Cum de a construi o casă de cărți

Există mai multe modalități de a construi o casă de cărți. "clasic" Metoda pe care ați văzut-o în mass-media populară se bazează pe o serie de ferme triunghiulare care variază într-un punct într-o piramidă de card. Multe stivuitoare de carduri profesionale, totuși, își încep structurile cu o celulă cu patru cărți sau "Blocarea casetei", care formează o bază mult mai stabilă pentru modele complexe.

Pași

Metoda 1 din 3:
Construirea unei case triunghiulare

Acesta este "clasic" Casa de cărți pe care ați văzut-o în mass-media populară. Este un design provocator, dar solid. Va trebui să vă stivuiți cărțile într-o serie de ferme triunghiulare care formează o piramidă.

  1. Imagine intitulată Construiți o casă de cărți Pasul 1
1. Formează primul triunghi. Acest "TRUSS" este structura de bază a designului piramidal. Propune două cărți împreună într-o inversată "V" formă. Marginile de sus ale cardurilor ar trebui să se întâlnească, iar marginile inferioare ar trebui să fie distanțate uniform de o axă centrală. Petrece ceva timp practicând acest proces. Va trebui să o repetați din nou și din nou în construcția casei dvs.
  • Imagine intitulată Construiți o casă de cărți Pasul 2
    2. Construiți fundația. Creați o linie constantă de triunghiuri triunghiulare, câte două cărți fiecare. Punctul fiecărui triunghi nu trebuie să fie mai mult de o lungime a unui card de la punctul de la următorul triunghi. Numărul de triunghiuri din fundație determină o posibilă înălțime a casei dvs. de carduri: fiecare "podea" va fi construit pe un triunghi mai puțin decât podeaua de mai jos. De exemplu, dacă construiți o fundație cu trei triunghi, veți putea să urcați trei "etaje" Înainte ca casa să atingă un punct - dacă construiți o fundație cu șase triunghi, veți avea mai mult spațiu pentru a construi și veți putea să urcați șase etaje. Începeți cu o casă cu trei etaje.
  • Brațați fiecare triunghi nou împotriva bazei triunghiului adiacent. În cele din urmă, ar trebui să aveți trei triunghiuri (folosind șase cărți, total) care sunt toate atingerea.
  • Imagine intitulată Construiți o casă de cărți Pasul 3
    3. Brațați triunghiurile. Așezați ușor o cartelă plată pe primele două triunghiuri (spun, 1 și 2). Asigurați-vă că cardul este perfect echilibrat între puncte. Acum, puneți o altă carte între triunghiurile 2 și 3. Ar trebui să aveți a "fundație" din trei triunghiuri cu două cărți plate pe partea de sus. Acest lucru ia opt cărți, total.
  • Imagine intitulată Construiți o casă de cărți Pasul 4
    4. Construiți următorul strat de carduri. Dacă fundația dvs. cuprinde trei triunghiuri, următorul "podea" ar trebui să folosească două triunghiuri. Încercați să stivuiți fiecare triunghi nou în același unghi ca cele două triunghiuri de mai jos, de dragul integrității structurale. Plasați baza fiecărei cărți deasupra punctului unui triunghi inferior. Când ați format aceste două triunghiuri, puneți o cartelă plată în partea de sus între punctele lor.
  • Fi extrem de atent. Dacă ați construit bine fundația, ar trebui să fie suficient de puternică pentru a ține aceste cărți noi - dar va trebui să păstrați de la baterea întregului lucru cu o mișcare bruscă. Stivuiți cu ușurință și cu prudență.
  • Când ați terminat de așezat al doilea "podea", Turnul dvs. ar trebui să cuprindă treisprezece cărți: cinci triunghiuri și trei cărți plate.
  • Imagine intitulată Construiți o casă de cărți Pasul 5
    5. Adăugați punctul. Pentru a vă completa casa de cărți, trebuie doar să stivuiți încă un triunghi de la structura. În mod încet și cu grijă, două cărți împreună în același unghi ca toate triunghiurile anterioare. Țineți-le în poziție până când ele sunt complet chiar și trageți mâinile la distanță când vă simțiți încrezători că punctul va sta pe cont propriu. Dacă structura stă, ați construit o casă de cărți!
  • Metoda 2 din 3:
    Construirea unei celule cu patru cărți

    Aceasta este cea mai stabilă modalitate de a construi case de cărți mari și complexe. Celula cu patru cărți poate suporta până la 660 de lire sterline pe picior pătrat, făcându-l o structură fundamentală pe care o puteți repeta și de a se baza. Unele stivuitori de carduri profesionale jurați prin această metodă.

    1. Imagine intitulată Construiți o casă de cărți Pasul 6
    1. Formează celula. În primul rând, aranjați două cărți într-un centru ușor de off "T". Țineți cărțile, una în fiecare mână, astfel încât fețele lor plate să fie perpendiculare pe masă. Înclinați-le unul împotriva celuilalt pentru a forma un alt aproape. Apoi, plasați oa treia carte împotriva mijlocului unei cărți pentru a forma un altul "T". Închideți caseta cu a patra carte și "T", Deci, aveți patru cărți presate unul împotriva celuilalt cu un spațiu pătrat în centru.
    • Aceasta este celula de bază cu patru cărți sau "Blocarea casetei". Este una dintre cele mai stabilete fundații stabile pe care le puteți pune pentru casa dvs. de cărți. Gândiți-vă la această celulă ca un model pe care îl puteți repeta pe tot parcursul designului.
  • Imagine intitulată Construiți o casă de cărți Pasul 7
    2. Construiește o "acoperiş" sau "tavan". Suprapuneți două cărți plate în partea de sus a celulei dvs. cu patru cărți. Apoi, puneți două cărți plate (rotit la un unghi de 90 de grade) pentru a finaliza acoperișul. A "dublu-ply" stratul plat va face o eventuală structură mult mai stabilă.
  • Imagine intitulată Construiți o casă de cărți Pasul 8
    3. Adăugați oa doua poveste. Construiți cu atenție o a doua celulă cu patru cărți pe stratul plat. Acum aveți o structură stabilă cu două etaje. Simțiți-vă liber să continuați să adăugați povestiri până când nu veți ieși din carduri sau până când credeți că structura este suficient de înaltă. Celula de patru cărți este o rădăcină foarte puternică, deci ar trebui să puteți stoca multe niveluri de la Fundația.
  • Încercați să adăugați "aripi" la casă prin atașarea mai multor forme T la parter. Ori de câte ori ați pus o formă de card care este perpendiculară pe suprafața tabelului, asigurați-vă că puneți un strat de card plat pe partea de sus ca a "tavan". Acest lucru va face cărțile mai solide din punct de vedere structural și va face ca întreaga clădire să arate mai mult ca o casă.
  • Obțineți creativi. Cerul este limita cu această metodă - deci vedeți cât de mare este o casă pe care o puteți construi!
  • Metoda 3 din 3:
    Depanare
    1. Imagine intitulată Construiți o casă de cărți Pasul 9
    1. Utilizați cărți ieftine. Cardurile scumpe de calitate sunt, de obicei, netede și lucioase și sunt predispuse să alunece. Cardurile mai ieftine tind să fie mai fructuoase și mai puțin alunecoase, și, astfel, mai bine pentru lipirea împreună.
  • Imagine intitulată Construiți o casă de cărți Pasul 10
    2. Alegeți-vă cu atenție suprafața. Alegeți un spațiu sigur, robust, care nu se va schimba în timp ce vă stivuiți cărțile. Încercați să construiți o suprafață ușor texturată, ca o masă de biliard sau o masă neterminată din lemn. O suprafață netedă ca o masă de sticlă ar putea provoca alunecare cardurile dvs. Luați în considerare utilizarea unei fețe de masă sau a unui covor pentru a adăuga textura la o suprafață netedă - dar fiți conștienți de faptul că aceste fundații nefixate sunt predispuse la schimbare în mod neașteptat.
  • Asigurați-vă că nu există un proiect! Construiți-vă casa de cărți în interior, departe de ferestrele deschise, ușile, fanii și orificiile. Nu vrei să-ți pierzi toată munca grea la o rafală de vânt prost.
  • Imagine intitulată Construiți o casă de cărți Pasul 11
    3. Stai calm. O mână ciudată sau o bătaie bruscă poate face ca casa ta să se prăbușească. Țineți fiecare carte ușor, dar ferm între două degete ale mâinii dvs. dominante. Încearcă "pluti" el în loc.
  • Încercați să plasați cărți când vă aflați între respirații sau la "fundul respirației" - În acest moment imediat după ce vă expirați. Luați respirații profunde și acordați atenție spațiului scurt care are loc între expirație și inhalare. Corpul tău este în stilul său în acest moment și puteți găsi mai ușor să vă păstrați mâna constantă.
  • sfaturi

    Nu trebuie să utilizați lipici, bandă, capse, cleme de hârtie sau alte elemente de fixare. Nu îndoiți cărțile pentru a le face să stea unul pe celălalt, faceți crestături în carduri pentru a le potrivi împreună. Toate cele de mai sus sunt modalități de a "înșela", și altfel nu realizați nimic.
  • Pe măsură ce vă construiți casa de cărți, încercați să nu respirați munca dvs. O rafală puternică de respirație ar putea să bată cu ușurință structura în jos.
  • Fii răbdător. Dacă ești prea grăbit, s-ar putea să-ți distrugi casa!
  • Caseta de blocare: Țineți două cărți, una în fiecare mână, astfel încât marginile lungi sunt paralele cu masa. Înclinați-le unul împotriva celuilalt pentru a forma o ușoară "Off" T. Foarte frumos. Apoi, plasați oa treia carte pe mijlocul unei cărți pentru a forma un alt WONKKY T. Închideți caseta cu a patra carte și t.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar