Cum de a deveni un marksman (snipe) cu un pistol

Deși titlul sună un pic absurd, este foarte posibil să fie foarte precis pe distanțe lungi cu un pistol. Este nevoie de răbdare, un pic de talent, dexteritate și o mulțime de practici. Acest articol vă va oferi indicii despre cum să deveniți o fotografie mai bună cu orice pistol la distanțe de 100 de metri (91.4 m), 200 de metri (182.9 m) și dincolo de. Țineți minte (mai ales cu handguns) Puteți limita cât de bine sunteți în măsură să realizați acest lucru pe baza cantității de timp de declanșare și răbdare pe care ați pus-o în exercițiile dvs.

Pași

  1. Imaginea intitulată devine un marksman (Snipe) cu un pistol Pasul 1
1. Alegeți un pistol bun. Deși orice pistol poate fi purtat mai bine, arma poate limita serios succesul final de a fi un marksman cu pistolul tău. Iată câteva generalități care să se uite la achiziționarea unei arme. Generalitățile se ocupă de o precizie cu o singură lovitură - acest lucru nu include considerații precum auto-apărarea, durabilitatea sau prețul. Nici unul dintre acestea nu este concret, deoarece există excepții de la toate și un pistol care se potrivește personal este întotdeauna cea mai bună alegere.
  • Pistoalele mai mari sunt mai precise decât cele mai mici.
  • Pistoalele mai mari se vor potrivi mai multor mâini ale popoarelor decât cele mai mici.
  • Butoaie mai lungi înseamnă viteze mai mari ale botului care înseamnă traiectoriile flatter bullet.
  • Gloanțele mai ușoare, cu viteză mare sunt mai precise la intervalele comune de pistol (la 50 de metri).
  • Gloanțele grele sunt mai precise la intervale mai lungi (100 de metri).
  • Calibrele mai mici sunt mai ieftine pentru a trage, ceea ce înseamnă că puteți practica mai mult.
  • Calibrele mai mici înseamnă mai puțin recul, ceea ce înseamnă, la rândul său, fotografii mai rapide de urmărire sau mai mulți oameni pot împușca confortabil.
  • Pentru pistoale semi-automate, numai pistoalele cu acțiune dublă (Dao) (AKA acțiune rapidă) sunt mai puțin exacte decât dublu / unică (DA / SA) sau o singură acțiune (SA).
  • Armele scumpe nu sunt neapărat corecte sau traseze bine datorită limitelor utilizatorului.
  • Arma ta este mai precisă decât tine.
  • Imaginea intitulată devine un marksman (Snipe) cu un Pistol Pasul 2
    2. Deci, din generalitățile de mai sus, un pistol mare SA (sau DA / SA) cu un butoi lung ar fi cel mai bun. Exemple de astfel de arme sunt elita USP H & K, baril de 14 inch de deșert sau pistoale țintă de către Hämmerli și alți producători de pistol de înaltă calitate. Acestea nu sunt pistoale ieftine prin nici un mijloc, dar sunt arme de foc de grad de potrivire și vă vor servi bine.
  • Imaginea intitulată deveni un marksman (Snipe) cu un Pistol Pasul 3
    3. În timp ce o gamă de fotografiere publică este un loc comun pentru a practica, nu este neapărat cea mai optimă locație pentru a vă practica acuratețea cu rază lungă de acțiune. Un prieten cu o mulțime de pământ și un loc sigur pentru a trage este adesea cel mai bun. Acest lucru vă permite să configurați distanțele personalizate la vize și să deveniți adepți la orice interval cu orice țintă de dimensiune.
  • Imaginea intitulată devine un marș
    4. Începeți-vă practica cu unele întinderi. Acest lucru pare cu adevărat ciudat, dar vă va slăbi mușchii și vă va permite să aveți mâini și corpuri mai stabile.
  • Imaginea intitulată devine un marș
    5. Faceți niște fotografii de încălzire (poate la 15 metri). Găsiți unde vă împușcați (și arma dvs.). Dacă vă aflați că nu puteți păstra grupări coerente în acest interval, practicați fotografiați foarte încet și a fi răbdător până când obiectivele dvs. se mișcă peste țintă. Odată ce vă dați seama unde vă aflați în comparație cu locul în care fotografiați (în mod optim, glonțul ar trebui să ajungă în concordanță cu priveliștea din față, dar sperăm ușor deasupra lui - dacă știți cât de departe sunteți, un pistol poate să vă corecteze probabil Obiective turistice) Puteți continua cu practica pentru care ați venit.
  • Imaginea intitulată deveni un marș
    6. Când începeți mai întâi fotografiere la țintele pe distanțe lungi, este mai bine să începeți mai aproape și să vă mutați drumul. O mică distanță de pornire este de aproximativ 25 de metri (22.9 m). Deși acest lucru este mult mai departe decât majoritatea oamenilor sunt obișnuiți, dacă veți fi buni la o distanță lungă, trebuie să exersați la o distanță lungă. Când începeți, vă puteți găsi în imposibilitatea de a lovi în mod consecvent o țintă de dimensiuni corporale, dar în timp veți găsi că puteți lovi cutii de 90% din timpul în această gamă.
  • Imaginea intitulată devine un marksman (Snipe) cu un Pistol Pasul 7
    7. Poziția dvs. ar trebui să fie ceea ce este cel mai confortabil pentru dvs. Este adesea cel mai bun pentru (dacă sunteți mâna dreaptă) pentru a vă plasa piciorul stâng înainte și despre lungimea umărului în diagonală în spatele acelei, piciorul drept. Adu mâna dreaptă direct înainte ca și cum încercați să atingeți ținta, păstrați-vă cotul liberă, dar aproape de blocare - aceasta este mâna care va ține mâna armei. Brațul stâng va fi îndoit la un unghi de 120 de grade. Brațul dvs. drept controlează unghiul vertical al armei - brațul stâng controlează poziția orizontală. L-ai lăsat pe cot ar trebui să fie despre arătat direct la sol.
  • Predispus: trebuie să practicați minciuna pe teren. Poziția dvs. pe teren ar trebui să fie așa: Așezați-vă burta. Apoi rolați ușor la partea de ardere. Plasați genunchiul de sprijin și cotul în jos pe pământ. Veți fi un pic lateral, dar brațul dvs. de ardere va fi complet spălat cu pământul cu capul în care se odihnește pe ea în jos. Acest lucru permite respirația fără povară și o platformă foarte stabilă.
  • Crouching: Acest lucru vă poate oferi o platformă foarte stabilă pentru fotografiere cu precizie. Puneți piciorul de ardere în spatele tău și, în esență, stai jos pe călcâiul piciorului tău. Genunchiul tău de ardere va fi pe pământ și la picioarele tale. Rețineți cotul de sprijin pe genunchiul dvs. de sprijin. Sunteți într-o poziție de trepied (suportă piciorul, arderea picioarelor și genunchiul de ardere) și vă aflați într-un aranjament în care vă puteți mișca rapid (practică în mișcare periodic la și din poziția Crouching).
  • Imaginea intitulată deveni un marksman (Snipe) cu un Pistol Pasul 8
    8. Înclinați-vă ușor capul spre dreapta pentru a vă alinia ochiul drept cu atracțiile armei. Este posibil să trebuiască să vă mutați încheietura mâinii drepte pentru a ajusta obiectivele spre punct înainte. Să vă îndreptați, mutați corpul (în această poziție) până când arma se ridică cu țintă.
  • Imaginea intitulată deveni un marksman (Snipe) cu un Pistol Pasul 9
    9. Încet a respira, relaxați-vă și încercați să strângeți atracțiile peste țintă. Pentru fotografiere țintă, este adesea cel mai bine să suprapuneți vederea din față pe ținta voastră intenționată, concentrându-vă pe vederea din față sau undeva între țintă și vederea din față (acest lucru ar trebui să fie utilizat numai dacă aveți un timp amplu pentru a vă îndrepta). Nu vă concentrați asupra focalizării țintă în apropierea vederii din față, concentrați-vă toată mintea pe crearea unui perfect "imagine de vedere" în cazul în care vederea din spate și situsul frontal se ridică complet.Ținta ar trebui să fie o blur dincolo de arma de foc.Dacă viteza este o problemă: 99% din timp ar fi cel mai bine să vă concentrați complet pe vedere din față.
  • Imaginea intitulată devine un marksman (Snipe) cu un Pistol Pasul 10
    10. Veți găsi cu practică că respirația și capacitatea dvs. de a nu fi încântați și rămân calme sunt provocările în primul rând atunci când vă păstrați obiectivele pe țintă. Acest lucru poate fi depășit numai cu practica. Respirați în mod normal înainte de fotografiere, apoi luați o respirație ușor mai profundă înainte de a expira complet și relaxându-vă plămânii.În timpul acestui punct de relaxare (* nu * forțați aerul afară, relaxați-vă) că ar trebui să fie luată fotografia dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un marksman (Snipe) cu un Pistol Pasul 11
    11. "imagine de vedere" ar trebui, pe atracțiile tradiționale de fier, seamănă cu o formă ca III, unde vederea din față este încadrată perfect de frontierele site-ului din spate.Țineți minte acest lucru înseamnă orizontală și verticală!Această imagine perfectă ar trebui apoi să fie plasată sub țintă (care nu îl ascunde) și pistolul ar trebui apoi să fie concediat.
  • Imaginea intitulată devine un marksman (Snipe) cu un Pistol Pasul 12
    12. Un pistol ar trebui să fie "zero" (ajustat) pentru a urmări cu exactitate atunci când imaginea vedetă este plasată direct sub țintă.Este în acest mod că a face ajustări artificiale (e.G., Afișează stânga sau înaltă).
  • Imaginea intitulată devine un marș
    13. Diferitele muniții se împușcă diferit (și mai mult sau mai puțin precis) pentru diferite arme.Încercați diferite tipuri pentru arma de foc și determinați ce grupuri cele mai bune pentru arma dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un marksman (Snipe) cu un Pistol Pasul 14
    14. Shooters Novice se mândresc adesea pe un ochi de tauri atunci când restul de fotografii se află peste țintă.Chiar și o mână de marmură aruncată la țintă va lovi probabil aici și acolo - acest lucru nu demonstrează abilitatea, doar noroc.Concentrați-vă pe gruparea fotografiilor apropiate împreună - acesta este primul semn al unui partener eficient și demonstrează coerența în filmare.
  • Imaginea intitulată devine un marksman (Snipe) cu un pistol Pasul 15
    15. Odată ce aveți atracțiile în mod corect aliniate și ați plasat o imagine de vedere perfectă pe țintă, doriți să trageți încet trăgaciul direct spre partea din spate a pistolului, cu declanșatorul pe sau trecut de ultima îmbinare a degetului arătător (trageți drept, încet, și în mod consecvent între fotografii). Cu un pistol DA / SA, ar fi trebuit să trageți deja ciocanul înapoi (este acum în modul SA). Pe baza pistolului, puteți avea oriunde între un 2 și 8 lb trageți. Mai ușor trăgatorul, cu atât este mai ușor să fie exactă (deși cu pistoale Dao, există a "Sweet Spot" Acest lucru se poate găsi pentru a reduce tracțiunea de declanșare - găsiți-o prin arderea unei împușcături, fără a elibera declanșatorul - mișcați încet degetul înainte până când declanșează clicurile, puteți scoate din nou declanșatorul de declanșare).
  • Imaginea intitulată deveni un marksman (Snipe) cu un Pistol Pasul 16
    16. Când focul se aprinde în cazul în care glonțul a aterizat (ridicat, scăzut, stânga, dreapta sau orice combinație). Acest lucru poate lua unele practici, dar veți putea să determinați dacă împușcătul a ratat, deoarece atracțiile nu sunt aliniate, brațul dvs. a fost îngăduit și / sau timpul dvs. a fost oprit sau ați anticipat împușcătura.
  • Când o împușcătură a rămas din țintă pentru o persoană cu mâna dreaptă, înseamnă că ei stoarcă întreaga armă în loc de declanșator când ard.
  • Când un împușcat aterizează dreptul la țintă pentru o persoană cu mâna dreaptă, înseamnă că ei au prea mult deget asupra declanșatorului sau împingându-se cu degetele lor pe mâna de ardere.
  • Shots foarte rar teren mare, dar când o fac, uneori înseamnă că shooterul anticipează reculul și trage în sus înainte de o lovitură.
  • Dacă o împușcătură se află scăzută, este adesea pentru că shooterul fie distrugerea declanșatorului (prindere a declanșării și a armei și trage prea repede) sau mai probabil pentru că anticipează reculul și astfel împingându-se pe pistol înainte de a se aprinde de fapt.
  • Anticipând reculul este unul dintre cele mai frecvente motive pe care o persoană nu poate trage cu precizie o pistol. Persoana se va aștepta ca arma să se retragă, așa că înainte ca runda să fie concediată, ei se vor mișca încheietura mâinii, îndreptându-se arma în jos sau în sus, în funcție de shooter. O modalitate foarte ușoară de a identifica acest lucru este prin predarea persoanei cu o armă cu care sunt foarte familiarizați. Asigurați-vă că este descărcată, dar spuneți-le că este încărcată. Când își aliniază împușcătura și trag trăgaciul, ei vor mișca arma înșiși.
  • Pentru a sparge acest obicei, iată câteva tehnici.
  • Cea mai simplă este să vă concentrați pe trageți de declanșator. Punct de țintă și încet apăsa pe trăgaci. Păstrați doar presiunea clădirii cât de încet și uniform posibil. Ar putea dura până la 10 secunde pentru foc. Scopul este de a obține o "Surpriza Break" ceea ce înseamnă că nu știți când arma se va aprinde, deci nu puteți compensa acest lucru. O armă cu un declanșator neted și o pauză crocantă este mai probabil să împiedice această situație, deoarece este mai puțin probabil să simți când arma va trage ca trageți trăgaciul.
  • Cea de-a doua tehnică este în esență aceeași, cu excepția că elimină toate posibilitățile de anticipare a reculului. Punct de țintă și păstrați vederea din față pe țintă cât mai bine puteți. Au un prieten să-și pună degetul în garda de declanșare și să tragă declanșatorul pentru tine (fie degetul pe punctul index, fie pe declanșator sub deget). Asigurați-vă că persoana care face efectiv tragerea face foarte încet și își păstrează mâna (în principal degetul mare) departe de partea din spate a pistolului (în cazul în care diapozitivul le va fixa). Această metodă este foarte ciudată, dar va dovedi că trageți de declanșator este unul dintre cele mai importante elemente din arderea unei arme.
  • Mulți shooters, chiar și cei experimentați, flinch fără a-și da seama.Anticipând reculul se poate manifesta ca mișcări subtile care sunt mascate de reculul real al armei și, prin urmare, nu sunt neobservate de shooter sau de observatori.Puteți testa cu ușurință acest lucru folosind un capac de fixare http: // en.Wikipedia.org / wiki / snap_cap.Așa cum s-a menționat în link, "un capac de fixare este un dispozitiv care apare similar cu un cartuș de arme de foc standard, dar nu conține grund sau proiectil și este folosit pentru a distruge arma. Capacele de fixare conțin, de obicei, un primer fals, care absoarbe forța de la știftul de ardere care vă permite să testați în siguranță arma fără deteriorarea componentelor."
  • Au un prieten încărcați arma pentru dvs., dar înlocuind o rundă încărcată cu un capac de fixare al aceluiași calibru, poziționat în revista (pentru un pistol) sau cilindru (pentru un revolver) la întâmplare.Pe măsură ce procedați la foc toate rundele, veți găsi în cele din urmă capacul de fixare, dar nu veți ști până nu după Ai tras declanșatorul.În acel moment, va fi evident pentru dvs. - dacă imaginea site-ului dvs. este starea de rocă, ați stăpânit reculul armei.Dacă arma sare în mână ca o rundă vie tocmai a plecat, ai nevoie de mai multă practică.Acesta este un test simplu, ieftin, dar rezultatele vă pot surprinde.
  • Imaginea intitulată deveni un marksman (Snipe) cu un Pistol Pasul 17
    17. Practicați în acest interval până când vă puteți atinge în mod consecvent o țintă de dimensiune toracică (aproximativ un cerc diametru de 20 de inci). Deplasați ținta înapoi la aproximativ 10 de metri (9.1 m). Practicați din nou ciclul. Mențineți modele constante de respirație. Dacă văzurile dvs. sunt oprite, obțineți cele noi să compenseze sau să aibă un pistol fixați cele curente. Sistemul de vizibilitate cu 3 puncte este preferința mea, dar unii oameni preferă obiective diferite de stil. Obiectivele reglabile fac, de asemenea, ușor să schimbați punctul zero pe arma dvs. în orice moment.
  • După ce mutați ținta înapoi un timp sau încă două, veți găsi că sunteți în măsură să practici și, în cele din urmă, să fiți capabili să atingeți în mod constant țintele de dimensiuni mari la distanțe suplimentare.
  • La un moment dat, du-te înapoi la țintă strânsă și impresionați-vă la cât de bine sunteți în măsură să faceți grupări strânse. În acest fel, vă dați mai multă încredere, deoarece puteți vedea o îmbunătățire semnificativă.
  • Imaginea intitulată devine un marksman (Snipe) cu un Pistol Pasul 18
    18. Dacă obiectivele dvs. au apărut în locația corectă (nu sunt ridicate sau mici) la 40 sau 50 de metri (36.6 sau 45.7 m) (acest lucru este cel mai bun), veți găsi că la 60 sau 70 de metri (54.9 sau 64.0 m) Va trebui să compensăm picăturile de glonț, cu scopul mai ridicat - poate fi doar un cuplu de centimetri, dar va trebui să vă obișnuiți cu ea.
  • La 100 de metri (91.4 m) Există o scădere semnificativă a glonțului (aproximativ 10-15 inci pentru un standard .45), iar vântul devine un pic de factor. În timp ce vă aflați, puteți găsi că puteți merge mai mult de 100 de metri (91.4 m). Împingeți-vă și găsiți limita. În timp ce vă predispusem cu un suport, veți găsi că puteți ateriza fotografii consistente la 200 de metri (182.9 m).
  • Abilitățile balistice terminale la 200 sau mai multe metri pentru cel mai comun pistol sunt discutabile. La distanțe foarte lungi, gloanțele mai grele au un procent mai mare din energia lor datorită coeficienților aerodinamici.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Secretul este de a controla vederea din față atunci când strângeți declanșatorul. Shooter-ul ar trebui să fie "surprins" când runda se stinge.
  • Înainte de a ieși la fotografiere, nu consumați alcool, ci și nu consumați cofeina. În timp ce alcoolul va diminua capacitatea dvs. de a funcționa și de a lua decizii bune, cofeina va diminua, de asemenea, capacitatea dvs. de a controla funcțiile motorii minuscule (I.E.: Este posibil să aveți o influență suplimentară sau chiar să vă agitați dacă aveți cofeina în sânge).
  • Asigurați-vă că vă curățați arma după ce ați folosit-o. Umiditatea și murdăria pot coroda sau deteriora armarma dvs. dacă sunt utilizate într-o astfel de stare.
  • Un alt motiv pentru care arma nu poate fi capabilă să tragă cu exactitate este din cauza meciului de bullet-baril. Deși contează mai puțin cu un pistol decât o pușcă, este bine să ne mângâie cu diferite producători de bullet și boabe. Dar odată ce găsiți ceva care se împușcă bine, nu se schimba din nou. Practicați cu un tip de muniție și păstrați întotdeauna o bună ofertă de ammo.
  • Practică, practică, practică. Chiar dacă "știind că este jumătate din luptă", Trebuie să puteți aplica ceea ce știți.
  • Siguranța în primul rând! Întotdeauna asigurați-vă că arma este descărcată și camera goală înainte de a se deplasa sau a transportat arma de foc.
  • După cum sa spus înainte, arma dvs. este probabil să fie mai exactă decât dvs. (pentru cele mai multe arme de dimensiuni complete, în majoritatea calibrelor). Deci, dacă lipsește, sunt șanse, este vina ta. Practicați mai mult pentru a vă asigura că nu anticipați fotografia sau nu vă influențează prea mult.
  • Curățați gâtul (interior) al cilindrului în mod consecvent (cu ulei și periodic cu solvent). Veți găsi după câteva sute de runde, poate fi destul de murdar, chiar dacă nu o puteți vedea.
  • Mâinile tale de agitare este o problemă comună, poate veni și pleacă, dar de multe ori este asociat cu cofeina, stresul, nervozitate sau entuziasm. Dacă mâinile încep să se agită și nu se va opri. Stai jos pentru o vreme, beți puțină apă și gândiți-vă la ceva care nu are legătură cu armele (nu vă gândiți la mâini!). După un timp, încercați din nou pistolul.
  • Activați siguranța atunci când nu intenționați să fotografiați imediat (dacă arma are o siguranță).
  • Fi foarte atent să se potrivească cu muniția corectă la arma. Uneori muniția incorectă ar putea părea potrivită, dar ar putea avea consecințe catastrofale dacă sunt utilizate. Verificați pistolul și muniția înainte de încărcare.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că știți ce este în jos. Gloanțele pot călători în kilometri sau pot sări și ricochet în direcții neintenționate.
  • Orice armă de foc ar trebui să fie împușcată numai într-o locație sigură și legală. Fiți conștienți de legile statale și locale privind utilizarea și transportul unei arme de foc și urmați-le cu atenție. Legile se schimbă drastic între state și se pot schimba între județe sau chiar orașe.
  • Un pistol poate provoca mult rău sau chiar moarte. Asigurați-vă că îndreptați întotdeauna pistolul într-o direcție sigură și nu îl îndreptați niciodată la ceva ce nu intenționați să trageți.
  • Armele de foc sunt periculoase. Utilizați doar un pistol sau altă armă de foc dacă sunteți un shooter cu experiență sau aveți un shooter foarte experimentat care vă supraveghează direct.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Un pistol (orice calibru, orice dimensiune, dar luați generalitățile menționate mai sus).
    • Muniție (calibrul pistolului dvs.). Asigurați-vă că această muniție este de la o sursă de renume (fabricată este cea mai bună). Muniția auto-încărcată sau reîncărcată poate fi periculoasă și vă poate deteriora arma.
    • Dacă intenționați să trageți în aer liber: îmbrăcăminte în aer liber. Purtați haine care sunt suficient de calde pentru vremea așteptată. Pantalonii sunt întotdeauna recomandați. Dacă sunteți situat unde pot exista alții cu arme de foc (de exemplu: în timp ce vânătoare), este adesea cel mai bine să purtați o vesta sau o cămașă portocalie strălucitoare.
    • Protecția ochilor și a urechii sunt esențiale.Alama caldă evacuată dintr-un semi-automatic poate deteriora ochii și rapoartele puternice pot deteriora auzul foarte repede.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar