Cum de a alege acoperirea plăcii de călcat din dreapta

O consiliu bun de călcat ar trebui să dureze decenii sau chiar o viață. Cu toate acestea, o acoperire va trebui înlocuită la fiecare câțiva ani.De asemenea, este posibil să alegeți să actualizați capacul livrat împreună cu placa de călcat pentru a îmbunătăți calitatea sau eficiența lucrărilor de călcat.Găsiți cea mai bună acoperire pentru a potrivi bordul dvs., munca dvs. și hobby-urile dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Explorând opțiunile pentru capace
  1. Imagine intitulată Alegeți capacul plăcii de călcat din dreapta Pasul 1
1. Reflectă căldura pe țesătura pe care o călcați cu o acoperire metalică.Capacele metalice sunt fabricate din țesătură, dar suprafața expusă este țesută cu cupru.Acest lucru permite ca căldura fierului să fie reflectată înapoi în țesătura pe care o călcați, spre deosebire de căldura fiind absorbită atât de țesătura îmbrăcămintei, cât și de țesătura capacului plăcii de călcat.
  • Reflectând căldura înapoi pe îmbrăcămintea dvs. vă va accelera procesul de călcare.Poate fi, de asemenea, un economizor de energie, deoarece mai multă căldură este creată folosind mai puțină energie electrică și timp.
  • Imagine intitulată Alegeți capacul plăcii de călcat din dreapta pas cu pasul 2
    2. Asigurați-vă că elementul dvs. rămâne în loc cu un capac de masă fără alunecare.Capacul anti-alunecare este deosebit de util pentru proiectele de cusut și de quilting.Asigurați-vă că proiectul dvs. rămâne în loc de bord poate fi esențial pentru crearea cusăturilor drepte.
  • Imagine intitulată Alegeți capacul plăcii de călcat din dreapta Pasul 3
    3. Utilizați capacele de masă de călcat neobservate naturale pentru călcarea de zi cu zi.Aceasta este, de asemenea, o opțiune acractată pentru coasere și quilting. Hainele și țesăturile dvs. vor rămâne puse și nu vor aluneca în jurul sau în afara plăcii de călcat. Acestea sunt, de obicei, un material mai gros, cum ar fi pânza sau cârpa de rață, foarte durabile și lavabile.
  • Bumbacul va scoate dacă obțineți fierul prea fierbinte sau lăsați-l în jos pe suprafață pentru o perioadă lungă de timp. Deși mărcile de scorch pe coperta dvs. nu vă va afecta hainele, nu arată frumos și sunt aproape imposibil de spălat.
  • Unii producători și-au proiectat capacele de bumbac grele cu un strat respingător cu abur sub copertă pentru a vă oferi cele mai bune stiluri - fără suprafață de alunecare, cu căldură reflectată pentru ușurința de călcare.
  • Imagine intitulată Alegeți capacul plăcii de călcat din dreapta pas cu pasul 4
    4. Alegeți o acoperire cu o căptușeală greu simțită.Unele capace de masă de călcat sunt căptușite cu un pad de spumă.Padul de spumă își pierde adesea forma sau se deteriorează ușor.Căptușeala simțită este mai durabilă și își va menține forma.
  • Asigurați-vă că căptușeala este suficient de groasă pentru a crea un tampon între îmbrăcămintea dvs. și placa de călcat perforată, astfel încât plasa de plasă a plăcii să nu se transfere la îmbrăcămintea dvs.Cele mai multe tampoane sunt între patru și opt milimetri groși.
  • Dacă găsiți capacul perfect, dar nu vă place paddingul, puteți adăuga întotdeauna propriul dvs. Magazinele de țesături vinde spumă de tapițerie și simțită de curte.Puteți tăia acest lucru pentru a se potrivi în partea de sus a plăcii dvs., apoi plasați capacul pe partea de sus.
  • Unii oameni păstrează vechea acoperire ca o căptușeală și plasați cea nouă pe partea de sus.
  • Simțit este un material organic și nu conține substanțele chimice care pot fi utilizate în umplutura spumei.
  • Imagine intitulată Alegeți capacul plăcii de călcat din dreapta pas cu pasul 5
    5. Scapă de orice acoperire veche de masă de călcat care pot fi făcute cu azbest.Azbestul a fost folosit pe scară largă până în anii 1960.A fost considerat un material miracol prin faptul că a fost rezistent la foc și durabil.Din acest motiv, albul alb, o formă de azbest, a fost utilizat în mod obișnuit în producerea de acoperire a plăcii de călcat.De la anii `60, totuși, pericolele expunerii la azbest și legătura sa cu boli, au făcut azbest învechite și periculoase.
  • Dacă utilizați o copertă făcută după 1960, probabil că nu conține azbest.
  • Dacă eliminați azbest, trebuie să contactați Consiliul Local pentru instrucțiuni privind site-urile de eliminare specificate pentru materiale periculoase.
  • Partea 2 din 3:
    Găsirea potrivirii perfecte pentru placa de călcat
    1. Imagine intitulată Alegeți capacul plăcii de călcat din dreapta pas cu pasul 6
    1. Măsurați lățimea plăcii de călcat.Folosind o bandă de măsurare, măsurați lățimea plăcii de călcat.Asigurați-vă că măsurați placa la cel mai larg punct, care ar trebui să fie aproape de mijlocul plăcii.
    • Măsurați doar partea superioară a plăcii.Nu împachetați banda de măsurare în jurul părților laterale ale plăcii.
  • Imagine intitulată Alegeți capacul plăcii de călcat din dreapta Pasul 7
    2. Găsiți lungimea plăcii de călcat.Măsurați placa de la nas la coadă utilizând o bandă de măsurare. Nu includeți accesorii cum ar fi o placă de odihnă de fier atunci când măsurați lungimea plăcii dvs.
  • Cunoașterea lungimii consiliului dvs. va fi cea mai utilă.Unele capace pot potrivi diverse lățimi folosind elastice sau drawstring, dar capacul trebuie să ajungă la ambele capete ale plăcii.
  • Imagine intitulată Alegeți capacul plăcii de călcat din dreapta Pasul 8
    3. Determinați forma nasului plăcii de călcat.Diferite plăci de călcat sunt create cu o varietate de nasuri în scopuri diferite.Veți dori să știți dacă bordul dvs. are un nas rotunjit, conic sau blunt pentru a găsi o acoperire cu potrivirea corectă.
  • Imagine intitulată Alegeți capacul din dreapta al plăcii de călcat Pasul 9
    4. Luați măsurătorile la magazin când faceți cumpărături pentru o copertă.Multe capace vin într-o dimensiune standard care se potrivește celor mai multe plăci de călcat, dar este util să aveți măsurătorile la îndemână pentru a vă asigura că capacul dvs. se potrivește cu bordul dvs.Acest lucru este util în special pentru plăci de călcat care sunt o formă sau o dimensiune ciudată.
  • Dimensiunea capacului trebuie să fie listată pe ambalaj.Se potrivește dimensiunea enumerată la măsurătorile dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Alegerea funcțiilor de bonus pentru acoperirea dvs
    1. Imagine intitulată Alegeți capacul din dreapta al plăcii de călcat Pasul 10
    1. Atașați capacul la placa de călcat cu o remiză.Dacă ați măsurat corect placa și ați găsit o capac perfectă, ar trebui să se potrivească confortabil pe bord și nu Pucker.Unele coperți vor veni, de asemenea, cu o remiză pentru a ajuta la CINCHING acoperirea perfect la bord.
    • Drawstrings poate fi mai ușor de utilizat decât o acoperire elastică dacă aveți o odihnă de fier atașată la placa de călcat.Drawstring-urile pot fi lucrate între bord și restul de fier mai ușor decât marginea elastică.
  • Imagine intitulată Alegeți capacul plăcii de călcat din dreapta Pasul 11
    2. Alunecați capacul peste bord cu ușurință cu tăierea elastică.Spre deosebire de drawstring-uri, care se leagă și se află în partea de jos a plăcii, unele capace sunt realizate cu o bandă elastică în jurul marginii.Acest lucru asigură că capacul se potrivește confortabil, păstrând în același timp marginile curate și curate.
  • Dacă aveți o odihnă de fier, scoateți restul de fier înainte de alunecarea capacului, apoi readuceți restul de fier cu capacul în poziție.
  • Imagine intitulată Alegeți capacul plăcii de călcat din dreapta pas cu pasul 12
    3. Alegeți o copertă care vă satisface estetica.Multe capace de masă de călcat de bumbac vin într-o varietate de culori și design.Acest lucru vă poate face apel, mai ales dacă utilizați în mod regulat placa de călcat și lăsați-o înființată.
  • Unii oameni găsesc designul distragând atenția.Ele pot face mai dificilă vederea cusăturilor în îmbrăcăminte sau pentru a determina dacă ridurile au fost îndepărtate.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă doriți să încercați să achiziționați unul la un magazin departament, luați măsurătorile și un desen împreună cu dvs.
  • Mulți comercianții cu amănuntul on-line de acoperire a plăcii de călcat vor arăta o urmărire a modului în care suprafața plăcii arată, împreună cu măsurătorile capacului. Încercați să potriviți bordul dvs. la unul afișat în listare sau să apelați vânzătorului și să solicitați ajutor.
  • Dacă sunteți suficient de norocoși să cunoașteți producătorul și numărul de model al plăcii dvs., puteți apela producătorul pentru a ajuta la găsirea unui capac de înlocuire.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar