Cum să taie brets pentru bărbați

Bang-urile dvs. joacă un rol major în definirea aspectului. În timp ce majoritatea bărbaților nu sunt cunoscuți că sunt foarte finky despre modul în care bretele lor sunt stilate, ei ar putea fi surprinși să descopere doar cât de mult un efect pe care îl poate avea marginile de păr, când poate fi coafat în mod corespunzător. De aceea, este recomandat ca fiecare om să aibă o cunoaștere de lucru despre cum să-și păstreze părul tăiat și să se încadreze în față pentru a fi prezentabil. Cele mai importante linii directoare pentru a ține minte atunci când vă atingeți propriile bangs, trebuie să tăiați puțin la un moment dat, să creați forma potrivită și să găsiți un stil care funcționează pentru caracteristicile dvs. individuale.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea pentru o tunsoare
  1. Imagine intitulată Cut Brets pentru bărbați Pasul 1
1. Decideți despre aspectul pe care doriți să îl atingeți. Înainte de a începe să vă tăiați bangs, ar trebui să aveți o idee în funcție de ce fel de stil pe care îl faceți. Lucrați într-un cadru profesional unde vă așteptați să vă păstrați părul curat și precis? Vă imaginați-vă cu o estetică Edgier, mai înfricoșată? Formularea unui plan vă va permite să determinați cea mai bună lungime, formă și stil pentru bangurile dvs.
  • Luați în considerare textura specifică a părului, grosimea, partea naturală și modelul de undă atunci când decideți pe o tăietură.
  • Imagine intitulată Cut Brets pentru bărbați Pasul 2
    2. Utilizați tipul corect de foarfece. Investiți într-o pereche de foarfece care au lame mici, ascuțite și o acțiune de tăiere fără probleme. Acest lucru va face mai ușor să-ți ajustezi tăierea, deoarece lamelele mai mici nu vor scoate atât de mult păr la un moment dat. Veți fi, de asemenea, mai puțin probabil să deteriorați părul decât să faceți cu o pereche de mașini de tăiat care nu sunt proiectate pentru utilizarea cosmetică.
  • Foarfecele cuticulei sau mustache sunt atât bine potrivite pentru acest scop.
  • Foarfecele mai clare, cu atât mai bine. Lamele ascuțite de foarfece vor forfeați părul fără efort, ducând la tăietură mai curată și prevenirea deteriorării arborelui părului.
  • Imagine intitulată Cut Brets pentru bărbați Pasul 3
    3. Spălați-vă și pieptene părul. Începeți cu un păr curat și desenat. Șampon cu apă caldă, clătiți bine și rulați un pieptene prin încuietori pentru a îmblânzi firele și a elimina orice noduri sau zgârieturi. În acest fel, puteți să vă asigurați că tăieturile pe care le faceți vor fi drepte și precise.
  • Tratarea părului frizzy cu balsam poate impune o netezeală mult mai necesară, făcându-l să pară mai bine.
  • Pietre părul în jos peste frunte. Acest lucru va face mai ușor să se opună și să apuce și să apucă de.
  • Imagine intitulată Cut Brets pentru bărbați Pasul 4
    4. Îndepărtați-vă părul în timp ce este umed. Nu așteptați ca părul să se usuce complet înainte de a vă da bangs o formă. Părul este cel mai ușor tăiat și stil în timp ce are încă puțină umiditate în ea, deoarece va fi mai maleabilă și are o greutate mică adăugată. Cel mai bun pariu este să-ți spălați părul, scârțâind-o sau pat ușor cu un prosop și apoi continuați să scoateți lungimea nedorită.
  • Țineți minte că părul tău va trage în timp ce se usucă, făcându-l să arate mai scurt. Veți dori să fiți atenți la tăierea prea mult.
  • Parul Rewet cu o sticlă de pulverizare, astfel încât să nu se usuce în timp ce o atingeți.
  • Partea 2 din 3:
    Tăierea bangurilor
    1. Imagine intitulată Cut Brets pentru bărbați Pasul 5
    1. Identificați părul pe care doriți să-l tăiați. Pentru bretonul de bază utilitar, puteți clipi uniform de la o parte la alta, începând cu părul chiar în fața templelor. Dacă tăiați în jurul unei părți laterale sau mergeți mai mult la un stil conic, planificați să ajustați lungimea părului în mod corespunzător în jurul frunții și urechilor. Având un scop specific de stil vă va permite să decideți unde trebuie să fie tăiat cel mai mult părul.
    • Trageți pentru o lungime și o formă corespunzătoare care vă cad față și evidențiază cele mai puternice caracteristici.
    • Țineți minte că părul tău va avea o tendință de a draji unde este mai lung.
  • Imagine intitulată tăiat Brets pentru bărbați Pasul 6
    2. Rulați un pieptene printr-o mică parte a părului. Opriți pieptenele puțin scurte ale capetelor, astfel încât să fie expuse doar aproximativ jumătate de centimetru de fire. Piexul va acționa în mod similar cu gardianul pe un aparat de ras electric, împiedicând accidentele legate de foarfece și oferindu-vă un control mai mare asupra rezultatului tăierii.
  • Ridicați părul în sus și departe de scalp în timp ce vă loviți.
  • Utilizați un pieptene dințate fine pentru a apuca și țineți mai mult păr.
  • Imagine intitulată Cut Brets pentru bărbați Pasul 7
    3. Tăiați în păr într-un unghi. Tăierea unei secțiuni de păr drept peste poate duce la o privire plină de bucurie. Acesta este ultimul lucru pe care doriți să-l faceți în părul care vă evidențiază fața. În schimb, țineți foarfecele perpendicular la pieptene și tăiați la capetele părului folosind vârful.
  • Tăierea la un unghi scade greutatea și produce straturi mai ușoare, mai texturate, care fac părul să apară mai plin.
  • Asigurați-vă că ați ajuns la capetele fiecărei secțiuni de păr până la aceeași lungime.
  • Imagine intitulată Cut Brets pentru bărbați Pasul 8
    4. Utilizați snipsuri mici și rapide. Spre deosebire de tăierea unei bucăți de hârtie, în cazul în care utilizați întreaga lungime a lamei foarfece ca suprafață de tăiere, atunci când tăiați părul pe care doriți să-l păstrați mișcările conservatoare. Scopul de a decola doar un pic de păr cu fiecare pas. Ești mult mai puțin probabil să faci greșeli decât vei fi prin hacking de pe bucăți uriașe cu lovituri lungi, tăiate.
  • Încercați să nu eliminați mai mult de aproximativ un sfert de centimetru de păr la un moment dat.
  • Imagine intitulată Cut Brets pentru bărbați Pasul 9
    5. Lucrați încet și în mod deliberat. Nu intrați prea mult de o grămadă în timp ce vă tăiați bangurile. Începeți cu partea din față și de sus a coroanei, apoi lucrați în jurul părților laterale, asigurându-vă că totul este chiar și simetric. Tăiați puțin câte un moment, apoi examinați progresul dvs. în oglindă. Este important să vă amintiți că odată ce părul a dispărut, nu puteți să-l puneți înapoi.
  • Err pe partea de prudență. S-ar putea să fiți șocat de cât de mare poate face o diferență cu câțiva centimetri.
  • Fii răbdător. Este mai bine să tăiați încet și cu atenție decât să încercați să mergeți prea repede.
  • Partea 3 din 3:
    Stilul de styling pentru diferite tipuri de păr
    1. Imagine intitulată Cut Brets pentru bărbați Pasul 10
    1. Păstrați părul curat și precis. Indiferent dacă lucrați într-un birou, urăște sentimentul părului dvs. atingeți fruntea sau doriți doar să arătați un pic mai puțin pus împreună, o margine elegantă transmite ordinea și maturitatea într-un mod pe care capacul nu poate. Purtați-vă bangurile pe partea scurtă și accentuați simetria și tăieturile unghiulare.
    • Pentru tăieturile ordonate, bangurile dvs. ar trebui să aibă aceeași lungime în față, deoarece este pe partea de sus sau puțin mai lungă.
    • Îndepărtați-vă părul în mod regulat pentru ao păstra de la a fi înfricoșător asupra urechilor și gâtului.
  • Imagine intitulată Cut Brets pentru bărbați Pasul 11
    2. Du-te cu un aspect tusulat. Mulți bărbați se bucură de caracterul cavalier al bretonurilor strategice murdare. Aceste stiluri sunt moderne, cu întreținere redusă și suficient de sălbatice pentru a oferi o aluzie fără a vă face să arătați nedorite. Coafurile turate sunt de obicei potrivite atât pentru medii casual, cât și pentru medii profesionale, atâta timp cât nu sunt prea înspăimântați.
  • Bruntea ticăloasă poate merge rapid de la răceală la neîngrădit. Păstrați COWlicks și Flyaways sub control folosind un glob de dimensiuni de dimensiuni mici de gel de păr scăzut sau de pomadă.
  • Dați aceste stiluri se concentrează prin transformarea în lungime graduală și aducerea lor într-un punct din apropierea centrului frunții. În acest fel, nu veți conduce riscul de a privi neîngrădit peste tot.
  • Imagine intitulată Cut Brets pentru bărbați Pasul 12
    3. Lucrați în jurul părții dvs. Bărbații care păstrează o parte distinctă pot tăia părul până la lungimi ușor diferite pe părțile opuse ale părții. De exemplu, dacă aveți o parte adâncă pe partea stângă a feței, lăsând părul mai lung pe partea dreaptă, îl va permite să se așeze și să se drape mai elegant decât părul care a fost tăiat la o lungime uniformă. Lăsați părul la aceeași lungime de la urechi la partea din spate a coroanei, astfel încât porțiunea dintre marginile exterioare ale sprâncenelor atrage atenția.
  • Lăsați partea mai lungă a părții să se așeze peste frunte sau să-l înapoi când trebuie să tăiați o imagine drens.
  • Găsiți partea dvs. naturală prin combinarea părului drept în sus sau în jos și văzând în ce fel se separă.
  • Imagine intitulată Cut Brets pentru bărbați Pasul 13
    4. Tăiați părul curbat mai scurt în spate și laturi. Părul care este deosebit de curbat poate începe să-și asume o formă de ciupercă umflată, deoarece crește. Pentru a combate acest lucru, tăiați părul în spatele urechilor și în jurul templelor frumos și scurt și economisiți lungimea pentru porțiunile din față și cele mai înalte ale coroanei. Tăieturile de lungime eșalonate vor crea mult mai multă siluetă și va păstra bărbații cu părul de lungime mijlocie de a arăta că au pierdut o luptă cu un blowdryer.
  • Formați spatele și părțile laterale ale capului cu un aparat de ras electric pe o setare de numere reduse.
  • Utilizați un dab de pomadă și un pieptene sau degetele pentru a vă trage bangurile în jos și înainte la un punct subtil.
  • sfaturi

    Pentru a vă asigura că o tăiere arată bine și se face bine, vizitați un coafor profesionist.
  • Bang-urile pot fi stilate și poziționate pentru a ascunde frunteze largi sau pentru a echilibra forma unor fețe mai lungi.
  • Utilizați oglinzi multiple pentru a obține o vedere bună asupra profilului dvs. atunci când vă examinați lucrarea.
  • Consultați revistele și site-urile stilului bărbaților pentru idei și inspirație cu privire la modul de a obține o margine la modă.
  • Avertizări

    Fii precaut cu foarfecele tale. Nu le aduceți prea aproape de ochi, urechi sau scalp. Pentru a face acest lucru mai ușor, țineți întotdeauna părul afară și în sus de coroana voastră.
  • Odată ce ai tăiat o bucată de păr, a dispărut. Luați-vă timpul și arătați o restrângere cu foarfecele. Dacă faceți o greșeală, nu veți avea de ales decât să așteptați pur și simplu până când crește înapoi.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Foarfece ascuțite
    • Oglindă
    • Pieptene dinți fine
    • Şampon
    • Balsam
    • Sticlă de pulverizare (opțional)
    • Gel de styling sau pomadă (opțional)
    • Ghid stilistic
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar