Cum să fixați gaura de picioare în blugi

Prăjimea blugiului dvs. este supusă tuturor tipurilor de uzură și lacrimă, inclusiv întinderea, frecarea coapsei și divizarea cusăturilor orizontale. Este locul cel mai probabil să obțină rupuri și lacrimi, mari și mici. În loc să arunce blugi deteriorați în înfrângere, există o serie de metode pe care le puteți angaja pentru a fixa o gaură. O lacrimă mică poate fi cusută împreună, în timp ce o gaură mai mare va necesita patch-uri. Nu contează cât de bun sau rău sunteți cu un ac și fir, puteți fixa o gaură în picioarele bluzelor.

Pași

Metoda 1 din 5:
Reparați o gaură mică sau o lacrimă curată cu mâna
  1. Imaginea intitulată Fixați gaura de picioare din blugi Pasul 1
1. Tăiați firele libere departe de zona deteriorată. Puteți repara niște găuri mici fără a folosi un plasture, pur și simplu prin coaserea părților laterale ale găurii mici sau rupeți înapoi împreună. Înainte de a face acest lucru, ar trebui să folosiți niște foarfece pentru a curăța marginile gaurei, astfel încât să nu existe nici o foarfere prelungitoare. Acestea vor ajunge doar în modul în care lucrați. Aveți grijă să nu faceți gaura mai mare pe măsură ce faceți acest lucru.
  • Doar tăiat filete frai, nu țesătura reală a blugiilor.
  • Imaginea intitulată Fixați gaura de picioare din blugi Pasul 2
    2
    Filetați acul și legați nodul corect. Plasarea unui nod la capătul îndepărtat al firului se va ancora în țesătură după ce ați început să coaseți. Poate fi frustrant să trebuie să păstreze re-filetarea acului, deci asigurați-vă că ați fixat firul bine fixat.
  • 3. Coase peste marginile gaurei pentru a preveni în continuare fragmentarea. Sigilați marginile zonei deteriorate prin zgomotarea firului în jurul lor și "legați". Asigurați-vă că nu puteți cusături atât de aproape de marginea pe care firul trage pur și simplu mai multă țesătură Jean. Acest pas este opțional, dar poate ajuta la oprirea în jurul gaurei și creșterea rezistenței fixării dvs.
  • A Strat de cusut sau Buton de cusătură sunt opțiuni bune pentru acest lucru.
  • 4. Coaseți decalajul din îmbrăcămintea închisă. Apăsați sau țineți țesătura astfel încât gaura sau lacrima din blugi să fie aproape sau complet închisă. Apoi coase vertical peste gaură pentru ao închide. (Rețineți că este posibil să trebuiască să cusați peste asta de mai multe ori pentru ao face strâns.) Porniți cusăturile în jurul unui ½ inch pe o parte a găurii. Continuați-le la aproximativ ½ inch trecut cealaltă parte a găurii.
  • Pe măsură ce treceți de lângă gaură, faceți cusăturile treptat mai mici.
  • Trageți firul strâns, legați-l și tăiați-l astfel încât nu există capete libere.
  • Începeți aceste cusături cu cel puțin ½ inch înapoi decât cusăturile pe care tocmai le-ați folosit pentru a sigila marginile decalajului.
  • De asemenea, ați putea face acest lucru cu o mașină de cusut, dar dacă este o gaură foarte mică, ar putea fi la fel de ușor să o rezolvăm cu mâna.
  • Metoda 2 din 5:
    Reparați o mică gaură sau o rupere cu o mașină de cusut
    1. Imaginea intitulată Fix gaura de picioare din blugi Pasul 5
    1. Tăiați firele libere. Ca și în ceea ce privește metoda de coasere manuală, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să curățați gaura sau să ripați prin tăierea oricăror fire libere sau încurcate. Aveți grijă ca și dumneavoastră și încercați să fiți cât mai precis posibil.
  • Imaginea intitulată Fixați gaura de picioare din blugi Pasul 6
    2. Vânt bobina pe mașina de cusut. Filetarea acului pe o mașină de cusut poate fi un pic dificilă, deoarece folosesc două surse de fir, una de la bobină și una din bobină. Primul lucru de făcut este să vâneze bobina, astfel încât să fie înfășurat cu fir. Odată ce bobina și bobina sunt în loc în partea de sus a mașinii, dezvăluie câțiva centimetri de fir spre partea stângă a bobinei și înfășurați-o în jurul nubinului din partea stângă a mașinii dvs.
  • Apoi trageți acest fir la bobină, prindeți-l prin gaura mică și înfășurați-o în jurul bobinei de câteva ori pentru ao asigura.
  • Fixați bobina în poziție împingându-l spre dreapta și apoi, apăsați blând pe pedale pentru a vâna firul de la bobină la bobină până când aveți la fel de mult fir pe cât aveți nevoie pe bobină.
  • Tăiați firul pentru a separa bobina și bobina, apoi scoateți bobina și opriți mașina.
  • 3. Thread bobina. Luați capătul firului din bobină și trageți-l spre stânga ca înainte. De data aceasta o luați până la acul însuși. Va trebui să luați firul printr-un cârlig pe partea superioară a mașinii și în jos de-a lungul unui canal de pe partea dreaptă a acului, înainte de a le aduce înapoi în partea superioară a mașinii printr-un alt canal din stânga, rotund cârlig pe partea de sus și înapoi pe canalul din stânga.
  • Introduceți acul prin cârligele de pe partea din față și pe partea dreaptă a acului, înainte de a intra în final prin acul însuși.
  • Acestea vor fi cel mai probabil săgețile sau indicațiile marcate pe aparatul dvs. pentru a face acest lucru mai ușor.
  • Majoritatea mașinii urmează același model de bază pentru filetare.
  • 4. Thread bobina. Ai filetat acul din bobina de mai sus, iar acum este timpul să-l încadrați de la bobină de mai jos. Deschideți aparatul pentru a dezvălui suportul bobinei sub ac și scoateți suportul mic al bobinei metalice. Așezați bobina filetată în suport și trageți câțiva centimetri de filet prin fantă din lateral, înainte de a reveni suportul la mașină și închideți-l.
  • Pentru a obține firul de la bobină până la suprafața de cusut, coborâți ușor acul cu roata de mână în timp ce țineți firul de bobină în cealaltă mână.
  • Aduceți acul înapoi, trageți cu atenție firul de bobină și firul bobinei ar trebui să apară.
  • 5. Sigilați marginile RIP cu o cusătură zig-zag. Centrați o cusătură zig-zag peste marginea țesăturii (astfel încât jumătate din fiecare cusătură trece prin țesătură, cealaltă jumătate se îndreaptă spre exterior pentru a le lega). Coaseți de-a lungul fiecărei părți a gaurii pentru a sigila marginile și pentru a opri mai departe. Unele mașini de cusut au un "butonieră"Setarea sau pedala care va funcționa bine în acest scop.
  • 6. Coase peste gaură sau lacrimă pentru ao închide. Împingeți împreună cele două laturi ale gaura cu mâinile pentru ao închide. Odată ce este în siguranță în poziție, țineți-o acolo și poziționați-o sub ac de pe mașina dvs. de cusut. Apoi, coase vertical peste gaură pentru a lega și închide-o. Ca și în cazul unei metode de cusut cu mâna, asigurați-vă că ați început și terminați cusăturile ½ inch pe ambele părți ale găurii.
  • Dacă ați siglat mai întâi marginile lacrimilor, asigurați-vă că începeți aceste cusături noi ½ inch înapoi pentru a evita tragerea cusăturilor anterioare.
  • Dacă gaura se află într-un loc deosebit de strâns sau incomod, mișcarea blugi prin mașină poate prezenta o provocare și de cusut de mână ar putea fi mai ușor.
  • Metoda 3 din 5:
    Lipind pe un plasture
    1. Tăiați firele în jurul gaurii. Lipirea pe un plasture este ideală pentru cei care nu se simt confortabil cu un ac și fir sau doresc doar o reparație rapidă. Aceasta ar putea fi o opțiune bună pentru blugi de lucru care sunt mai importante pentru dvs. pentru utilitatea lor decât pentru apariția lor. Ca și în cazul celorlalte tehnici, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să tăiați orice fire liberă pentru a curăța lacrima sau gaura.
  • Imaginea intitulată Fixați gaura de picioare din blugi Pasul 12
    2. Tăiați un patch la dimensiune. Întoarceți blugi în afară și măsurați o bucată de denim de la o pereche veche de blugi sau orice doriți să faceți patch-ul cu gaura cu. Asigurați-vă că există o mulțime de spațiu pe plasture în jurul zonei sfâșiate, astfel încât să puteți aplica lipiciul la patch-uri.
  • Puteți cumpăra patch-uri de țesătură pentru a utiliza în loc de o bucată de resturi.
  • 3. Aplicați adezivul de reparare a țesăturii la patch-uri. Ar trebui să urmați instrucțiunile specifice pe care le-ați dat pe sticlă, dar, în general, va trebui să aplicați lipici pe marginile plasturelui. Va trebui să aveți grijă să vă asigurați că nu puneți lipici pe o parte a plasturelui care va fi prezentată pe partea din afară de blugi. Apăsați patch-ul peste gaură și asigurați-l acolo.
  • Diferite cleiuri iau cantități diferite de timp pentru a se usca corect, dar nu ar trebui să dureze mai mult de câteva ore.
  • Metoda 4 din 5:
    Călcat pe un plasture
    1. Imaginea intitulată Fixați gaura de picioare din blugi Pasul 14
    1. Pregătiți gaura pe care o parcurgeți. O altă alternativă ușoară la cusut într-un plasture este de a obține un plasture de fier și de a folosi acest lucru. Ca întotdeauna, începeți prin tăierea filetelor excesive, astfel încât gaura să fie clară, înainte de a vă întoarce blugi în afară și pregătirea plasturelui pe care îl veți călca la blugi. Măsurați gaura cu o bandă și tăiați plasturele la dimensiune, asigurându-vă că există o distanță de cel puțin ½ inch în jurul găurii.
    • Puteți măsura acest lucru prin ochi, dar prin utilizarea unei măsuri de bandă, este mai puțin probabil să o faceți greșit și să terminați că pierdeți un plasture prin tăierea prea mică.
    • Tăierea colțurilor rotunjite pe plasture va ajuta la prevenirea peelingului.
  • Imaginea intitulată Fixați gaura de picioare din blugi Pasul 15
    2. Plasați o bucată de resturi de denim pe cealaltă parte a găurii. Indiferent dacă adăugați plasturele în exterior sau în interiorul blugiului, folosind o resturi de denim pe partea opusă la plasture, va împiedica lipirea patch-urilor de cealaltă parte a blugiului și, potențial, lipiți împreună cu cele două părți. Acest lucru ar putea să-ți sigileze blugi închise și să le deteriorezi dacă trebuie să distrugi piciorul deschis din nou.
  • 3. Fier de fier. Cu un fier preîncălzit, ar trebui să așezați acum plasturele peste gaură și să-l îndepărtați. Cât timp ar trebui să faceți acest lucru pentru că ar putea depinde de anumite patch-uri de fier pe care le aveți, deci asigurați-vă că ați citit cu atenție instrucțiunile și urmați-le. De obicei, nu va fi mai mult de 30-60 de secunde.
  • Odată ce acesta este setat, scoateți piesa de fier din partea opusă și sunteți bine să mergeți.
  • Metoda 5 din 5:
    Coaserea într-un patch pentru a fixa o gaură mai mare
    1. Imaginea intitulată Fixați gaura de picioare din blugi Pasul 17
    1. Găsiți un patch sau un material de patch-uri adecvate. Coaserea într-un plasture este cea mai cuprinzătoare, dar și intensivă, de a repara o gaură mai mare în picioarele blugiilor. Acest lucru necesită o comandă de bază a unui ac și a unui fir sau a mașinii de cusut, dar când se face bine, ar putea fi mai nefavorabilă și mai fiabilă decât lipirea sau călcarea pe un plasture. Începeți prin găsirea unui plasture pentru gaura din blugi.
    • Dacă plasați plasturele pe interior, alegeți o culoare care se potrivește îndeaproape cu culoarea blugiului dvs. pentru ao arăta mai naturală.
    • Puteți fi creativ cu patch-urile dvs. dacă doriți să faceți o declarație sau să vă distrați.
    • Asigurați-vă că materialul de patch-uri nu este mai gros decât materialul blugi. Dacă nu dă când vă mișcați, va forța blugi să se rupă în jurul ei.
  • 2. Tăiați un plasture de cel puțin 1 inch (2.5 cm) mai mare pe toate laturile decât gaura. Dacă tăiați plasturele dintr-un material de țesătură (cum ar fi denim), tăiați diagonal Împotriva țesăturii - Dacă tăiați drept de-a lungul crissului sau a crucii țesăturii, marginile vor fi mai probabil să se frazee.
  • Imaginea intitulată Fix gaura de picioare din blugi Pasul 19
    3. Așezați plasturele peste gaură, puneți-vă blugiul plat și fixați plasturele la blugi. Asigurați-vă că nu există nici o grămadă sau tragere sau plasturele va ajunge în sus și stresat. Cu excepția cazului în care doriți să plasați un plasture colorat sau vizibil asupra zonei deteriorate, glisați plasturele în interiorul blugiului, care ar trebui să fie ținut drept.
  • O altă opțiune este de a folosi un fier pe patch. În loc să-l fixați, îl puteți călca și apoi coaseți-o pentru o mai mare durabilitate.
  • 4. Coaseți în patch-uri cu o mașină de cusut. Coaseți în jurul perimetrului gaurii, îndepărtând știfturile pe măsură ce mergeți. Nu coase prea aproape de margini sau materialul sfâșiat va fi fray și cusăturile vor cădea. Utilizați cusatura Zig-Zag a mașinii. De asemenea, puteți folosi o cusătură dreaptă, dar utilizați o mișcare înainte și înapoi, care va împrumuta în sine o formă zig-zag la cusături..
  • Imaginea intitulată Fixați gaura de picioare din blugiul dvs. Pasul 21
    5. Sau coaseți-l manual. Dacă îl coaseți manual, utilizați o cusătură acoperită. Împingeți acul prin plasture lângă margine. Coboară acul și firul înapoi prin denim chiar în afara marginii plasturelui și oarecum înainte de unde a apărut acul dvs., creând o singură cusătură diagonală. Încă o dată, acționați acul prin partea inferioară a plasturelui (lângă margine și ușor înainte) pentru a crea o altă cusătură diagonală pe partea inferioară a materialului.
  • Repetați până când ați acoperit întregul perimetru al plasturelor în cusături diagonale. Când ați terminat, faceți întregul proces din nou numai de această dată, mutați în direcția opusă pentru a crea cusături diagonale care traversează primul set pe care l-ați făcut făcut. Efectul rezultat va arăta ca un șir de xs.
  • Fiți atenți și asigurați-vă că nu coaseți împreună două laturi ale blugiului dvs. sau coaseți materialul din interiorul buzunarului la piciorul Jean sau în picioare.
  • Imaginea intitulată Fixați gaura de picioare din blugi Pasul 22
    6. Re-coase în jurul perimetrului gaurei, dacă este necesar. Acum că plasturele este ferm în poziție, puteți, de asemenea, coase mai aproape de marginile lacrimii pentru al ține în jos pentru un aspect mai curat. Re-coaserea va întări puterea plasturelui. Dar știți că adăugarea stratului pe stratul de cusături poate duce la blugi să devină rigid și incomod.
  • 7. Îndepărtați orice margini libere. Odată ce ați cusut în patch-uri, luați niște foarfece de fixare sau foarfece și tăiați orice exces de material din patch-uri. Acest lucru ar putea să se claseze, mâncărime sau să prindă lucrurile care ar putea slăbi cusăturile din jurul plasturelui. Apăsați cusăturile în jos cu un fier pentru a vă ajuta să vă lăsați cusăturile și lucrarea de patch-uri este completă.
  • Avertizări

    Purtați pantaloni scurți sau spankies sub pantalonii pe care i-ați fixat doar în cazul în care se rupe din nou!
  • Dacă utilizați pentru prima dată o mașină de cusut, luați-o încet.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Filetul de cusut robust care se potrivește (sau complimente) culoarea blugiilor dvs.
    • Un ac gros de cusut sau o mașină de cusut.
    • Foarfece sau foarfece de prindere.
    • Dacă reparați o gaură mare, un plasture.
    • Fier (opțional)
    • Mâner de măsurare a țesăturii (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar