Cum să resetați din fabrică comutatorul nintendo

Thiste parere cum să resetați din fabrică un comutator Nintendo.Puteți reseta din fabrică comutatorul dvs. Nintendo în meniul Setări sistem.Resetarea din fabrică a comutatorului dvs. Nintendo va șterge toate jocurile, profilurile și datele jocului de la comutatorul Nintendo.Acest lucru nu poate fi anulat.Continuați cu prudență.

Pași

  1. Imagine intitulată Resetarea din fabrică a comutatorului Nintendo Pasul 1
1. Putere pe comutatorul Nintendo.Butonul de alimentare este pictograma cu cercul cu linia prin el.Este pe partea de sus a comutatorului Nintendo din partea stângă de lângă "+" și "-" Butoane de volum.
  • Imagine intitulată Resetarea din fabrică a comutatorului Nintendo Pasul 2
    2. presa A.apasă pe "A" pentru a merge la ecranul de pornire Nintendo.
  • Imagine intitulată Resetarea din fabrică a comutatorului Nintendo Pasul 3
    3. Atingeți sau selectați pictograma angrenajului.Pictograma angrenajului de sub pictogramele software de pe ecranul de pornire al comutatorului Nintendo.Navigați la această pictogramă și apăsați "A" sau apăsați dublu pentru a deschide meniul Setări sistem.
  • Imagine intitulată Resetarea din fabrică a comutatorului Nintendo Pasul 4
    4. Derulați în jos și selectați Sistem.Sistemul este în partea de jos a meniului Setări sistem.
  • Imagine intitulată Resetarea din fabrică a comutatorului Nintendo Pasul 5
    5. Derulați în jos și selectați Formatarea opțiunilor.Este ultima opțiune din meniul sistemului din setările sistemului.
  • Dacă aveți controale părintești configurate, vi se va cere să introduceți codul PIN pentru control parental pentru a continua.
  • Imagine intitulată Resetarea din fabrică a comutatorului Nintendo Pasul 6
    6. Derulați în jos și selectați Inițializați consola.Este ultima opțiune din meniul Opțiuni de formatare.Apare un ecran de avertizare care vă spune că toate datele de pe comutatorul dvs. Nintendo vor fi șterse.
  • Imagine intitulată Resetarea din fabrică a comutatorului Nintendo Pasul 7
    7. Atingeți Următorul.Este în partea de jos a ecranului de avertizare a consolei inițiale.
  • Imagine intitulată Resetarea din fabrică a comutatorului Nintendo Pasul 8
    8. Atingeți Următorul.Este pop-up-ul care vă spune că sistemul trebuie să vă conectați la Internet pentru a vă dezvălui contul de la consola.
  • Imagine intitulată Resetarea din fabrică a comutatorului Nintendo Pasul 9
    9. Atingeți Inițializați.Este butonul roșu de pe ecran.Acest lucru va reseta consola dvs. la setările din fabrică.Odată ce sistemul a fost inițializat, acesta nu poate fi anulat.Continuați numai dacă sunteți sigur că doriți să ștergeți toate datele de pe consola dvs.Dacă nu sunteți sigur, apăsați Anulare Pentru a anula procesul de inițializare.
  • Pentru a vă inițializa sistemul fără a șterge datele, opriți sistemul și apăsați pe "+" și "-" Butoane de volum împreună cu butonul de alimentare.Aceasta pornește consola în modul de întreținere. Selectați "Initializați consola fără a șterge datele salvate" Din meniul principal al modului de întreținere.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar