Cum să părți părul în jurul feței

Păpărea părului este una dintre cele mai ușoare căi de a vă arăta fața. Este o alegere excelentă pentru un aspect retro și o puteți încerca chiar cu o răsucire modernă, folosind mai puțin produs și despărțirea părului în lateral. Dacă vă tăiați deja propriul păr, puteți învăța să adăugați pene la straturi din jurul feței. Țineți minte, totuși, veți avea nevoie Păr strat Dacă doriți să tăiați un efect de pene. Cu toate acestea, puteți, totuși, părțile pene ale părului dvs. fără ao tăia. Încercați să vă aduceți bangs-ul pentru a vă bucura de forma feței sau pentru a vă bucura de straturile naturale în jurul feței.

Pași

Metoda 1 din 3:
Adăugarea de pene la păr stratificat
  1. Imagine intitulată păr de pene în jurul feței tale Pasul 1
1. Spălați-vă și uscați părul până când este umed. Ar trebui să vă tăiați întotdeauna părul când a fost spălat proaspăt. În caz contrar, acumularea de ulei și produse pot interfera cu tăierea dvs. Puteți spăla și condiționa ca de obicei. După aceea, prosop-uscați părul până când nu mai picura. Nu usca-l tot drumul - doar sa-l umezi! Părul umed este mult mai ușor de lucrat decât părul umed sau uscat.
  • Păstrați o sticlă de pulverizare umplută cu apă caldă în apropiere, astfel încât să vă puteți păstra părul umed pe măsură ce vă tăiați.
  • Imagine intitulată păr de pene în jurul feței tale Pasul 2
    2. Pietre părul afară. Împingeți ușor părul până când se află plat și nu are încurcări. Acest lucru vă va ajuta să vă tăiați părul corect și uniform. Dacă aveți păr fragil sau foarte curat, aplicați un ser de păr mic sau balsam de păr înainte de a începe pieptănarea, va ajuta la prevenirea ruperii.
  • Imagine intitulată păr de pene în jurul feței tale Pasul 3
    3. Partea părului. Dacă mergeți la retro 1970 Uite, părți părul în mijloc. Dacă vrei ceva mai modern, părți părul tău în partea laterală. O ambele părți este bine și dacă nu sunteți sigur ce fel de parte doriți, puteți merge cu partea obișnuită!
  • Imagine intitulată păr de pene în jurul feței tale Pasul 4
    4. Împărțiți părul în secțiuni mici. Pentru a obține chiar și secțiuni, începeți prin urmărirea unei linii de la o ureche la cealaltă pe partea de sus a capului folosind un pieptene de coadă de șobolan. Utilizați clipuri stilistului pentru a asigura fiecare secțiune în timp ce lucrați. Apoi, urmăriți oa doua linie de pe frunte până la calea gâtului. Acest lucru va produce patru cadrane. Împărțiți fiecare cvadrant în jumătate pentru a obține opt secțiuni porționate în mod corespunzător.
  • Imagine intitulată păr de pene în jurul feței tale Pasul 5
    5. Țineți capătul fiecărei secțiuni între două degete. Glisați indicele și degetele mijlocii în jurul uneia dintre secțiuni și trageți încet până când degetele sunt legate de /2 Inch (1.3 cm) departe de sfaturi. Degetele voastre ar trebui să vă țin părul ca o pereche de foarfece.
  • Asigurați-vă că utilizați mâna non-dominantă! Altfel, va trebui să schimbați mâinile pentru a vă tăia părul.
  • Imagine intitulată păr de pene în jurul feței tale Pasul 6
    6. Trageți părul departe de fața și răsuciți-vă. Părul cu pene ar trebui să fie așezat îndreptat spre fața feței. Trageți secțiunea de păr departe de fața dvs. și răsuciți-o - acest lucru va ajuta straturile cutanate să-ți cad față în mod natural.
  • Imagine intitulată păr de pene în jurul feței tale Pasul 7
    7. Utilizați foarfece de pene pentru a tăia vârfurile părului. Luați o pereche de foarfeci de pene în cealaltă mână și snip la capetele părului. Tăieturile dvs. ar trebui să indice vertical în loc de orizontal pentru a obține o privire cu pene. Nu tăiați prea mult - nu ar trebui să eliminați mai mult decât /8 inch (0.32 cm) cel mult.
  • Dacă nu aveți foarfece de pene, puteți folosi o razor de coafură. Nu utilizați foarfece regulate. Ei nu vor da părului tău un efect cu pene.
  • Imagine intitulată păr de pene în jurul feței tale Pasul 8
    8. Faceți tăieturi aleatorii de-a lungul vârfului părului. Pentru a obține un aspect cu pene, faceți tăieturile voastre verticale ușor lungimi și unghiuri. Capetele părului tău ar trebui să arate ca un zigzag, mai degrabă decât o linie dreaptă.
  • Imagine intitulată păr de pene în jurul feței tale Pasul 9
    9. Repetați cu celelalte secțiuni. Faceți același lucru pentru toate celelalte secțiuni ale părului dvs. Pentru spate, coborâți ușor capul și țineți capătul în fața unei oglinzi, astfel încât să îl puteți vedea.
  • Imagine intitulată păr de pene în jurul feței tale Pasul 10
    10. Uscați și stilul părului dvs. ca de obicei. Puteți adăuga un stil penered pe partea de sus a tăierii, dacă doriți, dar chiar dacă vă uscați părul și purtați-l în stilul obișnuit, acesta va avea în continuare un efect cu pene.
  • Metoda 2 din 3:
    Feathering-ul bangs
    1. Imagine intitulată păr de pene în jurul feței tale Pasul 11
    1. Spălați-vă și uscați-vă părul. Puteți obține o privire cu pene doar prin stivuirea părului în loc de tăiere sau adăugarea de straturi la ea. Începeți prin spălarea și uscarea părului ca de obicei.
  • Imagine intitulată păr de pene în jurul feței dvs. Pasul 12
    2. Pieptenești. Periați-vă părul și partiți-l ca de obicei, dar aveți grijă deosebită să vă pieptenei, până când acestea sunt la fel de netede și drepte posibil. Orice încurcături vor apărea în pene, așa că asigurați-vă că sunt pieptănați!
  • Imagine intitulată păr de pene în jurul feței dvs. Pasul 13
    3. Aplicați gel de păr sau mousse. Utilizați produsul de styling pentru ao menține stabil în timp ce vă stilului. Puteți folosi gel sau mousse, oricare dintre acestea funcționează mai bine pentru tipul de păr. Dacă aveți părul care are un timp greu deținând forma, este posibil să aveți nevoie de mai mult produs decât cineva cu păr textural natural.
  • Imagine intitulată păr de pene în jurul feței tale Pasul 14
    4. Rotiți-vă bangurile cu o perie rotundă . Luați o perie rotundă și rotiți-vă bangurile peste și în jurul acestuia. Trageți părul peste linia centrală a capului. Peria trebuie să fie în spatele părului, iar capetele trebuie împinse spre oglindă. Puteți utiliza orice perie de dimensiune dorită, dar o perie mai mică va crea bucle mai stricte.
  • Dacă vă împărțiți părul în jos, pur și simplu țineți peria în centrul frunții.
  • Imagine intitulată păr de pene în jurul feței tale Pasul 15
    5. Mutați un uscător de suflare de la rădăcinile dvs. până la capăt până când bangurile dvs. sunt complet uscate. Lucrați în mod repetat peria de la rădăcinile dvs. la capete, urmărind îndeaproape cu uscătorul. Păstrați acest proces să meargă până când toată umiditatea a fost evaporată de la bangurile dvs. Căldura va ajuta la menținerea stilului și crearea unui efect de pene. După ce ați uscat-o, desfaceți ușor peria.
  • Amintiți-vă să păstrați uscătorul în mișcare. Ținând uscătorul staționar poate arde sau deteriora părul.
  • Imagine intitulată păr de pene în jurul feței tale Pasul 16
    6. Separați capetele bangilor cu degetele. Folosește-ți degetele pentru a pene ușor capetele bretonului tău. Pur și simplu apucați câteva fire la un moment dat cu vârful degetelor și trageți capetele bretonului dvs. ușor în direcții opuse. Repetați până când bangurile sunt pene.
  • Imagine intitulată părul de pene în jurul feței dvs. Pasul 17
    7. Blocați-vă în coafura cu hairpray. Spray Hairspray pe bangs pentru a le păstra în poziție. Nu utilizați prea mult sau pulverizați prea aproape - acest lucru vă va face bretele prea rigide.
  • Metoda 3 din 3:
    Feathering straturi în jurul feței tale
    1. Imagine intitulată păr de pene în jurul feței dvs. Pasul 18
    1. Spălați-vă și uscați-vă părul. Puteți obține o privire cu pene doar prin stivuirea părului în loc de tăiere sau adăugarea de straturi la ea. Începeți prin spălarea și uscarea părului ca de obicei.
  • Imagine intitulată păr de pene în jurul feței tale Pasul 19
    2. Pietre părul afară. Asigurați-vă că părul dvs. este complet lipsit de încurcări și se află cât mai plat cu capul. Este mult mai ușor să părți părul în acest fel!
  • Imagine intitulată păr de pene în jurul feței dvs. Pasul 20
    3. Partea părului. Dacă vă dați un aspect retro 1970, faceți părul în mijloc. Dacă vrei ceva mai modern, părți părul tău în partea laterală. Oricare parte este bine!
  • Imagine intitulată păr de pene în jurul feței tale Pasul 21
    4. Separați și clipați o secțiune de păr pe fiecare parte a feței. Separați o secțiune de aproximativ 2 inci (5.1 cm) larg pe fiecare parte a feței. Utilizați clipuri de stilist în apropierea rădăcinii pentru a le ține în afară de restul părului.
  • Imagine intitulată păr de pene în jurul feței tale Pasul 22
    5. Aplicați gel de păr sau mousse (opțional). Dacă părul dvs. este foarte ondulat sau buclat, puneți un produs de styling pentru ao menține stabil în timp ce vă stilului. Puteți folosi gel sau mousse, oricare dintre acestea funcționează mai bine pentru tipul de păr.
  • Imagine intitulată păr de pene în jurul feței tale 23
    6. Rotiți fiecare secțiune în jurul unei perii rotunde înainte și în afara feței. Scoateți clemele și faceți o perie rotundă și rotiți fiecare secțiune în jurul acestuia. Părul trebuie să fie laminat peste perie și departe de fața ta.
  • Imagine intitulată părul de pene în jurul feței dvs. Pasul 24
    7. Suflați-vă pe perie până când părul este uscat. Suflați-vă părul, lucrând peria de la rădăcinile dvs. la sfaturi și urmând îndeaproape cu uscătorul. Continuați să lucrați pe perie și uscător peste părul până când este complet uscat. Căldura va ajuta la menținerea stilului și crearea unui efect de pene. După ce ați uscat-o, desfaceți ușor peria.
  • Nu țineți uscătorul staționar pe orice altă secțiune de păr. Acest lucru ar putea duce la arderea sau deteriorarea încuietorilor.
  • Imagine intitulată păr de pene în jurul feței tale Pasul 25
    8. Curbați secțiunea cu un fier curling sau cu curgătoare. Dacă alegeți să nu stilului cu un uscător de suflare, veți avea nevoie de ajutor suplimentar pentru a ține curl în. Utilizați un fier curling sau curgători pentru a ține curl. Fierul curling trebuie utilizat numai pe părul uscat.
  • Dacă utilizați curgări neîncălzite, va trebui să așteptați peste noapte pentru a vedea orice efect.
  • Imagine intitulată păr de pene în jurul feței tale 26
    9. Separați capetele părului cu degetele. Folosește-ți degetele pentru a pene ușor capetele bretonului tău. Pur și simplu apucați câteva fire la un moment dat cu vârful degetelor și trageți capetele bretonului dvs. ușor în direcții opuse. Repetați până când ați făcut toate capetele părului.
  • Imagine intitulată păr de pene în jurul feței tale 27
    10. Blocați-vă în coafura cu hairpray. Când ați terminat de pene, pulverizați o ceață ușoară de păr de păr peste întregul păr. Acest lucru vă va ajuta să vă mențineți bătăile de pene și să vă ridicați de pe fața voastră.
  • Dacă părul dvs. este foarte fin, este posibil să trebuiască să pulverizați spray-ul de păr în timp ce părul este încă în Curlers.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Foarfece de pene sau rasori de coafura
    • O sticlă de pulverizare plină de apă
    • O perie rotundă
    • Uscător de suflare
    • Curling de fier sau de păr
    • Hairspray
    • Gel de styling sau mousse
    • Pieptene
    • Stylist clips

    sfaturi

    Dacă nu ți-ai tăiat niciodată părul, ar putea fi o idee bună să mergi la un salon în schimb sau să practici pe peruci înainte de a încerca să vă penerați părul.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar