Cum să distrugeți un goomba în super mario bros

Goombas apare în aproape toate Super Mario Bros. Versiuni de joc. Ele apar ca ființe asemănătoare cu ciupercă brună care se învârte în multe dintre nivelurile jocului. Ei sunt cei mai slabi adversari din meci și pot fi uciși folosind mai multe moduri diferite, toate aplicabile în ambele versiuni 2D și 3D ale jocului. Din moment ce Super Mario Bros. este disponibil pentru NES și Wii / Wii U, controalele au fost furnizate pentru ele în paranteze respectiv. Pentru emulatori și console DS, comenzile sunt practic aceleași cu consola NES.

Pași

Metoda 1 din 4:
Jumping pe Goombass
  1. Imagine intitulată Distruge un Goomba în Super Mario Bros Pasul 1
1. Uită-te la Gooms. Ca Mario sau Luigi (oricare dintre caracterele pe care le jucați) călătorește nivelurile jocului, el va fi în cele din urmă confruntat cu Goombas. Goombas arata ca ciuperci maronie cu sprancene bushice si o pereche de colti care germina din maxilarul inferior.
  • Imagine intitulată Distruge un Goomba în Super Mario Bros Pasul 2
    2. Așteptați ca un goomba să se apropie. Goombas au picioare scurte, deci nu sunt foarte rapide. Când se îndreaptă spre Mario, trebuie doar să stea în picioare și să aștepte până când Goombas este doar un salt (aproximativ 1 spațiu bloc).
  • Imagine intitulată Distruge un Goomba în Super Mario Bros Pasul 3
    3. Sari pe goomba. Jumping pe un Goomba este cea mai de bază mișcare pentru a-l distruge. Pentru a face acest lucru, apăsați a pentru NES / DS / Emulator și 2 pentru Wii / U. Acest lucru va aplatiza goomba la sol, distrugându-l în mod eficient.
  • Metoda 2 din 4:
    Folosind puterea de incendiu la Gooms
    1. Imagine intitulată Distruge un Goomba în Super Mario Bros Pasul 4
    1. Dobândi o floare de incendiu. Floul Flower este o putere care dă lui Mario sau lui Luigi puterea de a arunca mingi de foc la dușmani. Sunt ascunse în lumile Super Mario Bros., și pot fi obținute în mod diferit în funcție de versiunea jocului. Dacă Mario obține această putere, aveți grijă de ea - este foarte utilă!
    • Mario își va pierde puterea de foc dacă un inamic îl atinge.
  • Imagine intitulată Distruge un Goomba în Super Mario Bros Pasul 5
    2. Focul acordă Gooms. Spre deosebire de metoda de sărituri, nu trebuie să așteptați ca un Goomba să se apropie. De îndată ce vedeți unul, focul cu bilele de foc folosind B sau Y.
  • Metoda 3 din 4:
    Bumping Goombas din dedesubt
    1. Imagine intitulată Distruge un Goomba în Super Mario Bros Pasul 6
    1. Intrați sub margine pe care Goomba este pe. Cele mai multe gooms pe margini doar du-te înapoi și de lungă durată a marginii. Intrați sub una dintre blocurile de margine pe care le puteți rupe.
  • Imagine intitulată Distruge un Goomba în Super Mario Bros Pasul 7
    2. Apăsați blocul de sub Goomba. De îndată ce Goomba se află pe blocul Mario este dedesubt de dedesubt (A pentru NES / DS / Emulator- 2 pentru Wii / U). Acest lucru va distruge în mod eficient Goomba.
  • Metoda 4 din 4:
    Aruncând lucruri la Gooms
    1. Imagine intitulată Distruge un Goomba în Super Mario Bros Pasul 8
    1. Obțineți un articol pentru a arunca la un goomba. În versiunile 2D ale jocului, puteți arunca cochilii Koopa la ei. În Super Mario 64 DS, puteți arunca chiar și Bob-OMB-uri la Gooms. Pentru a obține o coajă de koopa, săriți pe un koopa - acest lucru îl va face să se ascundă sub coajă. Ridicați Koopa, apropiindu-vă și apăsați / HOLD B (pentru Wii / U, abordați carcasa și apăsați / țineți apăsat 1).
    • De asemenea, puteți ridica Bob-Ombs în același mod, dar asigurați-vă că sunteți aproape de un Goomba, deoarece Bob-OMB-uri sunt activate odată ce îl atingeți.
  • Imagine intitulată Distruge un Goomba în Super Mario Bros Pasul 9
    2. Mergeți lângă un goomba. Sau în cazul purtării unui bob-OMB, alerga la un goomba! Continuați să apăsați butonul B sau 1 pentru a ține coaja sau bob-OMB pe măsură ce vă apropiați de un goomba.
  • Imagine intitulată Distruge un Goomba în Super Mario Bros Pasul 10
    3. Aruncați elementul la el. Odată ce sunteți aproape, și nu există niciun obiect între Mario și Goomba, eliberați butonul B sau 1. Acest lucru va trimite elementul care zboară, lovind pătratul Goomba în față, distrugându-l.
  • sfaturi

    În versiunile 2D ale jocului, dacă există mai multe Goomas aproape împreună și apropiați de Mario, puteți efectua un salt de lanț pentru a le distruge pe toți într-un singur drum. Pentru a face acest lucru, așteptați până când Goombasii sunt aproape, atunci au un salt Mario pe primul Goomba în timp ce apăsați butonul Direcțional pentru a vă deplasa înainte. Eliberați butonul Jump și pur și simplu au continuat să continuați înainte de toate celelalte Goomas.
  • Uneori Goombas va merge direct pe platforme în gropi, dacă vedeți un goomba lângă o margine, lăsați-o să se plimbe în groapă și se va distruge.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar