Cum să obțineți eevee în pokemon ruby

Eevee este un puternic Pokémon cu șapte evoluții diferite. În timp ce nu puteți găsi unul în mod normal în Pokémon Ruby, îl puteți transfera de la aruncat sau frunzeen. Dacă nu aveți acces la acele jocuri și jucați pe un emulator, puteți utiliza codurile de cheat pentru a găsi un eevee. Dacă jucați Omega Ruby, puteți găsi Eevee după ce ați bătut jocul.

Pași

Metoda 1 din 3:
Trading pentru Eevee (Ruby)
  1. Imagine intitulată 2237511 1
1. Obțineți un eevee în firit sau frunze. Singura modalitate legitimă de a obține un EEVEE în Pokémon Ruby este de a tranzacționa pentru cea pe care o puteți face în aruncată sau frunzeen. Nu este posibil să prindeți un eevee sau să primiți un eevee în orice alt mod fără a înșela. Dacă jucați Omega Ruby pentru 3DS, puteți prinde un eevee sălbatic. Consultați secțiunea de mai jos pentru detalii.
  • Puteți găsi eevee-ul în firit și frunzeen, mergând în camera de pe acoperișul condominii Cedonului. Veți găsi Eevee într-o minge de poke în cameră. Acesta este singurul eevee din oricare dintre aceste jocuri, și singura modalitate de a obține un eevee la Ruby.
  • Imagine intitulată 2237511 2
    2. Bate jocul în firit sau frunze. Va trebui să fi terminat jocul și să primiți POKEX-ul național în fircru sau frunzeen pentru a permite tranzacționarea cu Ruby.
  • Vedea Înfrângerea de elită patru în Pokemon aruncată sau frunzeen Pentru sfaturi despre bătăi de elită patru.
  • Imagine intitulată 2237511 3
    3. Conectați două sisteme GBA prin cablu de legătură. Nu puteți utiliza adaptorul wireless GBA la comerțul Pokemon.
  • Un sistem GBA trebuie să fi fost aruncat sau frunzeen care a îndeplinit cerințele de mai sus, iar celelalte trebuie să aibă Ruby.
  • Imagine intitulată 2237511 4
    4. Du-te la etajul al doilea al oricărui centru Pokémon în ambele jocuri. Veți putea tranzacționa între jocuri folosind centrele Pokémon. Fiecare jucător trebuie să meargă la etajul al doilea al oricărui centru din jocul lor.
  • Imagine intitulată 2237511 5
    5. Porniți procesul de tranzacționare. Discutați cu persoana din centrul camerei în fiecare joc și confirmați când vi se solicită să începeți să tranzacționați și să salvați jocul. Odată ce ați confirmat de câteva ori, veți fi dus în camera de tranzacționare.
  • Imagine intitulată 2237511 6
    6. Comerț cu eevee de la Firered / Leaffreen la Ruby. Utilizați computerul în mijlocul camerei pentru a configura comerțul. Selectați EEEEE de la sistemul de ardere / frunze și să îl comercializați la sistemul de rubin. Confirmați că doriți să finalizați comerțul.
  • Metoda 2 din 3:
    Cheating pentru Eevee (Ruby)
    1. Imagine intitulată 2237511 7
    1. Deschideți Pokémon Ruby în emulatorul dvs. GBA. Dacă jucați Ruby într-un emulator, puteți introduce cu ușurință codurile pentru a face EEVEE să apară. Unul dintre cele mai populare emulatori este VBA-M. Vedea Utilizați și configurați Visualboy Advance Pentru instrucțiuni privind instalarea și utilizarea acestuia.
    • Ruby va trebui să funcționeze pentru a intra în cheaturi pentru el.
  • Imagine intitulată 2237511 8
    2. Deschideți meniul cheats. Procesul variază în funcție de emulator, dar, în general, puteți face clic pe meniul Instrumente, selectați "Cheats," și apoi faceți clic pe "Lista de cheare."
  • Imagine intitulată 2237511 9
    3. Creați un ieftin nou. Apasă pe "Nou cheat" butonul și numele cheatului "Eevee." Acest lucru va face ușor găsirea mai târziu.
  • Imagine intitulată 2237511 10
    4. Inserați următorul cod în câmpul de cod. Copiați și lipiți următorul cod pentru a intra în cheat eevee.
    39E924C4 4136A9DD
    4B78A144 F02E1187
  • Imagine intitulată 2237511 11
    5. Salvați cheat și reveniți la joc. Cheat va fi activat automat și nu va trebui să reporniți.
  • Imagine intitulată 2237511 12
    6. Mergeți în iarba înaltă până când întâlniți un Pokemon. Cu cheat activat, toate Pokémon pe care le întâlniți vor fi eevees. Eevee va fi același nivel general ca și Pokémon pe care îl întâlniți în mod normal în acea zonă.
  • Imagine intitulată 2237511 13
    7. Capturați Eevee. Odată ce întâlniți eevee, îl puteți captura mult ca și cum ați fi vreun pokemon. Să-și coboare sănătatea și să arunce bilele de poke la ea odată ce este scăzută. Dacă bateți accidental, puteți merge până când vă întâlniți cu altul.
  • Imagine intitulată 2237511 14
    8. Dezactivați codul după ce ați primit eevee. Veți continua să întâlniți EEVES până când dezactivați codul. Deschideți din nou fereastra Listă de cheare și debifați caseta de lângă codul dvs. EEVEE pentru a vă întoarce jocul la operațiunea regulată.
  • Metoda 3 din 3:
    Capturarea Eevee (Omega Ruby)
    1. Imagine intitulată 2237511 15
    1. Înfrângerea sau capturarea grodonului. Acest lucru se întâmplă spre sfârșitul povestirii, chiar înainte de ultima sală de gimnastică. Odată ce ați capturat groudon, Pokémon ascuns în jurul terenului va începe să apară, inclusiv Eevee.
  • Imagine intitulată 2237511 16
    2. Cap la ruta 116. Puteți găsi un eevee pe Route 116. Spre deosebire de Pokemon Regular, Eevee este un Pokémon ascuns pe acest traseu, ceea ce înseamnă că va apărea la întâmplare și va trebui să-l urmăriți. Traseul 116 Conectează orașul Rustboro și Tunelul Rusturf.
  • Imagine intitulată 2237511 17
    3. Deschideți ecranul de progres Pokémon pe DexNav. Aceasta este vizualizarea implicită pentru ecranul inferior și arată o hartă a zonei și Pokémon pe care l-ați prins.
  • Imagine intitulată 2237511 18
    4. Umblați până când întâlniți un Pokemon ascuns. Veți auzi strigătul său și veți vedea tufișul sau țiglă de iarbă este în mișcare. De asemenea, veți fi alertați pe DexNav de o pictogramă de lupă.
  • Imagine intitulată 2237511 19
    5. Furișați pe pokemon ascuns. Împingeți ușor stick-ul dvs. de control spre Pokemon ascuns, astfel încât să nu vă surprindeți. Nu poți fi pe bicicletă sau pe patine și nu poți folosi tamponul de direcție.
  • Imagine intitulată 2237511 20
    6. Identificați pokemonul ascuns. Există trei posibile Pokémon ascunse pe ruta 116, deci există o șansă de 33% pe care o va fi eevee. S-ar putea să puteți vedea o parte din Eevee lipind din iarbă și veți primi confirmarea pe DexNav atunci când ajungeți în 4 guni.
  • Imagine intitulată 2237511 21
    7. Lupta și captura eevee ascunsă. Dacă reușiți să vă furișezi pe Eevee, puteți începe o luptă cu ea. Veți putea să o prindeți ca și cum ați fi orice Pokémon prin scăderea sănătății și aruncarea bilelor de poke. Eevee va fi nivelul 8.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar