Cum se fixează lacesul de încălțăminte inegal

Pe măsură ce umbli, picioarele tale pun presiune asupra pantofilor tăi. Acest lucru poate trage sau împinge curele într-o parte sau cealaltă și vă poate lăsa în cele din urmă cu laces care nu se potrivesc în partea de sus a pantofului. Din fericire, aceasta nu este o afacere mare dacă diferența este de numai 1-2 inci (2.5-5.1 cm) Deoarece în mod normal, puteți rezolva problema fără a elimina șireturile. Dacă și lacesul este într-adevăr neuniform, probabil că trebuie să-i luați și le-ați redactat.

Pași

Metoda 1 din 2:
Fixarea diferențelor minore
  1. Imagine intitulată Fixați curele de încălțăminte inegale Pasul 1
1. Trageți pe dantelă care este mai scurtă. Pentru a începe, anulați nodul dacă pantoful dvs. este legat. Apoi, remorcă pe dantelul mai scurt pentru a face să se întoarcă împotriva limbii.
  • 2. Urmăriți partea mai scurtă a încălțămintei pe ochi. Odată ce încălțămintea este taut, este ușor să-l urmați până la baza pantofului. Dacă nu puteți spune destul, utilizați degetul pentru a urma dantela scurtă prin fiecare ochi până când ajungeți în josul pantofului.
  • Ochelele sunt găurile pe care le trec curelele tale.
  • Imagine intitulată Fixul de pantofi inegali Pasul 3
    3. Identificați ce ochiul ține partea mai scurtă a încălțămintei în poziție. Odată ce urmăriți partea mai scurtă prin toate ochiurile, veți da seama ce ochi de pe fund este deținerea jumătății mai scurte în poziție. Prin reglarea acestui dantelă de fund, puteți schimba lungimea lacesului dvs. în partea de sus.
  • 4. Trageți mai mult jumătate din shoelace un pic pentru a crea niște slăbiciune. Pe ochiul de fund, trageți mai mult jumătate din shoelace până puțin pentru a crea niște slăbiciune. Slăbiți-vă șifonul mai sus dacă nu îl puteți trage deloc. Să creați suficientă slăbiciune pentru a se potrivi cu discrepanța dintre lacesul din partea de sus.
  • Cu alte cuvinte, dacă lacesul dvs. sunt oprite de 1.5 inci (3.8 cm) în partea de sus, creați 1.5 inci (3.8 cm) de slăbiciune în ochiurile de jos.
  • 5. Trageți dantelul mai scurt până la partea superioară a pantofului. Odată ce ați creat slăbiciunea, trageți pe jumătate scurta departe de pantof până când dantelul din ochiurile de jos este întins. Apoi, continuați să trageți jumătatea scurtă a dantelă până la partea superioară a pantofului pentru ao face mai mult. Odată ce ajungeți în partea de sus, lacesul dvs. vor fi chiar chiar!

    Bacsis: Dacă vă opriți doar puțin, ajustați slăbiciunea în curele de lângă vârf până când le puteți trage strâns și le puteți face chiar și.

  • Metoda 2 din 2:
    Re-nu-ți pantofii
    1. Imagine intitulată Fixați curele de încălțăminte inegale Pasul 6
    1. Luați curele din pantofii dvs. Ia-ți pantofii dacă le poți purta și anula orice noduri. Apoi, începând din partea de sus, trageți lacesul prin fiecare ochi din pantoful dvs. pentru a le scoate.
    • Ocânele sunt găurile mici care țin lasele în poziție.

    Bacsis: Dacă lacesul dvs. sunt puțin vechi sau uzate, acesta este momentul perfect pentru a arunca niște dale noi în!

  • 2. Fileaza dantela prin ochiurile din partea de jos. Luați-vă pantoful și lăsați-l cu mâna pentru a elimina orice riduri. Apoi, glisați pantoful prin ochii de la rândul de jos. Continuați să alunecați pantoful până când mijlocul pantofului se află între ochiurile de pe fundul pantofului.
  • 3. Trageți lacesul în sus și ajustați-le până când sunt chiar. Țineți fiecare dantelă în mâinile separate. Ridicați-le în același timp și în același unghi. Țineți sfaturile împreună. Glisați lacesul pe o parte sau pe altul până când fiecare parte are aceeași lungime.
  • Dacă lacesul sunt chiar în partea de jos, aproape întotdeauna să fie chiar în partea de sus. Cu excepția cazului în care vă dantați o parte să fie mult mai slăbiți decât cealaltă, nu ar trebui să intrați în probleme.
  • 4. Re-danteaza pantofii dvs. prin lucrul pe ochi unul la un moment dat. Acum este timpul să terminați Lustruirea pantofilor. Puteți face a dantelă tradițională prin rularea fiecărui dantelă la următoarea ochi pe partea opusă sau utilizați un alt model pentru a vă dantea pantofii. Cu toate acestea, o faci, asigurați-vă că alternează între fiecare parte în timp ce vă dantează pantoful. În acest fel, veți asigura că fiecare parte rămâne chiar și egală pe măsură ce lucrați în sus.
  • Puteți merge la dantelă dreaptă prin rularea încălțămintei prin ochi pe aceeași parte și tragându-le direct. Săriți un ochi pe fiecare parte pentru a seta dărurile pe diferite ochi și alternativ între a sări peste fiecare parte până când lacesul se află în partea de sus.
  • Puteți face un dantelă triplă x prin a sări peste un rând de ochi. Apoi, trageți fiecare parte a încălțămintei prin ochi sub ea înainte de a repeta procesul. Continuați să faceți acest lucru până când aveți trei forme X în mijlocul pantofului dvs.
  • Pentru a adăuga lacuri de lattice, trageți pantoful prin ochiul de fund. Apoi, trageți fiecare parte prin ochii direct deasupra lui pe aceeași parte. Treci peste 3 găuri și trageți șiretile din centrul pantofului. Apoi, trageți fiecare parte prin gaura de deasupra ei și trageți-o în diagonală până la cealaltă parte. Repetați acest proces până când umpleți cele 3 găuri pe care le-ați omis și terminați cu șireturile drepte din partea de sus.
  • sfaturi

    Lantele tind să vină neuniform în mod natural în timp. Pe măsură ce mergeți, presiunea de la picioarele voastre împinge lasele pe o parte sau pe alta. Nu faceți nimic, în special pentru a face acest lucru să se întâmple.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar