selectați Format Pentru a urmări instrucțiunile pentru a forma imediat cardul SD.Selectați Mai tarziu Pentru a face mai târziu prin meniul Setări sistem.
  • Imagine intitulată Formatul unui card SD pe comutatorul Nintendo Pasul 3
    3. Selectați pictograma Gear din ecranul inițial.Pictograma care seamănă cu o unitate de pe ecranul de pornire este meniul Setări sistem.Selectați această pictogramă pentru a deschide setările sistemului.
  • Puteți selecta elemente de pe comutatorul Nintendo atingând ecranul sau navigând la acesta cu controlerul și apăsând "A".
  • Imagine intitulată Formatul unui card SD pe comutatorul Nintendo Pasul 4
    4. Derulați în jos și selectați Sistem. "Sistem" Opțiunea se află în partea de jos a meniului Setări sistem.
  • Imagine intitulată Formatul unui card SD pe comutatorul Nintendo Pasul 5
    5. Derulați în jos și selectați Formatarea opțiunilor.Este ultima opțiune din meniul de sistem din setările sistemului.
  • Dacă aveți Control Parental Configurat, vi se va solicita să introduceți codul de control parental pentru a accesa opțiunile de formatare.
  • Imagine intitulată Formatul unui card SD pe comutatorul Nintendo Pasul 6
    6. Selectați Formatul cardului MicroSD.Este a doua opțiune din partea de jos a meniului Opțiuni de formatare.
  • Imagine intitulată Formatul unui card SD pe comutatorul Nintendo Pasul 7
    7. Selectați Continua.Se afișează un ecran de avertizare care vă sfătuiește să copiați toate datele importante de pe cardul micro SD înainte de formatare.Dacă nu doriți să copiați nimic de pe cardul Micro SD, selectați Continua.Dacă doriți să recuperați datele de pe cardul Micro SD, selectați Anulare și scoateți cardul micro SD.Backup datele pe care doriți să le păstrați înainte de formatare.Nu veți putea să preluați niciun fel de date pe cardul Micro SD după formatarea acesteia.
  • Imagine intitulată Formatul unui card SD pe comutatorul Nintendo Pasul 8
    8. Selectați Format.Este butonul roșu din centrul ecranului.Acest lucru va șterge toate conținutul cardului Micro SD și va forma acest lucru.Spațiul de stocare al cardului Micro SD va fi disponibil pentru a fi utilizat imediat cu comutatorul Nintendo.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar