Cum de a șterge o cameră în airsoft

Ați jucat vreodată aerul moale și ați mers într-o cameră și a fost împușcat? Ei bine, acum veți avea cum să introduceți o cameră S.W.A.T. Stil cu victimii minime și rezultate maxime.

Pași

  1. Imagine intitulată Șterge o cameră în Airsoft Pasul 1
1. Du-te pe perete înainte să deschizi ușa. Ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să obțineți primul lucru, așa că asigurați-vă că faceți acest lucru și vă pregătiți să vă întoarceți repede!
  • Imagine intitulată Șterge o cameră în Airsoft Pasul 2
    2. Instruiți-vă echipa să facă același lucru. Luați în considerare sistemele de semnal de mână, astfel încât să nu vă dați departe. Dați-vă cel de-al doilea om cu un semn de curățare a camerei și el va arunca într-un flashbang dacă are unul. Dacă nu, ultimul tău om va deschide pur și simplu ușa în cel mai bun mod posibil. Pe măsură ce echipa ta se grăbește, el va veni în spatele liniei. De aici, strategia dvs. depinde de numărul de bărbați din echipa dvs.
  • Metoda 1 din 4:
    Dacă 4 unități (standard)
    1. Imagine intitulată Șterge o cameră în Airsoft Pasul 3
    1. Tu (unitatea 1) va intra în primul rând în cameră. Luați în considerare un strigăt sau distragere dacă nu au fost disponibile flashbang-uri. Veți fi imediat la dreapta. Chiar dacă există cineva în fața ta, lăsați-l. Mătură de la dreapta la stânga după mutarea împotriva celui mai apropiat perete și trage orice dușman pe care îl vezi. Cel de-al doilea om va intra în același timp pe care îl faceți și faceți același lucru pe care l-ați făcut cu stânga. Asigurați-vă că tu și cel de-al doilea om ajunge pe pereți așa că 3 și 4 au fotografii clare spre mijlocul stâng și drept, respectiv. Odată ce amenințările sunt îngrijite, fiecare coechipier ar trebui să poarte o intrare (sau un colț) în timp ce vă strigați, "stare". Fiecare coechipier va raporta pe cine au împușcat și unde erau. Odată ce sunteți mulțumit, sunați "Stack Up" și se aliniază în camera următoare.
    Metoda 2 din 4:
    Dacă trei unități
    1. Imagine intitulată Șterge o cameră în Airsoft Pasul 4
    1. Același lucru se întâmplă ca în standard, cu excepția 3 și 4 acoperind mijlocul stâng și jumătatea dreaptă, al treilea om acoperă pur și simplu mijlocul.
    Metoda 3 din 4:
    Dacă două unități
    1. Imagine intitulată Șterge o cameră în Airsoft Pasul 5
    1. La fel ca standard, cu excepția nimeni nu acoperă mijlocul în timp ce 1 și 2 capac stânga și dreapta. Astfel, acoperirea sau scăderea ar fi recomandabilă. Gândiți-vă la criza timpului pe asta.
    Metoda 4 din 4:
    Încălcarea camerei unuia
    1. Imagine intitulată Șterge o cameră în Airsoft Pasul 6
    1. În nici un caz nu este această metodă recomandată și instruită.W.A.T. Operatorii nu o folosesc.. Regula # 1 în clarificarea camerei nu este niciodată în mișcare. Cu toate acestea, poate toți colegii tăi sunt în afara sau departe de alte misiuni. Pentru curățarea camerei unuia, iată ce faceți:
  • Imagine intitulată Șterge o cameră în Airsoft Pasul 7
    2. Imaginați-vă câmpul de viziune ca o plăcintă. Pe măsură ce vă deplasați la diferite unghiuri la ușă, sunteți "tăierea plăcinței". Ține-ți arma în același loc ca ochiul tău - nu mai departe, nu mai aproape de corpul tău. Punctul este dacă vedeți un tip rău pe secțiunea dvs. de plăcintă, el nu vă va vedea mai întâi. Păstrați tăierea plăcinței în pași pentru copii. Dacă puteți arunca într-un fel într-un flashbang, atunci ați putea apoi să tăiați plăcintă mult mai repede. Vedea Clar-a-clădire-cu-a-armerm Pentru mai multe tehnici.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Pentru colegii de echipă care preferă AEG, păstrează-l numai pe Auto dacă veți pune mai mult de o rundă în ele. Nu vă pulverizați secțiunea din cameră, ea deservește muniția și jumătate din timp nu funcționează. De asemenea, arată foarte neprofesional fără SLO-Mo și o mătură 3D-camere.
  • Pentru arme, încercați fie un SMG (MP5, Uzi, etc.) sau AEG de carbină auto (M4 Carabină, Car-15, G36C, etc.) o pistol semi-auto, sau o pușcă cu clipuri sau cochilii, de preferință cochilii, deoarece ei nu zboară. Fiecare coechipier ar trebui să-și folosească selecția de unul din acestea, deoarece fac cel mai bine cu ea, nu pentru că este "misto". Amintiți-vă: Cool devine ucis.
  • Pentru utilizatorii de pușcă, favoarea mea cade pe tine. Aceasta este arma finală, nu acel metal M16 cu o vedere roșie și un lansator de grenade că prietenul tău are. Puteți utiliza arma dvs. la orice interval - o singură pompă pentru sniping, pompare runde cu declanșatorul tras pentru asalt și pompe duble pentru CQC ca acesta. Utilizați acea pompă!
  • Amintiți-vă că acest lucru este airsoft. Nu puteți trage prin pereți sau spray și rugați-vă.
  • Pentru utilizatorii de handgun, este de așteptat ca tu să fii cel mai experimentat. Aveți mai multă capacitate de a fi agil cu armele dvs. de lumină. Utilizați un gaz sau electric semi-auto.
  • Dacă nu aveți un flashbang încercați un cracker sau altceva tare. Nu poppers, pentru că abia fac orice zgomot și îi vor avertiza doar la prezența voastră.
  • Nu uitați să utilizați avantajele dvs. Zigzag. Rață. Mătură ca în filme. Functioneaza. Doar nu pune acel lucru într-un toc și apucați-vă P90 pe primul instinct.
  • Pentru primul om, folosiți un AEG, al doilea pistol, a treia pușcă, iar al patrulea tot ceea ce este cel mai bun. Pentru compensarea cu două bărbați, puteți utiliza ambele pistoale. Pentru un singur om, alegeți ceea ce credeți că va face treaba.
  • Avertizări

    Purtați protecția ochilor!
  • Acest lucru nu este garantat să funcționeze, dar apoi din nou, Chuck Norris nu este garantat să omoare pe prima lovitură. De asemenea, acesta este ceea ce s.W.A.T. Echipele fac.
  • Dacă nu puteți intra în dvs., puteți fi împușcat indiferent de ce, în funcție de cât de mulți există.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar