Cum să taie bretele lungi

Bang-uri lungi, luxoase pot adăuga un indiciu de mister și aluzie la aproape orice coafură. Dacă sunteți îngrijorat de tăierea propriilor bangs acasă, luați inima - cu puțină răbdare și instrumentele potrivite, puteți crea cu ușurință aspectul dvs. uimitor. Tăiați în mijloc și conicați laturile pentru o margine clasică, cu fața încadrată sau folosiți tehnica de răsucire a benzilor stratificate, stratificate. Bang-urile laterale laterale sunt o opțiune ultra-flagitoare, de întreținere redusă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Crearea de bretele de formare a feței
1. Utilizați un pieptene pentru a opri partea din față a părului. Adunați părul în partea din față a capului, cu centrul din jurul mijlocului părții superioare a scalpului. Acest lucru ar trebui să fie de aproximativ un sfert din părul tău. Utilizați un pieptene pentru a crea o parte curată, în formă de V de-a lungul părților laterale ale secțiunii, cu partea superioară a V în mijloc.
  • Pentru o parte extra ordonată, puteți utiliza capătul ascuțit al unui pieptene de coadă de șobolan ca ghid.
  • Imagine intitulată Cut Brets Long Pasul 2
    2. Cravată sau clip înapoi restul părului. Utilizați o bandă elastică de păr pentru a lega părul înapoi într-o coadă de cal. Dacă părul este prea scurt pentru a lega înapoi, strângeți părțile înapoi cu cleme de păr. Acest lucru vă va păstra restul părului de a intra în calea voastră în timp ce vă tăiați bangurile.
  • Evitați utilizarea unei benzi de cauciuc pentru a vă lega părul, deoarece acest lucru poate provoca daune. Căutați un elastic moale, fără cremă.
  • Imagine intitulată Tăiere Long Bangs Pasul 3
    3. Pieptene din partea frontală a părului. Rulați un pieptene prin părul pe care doriți să-l tăiați până când se află curat și plat pe față. Acest lucru vă va face mai ușor să realizați o tăietură chiar și să vedeți exact unde trebuie să fie tăiate bangurile.
  • Dacă vă place, în acest moment puteți să vă înfuriați părul cu o mică apă sau cu pulverizare preparată pentru a adăuga umiditate și pentru a face părul un pic mai ușor de controlat. Cu toate acestea, rețineți că bangurile dvs. se pot dovedi mai scurte decât vă așteptați dacă le tăiați în timp ce sunt umede. Părul umed se întinde și apoi se micșorează după ce se usucă. Dacă aveți părul curat, atunci acest lucru va fi și mai vizibil.
  • Imagine intitulată Tăiere Lung Bangs Pasul 4
    4. Puneți-vă părul cu degetele pentru a marca unde doriți să tăiați. Luați secțiunea pieptănă a părului și strângeți-o între indexul și degetele mijlocii, ținându-le ca și cum ar fi foarfece. Mâna ta ar trebui să fie într-o poziție orizontală, paralelă cu podeaua. Glisați degetele în jos lungimea părului până când ajungeți la punctul de pe fața dvs. în care doriți să cădeți bangurile.
  • Dacă vă tăiați părul umed, dați-i o mică lungime suplimentară, deoarece bretonii se vor odihni mai sus când părul este uscat. Acest lucru este valabil mai ales dacă părul tău este curbat, deoarece diferența dintre părul umed și uscat poate fi la fel de mult ca un cilindru (sau câțiva centimetri).
  • De asemenea, puteți utiliza pieptenele dvs. ca ghid în loc de degete. Împingeți pieptenei în părul din spate și trageți-l drept până la nivelul în care doriți ca bangurile să cadă (e.G., doar pășind vârfurile ochilor tăi).
  • 5. Tăiați în sus în bretonul dvs. cu foarfece ascuțite, de păr. Cu degetele sau pieptenele încă în loc pentru a vă ghida tăieturile, începeți să faceți 0.5 la 1 din (1.3 la 2.5 cm) Snips verticale în părul tău. Începeți la centru și lucrați la fiecare parte. Tăiați chiar sub degete sau pieptene.
  • Pentru un aspect natural, cu pene, faceți tăieturile la un unghi ușor.
  • 6. Verificați pentru orice capete neuniforme și tăiați-le. După ce ați terminat tăierea bangilor, trageți-le drept din nou cu degetele sau pieptene. Dacă vedeți niște fire errant, le ștergeți cu atenție la lungimea dorită.
  • Dacă firele de pe ambele părți ale bretonului dvs. sunt inegale în lungime, apucați încuietorile de pe ambele părți și traversați-le peste mijloc, astfel încât capetele să se întâlnească în centrul bretonului. Îndepărtați catena mai lungă, astfel încât 2 laturi să se potrivească.
  • 7. Lăsați restul părului în jos și o parte în sferturi. Odată ce ați ajuns centrul bretonului tău așa cum le doriți, este timpul să le amestecăm cu restul părului. Dezactivați sau dezvăluiți părul și creați o parte centrală. Părul tău ar trebui să-ți încadreze fața în 2 secțiuni egale. Faceți oa doua parte în partea de sus a capului, de la ureche la ureche.
  • Odată ce v-ați separat părul în 4 secțiuni egale, legați-vă sau tăiați părul din spatele celei de-a doua părți (laterale).
  • 8. Pieptene toate părul liber. Rulați pieptenele sau degetele prin breton și părul lateral, astfel încât totul să stea în jos și se află plat. Veți amesteca bangurile în părul de pe ambele părți, astfel încât să-l alăturați vă va ajuta să vedeți unde aveți nevoie pentru a începe tăierea pentru a face tranziția.
  • Dacă părul dvs. este curbat, utilizați un pieptene de dinți largi pentru a preveni deteriorarea. Elaborați orice încurcături de jos în sus înainte de a le piepita prin lungimea completă a părului.
  • 9. Amestecați bangurile în părul dvs. lateral prin tăierea în jos la un unghi. Trageți ușor părul lateral direct cu degetele sau pieptenele pentru a crea tensiune. Începând cu o margine a bretonului, tăiați în jos în păr la un unghi de aproximativ 45 °. Când ați terminat cu o parte, treceți la cealaltă.
  • Periați sau pieptenești părul pentru a verifica orice pete murdare sau inegale și le-ați ordonat cu foarfecele.
  • Imagine intitulată Tăiați bangurile lungi Pasul 10
    10. Stilul bangs în funcție de preferințele dvs. Acest stil versatil poate fi purtat cu bangurile dvs. pardate sau măturat într-o parte. Dacă tăiați centrul de centru suficient de scurt, le puteți permite, de asemenea, să stea direct în mijloc pentru o margine clasică.
  • Pentru un volum suplimentar, puteți Suflați-vă bangurile cu o perie rotundă. Utilizați o pensulă rotundă mică pentru bucle mici și o perie rotundă mare pentru buclele mari. Începeți cu peria sub bretonul dvs. la rădăcini, și înfășurați părul în jos și înainte. Suflați-vă bangurile de sus.
  • Metoda 2 din 3:
    Strating breton cu tehnica de răsucire
    1. Partea părului peste capul tău. Folosind un pieptene, părți părul orizontal peste partea de sus a capului, pornind de la o parte a părului dvs. (la templu) la cealaltă. Ar trebui să ajungi cu o formă de jumătate de lună, cu cea mai mare parte a arcului din mijlocul scalpului.
    • Pentru control suplimentar, spritz părul cu puțină apă sau pulverizare preparată dacă vă place. Dacă faceți acest lucru, acordați bretonului o mică lungime suplimentară pentru a vă ține la micșorarea în timp ce se usucă.
  • Imagine intitulată tăiat Long Bangs Pasul 12
    2. Cravată sau clip înapoi părul din spatele părții. Odată ce partea dvs. este făcută, trageți înapoi orice păr pe care nu doriți să îl tăiați. Dacă este prea scurt pentru a lega într-o coadă de cal, fixați părțile înapoi cu cleme de păr.
  • Asigurați-vă că utilizați un elastic de păr atunci când vă legați părul.
  • Imagine intitulată Tăiați bangurile lungi Pasul 13
    3. Glisați degetele în jos pe secțiunea de păr la lungimea dorită. Pieptenește cu grijă secțiunea de păr pe care doriți să le tăiați. Apoi, strângeți părul dintre indexul și degetul mijlociu al mâinii dvs. dominante, menținându-vă mâna orizontală și paralelă cu podeaua. Trageți degetele în jos până când ajungeți la nivelul în care doriți ca mijlocul bangsului să cadă.
  • Asigurați-vă că vă păstrați mâna orizontală sau tăierea dvs. va fi neuniformă.
  • Dacă ți-ar plăcea bangs care glisează vârfurile ochilor tăi, strângeți părul între sprâncene sau chiar la podul nasului. Pentru bang-uri mai lungi, mergeți mai jos.
  • În cazul în care părul tău este ondulat sau curat, tăiați puțin mai mic decât în ​​cazul în care doriți să atârnim bangurile dvs. după ce sunt tăiate.
  • 4. Întoarceți-vă mâna astfel încât degetele să vă îndrepte spre fața voastră. Acesta este primul pas al creării răsucirii. Păstrați-vă nivelul de mână cu podeaua și faceți o rotire de 90 °, astfel încât îndeplinirea degetelor să se odihnească ușor pe față la nivelul în care doriți să tăiați.
  • De exemplu, dacă vă tăiați bretonul la nivelul ochilor, vârful degetelor trebuie să se odihnească între sprâncenele voastre sau doar în partea de sus a podului nasului.
  • 5. Prinde părul cu cealaltă mână și completează răsucirea. Luați părul între indexul și degetele mijlocii ale mâinii dvs. non-dominante, plasându-le chiar deasupra degetelor mâinii dvs. dominante. Odată ce ați schimbat părul în cealaltă mână, faceți o secundă de 90 ° rând, astfel încât ați dat părul dvs. o răsucire completă.
  • Asigurați-vă că vă păstrați celălalt nivel de mână și paralel cu podeaua.
  • Adăugați mai multe răsturnări dacă doriți un efect mai strat, cu pene.
  • 6. Tăiați părul direct peste sub degete. Folosind o pereche de foarfece ascuțite de păr, snip părul drept într-o linie orizontală chiar sub locul în care o ai ciupit între degete. Odată ce ați făcut tăietura, eliberați-vă părul între degete. Ar trebui să aveți bangs acel arc delicat, cu cel mai înalt punct din mijloc și cea mai mare lungime de pe ambele părți.
  • Aveți grijă să nu trageți părul departe de fața dvs. în timp ce tăiați. Degetul cel mai apropiat de fața ta ar trebui să se odihnească pe față.
  • Imagine intitulată Tăiați bangurile lungi Pasul 17
    7. Plăcați noile bangs și faceți ajustări dacă este necesar. Verificați pentru a vă asigura că bretonul sunt chiar și vă place unde cad. Dacă doriți, puteți retwista părul și puteți face scurte mici, verticale în capete pentru a le înmuia.
  • Stil breton cu o perie rotundă și un blowdder dacă doriți un volum suplimentar.
  • Puteți să lăsați aceste bangs să stea pe frunte, fie să le partiți ușor în mijloc pentru un efect "cortin".
  • Metoda 3 din 3:
    Tăierea bangurilor laterale laterale
    1. Imagine intitulată Tăiați bangurile lungi Pasul 18
    1. Faceți o parte laterală adâncă în părul vostru. Decideți ce fel doriți să mergeți împreună cu bangurile dvs. și să faceți o parte pe partea opusă a părului. Utilizați un pieptene pentru a face o parte dreaptă, pornind de la linia părului de deasupra sprâncenei dvs. pe partea dorită.
    • De exemplu, dacă doriți ca bangurile să se mute în dreapta, faceți partea deasupra sprâncenei stângi.
  • Imagine intitulată Tăiați bangurile lungi Pasul 19
    2. Scoateți secțiunea de păr pe care doriți să le tăiați. Pornind de pe partea opusă a liniei de păr din partea, secțiunea Off Off OfE Out din părul din față pe care doriți să îl includeți în partea laterală. Împingeți restul părului pe acea parte în spatele urechii.
  • Nu clipiți sau legați niciunul dintre părul dvs. înapoi în acest moment, deoarece este posibil să fie necesar să reglați părul care este inclus în bangs în timp ce definiți secțiunea.
  • 3. Puneți degetul arătător pe partea dvs. Odihniți-vă al doilea articulat la părul părului și păstrați degetul paralel cu partea laterală. Vârful degetului va servi ca un ghid pe măsură ce începeți să faceți al doilea, partea înclinată care va defini secțiunea pe care o tăiați.
  • Utilizați mâna dvs. non-dominantă pentru acest lucru, astfel încât cealaltă mână va fi liberă să vă folosească pieptenele.
  • 4. Plasați nivelul pieptenei cu vârful degetului și pieptenei în jos. Luați pieptenele și linia de capăt cu vârful degetului arătător. Țineți pieptenele la un unghi ușor descendent în raport cu degetul, înclinat departe de partea dvs. Găsiți cel mai înalt punct al arcului sprâncenei sub pieptene și pieptenează părul în jos de la doar deasupra acelui punct.
  • Ar trebui să ajungi cu o a doua parte diagonală, la aproximativ un unghi de 45 ° din prima parte laterală.
  • Imagine intitulată Tăiere Lung Bangs Pasul 22
    5. Îndepărtați restul părului înapoi. Odată ce ați definit secțiunea dvs., utilizați un clip de păr pentru a păstra părul în spatele bancilor din cale. Ați putea, de asemenea, să vă legați restul părului înapoi într-o coadă de calibru dacă preferați.
  • Este posibil să aveți nevoie doar să clipi înapoi părul de pe partea în care vă tăiați bangurile.
  • 6. Pieptene prin secțiune și trageți-l strâns înainte de tăiere. Rulați pieptenei prin secțiunea Bang din spatele o dată sau de două ori, apoi strângeți părul în poziție cu degetul mijlociu și index pentru a trage ușor. Acest lucru vă va ajuta să creați un unghi puternic, bine definit odată ce sunteți gata să faceți tăierea.
  • Dacă doriți, puteți spritz părul ușor cu un spray puțin de pregătire în acest moment pentru ao face mai ușor de gestionat.
  • 7. Tăiați părul într-un unghi descendent, începând de sub partea laterală. În funcție de cât timp doriți ca bretele să fie, începeți să tăiați undeva între vârful nasului și buza superioară. Utilizați foarfece ascuțite de păr și faceți tăierea tăiată cu cea de-a doua parte, cu unghiul pe care l-ați creat atunci când ați înșelat bangurile.
  • Dacă începeți tăierea la vârful nasului, cea mai scurtă margine a bretonului dvs. va păși partea superioară a sprancenei dvs. atunci când le curățați în lateral.
  • Dacă începeți tăierea la buza superioară, marginea scurtă se va odihni pe osul obrazului.
  • Utilizați cât mai puține șanse pentru a face tăierea.
  • Imagine intitulată Tăiere Long Bangs Pasul 25
    8. Examinați noile bangs și faceți orice curățare necesară. Odată ce ați făcut tăierea, verificați orice păr neuniform neuniform și lăsați-le off. Periați-vă bangurile în lateral pentru a vedea cum se încadrează.
  • Încerca Styling noul dvs. bangs cu o perie rotundă și un blowdder.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Scoarcerea de păr ascuțită
    • Elastica părului sau clemele de păr
    • Sticlă de pulverizare cu apă sau pulverizare preparată
    • Pieptene de coafură
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar