Cum de a alege pistolul drept (handgun)

Poliția, militarii și cetățenii interesați trebuie să aleagă în mod obiectiv și cu atenție o pistol care să se potrivească nevoilor lor. Decizia poate fi dificilă, deoarece lista de pistoale este lungă și nu există nici un handgun perfect, nici un calibru perfect și nici un glonț perfect. Cea mai importantă considerație este să obțineți o armă pe care vă simțiți confortabilă, nu arma pe care o credeți că aveți nevoie. Confortul dvs. și împușcarea unei arme este mult mai importantă decât "dreapta" calibru sau glonț.

Pași

Metoda 1 din 4:
Înțelegerea bazei de bază a pistolului
  1. Imagine intitulată Alegeți pistolul drept (Handgun) Pasul 1
1. Luați în considerare nevoile dvs. personale de apărare. Pistoalele sunt folosite aproape exclusiv pentru autoapărare. Astfel, trebuie să vă gândiți de ce aveți nevoie de pistol și să vă imaginați locurile pe care intenționați să le purtați. Planificați-vă să o purtați cu dvs. în orice moment sau că rămâne în casă? Vrei ceva care să oprească oamenii și să lucreze ca o descurajare a criminalității, sau vrei ceva cu suficientă putere pentru a pune capăt violentă?
  • Aceste decizii fac o mare diferență asupra dimensiunii, formei și tipului de pistol pe care îl alegeți.
  • Gândiți-vă mult și greu despre faptul că ați putea sau nu să trageți vreodată trăgaciul pe un alt om. Poate părea o idee bună să trageți arma fără a împușca să sperie un criminal. Dar, mai des decât nu, o armă escalada situația și va face lucrurile mult, mult mai rău dacă nu sunteți dispus să o împușcați.
  • Imagine intitulată Alegeți pistolul drept (Handgun) Pasul 2
    2. Determinați-vă filmul de bază la intervalul înainte de a cumpăra. Trebuie să aflați cât de confortabil puteți să vă îndreptați o armă înainte de ao cumpăra. Cu un pistol descărcat, închideți-vă ochii și îndreptați arma într-o direcție sigură cu degetul de lângă declanșator, dar nu pe ea, la o țintă improvizată. Deschideți-vă ochii - atracțiile ar trebui să fie aliniate exact în cazul în care le-ați dorit. La cinci metri, nu ar trebui să fie de cel mult un cuplu de la centru-țintă.
  • Dacă sunteți prea scăzut, încercați un pistol mai ușor. Prea mare, ați putea dori ceva mai greu.
  • Dacă handgunul indică ridicat sau scăzut, acest lucru poate fi compensat cu practică. De exemplu, aproape toată lumea care nu a folosit niciodată un Glock înainte de o locație de înaltă amplasare cu 6-10 inci (15.2-25.4 cm) la cinci metri. Dar, cu practică, veți găsi că puteți compensa rapid.
  • Eșantionați o varietate de arme ori de câte ori este posibil. Vrei cel care se simte confortabil în mâna ta când trage sau a "mai exact" modelul ar putea să nu fie bine.
  • Imagine intitulată Alegeți pistolul drept (Pholpun) Pasul 3
    3. Alegeți un pistol mai mare pentru o mai mare acuratețe și gamă. Pistoalele mai mari sunt mai exacte decât cele mai mici datorită potrivirii mâinii, greutății (reduse răsturnate) și planul de vedere mai lung. Ei sunt, totuși, mult mai greu de ascuns și de a transporta, iar greutatea adăugată le poate face dificil de a scop și manevra pentru unii oameni.
  • Numit si "Combaterea pistolilor" sau "taxe-pistoale."
  • Majoritatea oamenilor vor avea un succes mai mare pentru a trage un pistol de dimensiuni complete, deoarece reculul și se potrivește adesea la o experiență de fotografiere mai confortabilă.
  • 1911, Glock 17 sau 22, iar Beretta M9 sunt toate exemple bune de pistoale populare de luptă.
  • Imagine intitulată Alegeți pistolul drept (Handgun) Pasul 4
    4. Alegeți un pistol mai mic dacă aveți nevoie să îl duceți la persoana dvs. Pistoalele mai mici sunt mai ușor de ascuns și sunt mai ușoare pentru a purta, dar fac schimb de putere și precizie. Cu toate acestea, deoarece sunt mai mici, ele sunt adesea mai ușor de urmărit, în special pentru persoanele mai mici.
  • Așezați armele ascunse au o lungime de 4.5-6 inci și sunt ușoare și mici.
  • Adesea vândute ca "compact," "nas cârn," sau "ascunde-transportare" pistoale.
  • Glock 26 sau 27, Kahr PM9, iar Colt Mustang XSP sunt toate armele de ascundere foarte apreciate.
  • Imagine intitulată Alegeți pistolul drept (Handgun) Pasul 5
    5. Știți că calibrul camerei contează la fel de mult ca dimensiunea atunci când alegeți o armă. Glonțul calibrului pe care îl fotografiați nu se schimbă în mod egal cu dimensiunea armei. Fiecare calibru are propriile puncte forte și slăbiciuni și trebuie să găsiți unul care să se potrivească nevoilor dvs. în loc să mergeți doar la cel mai mare număr pe care îl puteți găsi. Începătorii ar trebui să vizeze calibre mai mici.
  • Calibrele mai mici înseamnă mai puțin recul, care, la rândul său, înseamnă fotografii mai rapide și mai precise de urmărire, dar, în general, mai puțină energie și forță. Un bun punct de plecare este .380 gloanțe de calibru ACP, comune în pistoale mai mici.
  • Calibrele mai mari provoacă mai multe daune pe glonț, dar sunt mai greu să stoarceți rapid mai multe fotografii. Încearcă .45 ACP, 10mm, sau .357 SIG pentru un autoloader sau a .357 Magnum sau .41 MAG pentru un revolver.
  • Imagine intitulată Alegeți pistolul drept (Handgun) Pasul 6
    6. Știți că revolverele sunt considerate mai fiabile și mai simple decât semi-autos. Un revolver este ușor de încărcat, punct și trage și au fost opțiuni populare de zeci de ani. Ele sunt, de asemenea, mai ușor de curățat și menținute decât cele mai multe semi-automate. Care a spus, Confort Holding și fotografiere ar trebui să fie prima dvs. preocupare atunci când obțineți un pistol.
  • Metoda 2 din 4:
    Cumpărături pentru tipurile de calibru
    1. Imagine intitulată Alegeți pistolul drept (Handgun) Pasul 7
    1. Luați în considerare atât beneficiile, cât și dezavantajele fiecărui tip de glonț. Majoritatea persoanelor care studiază Balfalisticile și tacticii Handgun au ajuns la concluzia că rundele de mână sunt slabe comparativ, iar bullet-plasament este un dop de luptă mai fiabil decât runda în sine. Cu toate acestea, există unele avantaje de la o rundă la altul, și știind ce calibru căutați vă va ajuta să profitați la maximum de achiziția dvs.
    • Penetrare este extrem de important. Dacă un glonț nu penetrează destul de adânc, organele vitale și sistemul nervos sunt mai puțin susceptibile de a fi deteriorate. La sfârșitul anilor `90, FBI-ul a efectuat studii ample care sugerează un glonț ar trebui să pătrundă cel puțin 14-16 inci (35.6-40.6 cm) să fie fiabile. Acest lucru permite ca gloanțele să intre într-un corp în mai puțin de unghiuri optime și să aibă încă suficientă energie pentru a ajunge la organele vitale sau la coloana vertebrală.
    • Cavitate permanentă este rezultatul "vid" Într-o țintă carnală, unde majoritatea energiei unei bullet au fost transferate și țesutul a fost distrus. Cu cât este mai mare cavitatea permanentă, cu atât este mai mare șansa de organe vitale sau a sistemului nervos central care este distrus.
    • Recul este ceva care nu a vorbit adesea despre bullet balistică, deoarece este o caracteristică foarte subiectivă și de arme. Recoil scăzut vă permite să puneți mai repede și mai precis aceste fotografii. Fiecare persoană va avea o senzație diferită pentru reculul unui glonț și fiecare pistol va transfera reculul către utilizator în moduri diferite.
    • Bullet Energie este o trăsătură supra-accentuată a unei runde. În pistoale, energia gloanțelor este extrem de scăzută. "Bateți puterea" este o fabrica născută din scenele de filme de acțiune de la Hollywood. Oamenii au împușcat cu a .22LR în zonele non-vitale au scăzut, deoarece se presupune că este împușcat este sinonim cu căderea în jos și eventual pe moarte.
  • Imagine intitulată Alegeți pistolul drept (Handgun) Pasul 8
    2. Înțelegeți calibrul celor mai frecvente gloanțe de handgun. Există o mulțime de calibre diferite acolo și va fi descurajată pentru cei neinițiați să-și dea seama ce să cumpere fără un primer de bază:
  • 9mm Parabellum este cel mai comun calibru pistol.Recoil-ul său relativ scăzut permite fotografii rapide și corecte de urmărire. Capacitatea revistei este de obicei mult mai mare decât alte runde mai mari. Costul este scăzut și disponibilitatea este excelentă, făcând 9mm o alegere atractivă pentru practica extinsă. În cele din urmă, există încărcături excelente de presiune mai mare (+ p) disponibile, producând caracteristici excelente de autoapărare (asigurați-vă că portarul dvs. este evaluat pentru a trage + p încărcături înainte de a le utiliza).
  • .45 ACP utilizează gloanțe mai largi, mai largi decât 9 mm la viteza oarecum mai mică. Calibrul se îndreaptă spre utilizarea cu supresoare sonore datorită faptului că o rundă standard (230 de cereale) este subsonică în aproape toate circumstanțele. Cavitatea permanentă (pe gel ballistică) a unui JHP .45 este de aproximativ 40% mai mare decât JHP 9mm. Recoil este mai severă decât 9 mm, iar capacitatea revistei tinde să fie mult mai mică.Cei mai mulți ofițeri de aplicare a legii vor spune (referindu-se la o luptă la pistol, că dacă nu le lovești în primele trei gloanțe, nu le veți lovi. Astfel încât o mare capacitate de capacitate înseamnă mai puțin decât credeți.
  • .40 S & W este un alt calibru comun cu caracteristici de performanță undeva între 9 mm para și .45 ACP.Acesta a câștigat o mare urmărire în agențiile de aplicare a legii și în altă parte. Printre alte beneficii ale rundei, nasul plat al rundei a demonstrat că creează cavități temporare mai mari și, de asemenea, pentru a permite transferul energiei la o rată mai rapidă, creează o cavitate permanentă semnificativă.
  • .38 Special, .357 Magnum și .44 Magnum sunt cartușe comune revolver. 357sig (un glonț de 9 mm într-o gât în ​​jos .40 CAL CALL) și 10mm Auto sunt, de asemenea, oarecum calibre de autoloader predominante.
  • 5.7x28mm este conceput pentru a învinge armura corpului clasa III cu muniție adecvată. O astfel de muniție cu vârf din oțel nu este disponibilă pe scară largă civililor, dar avantajul rundei ca o rundă foarte scăzută, cu viteză mare, nu poate fi negată.
  • Imagine intitulată Alegeți pistolul drept (Handgun) Pasul 9
    3. Ignorați "puterea bate" Când faceți cumpărături pentru un pistol. Puterea knock-down într-un calibru pistol este o farsă completă. Legea lui Newton spune, "Pentru fiecare acțiune există o reacție egală și opusă" ceea ce înseamnă că, în cazul în care glonțul avea suficientă forță să vă loviți ținta, arderea glonțului ar avea suficientă forță pentru a vă bate jos. Toate acestea de spus, un glonț nu este garantat să bată o persoană în jos mai bine decât cealaltă - este mai mult de o chestiune de cine fotografiați, unde îi împușcați și dacă această persoană o are sau nu în mintea lor Ar trebui să cadă când vor fi împușcați. Plasarea de plasare este mult mai importantă decât dimensiunea sau energia bullet.
  • Metoda 3 din 4:
    Alegeți gloanțele potrivite
    1. Imagine intitulată Alegeți pistolul drept (Handgun) Pasul 10
    1. Folosiți gloanțele Hood-Point (JHP) pentru autoapărare. JHPS sunt aproape universal considerate cea mai bună alegere pentru muniția de apărare.Alte modele de extindere, cum ar fi FEDERAL EFMJ și Cor-Bon DPX, sunt, de asemenea, considerate eficiente. O compromisare cu runde cu puncte goale este că, atunci când runda se extinde, creează o cavitate mai permanentă și temporară mai mare. Cu toate acestea, din cauza transferului de energie mai rapidă, reduce adâncimea de penetrare.
    • Soft-vârf JHP este o descriere vagă pentru orice tip de JHP care are o umplutură în gaură (poate fi polimer sau alt material greu). Acest lucru permite glonțului să străpungă niște obiecte sau să călătorească prin lucruri moi (cum ar fi hainele sau carnea) pentru o perioadă de timp înainte de a se deschide, permițând o penetrare mai profundă. Există nume alternative pentru astfel de gloanțe, cum ar fi Balistic-Tip sau V-Max. Acest lucru este, fără îndoială, cel mai versatil glonț. Acesta va pătrunde cu ușurință haine grele, păstrând în același timp capacitatea sa de a se extinde într-o țintă moale.
  • Imagine intitulată Alegeți pistolul drept (Handgun) Pasul 11
    2. Testați gloanțe solide FMJ (jachetă completă) pentru o penetrare țintă mai bună. Gloanțele FMJ solide nu au problema pierderii energiei lor la fel de rapidă și sunt cunoscute pentru pătrunderea prin bariere și încă piercing destul de adânc în carne pentru a ajunge la organele vitale. Cavitatea permanentă este redusă în dimensiune (comparativ cu JHPS), dar există tranzacții la fiecare glonț. FMJS sunt adesea folosite pentru practica țintă.
  • Federal Hydra-Shok este un glonț care arată ca un JHP standard din multe unghiuri, dar în interiorul cavității din față există a "suliţă". Acest lucru permite glonțului să se deschidă și să străpungă prin unele lucruri. Când a fost creat pentru prima dată acest design, a condus industria, dar majoritatea vor spune că design-ul îmbunătățit standard JHP au prins de atunci.
  • Punctul gol în sens invers este un tip unic de glonț. Gaura din glonț crește cu diametrul pe măsură ce coboară prin glonț. Designul permite o anumită penetrare prin obiecte grele fără deschidere. Când glonțul se deschide, se deschide în secțiuni separate, care sunt ținute împreună de către Jeching.
  • Imagine intitulată Alegeți pistolul drept (Handgun) Pasul 12
    3. Luați în considerare greutatea glonțului. În general, gloanțele mai ușoare au viteze mai mari decât cele mai grele, astfel încât pe distanțe mai scurte (mai puțin de 100 de metri), gloanțele mai ușoare au traiectorii mai mari. Problema cu gloanțele luminoase este că împotriva țintelor moi își pierd energia cu mai puțină rezistență decât gloanțele mai grele. Sa dovedit că gloanțele extrem de luminoase pot fi oprite chiar de îmbrăcăminte foarte grea.
  • Un glonț de 9 mm de lumină ar fi 100 de boabe. Și un glonț greu ar fi 147 de boabe (deși 124/125 gr. este mai frecventă).
  • O lumină .40 ar fi 135 de boabe și grele .40 ar fi 180 de boabe.
  • O lumină .45 ar fi 165 de boabe. Dar un boabe de 230 ar fi probabil mai bine pentru aproape orice scop într-un .45 - Sunt disponibile și gloanțe mai grele, cum ar fi 250 de cereale.
  • Imagine intitulată Alegeți pistolul drept (Handgun) Pasul 13
    4. Știți că încărcăturile de pulbere pot schimba balistica bullet și simțul armei. Încărcările standard sunt întotdeauna recomandate pentru cele mai multe arme, dar unele arme ca Glock și H & K specifică capacitatea de a trage încărcături fierbinți. Majoritatea pistoalelor H & K au un izvor de recul cu două etape care ajută la restituirea resimțită, precum și la șocul de recul la componentele interne. Acest lucru permite H & K să tragă + P (încărcare la pulbere la cald) și + P + (încărcătură de pulbere foarte caldă) fără o problemă. Alte arme pot avea nevoie de un înlocuitor de arc sau alte modificări. Încărcăturile mai calde permit mai multă energie și viteză mai bună, precum și o mai bună fiabilitate, deoarece diapozitivul va fi racordat mai greu cu energia suplimentară (mai puține șanse de scriere limpede sau stovepipes).
  • Imagine intitulată Alegeți pistolul drept (Handgun) Pasul 14
    5. Evitați fotografiere cu muniția pe care intenționați să o utilizați pentru autoapărare, deoarece poate deveni scumpă. Ar trebui să trageți multe dintre dvs "specialitate" Runde pentru a vă asigura că ciclurile de arme de foc sunt fiabile cu ele. Unele pistoale sunt pretențioase despre anumite forme de bullet JHP. Pentru practica generală puteți utiliza FMJ pentru runde de practică ieftine, dar luați în considerare utilizarea aceleași gloanțe de greutate (boabe) și, dacă este posibil, aceeași sarcină (standard, + P, etc.). Acest lucru se datorează faptului că ciclurile de foc rapid se pot schimba drastic cu greutate și încărcătură diferite.
  • Metoda 4 din 4:
    Cumpărarea accesorii de pistol
    1. Imagine intitulată Alegeți pistolul drept (Handgun) Pasul 15
    1. Obțineți obiective turistice de noapte pentru orice ascundere sau armă de muncă pe care intenționați să o utilizați după întuneric. Permite utilizatorului să viziteze obiective în situații scăzute sau fără lumină. Problema cu orice atracții de noapte folosite în seamă de amurg sau dimineața devreme, când nu există suficientă lumină pentru a ilumina în mod adecvat inelele albe și este prea luminos pentru a vedea tritiumul, în acest moment atracțiile sunt foarte dificil de a se alinia cu precizie. Dar orice mai întunecat (când au loc cele mai multe fotografii), atracțiile de noapte sunt foarte vizibile.
  • Imagine intitulată Alegeți pistolul drept (Handgun) Pasul 16
    2. Luați în considerare obținerea unei lumini tactice, atașate. Luminile tactice, atașate nu numai că sunt capabili să lumineze încă camere, dar pot da, de asemenea, băieți răi o perioadă scurtă de orbire dacă sunt utilizate pe ele. Problema este că adaugă greutatea armei și pot arunca echilibrul. Unii susțin că, de asemenea, îi dau lui Bad Guy o țintă excelentă de a viza (dar sincer, încercați să priviți lumina pentru câteva secunde - ei pot cunoaște direcția de a trage, dar nu vor vedea ce fac ei la ). Cumpărarea unei lumini mai ieftine va garanta aproape că a rupt după un timp. Pentru o armă de datorie sau ascunsă, acest lucru poate fi lăsat, dar pentru utilizarea apărării la domiciliu, aceasta poate ajuta la identificarea țintă înainte de a lua măsuri.
  • O lumină separată de mână poate face cea mai mare parte a ceea ce poate face o lumină atașată.
  • Imagine intitulată Alegeți pistolul drept (Handgun) Pasul 17
    3. Luați în considerare obținerea de muncă de declanșare pentru a trage rotunde mai repede. Adesea luminând tragerea declanșatorului sau scurtarea lungimii tragerii. Acest lucru este minunat pentru fotografiere țintă sau de fotografiere, dar o tragere de declanșare care este mai mică de trei kilograme poate deveni rapid nesigure dacă purtați arma foarte mult. De asemenea, poate ajuta foarte mult cu fotografii rapide, făcându-le mai exacte.Aceasta este o schimbare care ar trebui să fie făcută numai la arma dacă trageți declanșatorul este grosolan sau lung.
  • Imagine intitulată Alegeți pistolul drept (Handgun) Pasul 18
    4. Luați în considerare o aderență din cauciuc nouă pentru confort. Pentru persoanele cu mâini foarte mari, acesta este o necesitate pentru a permite o fixare solidă pe aderență. Griptele au probleme cu probleme. Ele pot să se miște, să afecteze și să solicite ajustări constante. Cele mai multe pistoale în stil tactic au caneluri și trape în aderență pentru a permite o aderență fermă chiar și cu mâinile transpirați - cauciucul face pistolul un pic alunecos când transpirat. De asemenea, este necesară întreținerea suplimentară, deoarece sudoarea și murdăria se vor construi sub aderență, care necesită scoaterea cauciucului și aderența și cauciucul se spală bine.
  • sfaturi

    Mereu Mențineți pistolul dvs corect și de multe ori.
  • Focul rapid nu este totul. Conducția de viteză controlată este termenul corect. Cu excepția cazului în care vă aflați într-o acoperire a unui braț de țintă, trebuie să puteți echilibra viteza și acuratețea.
  • Următorul: Învață să te simți mai bine cu pistolul tău și să fii sigur Practicați folosind pistolul cu exerciții (articole însoțitoare).
  • Pistolul corect este cel care funcționează perfect Pentru dumneavoastră. Chiar dacă alte persoane nu le place, cel mai bun pistol pe care îl puteți folosi, este ta pistol.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că știți ce este în jos. Gloanțele pot călători în kilometri sau pot sări și ricochet în direcții neintenționate.
  • Orice armă de foc ar trebui să fie împușcată numai într-o locație sigură și legală. Fiți conștienți de legile statale și locale privind utilizarea și transportul unei arme de foc și urmați-le cu atenție. Legile se schimbă drastic între state și se pot schimba între județe sau chiar orașe.
  • Toată practicarea ar trebui făcută la intervalul de fotografiere care respectă toate regulile de siguranță sau într-o locație legală și privată cu un pistol descărcat (sau puteți înlocui rundele cu capace de fixare).
  • Pistolii sunt rareori cea mai bună armă de alegere pentru situații de luptă. Puștile și puștii fac mult mai multe daune decât pistoalele. Pistoalele sunt cele mai bune pentru ținte la 0-10 metri (0.0-9.1 m), puștii sunt cei mai buni pentru ținte la 2-50 de metri (1.8-45.7 m), iar puștile sunt cele mai bune pentru ținte la 4-1000 de metri (3.7-914.4 m).
  • Un pistol poate provoca vătămări grave sau chiar moarte. Asigurați-vă că îndreptați întotdeauna pistolul într-o direcție sigură și nu îl îndreptați niciodată la ceva ce nu intenționați să trageți. Este foarte ușor să indicați un pistol în direcția greșită.Țineți-vă capul despre dvs. și să vă concentrați asupra sarcinilor la îndemână.
  • Siguranța în primul rând! Armele de foc pot fi foarte periculoase atunci când nu sunt tratate corespunzător. Utilizați doar un pistol sau altă armă de foc dacă sunteți un shooter cu experiență sau aveți un shooter foarte experimentat care vă supraveghează direct.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar