Cum să creați un cont nintendo și să îl conectați la un comutator nintendo

Thiste parere Cum să creați un cont Nintendo și să îl conectați la contul de utilizator Nintendo.Dacă doriți să jucați online, cumpărați jocuri de la Nintendo Eshop sau accesați aplicația online Nintendo, trebuie să creați un cont Nintendo și să îl conectați la contul de utilizator Nintendo.

Pași

Partea 1 din 2:
Crearea unui cont Nintendo
  1. Imagine intitulată Creați un cont Nintendo și conectați-l la un comutator Nintendo Pasul 1
1. Mergi la HTTPS: // Conturi.Nintendo.COM / Înregistrare Într-un browser web.Puteți utiliza orice browser web de pe computer sau pe dispozitivul mobil.
  • Imagine intitulată Creați un cont Nintendo și conectați-l la un comutator Nintendo Pasul 2
    2. Completează formularul. Există 8 linii în forma pe care trebuie să o completați.Liniile sunt după cum urmează.
  • Poreclă:Introduceți o poreclă unică sau un nume de utilizator care va fi utilizat pentru a vă identifica contul.Trebuie să fie o poreclă pe care nici un alt utilizator nu îl are.
  • Adresa de e-mail:Introduceți o adresă de e-mail care nu este asociată cu niciun alt cont Nintendo pe această linie.
  • Parola:Introduceți o parolă pe care doriți să o utilizați pentru a vă conecta la contul dvs.
  • Confirmă parola:Pentru a confirma parola, introduceți-o din nou în această linie.Asigurați-vă că se potrivește parolei pe care le-ați introdus în prima linie.
  • Data de nastere:Utilizați meniurile drop-down pentru a selecta luna, ziua și anul nașterii.
  • Gen: Utilizați meniul derulant pentru a vă selecta sexul.De asemenea, puteți selecta "Alegeți să nu răspundeți".
  • Judet / Regiune de Residence:Utilizați meniul derulant pentru a selecta țara în care locuiți.
  • Fus orar:Utilizați meniul derulant pentru a selecta un oraș în fusul orar.
  • Imagine intitulată Creați un cont Nintendo și conectați-l la un comutator Nintendo Pasul 3
    3. Sunt de acord cu Acordul de utilizare a contului Nintendo și Politica de confidențialitate Nintendo.Faceți clic pe caseta de selectare din partea de jos a formularului pentru a fi de acord cu Acordul de utilizare a contului Nintendo și Politica de confidențialitate Nintendo.Faceți clic pe textul albastru din ultima linie pentru a citi Acordul de utilizare a contului Nintendo și Politica de confidențialitate Nintendo.
  • Caseta de selectare de deasupra acestei linii este verificată automat.Aceasta indică faptul că doriți să primiți notificări prin e-mail de la Nintendo.Debifați această casetă dacă nu doriți să primiți notificări prin e-mail de la Nintendo.
  • Imagine intitulată Creați un cont Nintendo și conectați-l la un comutator Nintendo Pasul 4
    4. Clic Trimite.Este butonul roșu din partea de jos a ecranului.Acest buton nu va fi disponibil până când formularul nu este completat complet și sunteți de acord cu Acordul de utilizare a contului Nintendo și Politica de confidențialitate Nintendo.Un cod de verificare va fi trimis la adresa dvs. de e-mail.
  • Imagine intitulată Creați un cont Nintendo și conectați-l la un comutator Nintendo Pasul 5
    5. Verifica-ti email-ul.După ce completați și trimiteți formularul, un cod de verificare va fi trimis la adresa dvs. de e-mail.Verificați adresa dvs. de e-mail pentru a prelua codul de verificare.
  • Imagine intitulată Creați un cont Nintendo și conectați-l la un comutator Nintendo Pasul 6
    6. Introduceți codul de verificare și faceți clic pe Verifica.După ce obțineți codul de verificare de 4 cifre din e-mail, reveniți la site-ul de înregistrare Nintendo din browserul dvs. Web și introduceți codul de verificare în caseta etichetată "Cod de verificare"Faceți clic pe butonul roșu care spune "Verifica" cand esti gata.Această acțiune trebuie completată în termen de 24 de ore de la depunerea formularului.Acest lucru creează contul dvs. Nintendo.
  • Partea 2 din 2:
    Creați un cont de utilizator și conectați-l într-un cont Nintendo
    1. Porniți comutatorul Nintendo.Pentru a porni comutatorul Nintendo, apăsați butonul de alimentare din partea de sus a comutatorului Nintendo.Este butonul care are o pictogramă cu un cerc cu o linie prin partea de sus.Este lângă butoanele de volum.
  • 2. Du-te la ecranul de pornire.Pentru a accesa ecranul de pornire de pe comutatorul Nintendo, apăsați butonul care are o pictogramă care seamănă cu o casă pe controlerul drept al Joy-con.
  • Imaginea intitulată Creați un cont Nintendo și conectați-l la un comutator Nintendo Pasul 9
    3. Selectați pictograma care seamănă cu o unelte.Pictograma care seamănă cu o unelte de pe ecranul de pornire a comutatorului Nintendo este meniul Setări sistem.
  • Pentru a selecta un element de pe comutatorul Nintendo, fixați-le dublu pe ecran sau navigați la ele cu controlerul de joy-con stânga și apăsați A pe controlerul drept al joy-con.
  • Imagine intitulată Creați un cont Nintendo și conectați-l la un comutator Nintendo Pasul 10
    4. Selectați Utilizatori.Este cea de-a 8-a opțiune din meniul Setări sistem de pe comutatorul Nintendo.Toate opțiunile din meniul Setări sistem sunt listate în bara laterală spre stânga.
  • Imaginea intitulată Creați un cont Nintendo și conectați-l la un comutator Nintendo Pasul 11
    5. Selectați Adăugați utilizator.Este cea de-a doua opțiune sub toate pictogramele utilizatorilor din meniul utilizatorilor de setări de sistem de pe comutatorul Nintendo.
  • Conturile utilizator sunt, de asemenea, create în timpul procesului de configurare inițială Nintendo.Citit "Cum se configurează comutatorul Nintendo" Pentru a afla mai multe despre procesul de configurare inițial al comutatorului Nintendo
  • Imagine intitulată Creați un cont Nintendo și conectați-l la un comutator Nintendo Pasul 12
    6. Selectați Următorul.Acest ecran vă spune că veți selecta o pictogramă și un pseudonim pentru utilizatorul dvs.Selectați Următorul a continua.
  • Imaginea intitulată Creați un cont Nintendo și conectați-l la un comutator Nintendo Pasul 13
    7. Selectați o pictogramă.O varietate de icoane tematice Nintendo sunt afișate pe ecran.Puteți selecta unul dintre pictogramele de utilizat pentru contul dvs. de utilizator.De asemenea, puteți selecta MII pentru a vă folosi un MII ca personaj.Selectați Mai multe opțiuni În partea de jos a ecranului pentru a vedea mai multe pictograme.
  • Citit "Cum de a crea un MII pe comutatorul Nintendo" Pentru a afla mai multe despre cum să creați un caracter MII pe comutatorul Nintendo.
  • Imaginea intitulată Creați un cont Nintendo și conectați-l la un comutator Nintendo Pasul 14
    8. Introduceți o porecla pentru utilizator.Acest lucru poate fi orice nume pe care doriți să-l dați contului de utilizator al comutatorului Nintendo.
  • Imagine intitulată Creați un cont Nintendo și conectați-l la un comutator Nintendo Pasul 15
    9. Selectați O.K.Aceasta confirmă că doriți să creați un nou cont de utilizator.
  • Imaginea intitulată Creați un cont Nintendo și conectați-l la un comutator Nintendo Pasul 16
    10. Selectați Conectați-vă și conectați-vă.Aici vă conectați contul dvs. Nintendo în contul dvs. de utilizator.
  • Dacă nu ați creat deja un cont Nintendo, selectați Creează cont și urmați instrucțiunile pentru a crea un cont nou.
  • Dacă doriți să conectați un cont Nintendo într-un cont existent, selectați pictograma unui utilizator din meniul Utilizator al setărilor sistemului și selectați Link Nintendo cont.Apoi apasa Conectați-vă și conectați-vă.
  • Imagine intitulată Creați un cont Nintendo și conectați-l la un comutator Nintendo Pasul 17
    11. Selectați Conectați-vă utilizând o adresă de e-mail sau un ID de conectare.Este prima opțiune din "Link un cont Nintendo" meniul.
  • Imagine intitulată Creați un cont Nintendo și conectați-l la un comutator Nintendo Pasul 18
    12. Introduceți adresa de e-mail și parola și selectați Conectare.Introduceți adresa de e-mail și parola asociată cu contul dvs. Nintendo și apoi selectați Conectare.
  • Imagine intitulată Creați un cont Nintendo și conectați-l la un comutator Nintendo Pasul 19
    13. Selectați O.K.În cazul în care reușite, un pop-up afișează care vă spune că ați legat cu succes un cont Nintendo.Selectați O.K a continua.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar