Cum de păr plat de fier scurt

Flat călcând părul dvs. poate fi dificil, mai ales dacă părul tău este scurt. Dar, cu puțin prudență și instrumentele potrivite, părul dvs. scurt poate fi ușor îmblânzit. Trebuie să țineți cont întotdeauna că excesul de căldură vă poate deteriora părul și că îndreptarea moderată a frecvenței este cel mai sigur pariu pentru prevenirea deteriorării.

Pași

Partea 1 din 2:
Pregătiți-vă părul pentru îndreptare
  1. Imagine intitulată Flat fier scurt Pasul 1
1. Găsiți fierul plat potrivit pentru dvs. Diferitele stiluri de fier plat sunt destinate în scopuri diferite. Părul care este deosebit de scurt și / sau amendă poate beneficia de precizia oferită de un fier plat subțire. Placa de dimensiuni mai subțiri va fi mai manevrabilă, ceea ce poate duce la îndreptarea mai eficientă în timp ce scade șansele de a fi ars.
  • Imagine intitulată Flat de fier scurt Pasul 2
    2. Achiziționați consumabile necesare. Dacă nu aveți un fier plat adecvat, va trebui să cumpărați unul la un boutique local sau să împrumut unul de la un prieten. De asemenea, veți avea nevoie de un produs de protecție la căldură pentru a împiedica deteriorarea părului de căldură excesivă și perii pentru a ajuta la styling și uscare prin suflare.
  • Imagine intitulată Flat fier scurt Pasul 3
    3. Spala-ti parul. Uleiurile și orice murdărie care s-ar fi acumulat în părul dvs. ar putea provoca rezultate mai puțin de dorit atunci când călcați. Utilizați șamponul dvs. normal pentru a vă spăla bine părul. Clătiți-vă părul de șampon și urmați-l cu un condiționat profund, permițând ca acest lucru să rămână în părul dvs. pentru timpul recomandat pe etichetă și apoi clătiți încă o dată.
  • Imagine intitulată Flat de fier scurt Pasul 4
    4. Suflați-vă complet părul. Veți dori să faceți acest lucru cu atenție până când umiditatea ți-a lăsat părul în întregime. Părul umed de călcat poate duce la deteriorare. În timp ce vă usucă părul, aveți, de asemenea, o bună oportunitate de a combina sau de a peria orice încurcături sau snarls.
  • Imagine intitulată Fier de fier scurt Pasul 5
    5. Împărțiți părul în straturi. Pentru părul scurt, ați putea avea unul sau două straturi, în funcție de grosimea părului. Stratificarea părului este importantă deoarece creează chiar și secțiuni de păr, care vă va fi mai ușor de gestionat în timpul călcării. Acest lucru vă poate împiedica, de asemenea, să treceți accidental peste o secțiune pe care ați deja călcat, ceea ce poate provoca daune termice.
  • Strângeți părul în care vă înșelați pentru a vă scoate mai târziu capul și scoateți-l din când în timp ce lucrați la straturi inferioare.
  • Imagine intitulată Flat de fier scurt Pasul 6
    6. Pregătiți-vă fierul plat. Inspectați fierul plat pentru murdărie înainte de utilizare. Puteți curăța în mod eficient fierul plat în timp ce este deconectat și rece cu o cârpă curată umezită cu alcool de frecare. Ștergeți plăcile uscate cu o cârpă proaspătă, iar fierul plat trebuie să fie gata să se îndrepte.
  • Imagine intitulată Fier de fier scurt Pasul 7
    7. Încălziți-vă fierul. Ar trebui să existe câteva setări diferite disponibile pe fierul dvs. Deși nu există nici o regulă tare și rapidă pentru temperatură, deoarece părul fiecărui persoană va răspunde în mod diferit căldurii fierului dvs. plat, se aplică în general următoarele:
  • 250-300 ° pentru părul fin sau deteriorat.
  • 300-350 ° pentru păr mediu / mediu.
  • 350-400 ° pentru păr gros sau grosier.
  • Partea 2 din 2:
    Flat călcând părul tău scurt
    1. Imagine intitulată Flat de fier scurt Pasul 8
    1. Amintiți-vă produsul de protecție la căldură. Ar trebui să consultați mai întâi eticheta produsului dvs., deoarece marca dvs. de protecție împotriva căldurii poate avea instrucțiuni speciale. Majoritatea protecțiilor de căldură trebuie aplicate pe părul umed, care a fost deja condiționat de adâncime, deci este un moment bun pentru a administra acest produs este după spălarea părului.
  • Imagine intitulată Flat de fier scurt Pasul 9
    2. Fier breton, dacă este cazul. Bang-urile sunt deja împărțite de la păr pe coroana și părțile laterale ale capului și sunt ușor de văzut, făcând acest loc minunat pentru a începe. Lucrați-vă calea de la rădăcină la vârful părului.
  • În funcție de curluia sau waviness-ul părului tău, este posibil să trebuiască să-ți conduci părul prin fier de câteva ori.
  • Dacă părul este suficient de lung, luați în considerare rularea unui pieptene prin părul dvs. și urmând-o cu îndreptătorul dvs.
  • Imagine intitulată Flat de fier scurt Pasul 10
    3. Îndreptați-vă de la stratul inferior la stratul superior în segmente. Luați stratul de jos în segmente și lucrați de la rădăcina părului până la capătul său, glisându-vă încet fierul plat în fiecare lungime de păr. Repetați acest proces de câteva ori până când atingeți rezultatul dorit.
  • ATENȚIE ATENȚIE Când călcați aproape de scalp sau urechi. Capetele încălzite ale fierului tău plat vă vor arde dacă nu sunteți atent.
  • Imagine intitulată Flat de fier scurt Pasul 11 ​​Pasul 11
    4. Deplasați secțiunile finalizate din calea dvs. Puteți clipi secțiunile părului îndreptat, folosind un clip de aligator sau cravată de păr. Acest lucru vă va face mai ușor să vă fierbeți fiecare secțiune în timp ce vă minimizați șansele de a vă călca inutil.
  • Imagine intitulată Flat Fier Hair Pasul 12
    5. Îndreptați părțile laterale ale capului. Va trebui probabil să clipiți straturile de sus ale părului pe părțile laterale ale capului, dacă nu ați făcut deja acest lucru. Începeți cu stratul inferior și în mișcări netede, trageți în mod constant fier prin segmente ale stratului de jos până când sunteți mulțumit.
  • Adunați părul finit împreună din drum și apoi eliberați următorul strat de păr de la stratul de sus neterminat pe care l-ați tăiat deoparte mai devreme.
  • Călcarea la un unghi din fața unei oglinzi vă poate oferi o vedere mai bună a părului pe care lucrați, permițându-vă să fiți mai precis atunci când îndreptați.
  • Imagine intitulată Flat fier scurt Pasul 13 Pasul 13
    6. Părul de coroană de fier vertical pentru volum. Părul din partea de sus (numit și coroana) din cap poate fi dificil de gestionat. Prin tragerea părului în sus spre tavan, veți da fierul plat mai bine accesul la rădăcinile părului acolo și veți îmbunătăți volumul părului.
  • Imagine intitulată Flat de fier scurt Pasul 14
    7. Fiți răbdători cu părul din spatele capului. Părul din spatele capului tău este greu de văzut și călcat poate fi ciudat. Împărțiți părul în spatele capului în mijloc vertical, apoi trageți-l în ambele părți ale capului. Acum puteți sta într-un unghi la o oglindă și aveți o vedere decentă a părului pe care vă îndreptați.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar