Cum să prindeți latias în pokemon fire red

Latias este un dragon de tip dual / legendary psihic Pokemon. Latias nu poate fi prins în Pokémon aruncat, dar puteți obține unul legitim prin tranzacționarea acestuia de la safir, Ruby sau Emerald. Dacă nu aveți aceste jocuri sau nu cunoașteți pe nimeni care să facă comerț cu dvs., va trebui să trișezi pentru a obține Latias în firit.

Pași

Metoda 1 din 2:
Comercializare pentru Latias
  1. Imagine intitulată 4062315 1
1. Să înțeleagă de ce trebuie să tranzacționați. numai Calea de a obține în mod legitim la Latias în jocul dvs. aruncat este de a tranzacționa de safir, Ruby sau Emerald. Latias nu poate fi prins în sălbăticie în aruncată dacă nu introduceți un cod de cheat utilizând un dispozitiv de cheat de codebreaker sau un emulator.
  • Imagine intitulată 4062315 2
    2. Găsiți pe cineva cu un latil la comerț, sau prindeți-vă într-un alt joc. Este mai ușor să prindeți Latias în safir și smarald. În Ruby, veți avea nevoie de un bilet de eveniment care nu mai este disponibil.
  • Pentru a prinde Latias în Sapphire sau Emerald, va trebui să învingeți mai întâi elita patru. După ce a învinge elita patru, va trebui să urmăriți Latias în jos, ceea ce poate dura mult timp, deoarece apare la întâmplare pe hartă. Odată ce ați urmărit Latias, utilizați-vă mingea Master pentru ao captura sau a urca sănătatea în jos și folosește bilele ultra. Vedea Acest ghid Pentru instrucțiuni detaliate privind capturarea Latiasului în safir și aici pentru instrucțiuni în Emerald.
  • Dacă veți fi tranzacționați pentru cineva Latias, va trebui să puteți oferi ceva la fel de rar în schimb. Legendari precum RayquaZa, Groudon, Kyogre, Deoxys și Mew Totul fac un stoc comercial bun. De asemenea, puteți oferi să comercializați o echipă completă de Pokémon bine pregătit în schimbul unei singure laturi.
  • Imagine intitulată 4062315 3
    3. Bate elita patru în firit. Înainte de a putea tranzacționa Pokémon de la safir, Ruby sau Emerald, va trebui să învingeți elita patru în aruncată. După ce a învinge elita patru, va trebui să obțineți rubinul de la mt. Ember, safir din Valea Ruinei, și safirul în lunca de cinci insule.
  • Imagine intitulată 4062315 4
    4. Conectați cele două jocuri. Veți avea nevoie de două console de Gameboy Advance (GBA) pentru a tranzacționa între jocuri. Nu puteți utiliza Nintendo DSS pentru a efectua comerțul.
  • Puteți conecta cele două dispozitive GBA utilizând un cablu de legătură GBA sau utilizând adaptorul wireless GBA pentru fiecare GBA.
  • Imagine intitulată 4062315 5
    5. Vizitați un centru Pokémon în fiecare joc. Puteți iniția comerțul prin urmărirea cu persoana din dreapta când intrați în centrul Pokémon.
  • Metoda 2 din 2:
    Folosind cheats pentru a prinde latias
    1. Imagine intitulată 4062315 6
    1. Începeți fircate cu un emulator sau cu un codebreaker. În scopul de a înșela shat, va trebui fie să jucați cu un emulator care acceptă cheats, fie să utilizați un dispozitiv de înșelăciune ca o reluare de acțiune. Unul dintre cele mai populare emulatori este Visualboyadvance.
    • Va trebui să începeți jocul înainte de a putea introduce nici o cheat. Dacă jucați pe un emulator, veți avea nevoie de un fișier ROM pentru aruncat, care poate fi găsit pe o varietate de site-uri diferite online.
  • Imagine intitulată 4062315 7
    2. Deschideți lista de cheare. Cu jocul care rulează, faceți clic pe meniul cheats din Visualboyadvance și selectați "Cheat Lista". Acest lucru va deschide fereastra care vă permite să introduceți codurile de cheat.
  • Imagine intitulată 4062315 8
    3. Apasă pe .Hacker... buton. Codurile de codebreaker sunt cea mai fiabilă modalitate de a face la Latias la lucru. Făcând clic pe CodeBreaker... Butonul vă va permite să introduceți un cod nou.
  • Imagine intitulată 4062315 9
    4. Introduceți codul principal. Există două coduri care trebuie introduse pentru a găsi LATIAS: codul principal și codul latus. Introduceți mai întâi codul principal, pe două linii:

    000014D1 000A
    1003DAE6 0007

  • Imagine intitulată 4062315 10
    5. Apasă pe .Hacker... butonul din nou și introduceți codul Latias. Odată ce ați introdus codul principal (care va apărea ca două coduri în lista de coduri), creați un nou cod pentru LATIAS:

    83007CEE 0197

  • Imagine intitulată 4062315 11
    6. Intrați în iarba înaltă până când întâlnim un Pokemon sălbatic. Cu codurile dvs. activate, fiecare Pokémon sălbatic pe care îl întâlniți va fi un latil. Nivelul Latias va fi în jurul aceluiași nivel general ca și alte Pokémon în zonă. Asigurați-vă că aveți o petrecere gata să luptați și să o capturați.
  • Imagine intitulată 4062315 12
    7. Cheat pentru a obține o minge de master. Din moment ce inserați să obțineți Latias, ați putea să mergeți atât de bine și să obțineți și o minge de master! Acest lucru va face la capturarea Latiasului o briza, deoarece puteți arunca mingea master la începutul bătăliei și o prinde imediat. Introduceți următoarele coduri de codebreaker și apoi intrați într-un Poke Mart. Toate articolele de vânzare vor fi bile de master ieftine.
    Codul principal

    000014D1 000A
    10044EC8 0007


    Master Ball Code

    82003884 0001

  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar