Cum se afișează un ecran de laptop pe un televizor inteligent

Puteți utiliza televizorul ca monitor sau îl puteți configura ca al doilea monitor la laptopul dvs. ThiseWill vă arată cum să afișați ecranul laptop pe un televizor inteligent dacă utilizați un Mac cu sau fără Airplay disponibil, precum și un laptop Windows cu Miracast.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind un Mac cu AirPlay
  1. Imagine intitulată Afișează un ecran de laptop pe un televizor inteligent Pasul 1
1. Conectați Mac și TV la aceeași rețea fără fir. Veți avea nevoie de ambele alimentate și să vă treziți pentru a face acest lucru. Pentru a vă conecta la o rețea fără fir pe Apple TV, mergeți la Setări > Reţea.Pentru a schimba rețelele wireless pe Mac, faceți clic pe
Imagine intitulată macwifi.jpg
Icon în bara de sus. Dacă utilizați un televizor inteligent compatibil cu Airplay, veți găsi instrucțiuni pentru modificarea setărilor de rețea din manual.
  • Imagine intitulată Afișează un ecran de laptop pe un televizor inteligent 2
    2. Faceți clic pe pictograma AirPlay din bara de sus a Mac. Arată ca un dreptunghi cu o săgeată scurtă îndreptată în sus.
  • O listă de dispozitive de avioane disponibile va renunța.
  • Imagine intitulată Afișează un ecran de laptop pe un televizor inteligent 3
    3. Faceți clic pentru a selecta Apple TV (sau TV compatibil cu Airplay). Când utilizați Airplay pe Mac la oglindă la televizor, pictograma din bara de sus este albastră.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind un Mac fără Airplay
    1. Imagine intitulată Afișează un ecran de laptop pe un televizor inteligent Pasul 4
    1. Obțineți o aplicație de oglindă pentru televizorul dvs. specific pe laptopul dvs. De obicei, producătorul dvs. de televiziune specific are propria aplicație de oglindă pentru Mac pe care o veți găsi în App Store. De exemplu, LG Smart TVS au o aplicație numită Smartshare și Samsung TV au o aplicație numită TV AirBeam care lucrează și pentru Panasonic, Roku, TV de incendiu, Sony, Philips, Chromascas, LG Smart TV și TV Android.
    • Dacă aveți un APPLE TV, veți avea deja activată funcționalitatea afișajului AirPlay și puteți merge la Airplay pe Apple TV și puteți selecta laptopul.
    • Unele dintre aceste aplicații de oglindă nu sunt gratuite.
  • Imagine intitulată Afișează un ecran de laptop pe un televizor inteligent Pasul 5
    2. Asigurați-vă că televizorul dvs. și Mac se află pe aceeași rețea Wi-Fi. Ei trebuie să fie în aceeași rețea de a comunica.
  • Imagine intitulată Afișează un ecran de laptop pe un televizor inteligent Pasul 6
    3. Putere pe televizor. Nu este nevoie să se afle în nici un mod specific pentru oglindire pentru a funcționa - asigurați-vă că intrarea TV este selectată "Modul TV" sau orice HDMI în intrare.
  • Imagine intitulată Afișează un ecran de laptop pe un pas televizor inteligent 7
    4. Faceți clic pe pictograma Oglindă App din bara de sus a Mac. Dacă nu vedeți pictograma, este posibil să trebuiască să lansați aplicația de la Finder.
  • Pictograma diferă între aplicațiile de oglindă, dar toate ar trebui să adauge o pictogramă în bara de sus. De exemplu, AirBeam are o pictogramă care arată ca logo-ul aplicației, un set înainte și un set de spate de "R"S.
  • Imagine intitulată Afișează un ecran de laptop pe un televizor inteligent Pasul 8
    5. Selectați televizorul de la drop-down. Mac-ul dvs. vă poate arăta o listă cu toate dispozitivele disponibile pe care le puteți reflecta în aceleași rețea Wi-Fi, astfel încât să doriți să selectați televizorul pentru ao folosi.
  • Când selectați televizorul din listă, veți vedea automat ecranul laptopului afișat pe televizor.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind Windows cu Miracast
    1. Imagine intitulată Afișează un ecran de laptop pe un televizor inteligent Pasul 9
    1. Conectați adaptorul dvs. miracast la televizorul dvs. inteligent (dacă este necesar). Dacă aveți deja un Roku sau similar, ar trebui să aibă caracteristica Miracast încorporată - Unele televizoare inteligente au deja capacitatea. Dacă nu sunteți sigur dacă televizorul dvs. are deja funcții Miracast, consultați manualul.
    • Cele mai moderne laptopuri cu Windows 8.1, 10, și mai nou, suportă deja Miracast, dar dacă aveți nevoie să achiziționați un kit de oglincare Miracast, le puteți găsi cu ușurință la orice magazin electronic.
    • Pentru a vedea dacă laptopul dvs. acceptă MIRACAST în mod natural, mergeți la start > Setări > Dispozitive și faceți clic pe Bluetooth și dispozitive > Adăugați Bluetooth sau alte dispozitive. În fereastra care apare, dacă vedeți "Afișaj fără fir sau dock," Apoi, laptopul dvs. acceptă Miracast.
  • Imagine intitulată Afișează un ecran de laptop pe un televizor inteligent Pasul 10
    2. Putere pe televizor. Va trebui să o configurați la Miracast dacă aveți caracteristica încorporată. Dacă aveți un plug-in, ca și Dongle Miracast Microsoft, acesta va avea propriul buton de alimentare pe care trebuie să-l apăsați.
  • Când Miracast este gata pe televizor, ar trebui să vedeți un ecran care vă solicită să conectați un dispozitiv.
  • Va trebui să utilizați laptopul pentru a începe oglindirea ecranului.
  • Imagine intitulată Afișează un ecran de laptop pe un televizor inteligent Pasul 11
    3. Faceți clic pe pictograma cu bule de vorbire din bara de activități. Veți vedea această pictogramă din partea dreaptă a meniului și va deschide centrul de acțiune.
  • Imagine intitulată Afișează un ecran de laptop pe un televizor inteligent 12
    4. Clic Conectați. Aceasta are pictograma unui monitor și a unui dispozitiv de mână.
  • Dacă nu vedeți acest lucru, faceți clic pe Extinde deasupra secției de setări rapide, care este un rând de icoane.
  • Imagine intitulată Afișează un ecran de laptop pe un televizor inteligent Pasul 13
    5. Faceți clic pe televizorul din listă. În funcție de producătorul televizorului sau dacă utilizați un stick de pompieri ROKU sau Amazon, este posibil să fie necesar să introduceți un PIN afișat pe ecranul TV pentru a conecta cu succes cele două.
  • Când vă conectați, trebuie să apară un meniu pe ecranul dvs. de laptop. Puteți modifica setările la oglindire, monitorizați extensia și dezactivați afișarea primară făcând clic pe Modificați modul de proiecție.
  • sfaturi

    Poți citi Cum se conectează PC la LG Smart TV Pentru o acoperire mai largă a subiectului - singura metodă specifică unui televizor LG Smart este metoda utilizând SmartShare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar