Cum să remediați reluarea acțiunii pe nintendo ds

Action Replay este o marcă specifică a dispozitivului de cheare video pentru Nintendo DS și alte sisteme. Din păcate, mulți utilizatori raportează bug-uri și glitches în timp ce încearcă să utilizeze reluarea acțiunii. În unele cazuri, nu există nimic pe care să-l puteți face pentru a vă repara reluarea, dar există câteva trucuri pe care le puteți utiliza care ar putea să o aducă și să ruleze din nou!

Pași

Metoda 1 din 3:
Fixarea unei repetări de acțiune nedetectate
  1. Imagine intitulată Fix Repetarea acțiunii pe Nintendo DS Pasul 1
1. Verificați pentru a vă asigura că reluarea acțiunii este detectată. Introduceți replay-ul de acțiune pe măsură ce în mod normal, în Nintendo DS. După ce primiți "AVERTISMENT - Sănătate și siguranță" Mesaj de avertizare, dacă reluarea dvs. de acțiune nu se încarcă, DS-ul dvs. nu detectează reluarea acțiunii. În acest caz, ar trebui să vedeți următoarele opțiuni:
  • Picochat
  • DS Descărcați jocul
  • Nu există nicio carte DS introdusă
  • Nu există nici un pachet de joc introdus
  • Imaginea intitulată Fix Repetarea acțiunii pe Nintendo DS Pasul 2
    2. Eliminați reluarea acțiunii. Este recomandat să dezactivați DS-ul dvs. înainte de a introduce sau elimina cardurile de jocuri DS sau jocurile de jocuri Gameboy Advance. După oprirea DS-ului dvs., eliminați reluarea acțiunii de pe dispozitiv.
  • Imaginea intitulată Fix Repetarea acțiunii pe Nintendo DS Pasul 3
    3. Curățați conectorii cartușului. Curătorii obișnuiți de uz casnic pot deteriora conectorii care vă plac reluarea acțiunii DS, deci este mai bine să evitați aceste. În schimb, luați un vârf Q sau bumbac, aplicați un pic de alcool izopropilic (70-90% rezistență, numită și alcool de frecare) și ștergeți conectorii de metal pe reluarea acțiunii.
  • Conectorii care conectează reluarea dvs. de acțiune la DS-ul dvs. se află în partea de jos a replay-ului. Ele sunt în formă de o serie de dinți plat, metalici, la fel ca dinții unui pieptene.
  • De asemenea, puteți utiliza Electronics Cleaner, care este disponibil la majoritatea magazinelor electronice sau comercianții cu amănuntul mai mari care au departamente de tehnologie, cum ar fi țintă sau Walmart.
  • Nu folosiți prea mult din curățenia dvs. Acest lucru poate face deteriorarea părților interne ale replay-ului dvs. de acțiune sau ale DS. În schimb, atenuați bumbacul de bumbac sau Q-Sfat cu dispozitivul de curățare, ștergeți conectorii și apoi uscați cu o cârpă curată și moale.
  • Imagine intitulată Fixați reluarea acțiunii pe Nintendo DS Pasul 4
    4. Încercați să utilizați din nou reluarea acțiunii. Acum că ați curățat conectorii de pe reluarea dvs. de acțiune, ar trebui să existe o mai bună conectivitate între aceasta și DS și, sperăm că va începe în mod normal.
  • Dacă acest lucru nu vă rezolvă problema, reluarea dvs. de acțiune ar putea fi ruptă sau situația dvs. ar putea necesita o reparație diferită.
  • Metoda 2 din 3:
    Introducerea codului de fixare cu o resetare ușoară
    1. Imagine intitulată Fix Repetarea acțiunii pe Nintendo DS Pasul 5
    1. Opriți-vă Nintendo DS. În timp ce este dezactivat, apăsați și țineți butoanele A și B pe DS. Continuați să țineți ambele aceste butoane și să vă întoarceți DS. Continuați să țineți A și B în timp ce DS-ul dvs. Powers UP.
  • Imagine intitulată Fix Repetarea acțiunii pe Nintendo DS Pasul 6
    2. Apăsați și mențineți apăsat Start și selectați. Va trebui să faceți acest lucru în timp ce continuați să țineți apăsat butoanele A și B. Așteptați până când vedeți ecranul Nintendo afișat, dar înainte de afișarea ecranului de reluare a acțiunii, "Acest produs nu este aprobat de Nintendo"Înainte de a apăsa Start și selectați.
  • Imagine intitulată Fix Repetarea acțiunii pe Nintendo DS Pasul 7
    3. Țineți toate cele patru butoane. Este posibil să trebuiască să continuați să țineți apăsat aceste butoane câteva secunde, dar când vedeți ecranul principal pentru reluarea dvs. de acțiune afișată, puteți elibera butoanele pe care le-ați ținut.
  • Imagine intitulată Fix Repetarea acțiunii pe Nintendo DS Pasul 8
    4. Codurile de intrare și verificați dacă reluarea dvs. funcționează corect. Produsul dvs. este acum resetat și va accepta probabil codurile încă o dată. Pentru a vă asigura că totul este bine cu reluarea dvs., codurile de intrare ca normal. Dacă codurile dvs. funcționează, ați fixat reluarea acțiunii.
  • Dacă acest lucru nu remediați replay-ul de acțiune, acesta poate fi ireparabil sau poate fi necesar să încercați o altă soluție pentru a vă rezolva problema.
  • Metoda 3 din 3:
    Fixarea unei erori de ecran alb / negru
    1. Imagine intitulată Fix Repetarea acțiunii pe Nintendo DS Pasul 9
    1. Eliminați reluarea acțiunii de la DS. Înainte de a vă îndepărta reluarea de la DS, ar trebui să îl puteți în jos complet. Nu reușiți să faceți acest lucru, ar putea crea și mai multe probleme cu reluarea dvs.
  • Imagine intitulată Fix Repetarea acțiunii pe Nintendo DS Pasul 10
    2. Conectați-vă reluarea la un computer. Repetarea acțiunii ar trebui să vină cu un cablu USB pentru a vă conecta reluarea la un computer. Utilizați acest cablu pentru a vă conecta reluarea la un computer disponibil.
  • Sloturile USB se găsesc de obicei în spate sau pe părțile laterale ale computerului. Puteți determina un slot USB de la alte porturi, găsind slotul cu o placă dreptunghiulară în mijloc - acest lucru va fi slotul dvs. USB.
  • Imaginea intitulată Fix Repetarea acțiunii pe Nintendo DS Pasul 11
    3. Deschideți managerul de coduri de reluare. Managerul de coduri de reluare este o modalitate de a introduce și de a ajusta cheaturile care se află pe reluarea dvs. Unele versiuni de reluare a acțiunii vin cu un disc care are acest software pe acesta, dar în cazul în care nu aveți acest disc sau ați pierdut-o, o căutare rapidă pe Internet "Replay Replay DS Manager de coduri" ar trebui să populeze o listă de site-uri în care puteți descărca acest software.
  • Înainte de a descărca nimic de pe Internet, asigurați-vă că este sigur și nu conține viruși sau malware care ar putea dăuna computerului, reluarea acțiunilor sau DS.
  • Imagine intitulată Fix Repetarea acțiunii pe Nintendo DS Pasul 12
    4. Intrați în meniul opțiunii de cod Manager. În partea de sus a managerului de cod, ar trebui să vedeți patru puncte colorate în partea stângă a cuvintelor "Replay Replay DSI / DS Manager de coduri." Această pictogramă reprezintă opțiunile de meniu pentru reluarea dvs. Faceți clic pe acest lucru pentru a vizualiza o listă de opțiuni.
  • Imagine intitulată Fix Repetarea acțiunii pe Nintendo DS Pasul 13
    5. Resetați dispozitivul. Printre listarea opțiunilor din meniu pentru reluarea dvs. de acțiune, va fi una etichetă "Despre Acțiunea Replay DSI / DS Code Manager." Când faceți clic pe acest lucru, opțiunea de resetare a dispozitivului trebuie să fie disponibilă pentru dvs. Selectați "Resetați dispozitivul."
  • Imaginea intitulată Fix Repetarea acțiunii pe Nintendo DS Pasul 14
    6. Verificați dacă reluarea dvs. este fixată. Reporniți-vă gameboy DS și reluarea acțiunii dvs. împreună cu ea. Porniți alimentarea și așteptați ca dispozitivul să se încarce. Dacă dispozitivul dvs. se reîntoarcă încă la un ecran alb / negru, reluarea dvs. de acțiune poate fi complet spartă sau situația dvs. poate necesita o reparație diferită.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Avertizări

    Eroarea apărătoare cu tehnologia dvs. ar putea fi rezultatul erorii producătorului, a componentelor deteriorate sau a unei erori de programare. Acest lucru fiind cazul, unele sau niciuna dintre aceste metode nu vă pot repara reluarea acțiunii.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar