Cum să taie blugi

Jeanii sunt durabili, versatili, iar stafina perfectă a dulapului - dar uneori, ați putea dori să vă adăugați propria legătură pentru ei. De exemplu, dacă vă place aspectul blugi tăiat, puteți tăia tivul pantalonilor dvs. pentru a crea un aspect fraier. De asemenea, puteți să vă tăiați blugi în pantaloni scurți pentru a le face în cutoff care sunt perfecți pentru vara. Dacă doriți să lăsați lungimea bluzelor dvs. la fel, puteți încerca, de asemenea, să le distrugeți pentru a le oferi un aspect trăit.

Pași

Metoda 1 din 3:
Trimirea tivului blugi
  1. Imagine intitulată Jeans tăiat Pasul 1
1. Încercați blugi și marcați lungimea pe care doriți să o fi. Puneți blugi și priviți în oglindă pentru a afla punctul în care doriți să se oprească. Odată ce decideți asupra lungimii, faceți o marcă cu o bucată de cretă sau un marcator de țesături în care doriți ca tivul blugi să se oprească.
  • Pentru un aspect modern tăiat, încercați să le îmbrățiți, așa că au lovit chiar la osul gleznei. Cu toate acestea, le puteți tăia în orice lungime vă place, de la mijlocul cască Capris la abia pășind podeaua, în funcție de lungimea pe care ați început-o cu.
  • Țineți minte că dacă nu le dați-le, blugiul tău se vor rupe oarecum după ce le-ai tăiat. Dacă plantați să le lăsați să frămâne, va trebui să vă tăiați /2 în 1.3 cm) sub marcaj, astfel încât să doriți să luați în considerare acest lucru atunci când decideți pe lungime.
  • Dacă intenționați să tiviți blugi, lăsați un extra 1 din (2.5 cm) de lungime pentru cusături.
  • Imagine intitulată Jeans tăiat Pasul 2
    2. Luați blugi și trageți o linie despre /2 în 1.3 cm) sub marcaj. Așezați blugiul plat în fața dvs., apoi utilizați creta sau marcajul de țesături pentru a desena o linie dreaptă chiar sub marca pe care ați făcut-o pentru tiv. Prin adăugarea lungimii suplimentare, blugi vor fi în continuare lungimea dorită după ce au început să se frazee.
  • Imagine cu titlu tăiat Jeans Pasul 3
    3. Tăiați de-a lungul liniei de cretă cu foarfece ascuțite. Utilizați o pereche ascuțită de foarfece de țesături și tăiați încet de-a lungul uneia dintre liniile de cretă pe care le-ați tras. Tăiați printr-un singur picior la un moment dat, încercând să tăiați ambele picioare, o dată va face mai greu să obțineți o linie perfectă dreaptă.
  • Nu încercați să utilizați foarfece plictisitoare pentru a reduce denimul. Vei termina cu un hem jagged, dezordonat.
  • Dacă doriți, după ce ați tăiat primul picior, puteți utiliza banda pe care ați scos ca un șablon pentru a vă asigura că ambele picioare sunt exact aceeași lungime. Doar linia perfect cu tivul piciorului opus, apoi tăiați de-a lungul marginii superioare. Dacă sunteți îngrijorat, acesta va aluneca, îl puteți fixa în poziție înainte de a tăia.
  • Imagine cu titlu tăiat Jeans Pasul 4
    4. Creați un hem pas-up dacă doriți ca blugi să fie puțin mai scurți în față. Dacă vrei să-ți faci propriul hem, puneți blugiul plat din nou după ce ați terminat să le tăiați. Desenați o linie de aproximativ 1 din (2.5 cm) deasupra noului tiv, numai pe partea din față a fiecărui picior. Tăiat 1 în (2.5 cm) în sus fiecare cusătură laterală, apoi tăiați cu atenție de-a lungul liniei noi pe care ați marcat.
  • Acest aspect combină aspectul chic al blugi tăiat în față, cu o linie lungă de culoare lungă în spate.
  • Imagine cu titlu tăiat Jeans Pasul 5
    5
    Tă-ți blugii Dacă doriți să păstrați aspectul magazinului. Pentru a vă vindeca blugi, rotiți capetele despre /2 în 1.3 cm) de 1-2 ori, apoi coaseți tivul în poziție cu o cusătură dreaptă sau zig-zag. Coaseți tot drumul în jurul ambelor picioare.
  • Plierea tivului de două ori vă va oferi o margine neater. Cu toate acestea, dacă mașina dvs. de cusut nu este făcută pentru țesături grele, cum ar fi denim, se îndoaie doar o dată.
  • Puteți utiliza firul care se amestecă în blugi sau puteți opta pentru o culoare contrastantă, cum ar fi firul galben.
  • Imagine cu titlu tăiat Jeans Pasul 6
    6. Încercați pantalonii dvs. și verificați lungimea, ajustarea dacă este necesar. Verificați lungimea blugiilor în oglindă. Dacă arată cum ai vrut-o, grozav! Dacă trebuie să luați puțin mai mult, repetați procesul până când sunteți mulțumit de noul stil.
  • Dacă vă tăiați blugi prea scurt și nu vă place cum arată, luați în considerare făcând o pereche de cutoff!
  • Imagine cu titlu tăiat Jeans Pasul 7
    7. Puneți blugi în mașină de spălat pentru a fura tivul. Dacă doriți ca pantalonii tăi tăiat să aibă mai mult de o margine fraie, să le conduci prin mașina de spălat pe frig, apoi să-i atârneze să se usuce. Pentru blugi super-fraid, terminați-le în uscător.
  • Dacă nu doriți ca blugi să se frazee, mâna le spălați după cum este necesar și să-i atârnați să se usuce. Utilizați foarfece pentru a tăia firele albe în timp ce se dezvăluie.
  • Metoda 2 din 3:
    Crearea unor pantaloni scurți
    1. Imagine intitulată Jeans tăiat Pasul 8
    1. Alegeți blugi care sunt puțini în picioare în picioare. Blugi care se potrivesc subțire prin coapse vă vor strânge picioarele ciudate dacă le tăiați în pantaloni scurți. Căutați o pereche de blugi care se potrivesc bine la talie și la cap, apoi devine mai relaxat prin coapse. Blugi cu piciorul drept, tăieturi de prieten și stiluri de boxe cu fața înalte funcționează bine pentru asta.
    • Dacă aveți îndoieli, alegeți o pereche de blugi care sunt despre o dimensiune mai mare decât purtați în mod normal.
    • Blugi cu o întindere puțin sau deloc vor fi mai durabile după ce le tăiați.
  • Imagine intitulată Jeans tăiat Pasul 9
    2. Tăiați picioarele blugiului dvs., astfel încât aveți pantaloni scurți lungi. Utilizați o pereche ascuțită de foarfece pentru a tăia picioarele pantalonilor de la genunchi în jos. Tăieturile nu trebuie să fie perfecte, deoarece veți măsura lungimea mai târziu. Acest lucru vă va oferi mai puțin material pentru a lucra, făcând întregul proces un pic mai ușor.
  • Imagine intitulată Jeans tăiat Pasul 10
    3. Puneți blugi și marcați unde doriți să vă opriți pantaloni scurți. În timp ce purtați pantaloni scurți de jean lung, stați în fața unei oglinzi și determinați unde doriți să se oprească. Utilizați un marker de țesături sau o bucată de cretă și marcați lungimea apropiată de cusătura exterioară.
  • Dacă doriți să vă strângeți blugi, lăsați-vă la un supliment 2 în (5.1 cm) de țesătură la capete.
  • Deoarece pantalonii vor fi fray, este mai bine să lași un extra /2 în 1.3 cm) sau așa mai departe. Amintiți-vă, este întotdeauna mai bine să le lăsați mai mult decât să le tăiați prea scurt, deoarece puteți tăia întotdeauna mai târziu dacă aveți nevoie.
  • Bacsis: Dacă aveți deja o pereche de pantaloni scurți care sunt aceleași creșteri și potrivite ca blugi, le puteți folosi ca șablon în schimb. Doar puneți pantalonii deasupra blugiului și marcați linia în care se opresc. Adăugați un extra 1/2 inch pentru a ține cont de Fray.

  • Imagine cu titlu tăiat Jeans Pasul 11
    4. Desenați o nouă linie, astfel încât inseamul este 1.5 în (3.8 cm) mai mult decât exteriorul. Luați blugi și le puneți plat, apoi uitați-vă la marca pe care tocmai ați făcut-o. Imaginați-vă o linie dreaptă pornind de la marca pe care ați făcut-o pe cusătura exterioară și mergeți tot drumul peste blugi la inseam. Măsura 1.5 în (3.8 cm) în jos de la capătul acelei linii și faceți o marcă mică acolo. Apoi, trageți o linie diagonală de la noul marcă până la marca originală pe care ați tras-o la cusătura exterioară.
  • Dacă tăiați direct peste blugi, rezultatul final va arăta de fapt neuniform și ați putea ajunge la expunerea mult mai multă piele decât v-ați gândit.
  • Imagine cu titlu tăiat Jeans Pasul 12
    5. Scoateți blugi și tăiați cu atenție una dintre liniile pe care le-ați marcat. Utilizați o pereche ascuțită de foarfece pentru a tăia cu atenție de-a lungul liniei diagonale pe care ați tras-o. Încercați să vă păstrați linia cât mai dreaptă posibil.
  • Folosirea foarfecelor foarte ascuțite vă va ajuta să vă împiedicați să vă opriți și să reporniți, ceea ce poate duce la tăieturi jagged.
  • Imagine intitulată Jeans tăiat Pasul 13
    6. Fold blugi în jumătate și tăiați celălalt picior pentru a se potrivi. Odată ce ați tăiat prima parte, îndoiți blugi vertical de-a lungul picioarelor. Lăsați denimul cât de mult puteți, apoi tăiați cu grijă marginea inferioară a părții mai scurte.
  • Acest lucru ar trebui să se asigure că picioarele pantalonului se termină exact la aceeași lungime.
  • Imagine intitulată Jeans tăiat Pasul 14
    7. Tăiați niște fante mici în picior dacă pantalonii sunt strânși de-a lungul coapsei. Dacă pantalonii pe care i-ați ales nu au fost suficient de baghete, ați putea observa că noile tale scurte par strâns în coapse. Dacă se întâmplă acest lucru, faceți doar un /2-1 în (1.3-2.5 cm) Slit de-a lungul cusăturii exterioare pe fiecare picior. Acest lucru va ajuta la crearea mai mult de un aspect ambalat, relaxat.
  • Imagine intitulată Jeans tăiat Pasul 15
    8. Îndoiți blugi și fierbeți-i dacă doriți să aibă o manșetă. Dacă nu doriți ca marginea fraută pe pantalonii să se arate, întoarceți tivul de două ori, aproximativ 1 din (2.5 cm) de fiecare dată. Apăsați pantalonii cu un fier pentru a vă ajuta să țineți manșeta în poziție.
  • Pentru o securitate suplimentară, coaseți o singură cusătură prin marginea exterioară a fiecărui manșetă.
  • Imagine intitulată Jeans tăiat Pasul 16
    9. Spălați și uscați pentru a crea un tiv. Dacă doriți un aspect cutoff dificil, în vârstă, aruncați noul dvs. pantaloni scurți de jean în mașina de spălat, apoi puneți-le în uscător. Dacă nu sunt suficiente, spălați-le și uscați-le încă o dată.
  • Cea mai bună modalitate de a obține aspectul trăit este să vă purtați pantaloni scurți până când nu vor fi în mod natural!
  • Metoda 3 din 3:
    Tulburați blugi
    1. Imagine intitulată Jeans tăiat Pasul 17
    1. Puneți blugi și utilizați cretă pentru a marca zonele pe care doriți să le primesc. Cea mai bună modalitate de a vedea exact în cazul în care durerea dvs. ar trebui să cadă este să vă examinați blugi în timp ce le purtați. În acest fel, puteți vedea exact în cazul în care genunchii dvs. au lovit sau locul perfect pentru o gaură mare, astfel încât să nu arătați în mod accidental mai multă piele decât ați intenționat.
    • Spoturile populare pentru stresing includ genunchii, coapsele și buzunarele din spate ale blugiilor.
  • Imagine intitulată Jeans tăiat Pasul 18
    2. Scoateți blugi și puneți carton gros în picioare. Plasarea unei bucăți groase de carton în interiorul picioarelor bluzelor voastre vă va împiedica să tăiați tot drumul în cealaltă parte atunci când îi deranjați. Dacă nu aveți carton la îndemână, puteți folosi și un ziar de laminat.
  • Imagine intitulată Jeans tăiat Pasul 19
    3. Tăiați benzi orizontale cu un tăietor cu cutie dacă doriți să faceți o gaură fraie. Multe blugi în dificultate au o gaură pătrată, cu fire albe întinse peste el. Pentru a face acest lucru, utilizați un cuțit de ambarcațiune și tăiați cu atenție 2 benzi, una deasupra celeilalte, aproximativ 2 în (5.1 cm) lung și /2 în 1.3 cm). Apoi, utilizați pensete pentru a alege toate firele albastre care rulează vertical de-a lungul benzii care au rămas în mijloc între fante. Veți fi lăsat cu fire albe, orizontale.
  • Pentru a face o gaură mai mare, adăugați mai multe benzi, la aceeași lățime separată. Dacă doriți ca gaura să arate mai naturală, faceți fâșiile mai largi în mijloc, apoi treptat mai scurt la partea de sus și de jos, similar cu forma unui diamant.
  • Imagine intitulată Jeans tăiat Pasul 20
    4. Frecați șmirghel de-a lungul denimului pentru a obține un aspect moale și uzat. Șmirghelul este o modalitate excelentă de a crea instantaneu îmbătrânirea autentică pe blugi. Utilizați un șmirghel gros, cum ar fi 36-griți și frecați viguros peste zona pe care doriți să o primesc.
  • Încercați să utilizați șmirghel în jurul marginilor unora dintre celălalt dvs. stresant pentru ao arăta chiar mai realist!
  • Imagine cu titlu tăiat Jeans Pasul 21
    5. Utilizați o rasor de unică folosință pentru a suferi zonele mai groase. Dacă doriți să obțineți buzunarele, talpa sau fermoarul blugiilor, faceți o mașină de ras de siguranță obișnuită, cum ar fi tipul pe care îl utilizați pentru bărbierit. Răzuiți razorul înainte și înapoi peste denim până când veți obține aspectul în dificultate pe care îl faceți.
  • Acest lucru va plictisi lama de ras, deci nu încercați să o utilizați pentru bărbierit după ce ați terminat.
  • Imagine intitulată Jeans tăiat Pasul 22
    6. Alegeți într-o zonă cu un știft de siguranță pentru a face o gaură mică. Dacă doriți să adăugați o atingere subtilă tulbure la blugi, luați un știft de siguranță și lucrați în fibre. Alegeți-le departe cu vârful știftului până când creați o gaură mică.
  • Aceasta este o modalitate excelentă de a adăuga un detaliu subtil în apropierea unui buzunar sau a taliei, de exemplu.
  • sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Trimirea them sau a face cutoffs

    • Chalk sau marker de țesături
    • Foarfece ascuțite
    • Conducător (pentru pantaloni scurți)
    • Pini (opțional)
    • Fier (opțional)

    Tulburați blugi

    • Cretă
    • Gros de carton sau revista
    • Craft cuțit (opțional)
    • Șmirghel de 36 de gresie (opțional)
    • Razor de siguranță de unică folosință (opțional)
    • PIN de siguranță (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar