Cum să te simți mai bine la super smash bros melee

S-ar putea să aveți un prieten care vă bate întotdeauna, sau doriți să vă îmbunătățiți mai bine. Oricum, acesta este locul de a fi!

Pași

Metoda 1 din 2:
Materialul începătorului
  1. Imaginea intitulată Obțineți mai bine la Super Smash Bros Melee Pasul 1
1. Cunoașteți rețeaua dvs. Șansele sunt, ați găsit un principal, poate doi sau chiar trei! Dar doriți să știți că rețeaua dvs. în interior și în afara. Cine sunt bune împotriva, care sunt răi împotriva tuturor lucrurilor bune.
  • Imaginea intitulată Obțineți mai bine la Super Smash Bros Melee Pasul 2
    2. Cunoașteți mișcarea de bază a fiecărui alt personaj din joc. Veți dori să știți ce poate face fiecare personaj. Mergând într-un meci împotriva unui personaj cu mișcări pe care nu le-ați mai văzut înainte, cu mult mai puțin știu ce fac vor reduce sever șansele dvs. de a câștiga.
  • Imaginea intitulată Obțineți mai bine la Super Smash Bros Melee Pasul 3
    3. Pregătiți-vă pentru a improviza. Fiecare meci este diferit. Așteaptă ca orice să se întâmple.
  • Imaginea intitulată Obțineți mai bine la Super Smash Bros Melee Pasul 4
    4. Practică, practică, practică. Asta e tot ce trebuie să spun.
  • Metoda 2 din 2:
    Material avansat
    1. Imaginea intitulată Obțineți mai bine la Super Smash Bros Melee Pasul 5
    1. Aflați cum să faceți ceva. Shortping Shortping vă permite să aterizați antene foarte repede de la sol. Câteva exemple sunt scurte într-un ganondorf sau Falco Dair.
    • Shortping Shortping, cum o faci? Shortping Shopping se realizează prin atingerea rapidă a butonului X sau Y sau prin împingerea rapidă a analogului. Veți ști dacă vă înmuiați scurt dacă săriți semnificativ "mai scurt" atunci în mod normal, faceți.
  • Imaginea intitulată Obțineți mai bine la Super Smash Bros Melee Pasul 6
    2. Încercați dansarea dansului. Dash Dancing se face prin mișcarea rapidă a stick-ului analogic stânga și dreapta în mod repetat foarte repede. Când ar trebui să dai dansul depinde de cât de des sunteți "permanent". De-a lungul unui meci, când stați în picioare idly, ar trebui să dați dansul, deoarece puteți face multe lucruri dintr-un dans de bord, cum ar fi apucarea, sărituri și etc. În plus, se intimidează adversarul tău.
  • Imaginea intitulată Obțineți mai bine la Super Smash Bros Melee Pasul 7
    3. Utilizați anularea L. Anularea L Reduce cantitatea de lag pe care o primiți după efectuarea unei aeriene și aterizării pe teren.
  • Dacă doriți să L-anulați, după ce ați efectuat o antenă, apăsați pur și simplu orice buton de ecran înainte de a lovi solul.
  • Imaginea intitulată Obțineți mai bine la Super Smash Bros Melee Pasul 8
    4. Face unele wavesashinging. WaveSashing este o tehnică folosită pentru a permite jucătorilor să efectueze mișcări de sol în timp ce se deplasează orizontal pe pământ.
  • Acest lucru este realizat prin hopping scurt și apoi imediat aerul în diagonală în pământ.
  • sfaturi

    Găsiți PRO Players care joacă același principiu ca și dumneavoastră și vizionați videoclipuri despre acest joc în turnee. Nu numai că este distractiv să vizionați principalul dvs. ființă utilizată de un jucător profesionist, puteți învăța, de asemenea, unele tactici noi.
  • Nu se rostogolește întotdeauna. Dacă te rogi în mod constant, vei fi pedepsit pentru asta. La sfârșitul unei role, sunteți vulnerabili și nu puteți face nimic pentru a vă apăra. Jucătorii inteligenți, dacă vă văd că vă plimbați foarte mult, veți începe să preziceți dacă vă veți întoarce și nu veți profita de dvs "neajutorat" Statul după o mișcare și aterizează mișcările greu de lovit care sunt în mod normal dificil de ateriza.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar