Cum să reproduceți țestoasele în minecraft

Turtles sunt o mulțime pasivă introdusă în 1.13 Actualizare acvatică. Ele pot fi găsite pe plaje sau înotând în ocean. Această mulțime are un mecanică foarte unică de reproducere - Iată cum funcționează.

Pași

  1. Imagine intitulată LUSESHEARS.jpg
1. Ambarcațiuni o pereche de foarfece. Trebuie să mixați două blocuri de minereu de fier într-un cuptor pentru a obține lingourile de fier necesare. Aranjați-le într-o formare diagonală așa cum se arată.
  • Imagine intitulată CollectionSeagrass.jpg
    2. Colectați seararea. Crește în oceane, râuri și lacuri unde poate fi ridicată dacă o rupeți folosind foarfece. Folosirea subacvatică Bonemeal va genera seagrass dacă nu o puteți găsi altfel. Aveți nevoie de cel puțin două bucăți.
  • Imagine intitulată Turtledigging.jpg
    3. Răsuciți două țestoase. Le puteți găsi pe o plajă din Overworld. În timp ce țineți seararea, faceți clic dreapta sau faceți clic pe Feed cu Pocket Edition. După animația inimii, una dintre broaște țestoase va săpa în nisip și se va așeza 1-4 ouă. Țestoase își pun întotdeauna ouăle pe blocul unde au eclozat (plaja lor de origine), care ar trebui să fie în apropiere dacă le găsiți în mod natural.
  • Imagine intitulată Silkaggs.jpg
    4. Ridicați ouăle folosind un instrument încântat cu o atingere de mătase. Acest lucru este opțional, dar vă permite să mutați ouăle oriunde doriți. Aveți grijă să nu stompați pe ouă, deoarece se pot rupe.
  • Ouăle pot fi plasate pe nisip sau nisip roșu în clustere de până la 4.Imagine intitulată de ouăAnd.jpg
  • Imagine intitulată turtleenclosure.jpg
    5. Construiți o incintă pentru ouă. Vulpi, pisici rătăcite și toate variantele zombie încearcă să atace fie ouăle, fie țestoasele pentru bebeluși, așa că trebuie să le protejezi. Gard o zonă oprită sau construită un perete înalt cu două blocuri și aprindeți interiorul cu lanterne. Plasați o ușă de fier sau o poartă de gard, astfel încât să puteți veni și să mergeți așa cum vă rog.
  • Includeți puțină apă pentru țestoasele pentru bebelușul să înoate și să crească.
  • Imagine intitulată Eggshaming.jpg
    6. Așteptați ca ouăle să tragă. Acest lucru se întâmplă mai repede pe timp de noapte și trece prin trei etape, pe măsură ce ouăle de ou treptat se deschid. De obicei durează mai multe zile în joc.
  • Trebuie să fiți în aproximativ 50 de blocuri sau căderea va întrerupe.
  • Imagine intitulată turtlescuute.jpg
    Imagine intitulată turtlescuute.jpg
    7. Hrăniți seama de broască țestoasă pentru a-și accelera creșterea. La întoarcerea într-un adult, va scădea o scutece care poate fi folosită pentru a face o cască de broască țestoasă sau pentru a prelua poțiunea maestrului de broască țestoasă. Le puteți vinde, de asemenea, unor săteni clerici.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar