Cum se fixează sprâncenele bushice (pentru fete)

Grosime, sprancenele ciudate nu ies niciodată din stil. Care a spus, uneori, puteți dori sprâncene bine îngrijite și în formă pentru a vă evidenția ochii sau pentru a crea un aspect lustruit. De exemplu, ați putea dori să vă modelați sprâncenele pentru fotografia dvs. de clasă sau să participați la bal. Vestea bună este că fixarea sprâncenelor buni sunt ușoare și se poate face acasă. Cu câteva articole ieftine, puteți repara cu succes sprâncenele bushice de dvs. - nu este nevoie de o vizită de salon.

Pași

Metoda 1 din 4:
Modelarea sprâncenelor cu pensete
  1. Imagine intitulată Fix sprâncene bushy (pentru fete) Pasul 1
1. Cumpărați o pereche de pensete de sprâncene. Cele mai bune pensete de sprâncene au o margine înclinată. Marginea înclinată vă ajută să luați și să vă îndepărtați chiar și cele mai frumoase fire de păr de-a lungul marginilor sprâncenelor. De asemenea, doriți ca un tweezer sprâncene care vă oferă o aderență fermă.
  • Luați în considerare alegerea unui tweezer cu sprâncene care are o perie pe un capăt. Perieul vă permite să vă lăsați să vă lăsați sprâncenele și să vedeți cum arată ca tine tweeze.
  • Zona ochilor are o mulțime de bacterii, deci este important să vă cumpărați propriile unelte. Împrumuturile pensete ale altcuiva mărește riscul de a dezvolta o infecție.
  • Imagine intitulată Fix sprâncene bushy (pentru fete) Pasul 2
    2. Amorțiți zona de sprâncene cu un pachet de gheață sau cuburi de gheață. Plasați pachetul de gheață sau cuburile de gheață pe sprâncene timp de până la 5 minute înainte de a ieși. Vrei să ții pachetul de gheață sau cuburile de gheață pe sprâncenele dvs. până când se simt amorți. Știți că ați amorțit locul atunci când răceala gheții nu vă deranjează.
  • Tweezingul poate fi foarte dureros pentru unii oameni, atât de amorțirea sprâncenelor în prealabil reduce orice durere pe care ați putea experimenta.
  • Luând un duș fierbinte înainte de tweezing sau ținând un prosop fierbinte peste sprâncene, reduce și durerea. Acest lucru se datorează faptului că apa caldă și aburul vă deschid foliculii de păr, făcând fire de păr individuale ușor de îndepărtat fără durere.
  • Imagine intitulată Fix sprâncene bushy (pentru fete) Pasul 3
    3. Marcați sprâncenele cu un creion de machiaj. Trageți forma sprâncenelor ați dori să aveți. Marcarea sprâncenelor ușurează mai ușor de văzut unde trebuie să vă scoateți. Dacă preferați să-l aripit, utilizați un creion de machiaj pentru a marca unde ar trebui să înceapă fruntea dvs., cel mai înalt punct al arcului dvs. și unde doriți să se încheie fruntea.
  • Ar trebui să utilizați un creion sprâncene pentru a desena forma sprâncenei dvs. indiferent de metoda de fixare a sprâncenei pe care o utilizați.
  • Imagine intitulată Fix sprâncene bushy (pentru fete) Pasul 4
    4. Plătiți părul individual cu sprâncene folosind mișcări ferme și rapide. Începeți prin scoaterea părului de fire de sub frunte. Folosește-ți degetul pentru a ține pielea taut, în timp ce scapi să faci mai ușor. Scoateți firele de păr care se încadrează în afara schițelor pe care le-ați făcut cu creionul de machiaj. Trageți firele de păr în sus și departe de frunte.
  • După ce vă scoateți părul dintr-o secțiune, apăsați degetul în piele pentru a reduce zgâriatul.
  • Când a dispărut deasupra frunții, având grijă să nu -pei prea multe fire de păr din arcul sprancenei. De fapt, fiți foarte atenți când vă tulburați deasupra frunții dvs., deoarece este ușor de depășit. Îndepărtați cât mai puține fire de păr posibil.
  • Pasul departe de oglindă de multe ori, astfel încât să puteți verifica munca. Cu toate acestea, nu folosiți o oglindă de mărire, deoarece aceasta poate face mai greu să vă judecați munca.
  • Tweeze încet și conservator când începeți mai întâi să evitați să scoateți prea multe fire de păr.
  • Scoaterea sprâncenelor durează puțin mai mult decât ceara, dar oferă o precizie mai mare.
  • Metoda 2 din 4:
    Folosind benzi de ceară pentru a forma sprâncene bushice
    1. Imagine intitulată Fix sprâncene bushy (pentru fete) Pasul 5
    1. Cumpărați un pachet de benzi de ceară. Arată ca o cruce între o bandă-ajutor și bandă de ambalare, dar sunt foarte ușor de utilizat. Puteți cumpăra o cutie de benzi de ceară la magazinul dvs. local sau magazinul de aprovizionare de frumusețe. Benzi de ceară vin mai multe duzini într-o cutie, deci vei avea suficiente benzi de ceară pentru a te dau pentru o vreme.
    • Lucru frumos despre fâșiile de ceară este că puteți urmări pe ele să le tăiați pentru a obține dimensiunea și forma exactă pe care doriți ca sprâncenele să fie.
    • Este o idee bună să testați benzi de ceară pe piele înainte de a vă fixa sprâncenele pentru a vă afla toleranța pentru orice durere cauzată de utilizarea lor.
  • Imagine intitulată Fix sprâncene bushy (pentru fete) Pasul 6
    2. Periați-vă sprâncenele cu o perie de sprâncene. Periați părul cu sprâncene în sus și în forma lor naturală. Acest lucru vă ajută să vedeți orice fire de păr care stau mai mult decât linia dvs. naturală a sprancenelor. Acestea sunt firele de păr care ar trebui să fie primite mai întâi.
  • Imagine intitulată Fix sprâncene bushy (pentru fete) Pasul 7
    3. Traceți forma dorită a sprancenei pe banda de ceară. Privind în oglindă, țineți o bandă de ceară peste sprâncene. Cu un stilou, trageți o linie în care doriți să îndepărtați părul pe banda de ceară. De exemplu, pentru a îndepărta părul la marginea inferioară a sprancenei, trageți o linie peste acele fire de păr.
  • La Formați sprâncenele buni, Ar trebui să subliniezi marginea inferioară, arcul și coada sprâncenelor tale.
  • Dacă nu aveți răbdarea pentru urmărire, puteți cumpăra un pachet de benzi de ceară pre-formă. Aceste tipuri de benzi de ceară sunt puțin scumpe, dar vin pre-tăiate pentru diferite forme de sprâncene și gata de utilizare imediat din pachet.
  • Imagine intitulată Fix sprâncene bushy (pentru fete) Pasul 8
    4. Tăiați benzi de ceară cu o pereche de foarfece. Folosind liniile pe care le-ați atras ca ghid, tăiați fâșiile mai subțiri din benzile de ceară mai mari. Faceți-le suficient de largi pentru a se potrivi și sub sprâncenele voastre. De asemenea, acestea ar trebui să fie suficient de largi pentru a aplica și a elimina cu ușurință.
  • Amintiți-vă, veți fi blocați fâșiile de ceară pe marginile inferioare și superioare ale sprâncenei voastre. Ceara suplimentară de pe bandă trebuie să se odihnească pe pleoapă și pe frunte, nu pe sprâncenele voastre.
  • Înainte de a aplica benzile de ceară, este o idee bună să curățați zona din jurul sprâncenelor cu o curățare ușoară a feței. Curățarea zonei sprâncenei înainte de ceară reduce șansa de umflare. Puteți folosi un astringent blând sau produsul dvs. de curățare a feței preferate.
  • Imagine intitulată Fix sprâncene bushy (pentru fete) Pasul 9
    5. Aplicați banda de ceară cu degetul. Netezi banda de ceară peste părul pe care doriți să îl eliminați. Apoi, scoateți banda într-o mișcare rapidă în direcția opusă creșterii părului. Evitați să-l trageți încet. Acest lucru poate fi dureros și nu veți scoate cât mai multe fire de păr.
  • S-ar putea să experimentați o roșeață după ce ceară, dar nu vă faceți griji. Aplicați gheață sau o pungă de ceai rece pentru a reduce orice roșeață sau umflare în câteva minute.
  • Imagine intitulată Fix sprâncene bushy (pentru fete) Pasul 10
    6. Calmează zona cerată. Puteți utiliza crema de hidrocortizon pentru a calma iritarea și inflamația sau pentru a aplica o loțiune bazată pe Aloe. Dacă aveți ceară reziduală pe zona sprâncenei, o puteți curăța cu ulei de bebeluș sau vaselină.
  • Uleiul de măsline funcționează, de asemenea, excelent pentru a elimina ceara reziduală de pe piele.
  • Metoda 3 din 4:
    Trimirea sprâncenelor bushice cu foarfece
    1. Imagine intitulată Fix sprâncene bushy (pentru fete) Pasul 11
    1. Utilizați foarfece pentru a tăia părul de păr. Este obișnuit să aveți părul de sprâncene care se lipesc sau nu se încadrează în formă de forma preferată a sprancenelor. Din fericire, foarfecele sunt o modalitate ușoară de a corecta această problemă, deoarece puteți să vă prindeți părul ofensator pentru a vă ajuta să mențineți forma frunții dvs.
    • Nu încercați să vă modelați sprancenele cu doar foarfece. Dacă doriți să schimbați forma frunții dvs., va trebui să vă faceți griji sau să vă ceară sprâncenele.
  • Imagine intitulată Fix sprâncene bushy (pentru fete) Pasul 12
    2. Utilizați o pensulă pentru sprâncene (spolirie) pentru a vă înfrunta sprâncenele. De asemenea, puteți utiliza un pieptene dințate fine dacă nu aveți o perie de sprâncene. Neatening sprâncenele dvs. mai întâi vă permite să vedeți părul excesiv de lungi care trebuie să fie tăiat. Evitați periajul sau pieptarea sprâncenelor în direcții pe care nu le stabilesc în mod natural.
  • O perie de sprânceană este numită spoolie și seamănă cu o baghetă de rimel.
  • S-ar putea să terminați cu o formă ciudată care nu se va lăsa plat dacă vă periați sprâncenele într-o direcție pe care nu o cresc în mod normal.
  • Imagine intitulată Fix sprâncene bushy (pentru fete) Pasul 13
    3. Periați colțul interior al sprâncenei în sus și spre exterior. Începutul sprancenei tale este partea care se ridică cu nasul. Căutați fire de păr care sunt mai lungi decât celelalte, pe care le puteți tăia. Alternativ, ia în considerare dacă doriți să vă tăiați întreaga frunte prin /8 inch (0.32 cm) pentru a crea o frunză neater.
  • Imagine intitulată Fix sprâncene bushy (pentru fete) Pasul 14
    4. Apăsați în jos pe fire de păr cu degetul sau spoolie și tăiați-le. Utilizați foarfecele pentru a elimina capetele firelor de păr la lungimea dorită. Aruncați o privire în oglindă pentru a vedea cum se formează sprancena dvs. Snip Orice fire de păr care rămân.
  • Nu încercați să tăiați fire de păr care nu sunt ținute în poziție de un spoolie sau cu degetul, deoarece vă puteți tăia în mod accidental părul prea scurt.
  • Imagine intitulată Fix sprâncene bushy (pentru fete) Pasul 15
    5. Periați arcul în direcția creșterii părului. Utilizați spoolie-ul pentru a netezi părul, astfel încât să puteți vedea care sunt fire de păr mai lungi decât celelalte. Arcul sprancenei are de obicei cele mai lungi fire de păr, dar nu doriți să le tăiați scurt, deoarece arcul este cea mai dramatică parte a frunții dvs.
  • Arcurile de sprâncene atrag cea mai mare atenție, deci este important să continuați cu atenție pentru a evita tăierea lor.
  • Imagine intitulată Fix sprâncene bushy (pentru fete) Pasul 16
    6. Îndepărtați părul arcului de sprâncene. Lucrați din centrul arcului spre exterior, spre urechea voastră. Țineți firele de păr cu spoilia sau cu degetul, apoi Snip. După două snips, periați sprancena, astfel încât să se întindă. Verificați sprancenele în oglindă pentru a vedea cum arată arcul. Continuați să tăiați arcul de sprâncene cu atenție până când este forma dorită.
  • Imagine intitulată Fix sprâncene bushy (pentru fete) Pasul 17
    7. Netezi coada sprâncenei cu pensulă pentru sprâncene. Amintiți-vă să o spălați în direcția pe care sprancea crește. Snip orice fire de păr care arata prea mult timp.
  • Coada de sprâncene liniază cu colțul exterior al ochiului.
  • După modelarea începutului și a arcului sprâncenei dvs., puteți găsi că coada nu are nevoie de prea multă tăiere. Doar tăiați firele de păr din coadă dacă este necesar.
  • Imagine intitulată Fix sprâncene bushy (pentru fete) Pasul 18
    8. Periați-vă sprâncenele în jos pentru a tăia marginile inferioare. Doriți să vă prindeți părul nedorit pe marginile inferioare ale sprâncenelor dvs. cu prudență, pentru a evita declanșarea părului prea mult.
  • Metoda 4 din 4:
    Taming sprâncene bushice
    1. Imagine intitulată Fix sprâncene bushy (pentru fete) Pasul 19
    1. Aplicați gel de sprâncene impermeabil cu o perie de machiaj chiș. În primul rând, periați sprancenele, astfel încât acestea să se așeze. Apoi, dați o cantitate mică de produs pe partea din spate a mâinii. DAB peria chișată în produs și trageți o linie sub sprâncene pentru a defini forma sa. În cele din urmă, amestecați gelul în sus în sprâncene, astfel încât să pară natural.
    • Unele branduri de gel de sprâncene vin cu un aplicator, caz în care nu ați avea nevoie de o perie chișată.
    • Periați sprâncenele cu o perie de sprâncene după aplicarea gelului, astfel încât acestea să arate natural.
    • S-ar putea să aplicați concealer sub sprâncenele dvs. pentru a ascunde orice defecte.
  • Imagine intitulată Fix sprâncene bushy (pentru fete) Pasul 20
    2. Utilizați hairpray, gel sau pomadă pentru a ține sprancenele în poziție. Periați sprancenele, astfel încât acestea să se așeze. Apoi, pulverizați un pic de spray de păr pe deget sau puneți un gel sau pompadă pe deget. Rulați degetul peste sprâncenele pentru o așteptare care durează toată ziua.
  • De asemenea, puteți aplica sprancei de păr, gel sau pomadă la sprâncenele dvs. după aplicarea machiajului cu sprâncene întunecate.
  • Imagine intitulată Fix sprâncene bushy (pentru fete) Pasul 21
    3. Periați-vă părul de păr în poziție cu ografie clară. Mascara funcționează ca un gel de sprâncene pentru a ține sprancenele în poziție. Scoateți bagheta de la Mascara și aplicați produsul de la început la coada sprâncenelor într-o mișcare ascendentă.
  • Împingerea părului de păr în sus cu bagheta de rimel tinde să-i facă să pară îngrijite, mai ales dacă au fost tăiate sau tweezed.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Pentru o fixare rapidă și ușoară a sprâncenei, aplicați gel de frunte clară. Gelul este formulat pentru a menține sprâncenele groase după ce le-ați pieptănat în forma dorită. Dacă nu aveți gelul de frunte, pulverizați un pic de păr pe o periuță de dinți veche și pieptene prin sprâncenele voastre.
  • De asemenea, puteți să vă modelați sprâncenele cu machiaj de culoare închisă. Luați o perie sprâncene și aplicați cu atenție machiajul de culoare închisă. Puteți utiliza o perie profesionistă de sprâncene și cea care vine cu machiajul pentru sprâncene. DAB periați în machiaj și dați-o peste sprâncene, umplând în spațiu. Vrei să completezi întreaga sprânceană, astfel încât să arate plin și natural.
  • Avertizări

    Evitați plasarea benzilor de ceară direct pe sprâncenele. Benzi de ceară trebuie folosite pentru a modela numai marginile exterioare ale sprâncenelor dvs. Dacă faceți o greșeală și puneți banda de ceară direct pe sprâncene, va trebui să vă rupeți părul tău. Poate dura ceva timp să crească înapoi.
  • Dacă nu sunteți sigur că ați vorbit sprâncenele pe cont propriu, luați în considerare să mergeți la un profesionist. Ceara poate să vă zdrobească sau să vă deterioreze pielea dacă nu sunteți familiarizați cum să o faceți în mod corespunzător.
  • Evitați să vă radeți sprâncenele. Acest lucru poate duce la fire de păr și miriște, pe măsură ce părul cresc înapoi. De asemenea, este posibil să decolați prea mult.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Trimirea sprâncenelor bushice cu foarfece

    • Foarfece
    • Stencilul sprâncenelor, opțional
    • Creion de machiaj, opțional

    Modelarea sprâncenelor cu pensete

    • Creionul de machiaj
    • Pensetă

    Folosind benzi de ceară pentru a forma sprâncene bushice

    • Benzi de ceară
    • Pix
    • Foarfece

    Taming sprâncene bushice

    • Gel de sprâncene, opțional
    • Hairspray, opțional
    • Ștergeți Mascara, opțională
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar