Cum de a converti un fișier de cuvinte la indesign

Deși nu există nici o modalitate de a converti un document Word la formatul InDesign, puteți importa conținutul documentului cuvântului într-un proiect InDesign existent. Thisteteware Cum să importați în mod corespunzător conținutul documentului dvs. Word, inclusiv stilurile sale și formatarea specială, în Adobe InDesign.

Pași

  1. Imagine intitulată Conversia unui fișier de cuvinte la InDesign Pasul 1
1. Deschideți proiectul dvs. InDesign. Pentru a importa corect documentul cuvântului dvs. în InDesign, păstrând cât mai mult din formatul dvs. posibil, va trebui să începeți cu un document InDesign existent. Dacă nu ați creat deja unul, deschideți InDesign și faceți clic pe Creaza nou pentru a face acest lucru acum. Apoi, selectați o categorie (Imprimare, Web, sau Mobil), alegeți o presetare, setați orice detalii specifice în panoul Detalii Presetate, apoi faceți clic pe Crea.
  • Imagine intitulată Conversia unui fișier de cuvinte la InDesign Pasul 2
    2. Faceți clic pe meniul Fișier și selectați Loc. Meniul de fișiere se află în colțul din stânga sus al InDesign pe un PC sau în colțul din stânga sus al ecranului pe un Mac.
  • Imagine intitulată Conversia unui fișier de cuvinte la InDesign Pasul 3
    3. Selectați documentul Word pe care doriți să îl importați. Ar trebui să se încheie cu .Docx sau .Extensia fișierului DOC.
  • Imagine intitulată Conversia unui fișier de cuvinte la InDesign Pasul 4
    4. Verificați caseta de lângă Afișați opțiunile de import. Această setare vă permite să alegeți aspecte ale documentului Word pentru a păstra.
  • Imagine intitulată Conversia unui fișier de cuvinte la InDesign Pasul 5
    5. Apasă pe Deschis buton. Aceasta afișează o nouă fereastră care vă permite să personalizați opțiunile de import.
  • Imagine intitulată Conversia unui fișier de cuvinte la InDesign Pasul 6
    6. Selectați Conservați stilurile și formatarea din text și tabele. Este a doua opțiune din "Formatare" secțiune. Utilizarea acestei opțiuni asigură că puteți păstra orice stiluri și setări de aspect în documentul dvs. Word, inclusiv textul îndrăzneț / italicizat.
  • Dacă doriți doar să importați textul din document și nu vă pasă de formatarea paragrafelor, anteturile, stilurile de text etc., tu poti alege Îndepărtați stilurile și formatarea din text și tabele În schimb - această opțiune va lua pur și simplu conținutul neformat și le va încorpora în stilul documentului InDesign.
  • Imagine intitulată Conversia unui fișier cuvânt la InDesign Pasul 7
    7. Selectați Personalizați importul de stil. Este în partea de jos a ferestrei.
  • Imagine intitulată Conversia unui fișier de cuvinte la InDesign Pasul 8
    8. Apasă pe Cartografierea stilului buton. Este în colțul din dreapta jos al ferestrei.
  • Imagine intitulată Conversia unui fișier de cuvinte la InDesign Pasul 9
    9. Hartă fiecare stil cuvânt la un stil indiscutabil corespunzător. Selectați un stil în secțiunea Microsoft Word (în partea stângă), apoi faceți clic pe stilul indiscutabil corespunzător din partea dreaptă pentru a selecta cel care se potrivește cel mai bine cu stilul cuvântului. De exemplu, cuvântul lui "Rubrica 1" s-ar putea potrivi cel mai bine cu InDesign "Titlu" proprietate.
  • Dacă nu există nici un meci de stil adecvat, selectați Nou stil de paragraf sau Noi stil de caractere pe partea InDesign pentru a crea unul.
  • Dacă vedeți un mesaj care spune că un stil are un conflict de nume, aveți trei opțiuni:
  • Selectați Redefiniți stilul InDesign Pentru a schimba stilul InDesign cu acel nume în stilul cuvântului.
  • sau Selectați Redenumire automată Pentru a crea un stil nou în InDesign bazat pe acel stil cuvânt cu un nume nou care nu va provoca un conflict.
  • sau Selectați un alt stil InDesign pentru a permite InDesign să reformată acea zonă.
  • Imagine intitulată Conversia unui fișier cuvânt la InDesign Pasul 10
    10. Clic O.K și apoi ok din nou. Aceasta închide ferestrele de cartografiere a stilului și a opțiunilor de import și vă întoarce la proiectul dvs.
  • Imagine intitulată Conversia unui fișier cuvânt la InDesign Pasul 11
    11. Desenați un cadru text pentru a vă plasa documentul cuvântului. Conținutul documentului dvs. Word va apărea în interiorul cadrului.
  • Este posibil să fie necesar să faceți unele Tweaks suplimentar pentru a face ca formatul de text să arate corect cu orice formatare InDesign existentă pe care ați adăugat-o deja la document, cum ar fi stilurile de fonturi, Ajustarea de aliniere, și Preferințe de împachetare a textului.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar