Cum să remediați blugi

Jeans sunt, în general, mai robust decât cele mai multe alte tipuri de îmbrăcăminte. Asta nu înseamnă, totuși, că nu vor suferi o haină și o lacrimă pe măsură ce trece timpul! Poate fi foarte descurajantă când o pereche de blugi bine iubiți devine deteriorată. Din fericire, este destul de simplu să-ți salvezi blugi de la haldele. Indiferent dacă este vorba despre o cusătură de spargere sau o gaură de goluri, sunt disponibile soluții!

Pași

Metoda 1 din 3:
Fixarea unei lacrimi
  1. Imagine intitulată Fix Ripped Jeans Pasul 1
1. Tăiați marginile înfricoșate. Înainte de a vă repara în mod corespunzător blugi, va trebui mai întâi să tăiați firele excesive sau marginile frământate cauzate de lacrimă. Luați niște foarfece și încercați să reduceți în mod rezonabil aproape - doriți să scăpați de orice proeminență, dar nu doriți să pierdeți niciun material pe care îl puteți salva.
  • Imagine intitulată Fix Ripped Jeans Pasul 2
    2. Coaseți lacrimi. Cu condiția să nu pierdeți mult material, de obicei, puteți repara rupe mai mici fără a utiliza patch-uri. În primul rând, întoarceți blugi în afară - în felul acesta, când coaseți, noile cusături nu vor fi la fel de vizibile. Luați un ac de cusut și fir și cusături înainte și înapoi până când RIP este reparat. Încercați să faceți cusăturile cât mai aproape posibil.
  • Dacă este disponibil, încercați să utilizați firul care este același cu cusătura ca și restul blugiilor. În multe cazuri, acesta va fi un fir alb sau negru. Dacă PARP se află într-un loc vizibil departe de cusăturile naturale, vă recomandăm să alegeți o culoare care se potrivește cel mai bine culorilor regulate de blugi (de obicei albastru sau negru).
  • Imagine intitulată Fix Ripped Jeans Pasul 3
    3. Tăiați toate materialele excesive și a materialului proeminent rămase. Odată ce ați ajuns în sus, puteți trece la reducerea biților suplimentari. Asigurați-vă că tăiați firul de cusut cât mai aproape de materialul Jean după cum puteți. Dacă există margini fraie, nu ați prins prima dată în jur, dați-le o reducere acum.
  • Imagine intitulată Fix Ripped Jeans Pasul 4
    4. Dă-ți blugi o dată cu un fier de îmbrăcăminte. Acum că ați făcut reparația, veți dori să sigilați blugi cu o presă de fier. Acest lucru va netezi orice crestături și vă va da pantalonii un sentiment proaspăt de noi.
  • Metoda 2 din 3:
    Îmbunătățirea unei cusături sfâșiate
    1. Imagine intitulată Fix Ripped Jeans Pasul 5
    1. Recunoașteți distincția dintre tipurile de lacrimi. Îmbunătățirea unei cusături sfâșiate ar trebui să fie abordate diferit decât o lacrimă obișnuită - țesătura din cusături este, de obicei, mult mai întărită decât restul picioarelor pantaloni. În timp ce acest lucru poate face mai dificilă decât cusarea țesăturii regulate împreună, repararea unei curele de cusătură va arăta mult mai bine în cele din urmă - dacă se face corect, va fi aproape imposibil de spus că a fost o problemă!
  • Imagine intitulată Fix Ripped Jeans Pasul 6
    2. Evaluați daunele și pregătirea firului. În marea majoritate a cazurilor, veți găsi o cusătură sfâșiată este la cel mult câțiva centimetri. Cu excepția cazului în care lacrima este minusculă sau mult mai semnificativă, este, în general, o formă bună pentru a tăia o lungime de fire care este în jurul lungimii brațului. Cusăturile cusăturii tind să fie foarte strâns țesute, iar firul va dispărea mai repede decât credeți. Dacă chiar sus cu exces la sfârșitul memoriei, vă tăiați întotdeauna firul suplimentar la sfârșit.
  • Asigurați-vă că alegeți un fir care seamănă cu cusatura existentă cât mai aproape posibil. Acest lucru nu se potrivește întotdeauna cu culoarea blugiilor înșiși ... Unele mărci denim tind să preferă firul de aur. Alegerea unei culori apropiate va face ca reparațiile să fie mai greu de recunoscut.
  • Imagine intitulată Fix Ripped Jeans Pasul 7
    3. Coaseți îndeaproape firul peste cusătura sfâșiată.Țineți țesătura și cusătura ruptă împreună și cusați încet-o înapoi împreună. Este foarte recomandat să încercați să urmați modelul de cusătură preexistent. Cu cât sunteți mai aproape de a ajunge la replicarea acelui model, cu atât va fi mai greu pentru oricine să detecteze că a fost o reparație în primul rând.
  • Veți avea nevoie de un ac mai puternic pentru a pătrunde în țesătura cusăturii mai groase.
  • Imagine intitulată Fix Ripped Jeans Pasul 8
    4. Tăiați orice filet în exces la sfârșit. Odată ce ați apăsat întinderea lacrimii, ar trebui să luați niște foarfece și să tăiați orice fir în exces cât de aproape posibil.
  • Imagine intitulată Fix Ripped Jeans Pasul 9
    5. Fier cusătura. Este întotdeauna o măsură bună pentru a fierbe cusătura odată ce ați terminat cu coaserea. Acest lucru va elimina orice creastă în fir și va ajuta la sigiliul în reparații.
  • Metoda 3 din 3:
    Patching o gaură
    1. Imagine intitulată Fix Ripped Jeans Pasul 10
    1. Obțineți un plasture care se potrivește stilului bluzelor și dimensiunii gaurii. Când vine vorba de găuri mai mari, care nu pot fi reparate cu o singură cusătură, cel mai bun pariu este să te uiți la obținerea unui patch - o bucată suplimentară de țesătură pe care o puteți integra în blugi pentru a acoperi gaura. Puteți găsi patch-uri la o artă locală și o priză de specialitate de îmbrăcăminte. Cumpărați un plasture care se potrivește cu culoarea blugiului dvs. cât mai aproape posibil. Veți dori să obțineți un patch ușor mai mare decât gaura pe care o acoperiți - în acest fel, veți avea o cameră suplimentară pentru a face erori.
    • În timp ce patch-urile denim sunt cel mai sigur pariu dacă sunteți în căutarea de a vă repara cu adevărat blugi, puteți lua daunele ca o oportunitate de a mobiliza blugi cu patch-uri colorate sau flanel.Adăugarea unui plasture care va ieși în mod clar din restul îmbrăcămintei, va da un fler de jos-to-pământ. În timp ce denim (sau "mascate") sunt cele mai bune cusute în interiorul blugiilor, patching diferite țesături la exteriorul blugiului dvs. îi va face mai proeminenți și mai atrăgători.
    • Dacă vă simțiți obosiți, puteți recolta propriile patch-uri de la blugi pe care nu mai folosiți.
  • Imagine intitulată Fix Ripped Jeans Pasul 11
    2. Tăiați margini fraiete. Dacă aveți o gaură mai mare, care va necesita un plasture, ar trebui să tăiați în continuare marginile fraied. Chiar dacă sună ca și cum ai pierde conștient material, marginile fraied nu vor fi de ajutor în a-l repara, deci este mai bine să scapi de ei, lăsând o gaură curată. Ia niște foarfece și tăiați excesul de fire în jurul gaurei. Până la sfârșit, nu ar trebui să existe subiecte în mod semnificativ lipit.
  • Imagine intitulată Fix Ripped Jeans Pasul 12
    3. Întoarceți pantalonii în afară. Cu patch-uri în special, este recomandat să vă transformați blugi în afară, în timp ce le fixați. În acest fel, cele mai vizibile cusături nu vor fi vizibile în exterior. Va da, de asemenea, un pic de cameră suplimentară pentru a face greșeli de coasere.
  • Este de obicei mai bine să coaseți un patch denim din interior. Acest lucru va face patch-ul să arate mai puțin evident, precum și să acopere cele mai vizibile linii de cusături.
  • Imagine intitulată Fix Ripped Jeans Pasul 13
    4. Coaseți plasturele cu cusături închise. Odată ce ți-ai întors blugi înăuntru, ia un ac de cusut și fir și coaseți plasturele. Încercați să păstrați coaserea cât mai aproape posibil - doriți să integrați țesătura în blugi cât mai aproape cât mai îndeaproape posibil.
  • Imagine intitulată Fix Ripped Jeans Pasul 14
    5. Fier de fixare. Călcarea bluzelor după un plasture este semnificativ mai importantă decât călcarea unei mici lacrimi. Acest lucru va ajuta chiar și să sigileze plasturele.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Stitch pe o masă de călcat. Acest lucru vă va oferi o suprafață sigură pentru a lucra fără a avea riscul de a deteriora țesăturile - acest lucru este valabil mai ales dacă vă călcați pe cârpă după aceea.
  • Seturile de reparații de denim specializate sunt disponibile pentru aproximativ 10 USD. Le puteți cumpăra la o priză de îmbrăcăminte croitorie sau de specialitate.
  • Blugi frecvent uzată se vor purta mai repede.
  • Avertizări

    Nu țineți cont de repararea prea mult timp. Poate dura doar patru săptămâni pentru o mică pip pentru a evolua într-o gaură plină, iar daunele devine progresiv mai rău (și mai greu de reparat) cu timpul. Prindeți problemele mai devreme și vă veți salva hassle pe termen lung.
  • Asigurați-vă că nu vă răniți cu acul de cusut!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar