Cum să faci clipper peste pieptene

Vrei să taie părul repede, dar încă mai ai arata bine pe măsură ce crește? Dacă tăiați o coafură mai scurtă sau medie pe lungime, utilizând metoda Clipper Over pieptene funcționează excelent. Această tehnică fundamentală facilitează amestecarea lungimii și de a da părului un aspect conic. În timp ce este greu de făcut Clipper peste pieptene dacă îți taie propriul păr, poți da cu ușurință altcineva o tunsoare folosind-o. Cu un pic de răbdare și practică, puteți da cuiva un stil pe care sunt sigur că vor fi mulțumiți!

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea părului
  1. Imagine denumită Clipper peste pieptene Pasul 1
1. Poziționați persoana astfel încât capul lor să fie la nivelul ochilor. Dacă lucrați într-un barbershop sau salon, ridicați scaunul persoanei, astfel încât este mai ușor să vedeți unde lucrați. Dacă tăiați părul acasă, încercați să găsiți un scaun înalt în care pot să se așeze. Dacă aveți nevoie, puneți ceva pe scaun pentru a le ridica și mai mult.
  • Imagine denumită Clipper peste pieptene Pasul 2
    2. Umezi părul persoanei cu o sticlă de pulverizare. Clippers funcționează cel mai bine atunci când obțineți umezeală de păr a persoanei, astfel încât umpleți o sticlă de spray de rezervă cu o apă curată. Spritz apa pe părul lor pentru a facilita pieptenele și secțiunea oprit. Dacă îți iei părul prea umed, doar o usuce ușor cu un prosop, deci este încă un pic umed.
  • Evitați lăsarea părului care picură umed, deoarece ar putea aglomera împreună și a face tăietura să se uite neuniformă.
  • Imagine denumită Clipper peste pieptene Pasul 3
    3. Pieptene părul cu un pieptene cu undă largă. Nu veți dori să tăiați părul încurcat, deoarece ar putea afecta aspectul finit al tunsoarei. Începeți din partea de sus a capului persoanei și trageți încet un pieptene în jos spre partea inferioară a liniei părului. Dacă ați lovit o încurcătură, lucrați ușor prin ea fără să vă rupeți sau să vă rupeți părul.
  • Pieptănând părul, de asemenea, vă ajută să vedeți cum se află în mod natural împotriva capului, astfel încât să le puteți da o tăietură mai curată.
  • Imagine denumită Clipper peste pieptene Pasul 4
    4. Secțiunea de pe partea de sus a părului lor de-a lungul părții lor naturale. Toată lumea are o parte naturală în formă de o potcoavă, unde partea de sus a scalpului lor îndeplinește părțile laterale ale capului lor. Pieptene toate părul deasupra capului persoanei înainte, astfel încât să puteți vedea partea lor. În acest fel, nu veți tăia accidental prea mult păr sau să dați persoana o parte nenaturală.
  • Dacă persoana are părul lung, care continuă să cadă înapoi, folosiți o clip de păr pentru ao fixa pe capul lor.
  • Partea 2 din 3:
    Setarea lungimii
    1. Imagine intitulată Do Clipper peste pieptene Pasul 5
    1. Începeți pe aceeași parte a capului ca mâna dvs. dominantă. Este mult mai ușor să vedeți ce tăiați când vă deplasați de la partea dvs. dominantă la partea voastră non-dominantă. Începeți pe partea dreaptă a capului dacă aveți dreptaci sau partea stângă dacă sunteți stângaci. Stați întotdeauna direct în fața secțiunii de păr, lucrați astfel încât să o puteți vedea clar.
  • Imagine denumită Clipper peste pieptene Pasul 6
    2. Țineți un pieptene manipulate în mâna dvs. non-dominantă. Utilizați un pieptene cu vârf dințate dacă tăiați un volum mare de păr sau un pieptene dințate fine, dacă amestecați o tunsoare mai scurtă. Poziționați-vă pieptenele, astfel încât dinții indică în sus. Prinde fundul mânerului cu degetul arătător și degetul mare. Îndepărtați slăbirea celorlalte degete în jurul jumătății inferioare a mânerului, astfel încât pieptenele să nu alunece în timp ce o utilizați.
  • În funcție de coafura pe care o doresc, puteți începe cu un pieptene mai larg pentru a opri mai mult păr și pentru a trece la un pieptene mai mic când terminați în sus.
  • Imagine denumită Clipper peste pieptene Pasul 7
    3. Pieptenești de la baza părului lor, astfel încât dinții indică în sus. Plasați-vă pieptele chiar sub părul părului și apăsați-l ușor împotriva capului lor. Păstrați dinții pieptenei îndreptate direct în sus, astfel încât se mișcă ușor prin părul lor. Când vedeți părul care se potrivește cu dinții din apropierea fundului pieptenei, țineți-l în poziție.
  • Se concentrează doar pe o secțiune de păr care este de aproximativ 3 inci (7.6 cm) larg, deci este mai ușor să lucrați.
  • Dacă doriți să găsiți părul lor, cum ar fi mai mult volum, încercați să poziționați pieptenele în diagonală în loc de orizontală.
  • Pentru a îndepărta greutatea și volumul, dar păstrați lungimea, țineți pieptenele, astfel încât este perpendicular pe podea în schimb.
  • Imagine denumită Clipper peste pieptene Pasul 8
    4. Trageți părul din cap până la lungimea dorită. Pentru păr mai lung, aceasta determină lungimea de bază pentru restul tunsoarei. Păstrați-vă pieptenele cu dinții îndreptați și trageți lent departe de scalpul persoanei. Când sunteți mulțumit de lungime, odihniți degetul inelului împotriva capului persoanei, astfel încât să nu vă mișcați mâna în jur.
  • Dacă tăiați părul mai scurt, puteți lăsa baza pieptenei împotriva scalpului persoanei.
  • Imagine denumită Clipper peste pieptene Pasul 9
    5. Înclinați pieptenele departe de scalpul lor dacă doriți să conștientim lungimea. Clipperul peste pieptene este grozav pentru a crea o coafură sau coafura conică. Păstrați-vă încă pieptenele și răsuciți încet dinții spre dvs. Cu pieptenele înclinate, veți tăia părul lângă partea inferioară a capului mai scurt și veți lăsa o parte din lungime pe măsură ce vă apropiați de partea de sus.
  • Dacă persoana dorește aceeași lungime, mai degrabă decât un aspect conic, păstrați dinții pieptenei îndreptați spre tavan.
  • Imagine denumită Clipper peste pieptene Pasul 10
    6. Mutați mașinile de tăiere direct peste pieptene pentru a-și tăia părul. Deoarece utilizați pieptenei ca ghid pentru lungimea părului, nu utilizați niciun fel de gardă sau atașament pe mașini de tuns. Țineți pieptul constant, astfel încât să nu se miște când îți faci tăierea. Țineți mașinile de tăiere în mâna dvs. dominantă și apăsați-l pe partea laterală a pieptenei. Mutați încet mașinile de tăiere dintr-o parte a pieptenei la cealaltă pentru a tăia oricare dintre părul care se lipeste prin dinți.
  • Dacă aveți dreptate, tăiați de la dreapta la stânga. Dacă sunteți stângaci, faceți tăierea de la stânga la dreapta.
  • Asigurați-vă că păstrați mașinile de tăiat pe partea laterală a pieptenei. În caz contrar, veți tăia părul persoanei neuniform.
  • Partea 3 din 3:
    Amestecând părul lor
    1. Imagine denumită Clipper peste pieptene Pasul 11
    1. Plăcați secțiunea de păr chiar deasupra unde ați tăiat. Lucrul în secțiuni verticale de păr face mult mai ușor să dați o persoană curată și uniformă. Rulați pieptenia de la secțiunea de păr tocmai ați tăiat în părul UNCT chiar deasupra lui. Suprapuneți noua secțiune a părului cu partea superioară a primei secțiuni, astfel încât să o puteți utiliza ca ghid pentru lungimea potrivită.
  • Imagine intitulată Do Clipper peste pieptene Pasul 12
    2. Unghiul pieptenei până când cele mai scurte fire de păr nu se extind peste dinți. Veți avea părul pe care tocmai l-ați tăiat lângă baza pieptenei, așa că vor fi ghidurile voastre. Trageți pieptenele departe de scalpul persoanei sau înclinați dinții spre dvs. până când nu mai puteți vedea părul mai scurt. Părul din partea de sus a pieptenei va rămâne în continuare prin dinți.
  • Aveți grijă să nu tăiați părul de ghidare din secțiunea anterioară, deoarece va face ca tunsoarea să pară neuniformă.
  • Imagine denumită Clipper peste pieptene Pasul 13
    3. Îndepărtați firele de păr cu mașinile de tăiat, astfel încât acestea să se amestece cu secțiunea inferioară. Țineți pieptul constant și rulați mașinile de tăiat peste dinți. Pieptene în jos, astfel încât cele două secțiuni pe care le tăiați amestecați împreună și aveți o privire uniformă sau conică în funcție de stilul pe care îl doresc.
  • Dacă observați niște fire de păr apropiați în secțiunile pe care le tăiați, pieptenește din nou prin secțiune și tăiați-le la aceeași lungime.
  • Imagine denumită Clipper peste pieptene Pasul 14
    4. Continuați să vă angajați scalpul până când ajungeți la partea de sus. Continuați tăierea părții capului persoanei în secțiuni mici, astfel încât să mențineți o lungime consistentă. Pe măsură ce lucrați, pieptenează părul în jos, astfel încât să puteți vedea dacă există părul lung pe care l-ați pierdut, astfel încât să le puteți tăia în jos. Odată ce ajungeți la partea de sus a secțiunii, puteți continua să vă deplasați.
  • Imagine denumită Clipper peste pieptene Pasul 15
    5. Tăiați în secțiunile din jurul capului până când ajungeți la cealaltă parte. Plasați pieptenele în partea de jos a părului lor pentru a începe următoarea secțiune verticală a tunsoarei. Încercați să suprapuneți ușor secțiunile, astfel încât să puteți continua să utilizați părul deja tăiat ca ghiduri pentru lungime. Continuați să lucrați în secțiuni verticale din spatele capului până când terminați pe partea opusă.
  • Luați câțiva pași înapoi și verificați dacă lungimile sunt chiar pe ambele părți ale capului persoanei când ați terminat.
  • sfaturi

    Tăiați mai puțin de pe lungime când începeți mai întâi, astfel încât să nu vă tăiați prea scurt. Puteți să vă întoarceți întotdeauna și să opriți mai mult dacă aveți nevoie.

    Avertizări

    Poate fi cu adevărat dificil să vă tăiați propriul păr folosind metoda Clipper Over pieptene. Dacă încercați să vă dați o tunsoare, utilizați gardienii din plastic care vin cu mașinile de tăiat.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Sticla cu pulverizator
    • Prosop
    • Pieptel cu o lățime mare
    • Clip de păr
    • Pieptene dințate fine
    • Clippers electric
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar